Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem találtam választ a problémámra. A Digi tv-t egy régi Panasonic plazmán nézem, vettem hozzá egy AMIKO HD 8142 TWIN set top boxot. A gondom a műsorújsággal van. Ha beállítom a boxon a pontos időt, akkor 1 óra elcsúszással jelenik meg a műsorújság. Ha az idő beállítom UTC+0-ra a műsorújság elcsúszik, de ez idő jó, ha átállítom UTC+1-re, akkor a műsorújság jó, de az idő tolódik el egy órával. Van valami tippetek?
-
T 1000
aktív tag
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Új házba költöztem, eddig UPC-m volt most meg DIGI van. 2 problémám van. Egyrészt van egy régi Panasonic tv-m ( th-42pv8pa), amiben nincs Dvb-c tuner. Ha jól értem -erősítsetek meg kérlek- ahhoz hogy tudjam nézni a digitális adásokat, kell vennem egy DVB-c-s set top boxot. A másik problémám, hogy megszoktam a UPC-nél a megállítást, illetve a műsor felvételt. Megoldás lehet ha veszek egy AMIKO HD 8142 TWIN C Dupla tuneres DVB-C beltéri egységet? Ez megoldás lehet mindkét problémára? Van esetleg jobb megoldás, vagy jobb set-top box?
-
T 1000
aktív tag
Úgy néz ki, mégis marad a Sport1, Sport2: [link]
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem a Diginél a Full csomagot és aláírás előtt esett le valami, amiben nem vagyok biztos: ugyebár ha bekötik a tv-t, akkor több tv irányába oszthatom az adást és nem kell sem Smart cam sem box, mivel új lapos tv lesz (2db). De akkor ez most analóg jel lesz? Rákérdeztem, de egy 1 hónapja dolgozó csaj volt az ügyintéző és gondoltam inkább megkérdezem itt is:
- egyrészt így bekötve (Koax megy a tv-be médiaeszköz nélkül) analóg adás-e?
- jelent ez minőségbeli különbséget a digitálishoz képest
- mert ha igen, akkor kell nekem média eszköz?
- analóg jelet tudnak rögzíteni a felvevős tv-k?
- lehet-e köztes megoldás, ha veszek egy saját felvevős média boxot?
- ha igen, tudtok ajánlani bevált típust?
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest