Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6951) Dízeles válasza g0dl (#6949) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Nálunk is (10-08-08.).M1, StoryTv van .A többi adó lost.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#6952) x123456 válasza Rick4 (#6944) üzenetére


x123456
aktív tag

A két kép azonos tévén, azonos vevőegységgel (settopbox?) készült?

(#6953) Rick4 válasza x123456 (#6952) üzenetére


Rick4
félisten

Eleve nem készülhet azonossal, de a tévé ugyanaz volt. A lényeg egy: látszik erőteljesen a különbség. És ez ugye csak egy apró részlet, gondolhatod milyen hatással van a kép összességére ha már ez is ilyen.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6954) x123456 válasza Rick4 (#6953) üzenetére


x123456
aktív tag

Ha nem azonos eszközökön készült, akkor miért vagy biztos benne, hogy a szolgáltatás minősége ilyen és nem a dobozé, ami a tévéd előtt van? (nem akarom védeni a digi-t, félre ne érts, de mostanság készülünk megszabadulni a UPC-től és jó lenne, ha biztosra mehetnék)

(#6955) Rick4 válasza x123456 (#6954) üzenetére


Rick4
félisten

Gondolkodj el egy picit azon, amit leírtál. A digi ad egy STB-t és azon nézed, ezen változtatni nem tudsz. A upc ad egy boxot és azon nézed, ezen tudsz változtatni ha van pénzed, de most ez lényegtelen. Hol számít, hogy ki mit ad, a tévé a megjelenítő, a távkapcsoló a csatornaváltó, és ennyi. Vagy jó a kép vagy nem jó. Az, hogy mekkora tükrön, meg milyen színű boxon jön a műsor, senkit sem érdekel. A szolgáltatás minősége nem a műholdról sugárzott jel, annak bitsebessége, BER értéke, meg ilyenek, hanem a beltéri által a tévére küldött kép és hang, a txt, az epg.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6956) x123456 válasza Rick4 (#6955) üzenetére


x123456
aktív tag

Gondolkodj el egy picit: a STB-t vagy béreled a szolgáltatótól vagy veszel olyat, ami neked tetszik (nem így van?)
Előbbi esetben valóban majdnem mind1, hogy a szolgáltatódtól jövő jel minősége vagy az utolsó előtti doboz a hunyó. Ellenben, ha olyat veszel, amilyet akarsz... no akkor már korántsem mindegy.

(#6957) Rick4 válasza x123456 (#6956) üzenetére


Rick4
félisten

Gondolkodj el egy picit: a STB-t vagy béreled a szolgáltatótól vagy veszel olyat, ami neked tetszik (nem így van?)

Nem, nem így van. De ez neked még most kérdés? Nos, a diginél éppen hogy nem veszel olyat amilyet akarsz. Kapsz egyet és viszlát..Erről beszélek már egy ideje..
De látom valós információ nélkül elég nehéz érvelned az igazad mellett, úgyhogy rövidre is zárhatjuk a dolgot. A kép szar, a hang szar. epg, txt nincsen, vagy eléggé hiányos.. Olcsó de szar. Ez valójában tökmindegy hogy a digis adatfolyam hibája vagy a beltérijé..

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6958) x123456 válasza Rick4 (#6957) üzenetére


x123456
aktív tag

No ennek utánanézek, mert arra emlékszem, hogy valamelyik szolgáltatónál opció volt a STB.
(és bocs a személyeskedésért, de ritka nagy idióta vagy, ha azt képzeled, hogy a digit akarom védeni - milyen "igazam" mellett :U )

(#6959) x123456 válasza Rick4 (#6957) üzenetére


x123456
aktív tag

Nem is kellett messzire mennem:

Digitális szolgáltatás

Digitális kábeltelevíziós box

Kábeltelevíziós szolgáltatásunkat igénybevevő ügyfeleink* számára 2009. október 15-től lehetőséget biztosítunk az eddig megszokott analóg adások mellett, a digitális adások vételére is.

A Digitális és HD adások vétele az erre alkalmas SD és HD típusú berendezésekkel történik. A berendezések bérlésére** és megvásárlására egyaránt lehetőség van.

Ergo (elméletileg) olyat használsz, amilyet akarsz.

(#6960) Rick4 válasza x123456 (#6959) üzenetére


Rick4
félisten

Nem tudtam, hogy ennyire bele kell mélyednem a tájékozatlanságod kifejtésébe, de ez már csak ilyen. Minden okoskodó a hozzászólásom stílusával kezd el foglakozni attól a pillanattól, ahogy elfogytak az érvei. Nos ez kinek elsőre sikerül, dfe van aki 4-5 hozzászólásig bírja... Ez messzemenően szánalmas, de ennél ma csak egy szánalmasabb van, mégpedig az, hogy azt se tudod, miről beszélsz, plusz azt se tudod hol mondod.... Ez itt a digi TV topic. Állításom igazolására idéznék a cég honlapjáról:

A DIGI TV a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. műholdas televízió szolgáltatása

Nos, ha eddig se értetted volna, itt a műholdas szolgáltatással foglalkozunk. Köszi hogy itt voltál. ;)

Ha esetleg mégse találnád, ide menj észt osztani: [link]

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6961) x123456 válasza Rick4 (#6960) üzenetére


x123456
aktív tag

Najó, hagyjuk...
Bocs, de ha látok, egy digi.tv című oldalt, ahol az általam keresett szolgáltatásokkal foglalatoskodnak és látok egy digi tv című topic-ot, akkor nem kezdek el kutatni, hogy ez nem-e valami egészen más... :U

(tán nem véletlen, hogy ha az agresszív, bunkó beugatásaidra hasonló modorban válaszol mindenki... tükörbe néztél már?)

[ Szerkesztve ]

(#6962) Rick4 válasza x123456 (#6961) üzenetére


Rick4
félisten

Írd be nyugodtan, hogy digi.tv a címsorba, amint országot választottál (gondolom a magyart fogod) azonnal átugrik digikábel.hu-ra a domain, tehát megint van egy érvelésed ami köszönőviszonyban sincsen a valósággal...
Tükörbe néztem ma is, egy nagy röhögős képet láttam, az ilyen kis lúzereken kacagtam ma egész nap is... Olvass kiscsákó, aztán majd látod, hogy hol jársz, nem kell leugatni azonnal a holdat.. :DDD

És egy utolsó mondat erről: Kulturált hangnemben próbáltam neked elmagyarázni hogy nem jó helyen jársz és ott is hülyeségeket beszélsz. addig a pontig tartott, míg ezt le nem írtad:
és bocs a személyeskedésért, de ritka nagy idióta vagy,
És azt mondom örülj, hogy nem egy szobában ülünk, már kisírtad volna magad az első pár pofon miatt ha ezt a szemembe mondtad volna...

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6963) v.attis válasza x123456 (#6959) üzenetére


v.attis
őstag

Bocsáss meg, hogy beleszólok, de ebben az esetben Rick4-nek van igaza:
A digi tv műholdas szolgáltatását nem veheted igénybe semmivel, csak azzal a beltérivel, amit ők adnak. Az mindegy, hogy bérled, vagy megveszed, a készülékek ugyanazok. Amikor szerelő beüzemeli, akkor összepárosítja a kártyát a beltérivel és innentől kezdve van rajta adás. Ennyi. Ők adnak egy gagyi készüléket és azt használod, ha tetszik, ha nem!

Félreértés ne essék, nem kedvelem és nem védem Rick4-t. Magam is keveredtem már vitába vele. Viszont a Digi-t szeretem, már a legelsők között felszereltettem és azóta használom is boldogan. De akkor is Rick4 látja jól a Digi készülék "koncepció"-ját.

(#6964) Rick4 válasza v.attis (#6963) üzenetére


Rick4
félisten

Szóval nem kedvelsz... :D Hát, ez nem is a minimax fórum, ahol barátságoknak kell születnie... :D
Attól még hogy nem vagyunk "elvtársak", azért lehet kultúrált formában igazat állítani, és azt észérvekkel alátámasztani, az a helyzet, hogy egy vitában a ténykeket lehet sokféleképp nézni, de az igazság valamelyik oldalé lesz úgyis.... Nincsen ezzel semmi baj, elvileg ettől lesz itt egy helyen minden infó ami konkrétan a műholdas digitévézéshez kapcsolódik.

Bár úgyis jön megint valami gyík, aki nekikezi keverni a dolgokat, aztán 5-10 hozzászóláson keresztül csak eljutunk odáig, hogy megértetjük vele, egy másik helyen van, mint kellene...

Egyébként most már, hogy a kódrendszer is lecserélődött, talán oszthatna a digi párosítatlan kártyákat, a feltörhetetlenség elvileg garantálva, máshol is működik a dolog. És mennyivel egyszerűbb lenne ha nem kellene a beltérik cseréjével meg a szervizelésével vacakolni.....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6965) v.attis válasza Rick4 (#6964) üzenetére


v.attis
őstag

Igen, csak tudod akkor meg az jönne, hogy azér nem megy, mert szar beltéribe tetted a kártyájukat. Meg ha valami nem megy, akkor azt mondanák, hogy ők a kártyáíg nem látnak hibát, ők jól sugároznak onnan kezdve meg nem tudnak csinálni semmit. Ha a kedves vevő saját beltérit akart, akkor oldja meg a gondját is.
Nem azt mondom, hogy tipikus magyar mentalitás, de jellemző itt nálunk az ilyesmi...

(#6966) Rick4 válasza v.attis (#6965) üzenetére


Rick4
félisten

De ha a digi szerelő kimegy egy rendszert feltenni, akkor miért kerül több időbe- pénzbe egy másik beltéri berakása? 3 kábel, egy táv, és 10perc múlva megy a tévé. Oké, aláírom, hogy a diginek jobb egy saját beltéri, amire központilag szoftver töltődik, csatilista frissül, de mivel ez a konkurenciánál is megvan, és így is megoldották az egyedi beltéri kérdését, csak működhetne itt is. A lényeg pont az, hogy aki olyan mint Te, azt nem érdekli mindenféle extra, bekapcsolja a tévét, nézi, elalszik rajta és ennyi. Neki nem is kell külön készülék, jó az, amit adnak, menjen, olcsó legyen. És emellett sokan lennének, akik pl tekergetnék a parabolatükröt, vinyót tennének a beltéribe, mert felvenné a híradót, neki lehetőségük lenne csak kártyára, és majd vesz olyan beltérit, amit szeretne. Jellemzően ők már képesek beállítani, felprogramozni is egy típust, tehát mindenki megtalálná magának a megfelelőt.
Az se mellékes, hogy sok hozzáértő a beltéri miatt nem lesz előfizető. Holott ez a diginek igazából pénzébe nem kerül. Ami nem fog az ügyfélnél elromlani azt ugye majd javítani se kell, cserélni se. Persze az gyfél aláírhatja, hogy kapott egy kártyát, rendelkezik a megfelelő vevőkészülékkel, és vagy vállalja, hogy a saját szerelőjével szereltet, vagy ő szerel, vagy a digis szerelőt kéri x ezresért... A titok mindig is abban rejlett, hogy egy cég hány ember igényeit tudja kielgíteni. Elhiszem, hogy Teszári úrnak sok pénze van, és nem érdekli még 2-3 ezer előfizető, de ebben a kérdésben lehet nem ez a döntő. Egy ilyen kártya kb 500Ft. A számlázás, az meg legyen a levéllel 100Ft. 600 ft ráfordítással havi 2-3-5 ezer bevétel. Szorozd meg 3000-rel.... És nem kell a műholdat feltekerni, több TP-t bérelni, nem kell mást kitalálni, csak egy fél lépés előre....Viszont ebből egy év múlva már lehetne plusz fejlesztést csinálni....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6967) Lacpac válasza Rick4 (#6964) üzenetére


Lacpac
őstag

Egyébként most már, hogy a kódrendszer is lecserélődött, talán oszthatna a digi párosítatlan kártyákat, a feltörhetetlenség elvileg garantálva, máshol is működik a dolog. És mennyivel egyszerűbb lenne ha nem kellene a beltérik cseréjével meg a szervizelésével vacakolni.....

Ezt nem fogják, sokkal könnyebb lenne megosztani a kártyát.
Így legalább meg kell szenvedni az RSA kódért.

[ Szerkesztve ]

(#6968) Rick4 válasza Lacpac (#6967) üzenetére


Rick4
félisten

Aki meg akar osztani, az megoszt enélkül is. Azt a részét is lehetne nézni, hogy párezer ember előfizetne egy jobb saját beltérivel. Számolj csak 3 ezret, (én azért saccolnék 5-6 ezerre simán) meg havi 3K díjat. Havi minimum 90 milla pluszbevétel tulajdonképp a semmiért. Ezt egy komoly cég mérlegelte, és úgy döntött hogy nem rentábilis, vagy csak simán megengedheti magának, (ezt pl kétlem, mert a szolgáltatásra ráférne egy kis fejlesztés, akár ebből simán megvalósítható egy minőségi ugrás, aztán majd arra is jöhetnek a plusz előfizetők, vagy nem úgy szoktak, hogy minden évben jobbak és jobbak? Sakkban mondják, ilyesmire, hogy beáldozza a királynőt a meccsért)... Vagy csak simán nemtörődömség? Akkor most ez a dögöljön meg a szomszéd tehene elv lenne?

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6969) Rick4 válasza Rick4 (#6968) üzenetére


Rick4
félisten

Bocs, 9 milla pntosabban.. De havonta az se rossz pénz. :K

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6970) scorpy02


scorpy02
aktív tag

Üdv!

Ha műholdas digit szeretnék rendelni, akkor azt a megrendelést követően körülbelül mennyi idő míg bekötik? (DIGIMINI - bérléses konstrukció - 3 db televízióra)

"Duál akció:

Mindazon új ügyfeleink, akiknél bérletes konstrukcióban Duál (kétkártyás) készülék kerül beüzemelésre, 2.000 Ft szerelési díj kedvezményben részesülnek. Ezen kívül bérleti díj kedvezményt is biztosítunk előfizetőinknek az alábbiak szerint:

3 TV-re történő megrendelés esetén Duál készülék és egy egykártyás beltéri egység kerül beüzemelésre, a programcsomag havidíjon kívül csak a harmadik készülék után fizetendő a havi 300 Ft-os bérleti díj.

Az akció feltétele, hogy a dual beltéri egység kiépíthető legyen!"

Illetve ha nem kiépíthető a dual beltéri, akkor az annyit tesz, hogy 3 db egykártyásat fogok kapni, és nem vehetek részt ebben a dual akcióban?

Viszont ha részt vehetek az akcióban, akkor az összköltségem 4000Ft lesz + az 1500Ft-os havidíjak? Vagy még vannak egyéb szerelési díjak is? (kábelezés stb.)

[ Szerkesztve ]

(#6971) grabber


grabber
addikt

hyundai vagy humaxnál elő lehet hozni a szerviz menüt?

(#6972) scorpy02


scorpy02
aktív tag

3 TV-re történő megrendelés esetén egy Duál készülék és egy egykártyás beltéri egység kerül beüzemelésre. Ekkor az első kártya 6000Ft-os aktiválási díját elengedik, viszont akkor a másik kettő aktiválásáért 12.000-et kell majd csekken befizetnem ugye?

(#6973) v.attis válasza scorpy02 (#6972) üzenetére


v.attis
őstag

Hátööö, asszem nincs már ilyen kártya aktiválási díj. Mivel bérelsz mindent, ezért már nem is sóznak annyi költséget a nyakadba. 2 példával tudom ezt alátámasztani:
-Kb. 3 hónapja kötettük be a harmadik tv-re. Az ég világon semmi költséget nem kellett pluszban fizetnem. Mondjuk a kábelezést én megcsináltam a házban. Faszi lecserélte a fejet quad fejre, az volt 4 rugó ha jól emlékszem. Mondjuk azt sem értem, hogy miért, hiszen az egész cuccot bérlem. Ezek szerint a fej az enyém.
-Szomszéd megrendelte múlt hét vasárnap 2tv-re és kedden be is kötötték neki. Semmi kártya díjat meg ilyen hülyeséget nem kellett fizetnie. Majd csekken jön a kábel és egyéb "szerelvény" díja, ami kb 2000-2500Ft.

Ahol a sima két beltéri kiépíthető, ott a dual is nagy valószínüséggel. Egyedül az lehet akadály, ha a két helység ahova tenni akarod, túl messze van egymástól, mert ebben az esetben a telefonkábel amivel a távcsi érzékelőjét átviszik, lehet hogy nem viszi a jelet megfelelően és a kapcsolgatással lehetnek gázok. De szerintem ehhez több 10 méteres távolság kell.

(#6974) scorpy02 válasza v.attis (#6973) üzenetére


scorpy02
aktív tag

Köszi, mindenesetre majd rákérdezek a szerelőknél, hogy hogyan is áll akkor most a helyzet. Még annyit akarok megkérdezni, hogy ezek a beltérik egymástól függetlenül is kapcsolgathatók, vagyis ha például beszerelnek egy duált + egykártyást, akkor mikor átkapcsolom az egyik tv-n a csatornát, utána a másik kettő is át fog váltani? Vagy ehhez kell még külön igényelnem valamit, hogy megoldható legyen?

[ Szerkesztve ]

(#6975) scorpy02


scorpy02
aktív tag

Mondjuk most olvasgatom az augusztus 20-tól hatályos ÁSZF-et, és abban még benne van a 6000Ft-os kártyaaktiválási díj, csak az elsőét engedik el. [link]

(#6976) Coolmat válasza scorpy02 (#6975) üzenetére


Coolmat
őstag

Nálunk júniusban kötötték be 4 tv-re, semmiféle kártyaaktivációt nem számláztak ki, pedig ha jól emlékszem akkor is szerepelt valami ilyesmi az ÁSZF-ben. Neked a szerelési díjat (4000 Ft) és az esetleges plusz anyagdíjat kell fizetned (ha kevés lenne a koax vagy telefonkábel amit a szerelés tartalmaz, ez is benne van az ÁSZF-ben mennyi hány méter). Az előző kérdésedre pedig: természetesen minden tv-n külön tudod majd kapcsolni a csatornákat, esetedben úgy, hogy 2 tv mellett ott lesz a beltéri, és annak a kapcsolójával, a 3. tv-hez pedig elvezetik a dual beltéritől telefonkábellel azt a kis egeret, ami fogja a távirányító jeleit. Duál készülékről kicsit bővebben: [link].

(#6977) scorpy02 válasza Coolmat (#6976) üzenetére


scorpy02
aktív tag

Köszönöm, azt hiszem nincs több kérdésem. :R Holnap szerintem meg is rendelem, aztán hétvégén remélem már nézni tudom majd az angol bajnokságot. :))

[ Szerkesztve ]

(#6978) Bibby


Bibby
addikt

Nem értem ezt a digisportot. Nézem az adást és az az érzésem mintha a 16:9-es képet húznák szét 4:3 arányra. :U
Ugyanakkor tegnap a Chelsea meccset meg 16:9-ben adták. De akkor miért nem adják az összes angol mérkőzést úgy?

Ελευθερια η θανατος

(#6979) RootRulez


RootRulez
félisten

Sziasztok! Pár napja használok Digi netet és nem tudom itt mennyire játszhat leterheltség, stb. Szóval a kérdésem az lenne, hogy egy ilyen 20/10-es net, milyen gyakran csinálhatja ezt a sebességet? Routerem típusa: TP-LINK WR941ND UTP kábellel van a géppel összekötve és korábban jött max sebességgel... Legfrissebb FW-t tettem fel a routerre, de csak nem akarja. :(

═════════════════════════════════════════

(#6980) Rick4 válasza RootRulez (#6979) üzenetére


Rick4
félisten

Ok, de ezt miért a műholdvevős digis topicba írod? Ide légy szíves: [link]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6981) Rick4 válasza Bibby (#6978) üzenetére


Rick4
félisten

Egy 16:9-es képet hogyan lehet széthúzni 4:3-ra? Nem lehet hogy a beltérin vagy a tévén kellene állítani valamit a beérkező jel felbontásával kapcsolatban?

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6982) Bibby válasza Rick4 (#6981) üzenetére


Bibby
addikt

Nagyon egyszerűen lehet széthúzni, az alját és a tetejét húzzák, ettől pedig nyújtott lesz az egész. És én ilyennek látom az összes adást, kivéve ami szélesvásznú.
Ez egyébként kábelen jön nem műholdon.

Ελευθερια η θανατος

(#6983) RootRulez válasza Rick4 (#6980) üzenetére


RootRulez
félisten

Húúú, ezt jól benéztem, köszi! :U

═════════════════════════════════════════

(#6984) Rick4 válasza Bibby (#6982) üzenetére


Rick4
félisten

Tehát még egyszer megkérdem, hogy lehet széthúzni egy 16:9-es képet 4:3-ra? Én elmondom: sehogy. Alapesetben a 4:3-as képarány az majdnem négyzet. Ha a tévéd, a beltérid tud váltani a képarányok között, akkor lehet 4:3, ekkor a két szélén fekete lesz, és marad az eredeti méret, 14:9-nél alul felül levág, és oldalt keskenyebb csík lesz, 16:9-nél a képmagasság az eredeti marad, de a széleket széthúzza a képernyő végéig, meg ugye jobb tévéknél van egy smart mode, aminél lehet trükközni hogy alul felül is vágás, meg nem lineárisan széthúzás.

De 16:9-es széthúzni4:3-ra nem lehet. Pont azért, mert a képszélesség ott már kitöltötte a képernyőt. Csak úgy lehetne, hogy nagyítani addig, míg a képmagasság eléri a képernyő magasságát, és levágni a széleket.

Itt tuti egy menüpont beállításait kellene megváltoztatnod, a 16:9-es lképet 4:3-ban nyomja ki a beltérid, ez lesz a baj.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6985) v.attis válasza Rick4 (#6984) üzenetére


v.attis
őstag

Vitatkoznék! Nálam a Duna tv-nél szokott lenni ilyen, meg nagyon ritkán az m1-en. A szélessége megvan a teljes képnek, mert nem hiányzik semmi, viszont felfele is ki van töltve a képernyő, de az emberek el vannak nyújtva. Olyan magas vékony gádzsók vannak a képen, mintha avatarok lennének. Ergó, el van nyújtva a kép fölfele és lefele.
Én a hd műsoroknál veszem ezt észre, de csak ritkán. Ezen nem tudok javítani, úgyhogy gyanítom, hogy ez pillanatnyi hiba a sugárzásban.

Azaz mégis tudok javítani, ha a tv-t manuálisan 16:9-re állítom és akkor fasza a kép csak ha csatornát váltok akkor újra képarányt kell változtatni.

[ Szerkesztve ]

(#6986) Rick4 válasza v.attis (#6985) üzenetére


Rick4
félisten

Ja, akkor ez meg a szokásos digi hozzáállás... Le van sz@rva, jó az a sok p@r@sztnak..... :U

Pedig náluk is csak egy gombnyomás lenne a normál méretre állítani....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6987) Bibby válasza v.attis (#6985) üzenetére


Bibby
addikt

Na pontosan ezt írtam én is. :R
Csak sajnos ezen a tévén nincs képarány állítási lehetőség. :(

Ελευθερια η θανατος

(#6988) g0dl


g0dl
addikt

Sziasztok

A digis antennabeállítással (mozgatás nélkül) melyik műholdon lehet FTA csatornákat keresni (pl. pár hónapja volt CNN- de már nincs)?
Jelenleg a Hotbird, meg a Thor-on találtam (BBC-nek kifejezetten örültem).

(#6989) Coolmat válasza g0dl (#6988) üzenetére


Coolmat
őstag

Nézz szét itt FTA csatik után, fehér háttérrel szerepelnek a listában.

(#6990) fila


fila
senior tag

Szerettem volna e-mailben hibát bejelenteni a Diginek. Ezt a választ kaptam:

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

ugyfelszolgalat.backup@hu.digi.tv
mailbox is full: retry timeout exceeded
:W :W :W

5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546

(#6991) v.attis válasza fila (#6990) üzenetére


v.attis
őstag

Jelen esteről nem tudok beszélni, de nekem ment mindíg. Többnyire másnap reggel felhívtak, ha írtam nekik.

(#6992) Rick4 válasza fila (#6990) üzenetére


Rick4
félisten

Biztos rádobtak a kedves ügyfelek vagy 3ezer levelet és szétesett a szerver.... :C
Egy ilyen jól szolgáltató cégnél legalább a hibabejelentő részleget kellene fejleszteni... :DDD

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6993) szabog74 válasza g0dl (#6988) üzenetére


szabog74
aktív tag

nincs CNN?

Intelsat 10-02
12.718 V
(18400, 3/4)

http://digiportal.hu/page.php?70

(#6994) #41635072 válasza v.attis (#6937) üzenetére


#41635072
törölt tag

Nah akkor késve válaszolok.
Nem, nem csak nekem jobb, hanem tényszerűen jobb mindenben.
Azért mert nincs EPG-d attól még nem lesz jobb szolgáltató.
Én sem töltök fél napokat a TV előtt, de ha van egy kis időm, akkor nem a neten akarok még keresgélni, hogy valyon melyik adón mim ehet, hanem eldőlni, és szépen megnézni a TV-n...
Az én beltérim sem főz kávét, de azért arra lehessen használni, amire való.
Mikor közeledik az ország felé egy kis felhőréteg a vihar előtt, digi már sehol sincs, a TRÉ TP-inek 80%-án meg a legnagyobb orkán-eső-ben is van megfelelő jelszintje..
Azért mert neked nincs LCD TV-d másnak még van...
Pont hogy ti nézitek azt ami van, nem pedig azt amit akartok... Bár ezt nem értem...
Én ha oylan kurva jó minőségre vágyok, akkor beteszek egy FullHD filmet és szépen hátradőlök. Ha pedig csak kevés időm van, akkor sem a pixelháborút látom fos hanggal.
Te qvára el vagy tévedve! Azért mert neked az van, arra tellik, attól még nem az a jó.
Ez ilyen sz@r magyar mentalitás, hogy "iylet vegyé me nekem is az van".
Nálam az a természetes, hogy a jót védem a rosszat elutasítom. Nem pedig makacsul védem ami nekem van.
Senki sem cseszeget téged, csak leírom a leendő tagoknak a helyzetet, javaslatot adok.
Itt TE vagy az aki nem bírja elviselni, ha a hűn szeretett (tényszerűen a leggagyibb) szolgáltatóját fikázzák.

(#6995) v.attis válasza #41635072 (#6994) üzenetére


v.attis
őstag

Jaaaj, hagyjuk má!
Most írjam le mégegyszer, mert Te nem érted?
Hagyjuk má ezt a témát!

(#6996) tomic


tomic
addikt

Megtudnátok mondani a digi tv melyik műholdról veszi a jelet?

(#6997) Rick4 válasza tomic (#6996) üzenetére


Rick4
félisten

Intelsat 10-2 és Thor 2-3, Meg most már az 5-ösről is. Már ha azt akartad kérdezni, hogy a műholdvevők honnan veszik.

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6998) tomic válasza Rick4 (#6997) üzenetére


tomic
addikt

Igen azt. Ezek közül tudod esetleg, hogy melyikre megy át a upc?
Ha egyáltalán ezek egyikére megy. Szeretnék váltani.

(#6999) Rick4 válasza tomic (#6998) üzenetére


Rick4
félisten

Május óta onnan (is) nyomják... Menj át nyugodtan, mivel egy pozícióban van, tehát az antennád fixen néz, Te meg tévézel...
Egyébként miért akarsz átmenni? Csak nem megjavult a látásod vagy a hallásod? :DDD

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7000) tomic válasza Rick4 (#6999) üzenetére


tomic
addikt

Nem tudom mire gondolsz a látásommal és a hallásommal kapcsolatban? :U
Csak gondoltam ha már úgy is át kell állíttatnom a tányért akkor lehet váltanék. (sport csatornák miatt)
És azt tudod hány fokra van az asztrátol a thor?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.