Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6701) Rick4 válasza AMD Power (#6699) üzenetére


Rick4
félisten

Az digikábel.. Sok köze nincs a tányéros cucchoz...

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6702) pojakcs válasza V.Stryker (#6700) üzenetére


pojakcs
senior tag

Amennyiben ez a tányéros hunyadi, no az egy hulladék. :W

Üdv: Csaba

(#6703) V.Stryker válasza pojakcs (#6702) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Jah már én is elolvastam figyelmesen. :) És az a tányéroshoz van. :W Nálunk meg kábel..

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#6704) pyres


pyres
csendes tag

Üdv mindenkinek!

A héten szerelik be a parabolás rendszert 3 tv-re. A megrendeléskor azt mondták,hogy 3 külön beltéri lesz. Viszont a házban ma szereltek máshol és a szerelő azt mondta,hogy egy dual meg egy sima lesz majd. Van-e valamilyen hátránya ennek a megoldásnak -elsősorban a képminőségre gondolok- vagy ragaszkodjak a 3 beltérihez?

Köszi a segítséget!

(#6705) v.attis válasza pyres (#6704) üzenetére


v.attis
őstag

Rohadtul nem érdekli a szerelőt, hogy Te mihez ragaszkodsz. Ő kap egy parancsot a központból és azt csinálja, ennyi. Ha azt mondják neki, hogy dual-t tegyen, akkor azt tesz. Nekem dual van évek óta és jó, igaz meghibásodásra hajlamos, évente tápegységet cseréltek benne. A második szoba beáll egyszer egy évben. Szerencsére 24 órán belül javítva lett minden alkalommal.
A harmadik meg valami új beltéri lett, kis picike mint egy füzet. Most minden fasza!
Tehát egy dual és egy sima beltérim van, quad fejjel. nekem jó.

(#6706) pyres válasza v.attis (#6705) üzenetére


pyres
csendes tag

Igazad lett.Quad fej,egy dual egy sima beltérit hoztak./Hyundai/ Igaz a gyári csomagolású dualt és az "egeret" rögtön másikra kellett cserélni. Most működik! Más... A beüzemelési jkönyvben plusszba írtak egy erkélytartót 2400ft értékben pedig ez az alapszerelésnél is fel van tüntetve,csak éppen nem jelölték ott be. Ez így szabályos vagy van-e értelme reklamálni az ügyfélszolgálaton?

Köszi!

(#6707) v.attis válasza pyres (#6706) üzenetére


v.attis
őstag

Hát ezt igazából meg kellene kérdezni az ügyfélszolgálaton, de mérlegelni is kell ugyanakkor, hogy megéri-e neked ez a vesződség. Valószínű, hogy aki beszerelte, az a területeden a megbízott szerelő, tehát, ha bármi baj van, Ő jön majd ki hozzád. Szóval, ha most megfogod 2400 forinttal szivatni, vagyis a tartóval, akkor aztán neked sosem lesz sürgős javításod, vagyis neki nem lesz sürgős.
Én megcsögetném Őket az ügyfélszolgálaton oszt kész, majd utána meglátjuk...
Annyiszor változnak itt a beszerelést illető szabályok és akciók, hogy azt már nem tudod nyomon követni. Ügyfélszolgálaton segítenek készséggel.

Pl nekem elvitte a régi single fejet a szerelő, pedig az az én tulajdonom volt, mivel én még évekkel ezelőtt azt megvettem pénzért. Most vacakoljak vele 1000Ft miatt? Használja egészséggel inkább...

(#6708) pyres válasza v.attis (#6707) üzenetére


pyres
csendes tag

Nos igen igazad van. Mérlegelek is mert a tszámukat is elkértem - gondolván a későbbiekre - csak ugye itt sem kellett sokat vessződniük a szereléssel. Az antenna után 3m-en belül rá tudtak csatlakozni a lakásban lévő kábelekre /kivéve az UTP/ kávét, űdítőt,jattot kaptak.Ezek után kicsit furcsálom,hogy olyan alkatrészt is felszámláztak ami a jkönyv szetint benne van a szerelési /6e ft/ díjban és ugye a 30m koaxból is kb.10m-t használtak csak fel. Egyébként nálam a két CRT-s tv szebb lett a kép mint előtte a plazmán viszont gyengébnek érzem mint azelőtt volt.Ezelőtt UPC digitális kábel volt a digitális a plazmára kötve.l

(#6709) v.attis válasza pyres (#6708) üzenetére


v.attis
őstag

Nekem nincs plazmám, csak 100Hz-es crt tv-m, azon is látszódik néha a kockásodás, ilyesmi. Érdekes, hogy műsor függő is a kockásodás, van, hogy kifogástalan a tv2 és van, hogy a studió műsor meg enyhén kockásodik. Fene tudja miért...

Visszatérve a tartóra, vagy mire. Szerintem ha tudsz olyat csinálni, hogy felveszed a beszélgetést az ügyfélszolgálattal, akkor mindenképp tedd meg, később jól jöhet ha mégis akarsz kicsit harcolni a pénzedért. Félre ne értse senki, nagyon jól tudom, hogy 2400 Ft is pénz, nem muszály csak úgy oda ajándékozni olyan embernek, aki fizetést kap a munkáért amit nálad végzett.

Képzeld én a kezdetek óta digis vagyok, de abszolút a kezdetek óta! Anno még elég szar volt minden kép és hangminőség minden csatornán. Ennek ellenére kitartottam és sosem volt komolyabb gondom velük. Nade most kértem a harmadik tv-re is digit. Először leszarták a kérelmet. Aztán kis közbenjárásra mégis ideért a szerelő, jóval a határidőn túl. Pedig jeleztem, hogy a lakásban mindenhol minden kábel el van vezetve, mindent megcsináltam helyette, neki csak a fejet kellett kicserélni és a beltérit bedugni a konektorba. Zsír új kábeleket húztam végíg mindenhova. Na, megjött bekötötte, másnapra beszart a beltéri. Közben a szerződésre ráírta a telefonszámát, hívtam is kb egy hónapon keresztül sűrűbben, mint Anyámat. Mindíg csak hitegetett. Aztán picit kiborultam az ügyfélszolgálatos csajnál, mondván, hogy ez így csak nincs rendben...! Mit ad Isten másnap itt volt az új beltéri és azóta újra boldog dig tv felhasználó vagyok immár három tv-n.
Szóval, ha egyszer beindul, akkor jó lesz az, csak nehezen rendeződnek az ilyen probléma jellegű dolgok.

(#6710) Dízeles válasza v.attis (#6709) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Digi Powa!

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#6711) echterion


echterion
nagyúr

Sziasztok!

Remélem, tudtok segíteni. Műholdas digit nézek, immár mindenféle hűség nélkül. A kérdésem az, hogy ha nagyobb tányért szeretnék szerelni a fel mögé, akkor azt simán megtehetem, vagy kell valami extra mutatvány is hozz? Gondolok itt olyan dolgokra, mint hogy a fej távolságán kell-e változtatni, ha a tányér mérete változik?

Segítségeteket előre is köszönöm.

**********

(#6712) v.attis válasza echterion (#6711) üzenetére


v.attis
őstag

Hát, ha logikusan akarunk gondolkodni, akkor igen, a fejet újra kell pozícionálni, mivel nagyobb tányérnak máshol van a középpontja, máshogy "görbül", másképp homorú. Anno én a gyári antennát tettem át másik helyre és előtte minden alkotó rész helyét bejelöltem. Még így is beletelt jónéhány izgalmas percembe, mire egyáltalán a műholdat be tudtam vele fogni ugyanis rohadt érzékeny. Egy miliméter mozdítás és már oda is van a jel...

Persze ezt csak saját tapasztalatból írom, nem vagyok szerelő.

Egyébként minek? Miért nem elég a gyári 80 centis?

(#6713) echterion válasza v.attis (#6712) üzenetére


echterion
nagyúr

Van a lakásunk előtt egy szép nagy juharfa. A 3. emeleten lakom, és a fa elég messze van ahhoz, hogy ne tudjam csak úgy levágni azt a kis útban lévő ágacskát. Gondoltam, egy nagyobb tányérral hátha jobb lenne a vételem, mert így 5-6 csatornát tudok csak fogni. Biztos, hogy az az ágacska van útban, mert amíg nem volt a fán levél, addig nem volt ilyen gondom.
Esetleg valami jobb ötleted lenne, amivel megoldhatnám ezt?

**********

(#6714) v.attis válasza echterion (#6713) üzenetére


v.attis
őstag

Tedd arrébb a tányért. Ha lenne egy másik ablakod mondjuk ugyanabba az irányba és az pont kiesne a fa takarásából, akkor nyert ügyed lenne, mert akkor gyakorlatilag az antennán semmit nem kellene állítani, csak a konzolt máshova fúrni. Vagyis a jobbra-balra irányt akkor is el kellene találnod majd, de ha azt bejelölöd még most, akkor az nem nagy ügy.

Egyébként ezt nem értem, hogy 5-6 csatornát fogsz. Ha a digi megy, akkor megy az összes (szerintem). Ha a műhold megvan, akkor minden megvan, nem csak 5-6. Megnézted a jel erősségét az Intelsat műholdon levő csatinál?

Hogy érthetőbb legyen: Amikor áthelyeztem magamnak az antennát, akkor egy ideíg nem törődtem túlságosan a jel erősségével. 50 és 65 százalék között volt tiszta időben és esőben meg hamar elszállt minden. Aztán nekiestem és beállítottam faszásan, most minden 90% fölött van és esőben is megy rendesen. De amikor szar volt, akkor az összes szar volt! Most meg az összes jól működik! Nem csak 5-6!
Egyébként a függőleges iránya nem volt jó az antennának akkor. Picit feljebb emeltem és azóta nagyon jó. Pedig elméletileg ahhoz nem nyúltam az áthelyezésnél, a konzolhoz képest ugyanaz volt a dőlésszöge, tehát lehet hogy magától, vagy időjárás miatt mozdult el. Nálad nem állhat fenn ilyesmi?

Mégvalami: ágvágó olló, amit hosszú fa nyélre lehet rögzíteni és egy madzaggal húzod meg és akkor vág. Nagyanyámnak gyerekkoromban legalább 5 méteres volt ez a szerszám, úgy nőttem fel, hogy azzal játszottam egész nyáron.
Ilyen: "Ágvágó teleszkópos"
[link]
Csak mondjuk ez kurva drága. Kölcsön is lehetne kérni.

[ Szerkesztve ]

(#6715) echterion válasza v.attis (#6714) üzenetére


echterion
nagyúr

Köszi a tippeket. :R

Arrébbtenni sajnos nem nagyon lehet, mert közel van a szomszéd ablaka. Viszont most újból megnéztem a vevőt (pár napja ki van kapcsolva), és most nem vesz egy csatit sem. A jelerősség meg nulla, úgyhogy megpróbálok valamit állítani.

Viszont a nagyobb tányér több biztonsági tartalékot jelent az időjárással szemben, nem? Mert tudok venni egy 210-asat olcsón, így lehet, hogy ettől függetlenül megveszem.

Néztem ilyen teleszkópos metszőollókat, ami elég hosszú, az nagyon drága, megnézem a helyi gépkölcsönzőben, hogy van-e ilyenjük?

**********

(#6716) v.attis válasza echterion (#6715) üzenetére


v.attis
őstag

Erről a nagyobb tányérról mindenképp meg kellene kérdezni egy szerelőt, mert a 80 centissel is tökéletesen megy rengeteg előfizetőnek. Ha meg egyszeri paraszt ésszel gondolkodom akkor az jön le, hogy két pont közötti egyenes vonal az mindig ugyanott lesz, függetelenül a pont "hátterétől". Viszont jelen esetben döntő lehet az, hogy a lenti pont az egy homorú 'síkban' van... Nemtom, tényleg szerelő tudná ezt megmondani.
Csak egy kérdés: Ha a fa tovább nő, akkor mekkora tányért veszel?

Még egy tipp: Ha beszólnál az ügyfélszolgálatra, akkor esetleg megkérhetnéd őket, hogy küldjenek már ki egy szerelőt és az elmondja majd a véleményét, annak van tapasztalata ilyen dolgokban, van neki felszerelése (Satfinder) és be tudja mérni a műholdat az adott helyen.

Jó lenne, ha lenne olyan megoldás, hogy a szolgáltatás biztosítása érdekében a szolgáltató elhárítja a hibát ilyen esetekben is. Mint a mobilszolgáltatóknál: ha nincs egy gyárban térerő, akkor telelövik az üzemet jeltovábbítókkal és mindjárt megy rendesen. Valószínű, hogy a Digi ilyet nem vállal....sajnos.

Egyébként nem vagy nagyon jó kapcsolatban valamelyik fölső szomszéddal? Feltehetnéd az Ő ablaka alá, fölé, mellé és már kész is. Ebben az esetben én még olyan dologra is bátorkodnék, hogy lekérem a digit 3 tv-re így biztosan lesz egy külön beltérim. Azt meg áttenném a szomszédnak és esetleg fizessen érte párszáz forintot, mivel a havidíj ebben az esetben 3400 Ft lesz összesen a 3 tv-re. Igaz ebben az esetben már mindegy, mert akkor a szerelő mindenképp kijön és látja, hogy nincs jel...

Mégvalami: ha napokíg ki van kapcsolva a beltéri, akkor kilövik a kártyádat és csak egy telefonhívással aktiválják újra.
Ha a tányéron próbálsz állítani, akkor mindenképp jelölj előtte a mozgó alkatrészeknél, vékony alkoholos filcel, hogy pontosan tudd viszatenni ide, ha nem lesz jó. Első állítás a vizszintes síkon legyen, de épp csak egy hajszálnyit és utána vársz néhány másodpercet, hogy a jelerősség változik-e. Ha sehol nem találod akkor tedd vissza a jelöléshez, rögzítsd és jöhet a dőlésszög (függőleges sík). Itt is hangyafaszányit próbálgasd fel, majd le és, ha semmi változás, akkor vissza a jelöléshez, rögzítsd és hívj egy favágót. Fontos, hogy kell néhány másodperc mire változást mutat a jelszinten, ezért ne siess vele, csak lassan, nyugodtan.

[ Szerkesztve ]

(#6717) echterion válasza v.attis (#6716) üzenetére


echterion
nagyúr

Köszi a tanácsokat. :R
A fával az a baj, hogy a 4 emeletes ház tetejéig ér a csúcsa, szóval nőni már nemigen fog. :DDD
Költözés előtt nekem is tök jól ment a 80 centissel, csak mikor kiválasztottuk, hogy hová megyünk lakni, a fene sem gondolt arra, hogy az a fa nyáron majd útban lesz. Télen nem volt gond vele, gondolom, most, hogy már vannak rajta levelek, nem látja a fej a műholdat.
Bekapcsoltam a beltérit, és volt valami adásfoszlány, tudod, ilyen szétcsúszott kép, tehát a kártyámat még szerencsére nem lőtték ki.
Na mindegy, most melózom, de pár nap múlva valamit tenni fogok ellene, ha mást nem, lenyiszálom az ágat valahogy.
Amúgy erről érdekes véleménye van a közös képviselőnknek. Azt mondta, hogy jogilag nem szerelhetnék a ház oldalára műholdvevőt, úgyhogy ne nagyon ugráljak, mert a végén még leveteti az önkormányzat. Mondom, persze, meg rajtam kívül fél Budaörsnek is. Vén hülye.
Az állítást is megpróbálom, de szeintem végleges meoldást a metsuőolló fog jelenteni. Csak azt kell kitalálnom, hogy hogy férjek hozzá az ághoz.
Vagy másik megoldás, hogy a mellettem lakó szomszédomnak is van digije, neki nem árnyékol be semmilyen fa, így lehet, megkérem, hogy hagy rakjak fel az antennájára egy dual fejet, azt arról venném az adást.

**********

(#6718) v.attis válasza echterion (#6717) üzenetére


v.attis
őstag

Naa!!! Ez utóbbi szerintem viszonylag egyszerű és biztos megoldás lenne!
Ez a szabály, hogy nem engedi az önkormányzat az antennát, ez kicsit kötekedős érv, de tény, hogy külföldön így van. Pl németországba kivittek haverok teljes digi szettet és levetették két nap után az antennát velük, mert sérti az utca összképét. Persze hol vagyunk mi németországtól...

(#6719) echterion válasza v.attis (#6718) üzenetére


echterion
nagyúr

Jaja, csak az a gondom, hogy pár hónapja lakunk ott, és még csak nem is találkoztam vele. Biztos furán nézne rám egy ilyen kérésnél. :)) Majd kiderül...

Németországtól meg rohadt messze vagyunk szvsz. Az utca összképéhez nálunk a falon lévő mind a tízegynéhány antenna hozzátartozik, nem hinném, hogy az önkormányzatnak útba lennének ezek, mert akkor már szóltak volna.

**********

(#6720) mcs10


mcs10
tag

hogy is van ez a Dual akció?

egy beltéri két tévére.
Na de ha nem egy helyiségben van a két tv, akkor mi a helyzet?
vagy hoz van ez megoldva? mi veszi a jelet ahol nincs beltéri?

mcs10

(#6721) v.attis válasza mcs10 (#6720) üzenetére


v.attis
őstag

A dual beltéri tulajdonképpen két teljes vevőegység egy burkolatban. Hátul van egy rakás csatlakozója, elől van hely két kártya részére és van hozzá két távirányító.
Első szobában van a beltéri, ott Scart vagy Rca kábellel kötik a tv-re.
Második szobában van egy vevőegység ami a távcsi jelét fogja, olyan mint egy számítógép egér. A tv-re egy egyszerű koax kábellel kötik rá és a tv-n kell neki keresni egy csatornát (többnyire a 36-ost). Úgy mint régen csináltuk a videókkal, amikor nem volt úton útfélen scart kábel.
Teljesen független egymástól a két tv, mindegyiken azt nézel amit akarsz, úgy váltogatod mindkettőn az adást mintha mindkettőnél ott lenne egy-egy beltéri. Tulajdonképpen mindkettőnek van is saját beltérije, csak ezt jelen esetben egy dobozba sürítették.
Nekem kb 3-4 éve van.

(#6722) mcs10 válasza v.attis (#6721) üzenetére


mcs10
tag

köszi, ez kielégítő válasz volt

mcs10

(#6723) VIPowER


VIPowER
senior tag

Sziasztok.
Nálatok is elmegy a kép ha jön egy kisebb eső, vagy csak nálam van ez a gond?
Ha letakarom a fejet valami vízhatlan cuccal, az segítene vajon?

(#6724) v.attis válasza VIPowER (#6723) üzenetére


v.attis
őstag

nekem akkor volt ilyen gondom, amikor el volt mozdulva az antenna. Jó időben nem volt erősebb a jel 60%-nál és amikor jött a rosz idő, akkor leesett 30% alá és annyi volt az adásnak.

(#6725) csibor


csibor
őstag

Tegnap néztem már 4 éve megvan.3-ik beltérit milyen feltételekkel lehet igénybe venni?

(#6726) v.attis válasza csibor (#6725) üzenetére


v.attis
őstag

4500 Ft-ért lecserélik a fejet quad fejre és utána 500Ft-al lesz drágább a havidíjad.

(#6727) csibor válasza v.attis (#6726) üzenetére


csibor
őstag

Már most is quad van :U

(#6728) v.attis válasza csibor (#6727) üzenetére


v.attis
őstag

Akkor már csak meg kell igényelni. Telefon az ügyfélszolgálatra oszt kész.

(#6729) Kris87


Kris87
aktív tag

Sziasztok!

Nem a témához szorosan kapcsolódó kérdésem lenne, ezért előre is elnézést kérek. :) Antennát szeretnék építeni, és arra vagyok kíváncsi, hogy egy offset ovális antennán lévő fej pontos helyzetét (mármint a fókuszpontot) miként kell meghatározni, avagy ilyenkor az antenna (tányér) függőleges állásakor mekkora vételi szög, szóval ha nekem 33.9 fokra kell tennem az antennát a Thor-hoz, akkor az a függőleges tányérálláshoz képest hány fok eltérésben van. Valamint még azt szeretném megtudni, hogy teljesen kerek tányér esetén is kerülhet-e lejjebb a fej a középponthoz képest. A kimerítő választ avagy a megfelelő topikba való elnavigálást előre is köszönöm!

(#6730) Khaal


Khaal
őstag

Mit gondoltok mitől lehet hogy az egyik tv-n simán megtalálta a Story TV-t az új helyén, a második tv-ről meg hiába kerestetem, nem talál semmit. Hyundai 7160 kétkártyás beltérink van.

(#6731) Dízeles


Dízeles
aktív tag

Hy
AXN -röl a román feliratot ,hogyan lehet eltüntetni?
BY

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#6732) v.attis válasza Khaal (#6730) üzenetére


v.attis
őstag

lehet, hogy single (egy kimenetes) fejjel van kötve és azért. Én is jártam már így, amíg ilyen fejem volt, asszem akkor a Nat Geo vagy a Nat Geo Wild lett áthelyezve és én sem találtam meg a második szobában. Mondjuk akkor a gyári beállítások visszaállítása vagy mifene segített, szóval a totális nullázás és újrakezdés a nulláról.

(#6733) v.attis válasza Dízeles (#6731) üzenetére


v.attis
őstag

Sehogy. Majd ha ők leveszik, akkor eltűnik. Így sugározzák az adást. Volt már ilyen. Meg Romániában pl a Viasat exploreren hiába van magyar hang, ott is fut a román felirat mellette.

(#6734) Dízeles válasza v.attis (#6733) üzenetére


Dízeles
aktív tag

kösz
Valami infód a TV6 csatorna vissza helyezéséről?

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#6735) v.attis válasza Dízeles (#6734) üzenetére


v.attis
őstag

passz. semmi.

(#6736) Khaal válasza v.attis (#6732) üzenetére


Khaal
őstag

Próbáltam mindent, de csak a régi helyén hozza be a Storyt a gyári beállítások visszahozása után is, ott meg ugye zavart adás feliratot kapok a képembe. Egyébként az első tévén is csak nagyon ritkán van adás, legtöbbször fekete képernyő fogad a Story helyén.

(#6737) v.attis válasza Khaal (#6736) üzenetére


v.attis
őstag

Te figyejjé má! Mikor lett az áthelyezve? Csak mert én nem vettem észre. Nekem van egy dual beltérim néhány éve és van egy single beltérim néhány hete. Mindegyiken tökéletesen jön. Mondjuk quad fejjel, szóval minden szobának külön kábel jön a fejtől.

(#6738) Khaal válasza v.attis (#6737) üzenetére


Khaal
őstag

Most rakták át a héten valamikor [link]. Elvileg a viasat6 került a helyére, de nálunk zavart adás felirat jön csak be ahol a story volt eddig.

(#6739) v.attis válasza Khaal (#6738) üzenetére


v.attis
őstag

Hát teccik tunni, a sztori tévé nem mindíg mond igazat!
Nekem két helyen jön: Egyik a régi:

Intelsat1002
12,563GHz
Vízszintes-18V
27,500 MSPS

Másik egy új hely a 160-as csatornán:

Intelsat1002
12,717GHz
Függőleges-14V
18,400 MSPS
Ez utóbbi nem is fog nálad menni, ha nincs több kimenetes fejed, mivel a Függőleges polaritású csatik nemigazán mennek másképp. Vagy csak akkor, ha egy fejre egy beltéri van kötve.
De, hogy miért nem megy a régi helyen...?Azt nem tudom.
Nekem két frekvencián is jön, az egyiket neked adom szivesen!

[ Szerkesztve ]

(#6740) Khaal válasza v.attis (#6739) üzenetére


Khaal
őstag

Nálunk a régin zavart csatorna felirat van, pedig próbáltam a gyári beállítások visszahozását is.
A 12.717-et akkor nem is tudom behozni a második tv-n, ha nem dual fejes vevőm van? Ez eléggé hogy is mondjam :(((
Mennyibe kerülhet egyébként a csere dual fejre?

(#6741) csibor válasza Khaal (#6740) üzenetére


csibor
őstag

Bár ez quad fej a későbbi bővítést egyszerre letudod :)

[ Szerkesztve ]

(#6742) Don Lui


Don Lui
csendes tag

Sziasztok!

Amateur vagyok még, kellene vmi info, hogy orton X10 beltérihez hogyan lehet olyan műholdat hozzáadni, ami nincs a listájában?

Előre is kösz.

Semmi sem lehetetlen, csak matematikailag valószínűtlen...

(#6743) v.attis válasza Khaal (#6740) üzenetére


v.attis
őstag

ha két tv-n nézed akkor elég a twin fej (2 kimenetes) az jelenleg ha jól tudom 3000 forint a diginél. A quad (4 kimenetes) fej 4500 Ft. Utóbbi akkor kell, ha kettőnél több tv-n nézed.

(#6744) Rick4 válasza Don Lui (#6742) üzenetére


Rick4
félisten

Az ortron beltérinek mi köze a digitv-hez?

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6745) Don Lui válasza Rick4 (#6744) üzenetére


Don Lui
csendes tag

A köze annyi, hogy azon keresztül nézem a digitv adásait..... Mi köze lehet még?- nem tudom mire gondolsz. :F

Semmi sem lehetetlen, csak matematikailag valószínűtlen...

(#6746) pojakcs válasza Rick4 (#6744) üzenetére


pojakcs
senior tag

Nagyon is sok köze VOLT. :(((
Szerintem 2 hét és semmi köze nem lesz. :Y

Üdv: Csaba

(#6747) Iginotus


Iginotus
őstag

Kérdésem az lenne hogy én monitorra akarom kötni ezt a beltéri egységet, van egy olyan beltéri illetve tudom hogy van de a digi milyeneket szállít ki olyat amin van hdmi vagy dvi kimenet vagy nincs nekik ilyen?

Plug and Pray... :)

(#6748) #41635072 válasza Don Lui (#6745) üzenetére


#41635072
törölt tag

Akkor k*p*á*o* be. :D (Bocsi, de ezen a héten ilyen vagyok) ;]
Mert, hogy leglálisan semmi köze a digihez. Ha pedig lopjátok az adást, akkor ne várjátok el, hogy még segítsünk is. Főleg, ha ez a szolgáltatás havi 3K-ba fáj. Ez nem az a fórum...

(#6746) pojakcs: Úgy bizony, dörzsölöm a markom. :P PEdig már nem is vagyok digi előfizető. :))

Muhahaha, de gonosz vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#6749) Rick4 válasza Don Lui (#6745) üzenetére


Rick4
félisten

Annyi csak, hogy ha ezt teszed, akkor illeálisan teszed. Kapcsold már a kedvemért a sport 1-2-re és nézd azt egész este...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#6750) Rick4 válasza Iginotus (#6747) üzenetére


Rick4
félisten

Láttál már digis képet egy jobb tévén? Minek ide HDMI? :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.