- weiss: Filmzene hasonlóság
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
-
Archttila
veterán
-
mephi666
nagyúr
ki kell húzni mindenkinek a fomo-t a szótárából
...vagyis aki akarja, húzza ki: én így fogom tenni... van egy kattanásom, hogy ha valamibe belekezdek, általában végig is csinálom... még akkor is, ha tudom, hogy értelmetlen és baromira nem élvezem már a végét: ilyen ez a s1 lvl100... 92-n vagyok és már rohadtul várom a végét, de lassan annyira élvezetes, mint beülni a fogorvosi székbe
főleg, hogy mendeln gyűrűt persze még mindig nem dobott, ami a build középpontja lenne... következő szezonba bele se fogok kezdeni: ez p*csafüst, amit adnak... már day1 húztam a szemöldököm, hogy "wtf? kis fika kavicsok 2 slotot foglalnak úgy, mint a mázsás pajzsok, mellvértek, vagy 2kezes kaszák???" ...aztán inventory 1/3-a értéktelen kövekkel lesz tele, ha valaki nem szemetel és felvesz mindent... (alap lett volna megírni hasonlóan, mint pl a d3-ban, hogy egyes tárgyak 2 slotot foglalnak, mások meg 1-et)...innentől nálam pihen a játék pár szezonon át és akkor fogom elővenni, ha már úgy fog kinézni az egész (és lesz normális endgame content), mint megjelenéskor kellett volna
addig pedig d3 utolsó szezon... (azt a játékot legalább 11év után is élvezem) -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Jim-X
őstag
-
Jacktor
aktív tag
-
Edge
veterán
-
Roland861010
veterán
-
WayneGace
őstag
-
Archttila
veterán
-
SQX_Barto
addikt
-
D1Rect
félisten
-
la_cc
addikt
-
WayneGace
őstag
-
Mrdevil
addikt
-
PunkZoli
aktív tag
-
MikeWazowski
veterán
-
la_cc
addikt
-
Edge
veterán
-
boogie84
veterán
-
rumkola
nagyúr
-
Edge
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Edge
veterán
-
Ghostface
senior tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Edge
veterán
Nem jó az összehasonlítás mivel sorcinál nem az attackpower kijelzés a mérvadó mert sok dps mechanikája adott feltételhez kötött, burning, vulnerable, frozen stb. ezt nem fogod itt látni.

Ofc tudom hogy sorcid volt és mivel ez a másik kaszt amivel tolod most akaratlanul is azzal veted össze, de tök más módon működik ez a két kaszt is, főleg ilyen pure statokat nézve nem érdemes összevetni a kettőt, pláne úgy hogy a rugó 3 fegyvert hord amiből 1 kétkezes, sorci vagy 2x1kezest vagy 1 kétkezest tud hordani ugyebár. -
ProEvoFan
nagyúr
-
Ellia
addikt
-
saelin
veterán
Gyooo, az nagyon kevés HP! Majd mindre ahogy lehet rollolj HP-t és pár paragonon hp%-ot kiszedni. Nekem lvl52-n van 3k HP-m és még így is one shot vagyok néha.
MÁS:
WT3-on gyalázatosan nehezen akar esni Wrathful heart. Tegnap mentem 20 malignant tunelt és egyetlen egy darab sem esett. Wrathful invoker-em meg úgyszintén nincs. Még órákkal ezelőtt találtam egy jó amulettet, de mivel heart nem esik hozzá addig nem tudom használni. A Revenge-et próbáltam farmolni az állandó x% dmg redu miatt. Érzésre sokat segít a Sorcin. -
CactuS
Arcképgyáros
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sorcinal amúgy is koponya menne génekben a plusz armor miatt. Azt viszont ad a szív is, szóval ajánlott utóbbit használni a bónusz képességei miatt. Sorcinal ha jól emlékszem Barber szív, TalRasha szív kell, meg még egy, de annak nevét most fejből nem vágom. Ha ezek nincsenek addig ideiglenesen érdemes mást használni.
-
Gubu0101
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Jim-X
őstag
Nem tudom, anno a diablo2-ben ezt ugy probaltak megoldani, hogy az ancientekhet szinthez kotottek es nem jelntek meg egy bizonyos karakter level alatt. Aztan persze erre is van kiskapu
A casual playert biztos megcsukjak meg kisebb szinten is a mobok. En majd ma tervezem megcsinalni t3 capstone dungeont, aztan meglatjuk mi lesz t4-en.
-
proci985
MODERÁTOR
-
persil
nagyúr
-
Jim-X
őstag
-
CptAdamica
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
FlashBird
tag
Condemationt nekem is kidobta olyan level 70 körül, nem is cseréltem el azóta
Ez most nem tudom vicc vagy szerencse hogy 95+ levelen is 25 szintel előbb kiesett fegyóval rohangálok(kiesett a másik uni dagger is), na meg estek szép számmal más uniqe-k is de kb.mindegyik rosszabb stat-al mint level80 alatt... Gyakorlatilag az utolsó 20 szint nekem csak az xp farmolásról szól. Ezt nem tudom hogy gondolták
-
proci985
MODERÁTOR
arra gondoltam en is
Rigormortiis: hc gyakorlatilag broken. sorcressel elmentem 100ig, egy ponton minden es barmi 1hitelt.
rogue kiszamithatobb, de ameddig az ellenfelek joresze aladrobban, offscreen ellenfelek tudnak 1hitelni, bugos ellenfelek animacio nelkul / halottan is tudnak 1hitelni es van CC, addig szerintem a HC eselytelen.
D3ban talan ha jol emlekszem olyan top100ban voltam EU HC DH leaderboardon.
-
proci985
MODERÁTOR
gearfuggo. menj be, ha lazan doglik a trash akkor probalj ra az animus carrierekre, ha azokat is siman le tudod hozni (es eleg a vedelmed is kozben), akkor valoszinuleg le fog menni.
ha a trash vagy az animus kozben lehalsz, vagy barmi 1hitel, akkor meg nem eleg jo a geared es varj 2-3 szintet.
-
CptAdamica
nagyúr
Én 42 voltam, amikor lenyomtuk tesómmal, de a boss-nál szenvedtünk, mert egyértelmű volt, hogy én még hurka vagyok, csak őt ette az ideg, hogy meghaltunk sokszor, hát mondom akkor nyomjuk le idegből. Szerintem menj be, menj egy darabig, ha jól mennek az 50-es mobok és nem akarsz meghalni állandóan, akkor menni fog.
-
PunkZoli
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
Crit dam es damage vulnerable adja a legtobb sebzest.
Imadom amikor pukkan az egesz kepernyo es fekszik mindenki
Tegnap lenyomtuk world bosst, en is alltam a pofajaba es semmi...talan egyet ittam, bar nem sokaig tartott a meccs
Helltide-on nyitottam 3 ladat es csupa otvar szar esett
Az egyik NM dungeounban viszont kiesett egy unique kesztyu, az elegge megdobta a kiscsajt.A dungeon sigilekkel mit csinaltok? Salvage aminek szar az affix-e es probaltok craftolni jobbat? Mar lassan tele vagyok veluk...
-
ProEvoFan
nagyúr
Még mindig a Twisting Bladesel mész? A szintezős maxrollos build jó volt. Átraktam starter endbuildre, és hááááát....nem jó valami.Halok folyamat. Lehet valamit benéztem, rosszul állítottam be. Lassabb lettem és papír...
Barrage buildot videón néztem.Szemre látványosabb vele a játék, lehet váltok rá.
Igen. Nem esik úgy a cinder, mint eddig. -
proci985
MODERÁTOR
-
Jim-X
őstag
-
kohai
tag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Jim-X
őstag
A legjobb egyertelmuen a Twisting Blade, de azt ki kell tanulni es folyamtosan kell vele pozicionalni, hogy a visszarepulo pengek sebezzenek.
A Barrage joval egyszerubb, cserebe egy kicsit gyengebb, de meg igy is jo.En Barrage-t csinaltam season1-be mert a kanapen kontrollerrel a kezemben fetrengve konnyebb az iranyitas

-
la_cc
addikt
-
granini
őstag
-
Shkiz0
nagyúr
-
Ereshkigal
őstag
-
hajsza
aktív tag
-
la_cc
addikt
-
olymind1
senior tag
-
BoneDragon
veterán
-
vg
veterán
-
MikeWazowski
veterán
-
Anti-Hero
aktív tag
-
Anti-Hero
aktív tag
-
gyugyo79
addikt
D2R The Oculus - 25% Chance To Cast Level 1 Teleport When Struck -át még rádobhatták volna, mert nincs is annál jobb ha 1 távoli lövés után bent találod magad a tömegben és nem a biztos távolban nézed a CD-t, szórod az áldást, akarom mondani unatkozol

-
Anti-Hero
aktív tag
-
Mike
veterán
Nem, nem jó játékot választottam. Csak az nem világos számomra, hogyha a Diablo 2-t "rojtosra" játszottam, ez miért nem jön be? Ennyi lett volna. És igen, ha többiek elmondják, hátha megtetszik, mert erre is volt már precedens. Oké hogy ismertek mint a rossz pénzt, de igyekeztem udvarias lenni amíg nem szóltál be
-
batai15
félisten
+1 . Ott volt a béta kétszer is.
85ös a sorcim. Nagyjából úgy saccolom hogy mire max level leszek fogok rá unni a classra.
Van benne lassan 8 napom a játékban. Később ha bővítik sokáig fog nekem szórakozást nyújtani,mondom ezt úgy hogy abszulut nem vártam a játékot az első béta nem jött be második után meg vettem a gamet és van alapvetően codos voltam. -
Mike
veterán
Ki siránkozott? Arra meg hogy mire szórom a pénzem, nem hiszem hogy sok közöd lenne.
Miért kell ezt csinálni? Az érdekel mit köt le embereket 100 órákra ebben a játékban? Kurva nehéz kérdés, és nem bírod megállni moralizálás nélkül. A szokásos itteni stílus, fasznak kérdezek itt bármit
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
Akkora hype van (volt?) a játék körül, hogy nagyon széles réteget bevonzott, azokat is, akik még hírből se hallattak pl. a szezonos "reset-ről", így sokan beleestek ebbe a hibába.

Egy cimborám benne van egy FB csopiban, szokott küldeni kérdésekről screenshot-ot néha, hát csak pislogok, hogy ezek az emberek milyen game-eket tolhattak eddig...
-
Mike
veterán
Nem egészen. Nem vagyok frusztrált. De hátha valaki mond olyat ami kiránt a jelenlegi állapotból, illetve tényleg kíváncsi vagyok mi tetszik benne. Persze tudom, nehéz megfogalmazni, mint ahogy nekem is az volt, hogy mi tetszett az rdr2 online-ban amikor a többség szerint nem lehet benne csinálni semmit
Van vagy 200 olyan címem amikkel alig játszottam, szóval nem ez az első és nem is az utolsó
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ellia
addikt
-
LÁZ
addikt
-
ambushka
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TrollBalint
addikt
Emlékeim szerint én ott a félszigetet hagytam ki. Alapból úgy látszodott a térképen, hogy azt hittem felfedeztem, de nem
Ha nem az lesz, akkor szívás, mert van elvétve egy-két terület, ami iszonyat pici, és ha mindent felfedeztél körülötte, akkor tulajdonképpen nem is látszik, hogy nincs felfedezve
-
ProEvoFan
nagyúr
-
42861
senior tag
-
warcat
veterán
-
la_cc
addikt
-
Edge
veterán
Bementem arc lash sosommal 75ös dungiba, nagyot álmodtam...ultit benyomtam első elitpakknál: szétcsaptam őket, mentem tovább és lelőtt egy sündisznó a tüskéjével... egy szaros sündisznó... baz... tudod az a kis tüskés izé ami almát eszik meg tejet iszik.
Nemtom többi kasztnál ez hogy van de kellene vmi a sosonak, vagy tegyék lehetővé hogy több aspectet lehessen használni vagy egyéb. (pl. csak sosonak legyen barceletje ahova mehetne aspect)
Beállok Escobar mellé várni a patch notest
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha nem tudod, akkor a season nem neked való, ilyen egyszerű, legalábbis ebben a formájában
Nyilván meg lehetne oldani karakter reset nélkül is, de szerintem olyan verzió nincs, hogy valami tetszik mindenkinek. Tény, hogy valószínűleg lesz, aki nem akarnak megint ennyi órát beleölni, hogy újra 60-70+os karaktereik vagy akár 100-asuk legyen, de szerintem ha nem is egy nagy durranás az első, megéri majd a season. -
CactuS
Arcképgyáros
Na, úgy látom megvan a class, ami a leghangosabban tud sírni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván vannak gondok a class körül, mert az szerintem se normális, hogy a használható buildek többségében ott van az ice armor/flame shield/ frost nova/teleport négyes, de lenne oka másik classnak is, pl. a druidának, mert azzal a sorcihoz képest az első 70 ,de minimum 60 szint szenvedős. De ott a barbi is, akinél ha megvan a gyűrű, akkor onnantól kötelező a 3 shout. Plusz ők már kaptak nerfet rendesen.
-
WayneGace
őstag
Gyanítom azért a legmagasabb a sorci sírás, mert az a legnépszerűbb class. Van egy olyan érzésem, hogy sokan csak az illúzióját akarják annak, hogy a játék nehéz. Lássa, hogy jó magas NM-en megy, de könnyen haladjon, minden probléma nélkül.
Egyébként, ha megnézem D4Builds.gg-en a barbár meta buildet az összesben ott van a 3 shout skill. Az meg egyből be is határolja a kötelező ascpecteket is.
-
D1Rect
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
DeckardCain
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Crimson Desert
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...vagyis aki akarja, húzza ki: én így fogom tenni... van egy kattanásom, hogy ha valamibe belekezdek, általában végig is csinálom... még akkor is, ha tudom, hogy értelmetlen és baromira nem élvezem már a végét: ilyen ez a s1 lvl100... 92-n vagyok és már rohadtul várom a végét, de lassan annyira élvezetes, mint beülni a fogorvosi székbe
főleg, hogy mendeln gyűrűt persze még mindig nem dobott, ami a build középpontja lenne... következő szezonba bele se fogok kezdeni: ez p*csafüst, amit adnak... már day1 húztam a szemöldököm, hogy "wtf? kis fika kavicsok 2 slotot foglalnak úgy, mint a mázsás pajzsok, mellvértek, vagy 2kezes kaszák???" ...aztán inventory 1/3-a értéktelen kövekkel lesz tele, ha valaki nem szemetel és felvesz mindent... (alap lett volna megírni hasonlóan, mint pl a d3-ban, hogy egyes tárgyak 2 slotot foglalnak, mások meg 1-et)
addig pedig d3 utolsó szezon... (azt a játékot legalább 11év után is élvezem)

Nyilván meg lehetne oldani karakter reset nélkül is, de szerintem olyan verzió nincs, hogy valami tetszik mindenkinek. Tény, hogy valószínűleg lesz, aki nem akarnak megint ennyi órát beleölni, hogy újra 60-70+os karaktereik vagy akár 100-asuk legyen, de szerintem ha nem is egy nagy durranás az első, megéri majd a season.