- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Döglött Róka
veterán
-
Sunrider987
aktív tag
Majd gyere meselj amikor kimaxoltad a paragon 300at hogy milyen gyors volt a fejlodesed, de szerintem mar 200 folott is erezni fogod, amit meg irtam azt pont alahuzza folotted a hozzaszolo, a jo geart nem ingame farmolja hanem traden veszi.
De he neked/neki ez igy jo akkor legyen, nem vagyunk egyformak.... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
ambushka
aktív tag
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
-
gyugyo79
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
Ereshkigal
őstag
-
la_cc
addikt
-
prokxy
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
improved respeccing -> ez jo, jelen pillanatban kb 1+ ora atspeccelni egy karaktert es kb muszaj egy masodik monitor (2003 wants the game design back). 5 glyph board respecje jelen pillanatban siman csak egy elmeny.
ok, szoval premium battle pass kell nemi unlockhoz, es lvl90 (ami kb 80 ora nullarol). tenyleg kimaxoltak a content gatelest ahogy neztem.
viszont nezem, hogy nem muszaj most elloni a battle past ha valakinek ultimateje van, szoval ahogy nezem en ezt most skippelem. nincs az az isten, hogy iden meg egy karit 90ig huzok.
-
_drk
addikt
Ezzel várjunk!
Direkt ilyen kicsi a stash, mert ezzel lassítják a progresst.Egy szezonban kb 1 max 2 karakternél tudsz megnézni pár buildet és így tuti vissza térsz majd később.
(Ezt is külön elmondták vagy 2x hogy szezon majd vége és abba kell hagyni majd vissza jönni és ez így jó, ők is abbahagyják!
)
Ha kicsit matekozunk akkor csak a main buildhez az aspectek fejlődés alatt egy tab. Van 9-10 hely ahová többet is belehet tenni, de mivel van át fedès így maradjunk 15nél. Hogy biztonságban legyunk kell belőle kettő.
Másik build egy másik tab.
Unique és egyéb gemmekkel tele is vagyunk.
Tehát kb max 3 build fér el.
Új karihoz más már nem is lesz hely,csak ha 1-1 buildet akarunk, de ilyen lassú fejlődés mellett, hogy a szezonos dolgok is ilyen 40 szinttől kezdődnek lehet nem is lesz kedv, csak ha kukázzuk az előzőt közben.
Egyelőre ilyen nagy fejlődés gyorsítást se látok benne, egyik faszi többször is a kampányt említette, valószínű még mindig az a fő fejlődési ív. -
ripla
addikt
-
elite.cs11
senior tag
-
Kasya
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Iszonyat milyen lassan lehet akkor már fejlődni."
Három hete jelent meg a játék, Level 80 felett vagy. Mi lesz itt szezonban, ami három hónapig tart majd? Ha vitát akarnék generálni azt mondanám, hogy még gyors is a fejlődés.
De nyilván nem mondok ilyet.Nem is tudom, hogy lesz majd a szezon, 1,5 hónap alatt a legelhivatottabbak már Lvl100-on pörögnek majd bőven, kíváncsi vagyok mit lehet majd utána csinálni. (azon túl, hogy a Shako-t és társait farmoljuk majd, meg altot indít valaki)
-
BoneDragon
veterán
-
la_cc
addikt
-
elite.cs11
senior tag
-
soo277
őstag
-
BoneDragon
veterán
-
.LnB
titán
-
D1Rect
félisten
-
MikeWazowski
veterán
-
Tyler Durden
addikt
-
Anti-Hero
aktív tag
-
Daelion
őstag
Én sem tervezem 100-ra a karit Season előtt, nem akarom már most kiégetni magam.
'eleve én csak soloban játszom a random world boss-t leszámítva'
Inkább csak ismerkedem a játékkal jelenleg meg 1 karit/buildet összerakok úgy valamennyire/összeszedem a Lilith szobrokat talán azt annyi.
Tegnap lettem meg lvl 60 konkrétan, build már egész jól működik Sorcin de még kell pár szint a T4-es capstone dungeonhoz mert a boss még kicsit sok.D3-ban is igazából csak Seasont játszom amióta bekerült a játékba meg már D2-ben is inkább csak laddereztem.
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
Szerintem örüljünk, ha a Lilith szobrokat nem kell majd kiszedni újra.
A repuzásnak nagy a jelentősége és a játékban tartó időigénye, meglepődnék, ha nem kellene újra kiszedni, mintha kezdenél egy új karit most.Sőt, szerintem rakjanak bele újabb 50 szobrot, ami ad extra slot-tot ide-oda, én a helyükben ezt csinálnám.

-
Mrdevil
addikt
-
elite.cs11
senior tag
-
BoneDragon
veterán
-
BoneDragon
veterán
-
warcat
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
dvd24
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
warcat
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
warcat
veterán
-
Vieras
csendes tag
-
la_cc
addikt
-
kiezTe90
senior tag
Az ultimate skillt lecseréltem én is mert a fury olyan szinten fogyott mintha soha nem is lenne.
Amúgy mikor kell elkezdeni azzal foglalkozni, hogy szintezzem a cuccaim? Mert most vagy 41 szintű, act 3 utolsó küldetés lement. Valahogy nem dob olyat a játék ami jó lenne. Teljesen hülye statok vannak rajta. Ma már dobott 2 dolgot ami több páncéllal, de elég jó stattal rendelkezik. Ilyenkor már szintezzem fel, vagy még ne költsem a pénzt? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
la_cc
addikt
-
Reinhardt
őstag
-
CptAdamica
nagyúr
-
Mrdevil
addikt
-
la_cc
addikt
-
csikaszka35
tag
-
Bencus88
nagyúr
-
deneee
csendes tag
-
Nuada herceg
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BoneDragon
veterán
-
BoneDragon
veterán
-
Flashback
veterán
-
Lendova
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
Ellia
addikt
-
Sirandrish
legenda
Én ezt raktam most össze!
Mondom vagy 5 aspect is megvan, de gyakorlatilag nem tudok megpördülni, mert elfogy a fury
-
belgast
csendes tag
-
Sirandrish
legenda
-
MegalodonS
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Drizzt
nagyúr
-
Bazsi1987
őstag
-
Bazsi1987
őstag
-
Reinhardt
őstag
-
Reinhardt
őstag
-
Jack Oneill
veterán
-
MegalodonS
őstag
-
pr0bi
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
BoneDragon
veterán
-
bajtokarpi
őstag
-
Anti-Hero
aktív tag
-
Kasya
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
krokk
senior tag
-
la_cc
addikt
-
Ellia
addikt
-
Daelion
őstag
Engem sem, mai világban/játékokban ez már nem újdonság és nem is kötelező foglalkozni velük.
'1-2 kozmetikát lehet én is fogok majd venni idővel'Telefonos gacha játék amit játszok free2play-ként 2022 november óta, most került bele egy skin amit ha 100% biztosra meg akarsz kapni kb 60-72$-ra jön ki.
'és mégis voltak elég sokan akik megvették hiába panaszkodtak..' -
olymind1
senior tag
Én kényelmesen felfedezősen fogom tolni, teljes terület, melléküldi és act kipucolással.

@ #4583 MegalodonS
Ez jó videó
Meg ahogy nézem napra pontosan 3 hét és release
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa Rally
- Mesterséges intelligencia topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg sokáig van értelme a kapott XPnek. PS5ön eddig két embernek van a paragon 300.
)
De nyilván nem mondok ilyet.
engem nem hoz lázba,dehát nem vagyunk 1formák

nehéz dolgok ezek