Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
Megkalapaltam kicsit, mindenkit varunk.
-
Darkness
aktív tag
Hogy én is megírjam tapasztalataimat. lehet, hogy nem lesz szép, pontos, s részletekbe menős, de nézzétek el. a DIO 1 -en nőttem fel.

Nem tudok nagyon angolul. A hárommal is úgy tudtam igazán boldogulni, hogy volt néhány oldal, ahol leírták minden castnak a skill fáját, hogy mi mit csinál, mit jelent. Itt csak találgattam. Remélem lesz megint olyan oldal, ahol ezt végig vezetik és kicsit egyszerűbb lesz oly' "Ős kövületeknek" mint Nekem.

1., Memória zabáló.
Mikor sikerült belépnem, s karakter kiválasztás után, az intrókat, videókat néztem, (igen fentebb említett dolgok végett elsőre mindig végig nézem) eldobta magát a program. Kicsit bámultam, hogy ez kevés? Adatlapon a konfig...
Menet közben is 94 - 97 % volt a memória telítettség. Ez kicsit durva volt.2., Teljesítmény
Van mit optimalizálni rajta. Annyira pörgeti a ventiket, hogy SS fülesen keresztül is hallottam. Pedig, a kijelzők szerint, nem volt "forró" eszközök.
Ja, ne hagyjuk ki, hogy eléggé laggol. Mikor könnyen bejutottam, akkor is sokszor dobálta a karaktert.3., Játékmenet
Egyszerű volt, nem volt eddig oly' durva, mint a DIO 3. A tárgyak magukért beszéltek, hogy mit aggassak magamra. Könnyű irányítás.
A skill fa itt már nagyon megnehezítette a dolgom. Tudom -tudom, gugli fordító a barátom... de ez nem mindig járható. (tanulj tinó....)4., Összefoglalás...
Lenne mit keresnie a gyűjteményemben, de ennyiért még várok kicsit. Eddig meg van ilyen - olyan módon az összes változat, de ez kicsit gyomros.
Tudom, hogy nem fogom kihagyni... de ez most kicsit sok (k)...
Remélem a hibákat addigra javítják...Üdv,
Egy Őskövület...
-
boeing
őstag
[link] DC és lesz majd D4 Klán is.
-
reelc
veterán
válasz
granini
üzenetére
Wolcen... nemrég jött új act, az elmúlt években jött sok patch... szóval elvileg befejezték 3 évvel a megjelenése után a játékot
. Beértek a nagy tervek, meg minden.Ideje kipróbálni, vagy 2 évig hozzá se nyúltam.
Feltelepült, elindultam le is csaptak hamar. Eszembe jutott, hogy újra kell skillezni, mert sokat változtattak a játékon, meg minden, írták is.... és ráébredtem, hogy mennyire nem maradt bennem semmi ami hajtana a Wolcen kapcsán. Nem hiába pihentettem annyit.
Aztán arra jutottam, hogy nem keresgetek semmit, eszembe jutott milyen vacak is (volt) szerintem ez a játék, uninstall.Most a D4 open beta után pláne nincs ingerem elővenni.
Van sok DiabLoL az jobb szórakozás, főleg, hogy ez aktuális volt valamennyire most is.
-
Edge
veterán
újujujj, belenéztem pc-n az immortal-ba, fú de gyászos, hát nem ezzel fogom d4-ig kihúzni az biztos
-
BoneDragon
veterán
dataminied cuccok. https://diablo4.cc/
-
boogie84
veterán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Üdv,
erre már én is rá akartam kérdezni.Esetleg vki mester lesz aki csinál magyar Discord szervert? Ahol pl koca Diablo játékosok segítséget kérhetnek?
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Van különbség legkönyebb és nehezebb szint között,hogy milyen előfordulással ad legendary/erősebb cuccokat? Illetve majd lesz vagy van olyan oldal,ahol ahhoz adnak segítséget,hogy az egyes kasztokat mire érdemes fel fejleszteni? Köszönöm
-
AtHoS
nagyúr
"Ugy kell nezni, hogy hany ora szorakozast ad ez a jatek es 30 e Ft-ot hany ejszaka alatt szorsz el? 4?.. De inkabb kevesebb."
Szombaton voltam Eger Szépasszony-völgyben baráti társasággal "borkóstolgatni", seggére is vertem több, mint 30k-nak, szóval a 4 nap enyhe túlzás a részedről
A D4 Open bétáról:
Egy 10400f + 1060 3GB (igen, nem elírás
) + 32GB RAM konfiggal ugrottam neki 2560x1440 Windowed FS felbontással és a játék által ajánlott grafikai minőséggel.Péntek este fél 8 körül kb 1 óra várakozást követően folyamatosan tudtam ~4 órát játszani, semmi kress, kidobálás, stb. nem volt szerencsére.
Egy karakterre volt időm koncentrálni, így Sorcit kezdtem a bétában elérhető "legnagyobb" engedélyezett nehézségi fokozaton.
Összességében 10...12 órát tudtam a játékkal foglalkozni és hamarabb elértem a karakter szintkorlátot, minthogy az ACT1 fősztori végére érjek (azért a sztorit lenyomtam).
Grafika előbbi korlátok miatt elment, akadásokat sokszor tapasztaltam a terepen az ellenek megjelenésekor ill. gyakran visszadobta fél képernyőnyit a karaktert.
Az izometrikus nézet nekem túl közeli volt, pedig egyes helyeken mászkálva volt amikor jóval távolabbról mutatta a terepet és karaktert. Na ekkora távolságot szeretnék én a játékban....
A dialógusoknál nem tetszett, hogy ugrál a kamera az éppen "beszélő" karakterekre
A történet elmegy, de ugye ezt általában csak egyszer futja végig az ember
A skillfa felépítése egyelőre nem tudom, hogy tetszik-e, minden esetre nem volt vele problémám, hacsak a kis szint miatt az nem, hogy a magasabb szintű skillek pl. Meteor ugyanakkorát sebzett, mint a kisebb szinten elérhető chain lightning, de ugye ez a rész lesz úgyis folyamatosan változtatva "balance"-ra hivatkozással.
A lovat nem sikerült megszereznem, bár nem is erőltettem ezt a részt, inkább a story-t próbáltam a szabadidőm korlátoltsága miatt erőltetni.
Az item upgrade-et azért kipróbáltam, de a legekről leszedni + rárakni rare-ra az affectet nem jutott idő ill. nem volt olyan amit érdemes lett volna, mert ennyire az elején hamarabb lecserélődött a cucc, mint hogy ennek értelme legyen. lvl25-ön pedig már nem játszottam úgysem annyi időt, ami miatt érdemes lett volna ezzel foglalkozni.
Az úton útfélen összeszedhető materiálok nekem spec nem tetszettek, kicsit poésítós effektenek tűnik, amivel csak a játékidő kitolása a cél, a játékmechanikához semmi pluszt nem ad hozzá.
Összességében jobban bejött már most ebben az állapotában, mint a PoE vagy Lost Ark, de nem kapott el az a "Na ez igen ez nekem kell és most" érzés.
Biztosan meg fogom venni jó eur/forint árfolyamnál, de egyelőre megvárom a júniusi hosszabb távú béta tesztelés visszajelzéseit részetekről
-
Zoshi85
aktív tag
Diablo 4 hiányom van.. Nekem eszméletlen bejott. ✌️Gyere már Június.
ok.
Nyomom addig a 3-at. Egye fene 😎✌️😁 -
-
Edge
veterán
Lehet másképp, pl Lost Ark, ott itemizációval érték el azt hogy egy karakter felszerelését új tartalomról új tartalomra lehet fejleszteni, pl bizonyos új területek elérését a felszerelés szintjétől teszi függővé. De amúgy biztos azt a rendszert is meg lehet unni és még azt se mondanám hogy az egy jó irány.
Néha rövidnek tűnik a 3 hónap egy seasonre, bár ha a poet nézem az pl rendre 1hónap alatt kifullad, de akár d3 is.
Mind1 meglátjuk mit kínál a D4 lehet olyat guritanak hogy képesek lesznek majd fenntartani az érdeklődést egy-egy season elejétől a végéig. -
Pedro78
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ahogy a másik videónak sem a dmg volt a lényege
-
malacka87
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ezek a buildek szokták a legnagyobb nerfeket kapni.
-
Edge
veterán
Igen és úgy vélem nem kell majd minden seasonben új karit indítani, nem lesz külön realm a non season tartalomnak, mivel itt pass-ban lesz. Ez azt is feltételezi hogy egy karit kb a végtelenségig lehet fejleszteni, gearben pl.
-
prokxy
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Még szerencse

-
prokxy
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Na ez az a streamer, akit ha meglátok, azonnal kinyomok. Annyira egy unszimpatikus paraszt, hogy azt el nem tudom mondani... :/
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mehet akkor a nerf, mondjuk 90%.
-
Pedro78
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Solo hc, gondolom nem full dmg hanem def is akad.
-
BoneDragon
veterán
-
Pedro78
senior tag
-
BoneDragon
veterán
-
JSaN
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Valojaban PSBP
(Premium Seasonal Battle Pass)
Igy irja az elorendeloi oldalon. [link]
Valojaban pedig ugy mukodik hogy mindenkinek lessz season pass, aki nem fizet megy a free agon, aki fizet az a Premium. A free agon kisebb dolgok vanna, (esetleg egyes jatekoknal ki marad par szint uressen. A premium agon meg ad mindent. [Valami ilyesmire kell gondolni] -
prokxy
veterán
Megjelenéskor sztem solo-ban letolom a sztorit a necro-val, utána, mikor már a "grind" része jön, akkor keresek itt/bnet-en csapatot azt mehet a közös banzáj.
Jöhetne már az a június.

-
BoneDragon
veterán
BP, SP, esetleg valaki még hivja valahogy? Teljes képzavarban lehetnek egyesek.

-
Ragnar_
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az Activisiont nem vette még meg a Microsoft, a Sony a Cod miatt nem nagyon örül neki. Nagy ziccer lenne játékos szempontból pedig Diablo a gamepassba, kb. mint a CoD campaignok, már a casual játékosoknak. Hardcore játékosok úgyis megveszik.
-
Pedro78
senior tag
válasz
rumkola
üzenetére
Az u8ltimate-ben van a sp lvl20, de nem a karaktered lesz 20-as, hanem a sp-ban az elso 20 szintet mar nem kell letolnod. Manapsag nagyon sok jatekban ez van, sp szinte alap, de pl fortniteban is 2 opcio van uj sp megjelenesekor, (illetve 3, mert nem kotelezo, de akkor csak par vackot kapsz) alap sp, ekkor azt kapod meg ameddig eljutsz, ha jatszol akkor mindent, illetve a sp+20lvl, ekkor lvl20-rol indul a sp. Ha jol tudom Overwatch2-ben is igy van, meg a cod is ezt hasznalja a bf2042 szinten.
-
rumkola
nagyúr
válasz
rumkola
üzenetére
Minden szezonban lesznek speciális kozmetikai típusok, amelyek kizárólag a Battle Passhoz tartoznak, és a Premium Battle Pass Premium valutát is ad, amelyet a játékosok a játékon belüli boltban kínált egyéb kozmetikumokra költhetnek. Minden játékos részesül a Free Season Boost-ban, amely felgyorsíthatja az XP-t a szezon során, hogy több karakter kiegyenlítése gyorsabb legyen.
-
rumkola
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
10 euro / szezon, egy szezon az 3 hónapig tart, kozmetikai cuccokat ad és 20lvl skippet. Ez utóbbi nekem még nem világos:
-egyből LVL20 leszel
vagy
-a szezon első 20 megcsinálni való dolgát egyből megadjaNekem az sem vilkágos, hogy a szezonban nulláról kezdünk-e, vagy csak célok lesznek rewardokért. Az előző closed béta alapján 3 hónap alatt rengetegen nem fognak tudni maxos karaktert megcsinálni. Aztán már indulhat is a kövi szezon nulláról?
-
ProEvoFan
nagyúr
Season Pass-ról van valami hivatalos infó?
Milyen lesz?Meddig tart?Mennyibe kerül?...stb.... -
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem vették még meg őket, csak szeretnék. Elég régóta húzódik a dolog, folyamatosan cikkeznek róla. Talán Nagy-Britannia verseny- és piacfelügyeleti hatósága akadékoskodik ez ügyben leginkább, valamint a Sony is mindent megtesz, hogy ne jöhessen létre az üzlet.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Kimaradt valami, mert nem vették még meg őket, mivel a Sony minden platformon próbálj bemártani őket, legutóbb már azt állította, hogy a PS5öt csak a CoD tartja életben. Jelenleg úgy tűnik, hogy szép lassan mindenhol nyer az MS és jóváhagyják a felvásárlást a különböző szervek, viszont jelenleg 2 teljesen külön cég, semmi okuk rá, hogy GPbe vigyék a címet.
-
chop
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Anyagilag eleg nagy ongol lenne egy ilyen jatekot Gamepassoltatni. Oda az evenkenti(Fifa, NHL, stb) meg a regi cuccok mennek.
A GTA5 meg ma is szarja a penzt a Rockstarnak. 10 eves jatek...
-
shotika
őstag
-
Ragnar_
addikt
Amire szerintem nem lehet panasz az a látvány a hangok, és a hangulat. Olyan részletességűek a dungeonok, meg a helyszínek, hogy leraktam a hajamat. A mechanikát kicsit szokni kellett, hogy pl. manával kb. semmit nem lehet kezdeni. Nekem ebből a szempontból a D1 tetszett a legjobban. Minden stat külön levelezhető, scrollok, spellek végtelen szintig, és fegyverek a tradereknél, potik. A sztori is elég tisztességes. Mondjuk és casual player vagyok, 2-3 kassztal kijátszom aztán kész, és majd valamikor akcióban. (Hátha a Microsoft megveszi a Blizzt, Gamepassba tökéletes lenne kijátszani néhány kaszttal.)
-
abéla
senior tag
Háhá, láttalak, hogy még bent vagy, néztem is, hogymiafene?
Buildedre ránéztem időnként, jó kis kari lett a végére (bár némelyik imprint legendet, ahogy láttam, korán ellőted, így kicsit a végére asszimetrikus lett a wizardod;
hehe én is jártam így: egy basic 25% AS legendet kiszedtem, majd ráraktam egy korai benga wand-ra, utána meg szívtam a fogam amikor betörtem
)
Ez is pl (mármint a legend pakolászás, imprintelés) nagyon jól áll a játéknak.Meg úgy az egész jól kiadja magát: érdekes és talán kevésbé determinált, (talán az endgémben megmaradó) változatos, sokoldalú a játékmechanika, a build fel- és kiépítés.
A gfx is végre a képregényesből durva darkos lett és bár nekem ez a non-binary gender vonal kicsit sok(k) (sorcer male legalábbis full drag queen szerkókat kapott: ilyen szoknyák, meg mellkivágott prémes, vállpántos phasságok
), meg az itt-ott túltolt PC hangulat nem mindig tetszik (tajga, meg sztyeppe, de bazzeg feka nő minden második karakter
), de a többit kajálom, meg is veszem mint a szél, csak a francért kell ilyen sokat várni rá
.A grafikán fanyalgóknak, fejlődést megkérdőjelezőknek meg ajánlom, nézzenek meg egy D3 vidit vagy vegyék elő játszani, mert az idő bizony megszépíti az emlékeket, ergo mai szemmel körberöhögi az ember, főleg egy ilyen (ráadásul még béta), új résszel összvetve.
A újnak viszont van egy olyan szuper atmoszférája, részletes, művészi hátterei, környezete, szörnyfelhozatala, hogy utoljára a D3-hoz kapott art-bookban láttam ilyeneket, rajzolva.Viszont az animációk gyanúsan 10 évvel ezelőtti szinten mozognak
(lovagás, kötélmászás, fetrengés/ülés egyenesen béna), meg hát a vidikben az arc/haj sem domborít valami jól, de nahh, van még 3 hónapjuk.
Ja és a "zene" konkrétan 1 nap után az idegeimre ment, remélem ebből kapunk valami jobbat, változatosabbat. (ebben a D1/D3 messze elhúz) -
MegalodonS
őstag
Early es Open vegere 6x lvl25,igy kiprobaltam ami belefert.
Nem mentem World Boss-t es csapatban.Kizarolag szolo erdekelt, felfedezni es megnezni mindent.Nagyon pozitiv,hogy tobb build is jatszhato es szerintem lesz meg ez meg jobb is!
Sorcerer: pet es elemental
Rouge: meele es range(a melee az nekem nagyon opop,de szerintem nagyon nehez vele jatszani)
Nekro: hat az elegge nekros opop!!
Druid: a sokat fikazott klassz,de sokan erosnek tartjak es itt tobb build is lehetseges.A farkas+medve,earth & storm es ennek a hibridizacioja!En nekem bejott, igy kiprobaltam mindket buildet lvl25-re.Nagyon elvezetes,egyszeruen jatszhato,elvezetes jatekelmeny.
Barb: hat nekem soha nem volt a kedvencem,igy kiprobaltam es majd egyszer unalmas idomben, lesz egy majd, mint a kollekcio darabja
Nagyon jo ,hogy mar 4 nappal a megjelenes elott mar jatszhato lesz!!
A game nagyon bejott Blizz minoseg,nagyon szep es latvanyos.A ket alkalommal kaptam dc-t ami nem rossz.
Ket nagy negativum, ez a Wolcen - Lost Ark: fenylo-csillamlas mindenhol,mondjuk a beallitasokban orvosolhato.A masik pedig a memoria 85-90% felhasznalasa folyamatosan(32GB mindig azt hittemhogy el fog fogyni!!)#3384pachito
Nem pimp,hanem optimalizaltsag,sima Druid gearben van
Egy regebbi video a D4 szezonrol es ami johet benne!Ugye egy honapra a kiadas utan, mar erkezik vagyis ezt mondtak.Amikor a nulbol indul egy asik nullaba,haaat,erdekes lesz
Diablo 4 Seasons EXPLAINED!New Content,Season Journey,XP Boosts
-
savior
őstag
válasz
gulupeti
üzenetére
A Vhenard az melyik boss?
Nekem az ment le nehezen, ahol a lány anyja idézgette a lényeket meg lézerkalapácsokat varázsolt. Ott barbárral vagy 5ször nekifutottam. A többi ellenfél halál nélkül lement.
Talán még annyit, hogy én a legkönnyebb fokozaton játszottam. Nem tudom a másik mennyivel volt nehezebb. -
Lehet én vagyok a balf@sz, de nekem ez a játék nehéznek tűnik, nehezebbnek, mint a korábbiak, taktikusabban kell játszani. Bár igaz most controllerrel tolom, de én nem írnám ennek a rovására. Veterán szinten nem sikerült lenyomnom Vhenardot, ezer db pörgő forgó izé, amiket alig lehet kikerülni, a gyógyital természetesen elfogyott, kb. 20x nekifutottam barbárral, nem jött össze.
Vagy csak szar volt a buildem... fene tudja. 18-as szintig sikerült eljutni a beta alatt, nem volt több időm sajnos.
A játék ettől függetlenül nagyon bejövős, picit én is sokallom az árát, de amennyi játékidőt ad, szerintem be fog kerülni a gyűjteménybe.
-
Fitzgerald
veterán
Ja, ezt a David Brevik mesélte az IGN-interjúban pár éve. Eredetileg körökre osztott rendszert használt volna a Diablo. De aztán a Blizzard South-nál kérték, hogy legyen inkább valós idejű a játékmenet.
A Condornál (Blizzard North) is leszavaztatta a csapatot, és a real time megoldást sokkal többen preferálták, mint a körökre osztottat.
Mondta Brevik, hogy oké, de akkor adjatok egy rakás zsugát, meg időt.
Aztán hazament, és még aznap este megcsinálta. -
Daelion
őstag
Ezt én is így fogom fel mint ahogy már korábban is említettem, nem kevés pénz de ezeket a játékokat nem 1x végigviszem és annyi szinten szokás játszani. 'szerintem aki csak azért játszik ARPG-t az rossz stílust választott.
'Bőven lehet annyi időt rakni bele amivel már nem is olyan sok ez, én így béta után nem érzem hogy megbántam volna a Deluxe megvételét.
Annyit biztos el leszek vele az évek folyamán vagy amíg van lehetőségem gamelni, hogy behozza az árát szórakozásban mérve.
'eleve nem is vagyok társasági buliba járkálós típus nekem ez a szórakozás nagyrészt
'Szerintem már most jobb állapotban van mint D3 volt megjelenéskor és igazából én azzal is elvoltam minden hibája ellenére is a mai napig persze kisebb-nagyobb szünetekkel.
Én csak Sorcit meg Necrot próbáltam mert azok között agyaltam, hogy melyik legyen első karim megjelenéskor de szerintem maradok a Sorcinál aztán utána jöhet a többi mert úgy igazán egyik kari sem taszít így ránézésre. 'D2-3-ban is játszottam az összeset'
Ott a pont.
Néha én sem igazán értem mit akarnak egyesek ettől a stílustól, már így is bőven túlnőtte magát.
D4 meg már MMO elemeket is tartalmaz ugye, amitől megmondom őszintén kicsit tartottam de bétában nem zavart.Ilyen téren nekem sem kell több, hozza a bevált ARPG játékmenetet és kész.
-
Edge
veterán
válasz
Callisto
üzenetére
Mondok egy a-rpg alapot:
van a karaktered majd az egérrel ráklikkelsz egy csontvázharcosra(a tök alap ellenfél) oda megy a karaktered és lecsapja a csontvázharcost. Igen ez volt az első esemény az a-rpg-k történetében amikor a diablo fejlesztésekor kivették a körökre osztott harcrendszert és a fentebb vázolt esemény történt meg, mindenki ámult... új genre született.
Lehet igénytelen vagyok, de ha már ez megvan egy gaméban felőlem jöhet
(és igen ilyen egy a-rpg veterán
) -
Peppo
őstag
A második körös béta kimaradt, mert ahogy beléptem a játékba, egy percen belül jött a múlt héten már megszokott crash. Később még egyszer próbálkoztam, akkor pár másodperc is elég volt hozzá.
Mindegy, amit akartam, azt úgyis láttam, és egy béta karakterbe többet nem akarok tenni. Maga a játék tetszik. Legalábbis addig, amíg fut.
Meglátjuk, mit tudnak még beletenni a megjelenésig, és, hogy a hibákat tudják-e javítani. -
chop
őstag
Hiaba nem keves penz a 70 euro, megis azt kell mondanom, hogy rajongoknak teljesen jo aron van, mert a netto jatekido nem annyi, hogy vegigszaladsz rajta es csokolom, hanem ennek a sokszorosa van benne. Ha osszevetjuk azzal, hogy az EA evente kiadja a Fifat mondjuk 50 euroert es foleg a rostert frissiti, meg bepakol ilyen bullshit funkciokat, akkor kifejezetten olcso a Diablo. Ugy kell nezni, hogy hany ora szorakozast ad ez a jatek es 30 e Ft-ot hany ejszaka alatt szorsz el? 4?.. De inkabb kevesebb.
Viszont ha telepakoljak olyan modokkal, amiket csak akkor lehet tolni, ha kemenyen fizet az ember es raallnak az EA-fele rablomechanikara, akkor ugy valoban draga. Sok fugg tole, hogy milyen uzletpolitikat valasztanak.
Es azzal se ertek egyet, hogy alig valtozott valami: bepakoltak egy csomo uj osszetevot, visszajottek a dragakovek (ha jol emlekszem, akkor D3-bol ezek kimaradtak), sokkal innovativabb lett a skillfa, jok a kasztok (bar a necro tovabbra is brutalisan OP, a csontijaim konkretan csak bossoknal haltak, ami azert eleg valoszerutlen).
Szoval nekem bejott a game, nehez megmondanom, hogy melyik kaszt lett a kedvencem, a rogue-tol kifejezetten feltem, de bejovos ez a felig amazon-felig assasin keverek. Xboxon jatszom, itt nem tapasztalam szaggatast meg akkor sem, ha tele volt a TV szornyekkel, es bar valoban fasza a grafika, en azert hianyolom a korbeforgatast es a zoomot is. 2023-ban ennek teljesen alapnak kene lennie.
-
Fitzgerald
veterán
Engem 5 perce vágott ki, illetve nem is vágott ki, egyszerűen nem tudtam town portalozni már, abból tudtam hogy vége.
Sajnos csak 7-8 órát volt lehetőségem nyomni a 4 nap alatt, egyetlen necrot vittem lvl20-ig, de minden percét élveztem. A fő szál végére értem, mellékküldetésekre nem nagyon jutott már idő.
7 vagy 8 legendary esett, volt köztük elég jó cucc is.
Barbárt nem is próbáltam, pedig szerettem volna, de hát a családi program az nyilván prior. Tuti megveszem. -
wjbhbdux
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Egyik interjúban mondták hogy kb level 50ig olcsó aztán már olyan költségei lehetnek hogy jobb ha új karaktert indítasz.
-
-
boeing
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen de aranyba fog kerülni, minél többször változtatsz annál többe kerül majd.
-
3L1T3
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem dragabb lesz.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ja erre kiváncsi leszek. Meg hogy a Necro ilyen OP marad-e.
-
CptAdamica
veterán
Vajon a teljes játékban is ennyire könnyen lehet majd a skilleket újra osztani? Ez a része tetszett, hogy szabadon lehetett kísérletezni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- WatchGuard AP432- Wifi 6 - Beltéri hozzáférési pont - Több db
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Beértek a nagy tervek, meg minden.
) + 32GB RAM konfiggal ugrottam neki 2560x1440 Windowed FS felbontással és a játék által ajánlott grafikai minőséggel.

), de a többit kajálom, meg is veszem mint a szél, csak a francért kell ilyen sokat várni rá
.