- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
-
Bencus88
nagyúr
-
Jacek
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Jacek
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Daelion
őstag
Az, hogy nincs benne CD/DVD engem sem zavar, dobozos Doom Eternal-hoz sem volt már csak egy papír DVD benne és azon a kód amit launcherbe aktiváltál. 'nincs is DvD olvasó gépembe évek óta csak külső van de azt sem használom'
Viszont ettől még lehetne dobozos standard kiadás amit ki lehetne rakni a gyűjteménybe D2/3 doboz mellé. 'doboz gyűjtő vagyok, hardver/vid kari dobozok is kint vannak a szekrény tetején'
Collector az meg már nekem túl drága kategória.
Jó lesz az majd Aliexpressről később is.

Amúgy engem talán csak az Art book ami érdekelne a Collector kiadásból a dobozon kívül. -
soo277
őstag
-
Raidon
őstag
Igazából nekem most ez mindegy. De ha lehetne külön rendelni az sem lenne utolsó szempont… Fene tudja mi lenne jó ami mindenkinek jó lenne. Én támogatom, hogy ne legyen annyi szemét, de pl akkor elég lett volna egy aktiváló kulcsot beleírni. Nagyon lemezt már senki sem használ. Én pc-n legalábbis nem. Mondjuk a PS XBox megint más. Ha nem tetszik nem kell kidobni mert be van aktiválva hanem simán továbbadod. Nekem ami már kicsit sok ez a sok launcher Steam,EA,Epic… etc ezek állnának össze. Ez jobban zavar pl mint, hogy a gyűjtői változathoz nincs játék.
-
Raidon
őstag
-
soo277
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
-
TBT
addikt
-
Vistaboy
veterán
Igen, és ebben még nincsenek benne az egyéb díjak (átváltás, tranzakció díj és hasonlók). Amúgy nekem is, ha lenne Euro alapú számlám, már korábban váltottam volna - ahogy fentebb írták páran, igazuk is van, de mivel már megvettem, így nem aktuális -, szóval, ha nem kellene ezeket a plusz költségeket megfizetni, akkor megúsztam volna 36K-ból, de így majdnem 4K ráment az extra költségek miatt. (EU Battle.net fiók)
-
TBT
addikt
Az előrendelés a megjelenés előtti napig tart (jelen állás szerint 2023. június 4/5). Legalábbis WoW / Hearthstone kiegészítőnél így szokott lenni. Szóval... ráérsz még vele. Aludj rá néhányat, a digitális kulcs/ajándék lópáncél DLC úgysem fog elfogyni.

Én is emiatt nem rendelek CE-t, nekem olyan sérült dobozt - mint 2-3 hete a WoW Dragonflight esetében ne hozzanak. Főleg ne ennyi pénzért. Furcsa, mert régen a hazai boltok gondosabban becsomagolták a gyűjtői változatokat, mint a Blizzard saját webshopja. WoW/StarCraft 2/Diablo 3 minden gyűjtői változatát megvásároltam és sosem volt gondom a hazai boltokkal. Most van egy Dragonflight CE-m is, ami némileg sérült (2 sarka picit meg van nyomódva), ez persze a külföldi Blizzard shopból jött. A support szerint ez "semmiség", hiszen a beltartalom sértetlen...
Valóban nem súlyos, de akkor is... 150 euróért + 20 euró szállítási költségért (és amúgy is gyűjtői változatról beszélünk, nagyon szép külső dobozzal!) jogosan vár többet a játékos/rajongó. -
TBT
addikt
Plusz 20 euró a szállítás és körömrágás, hogy szállítás közben ne sérüljön meg.
De amilyen amatőr és igénytelen banda az EU Store, biztos vagyok benne hogy a külső doboz meg fog sérülni (sajnos tapasztalat, illetve sok panasz van rájuk a neten).Az Ultimate Edition a plusz 20 tier miatt nem éri meg. Úgyis játszani fogsz vele, ha megvetted és menet közben úgyis jönnek az unlockok a tierekre. A Deluxe változat is tartalmazza már a Premium Battle Pass-t (és a 4 nappal korábbi startot).
-
Peace
nagyúr
-
Bennyboy
őstag
-
sto1911
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest