Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boeing
őstag
Vigyázzatok pit végén néha nagyon közel rakja a telrport kapút,már 2x sikerült ki mennem úgy hogy nem húzztam.Jobb volt hogy nyitni kellet.
-
boeing
őstag
Szépen el indult minden,jó játékot mindenkinek.
-
boeing
őstag
Paragonról táblákról nem volt szó,sem a Glyphsek 150 sem? Mindegy jó lesz ez.
-
boeing
őstag
Én inkább a bugok miatt aggodom,mert nagyon sokan panaszkodtak akkik teszteltek hogy rengeteg van,vizuálisan is és server oldalon is.
Remélen dolgoznak rajta.
-
boeing
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Szerintem még korai erről nyilatkozni,meg úgye kinek mi lesz a vége,meddig lesz tartása játszani a játékkal.Ez meg nagyon ismerkedös hetek lesznek.A Talizmánal nagyon sok újj build lesz majd,sok variációval.Izgalmas lesz.T12 100pit az szerintem ok lesz majd.Nem az lesz a játék sava borsa majd.
-
boeing
őstag
Egy kis olvasni való. [link]
-
boeing
őstag
Igen szerintem majd úgy kéne ezt meg oldanijuk,mint pitnél,hogy ki lehesen választani a nehézséget,és úgy azt megy a ember mit akkar majd.Vagy legyen rá irva stb.
-
boeing
őstag
Én egy speed sorcit csinálok mert kell a gyors build a szezon témához,pala most nem mert ki játszotam a 11 ben szép volt jó volt OP build.
-
boeing
őstag
Livestrem marc 5 20:00.
-
boeing
őstag
Akit érdekel ex diablos csapat Darkhaven Demo steamen tölthetö,ki próbálható.
-
boeing
őstag
Jó kis skill fák lesznek. -
boeing
őstag
PTR Feb 3 tól 1 hétig Season 12,na végre már.
-
boeing
őstag
Egy kis szivárgás. [link]
-
boeing
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
The Tower and Leaderboards will have more features integrated over future seasons. For example, rewards will be integrated further into development.
-
boeing
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Igen és ezt szerintem be is nézték a fejlesztők, pit 100 alig add xp,peddig az jobban kéne adnia mint a 1 hitel leverem bossokat.Jó tudom úgy gondolkodták hogy a embereknek farmolnia kell a boss matikat,és az időbe telik,aki meg veszi innen onnan az nagy lesz a előnye igy is úgy is.De fasza a játék csak ez a xp dolog nem jó igy,remélem változtatják majd.
-
boeing
őstag
Na azért a sok farmolás meg hozta. -
boeing
őstag
Nekem semmi bajom vele,ha telepitem ujjra a diabolt jelez a app elfogadom azt enyi.
-
boeing
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen tart még,és sok BUILDS tudsz választani ami S TIER.
-
boeing
őstag
Friss hússssssss.
-
boeing
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
De ha meg pikk pakk meg lenne mindened és drop eső lenne az lenne a baj hogy akkor mit csináljak a játékba.Tudom aki a Diablo 4 el kezte annak ez nem elfogadot hogy ilyen van,ez van.
-
-
boeing
őstag
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Úgye ö is a Diablo 2 nött fel,és az vitte a játék fejlesztés irányábba csak azért gondoltam rá de ez csak tippem.
-
boeing
őstag
Kiváncsi vagyok ki lesz majd helyete,és mi volt az oka a távozásának,vagy ki derül vagy nem.Vannak sokan kik értenének is a müfajhoz jobban is.Chris Wilson
az most ugysem dolgozik sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Gitáros topic
- Milyen routert?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Opel topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélen dolgoznak rajta.
Nekem tetszik,végig néztem a Élőt,hát van meló a Warlockba rendesen szupi lesz.
Na azért a sok farmolás meg hozta.