Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
-
Edge
veterán
Launcherben nem látszik sehol hogy melyik verziót is vettem meg? csak annyi van hogy diablo4, az nem hogy über vagy hyper ultimate grandfather edition...
semmi se, ez normális így? -
oriic
HÁZIGAZDA
Levelet azt nem küldenek ilyenkor, de ha ide felmész, itt írja, hogy előrendelted-e a játékot:
-
krokk
senior tag
Srácok most Xboxon ha előrendelem le is vonja a zsèt vagy majd megjelenéskor/körül csak? Mert egy kàrtya azonosítást kér a rendszer ami sikeres aztán a store hibát jelez… 2.ra ugyanez. Nem szeretnék 20 előrendeléses levonást majd megjelenéskor
-
oriic
HÁZIGAZDA
Alacsony felbontás leak videó Level 100-as karakterrel, valami early buildből, rémes zenével, kínai nyelven, és KFC Úrral [link]
-
Daelion
őstag
Bennem ez maradt meg akkori időkből, sajnos túl igaz is volt.

https://youtu.be/mK2jbxhQ3KY?t=13Szerver gondokat szerencsére én nagyrészt megúsztam és ~fél nappal nyitás után már egész normálisan tudtam játszani. 'akkorra hozta ki a futár mert dobozosan vettem'
-
Win-T
őstag
A hivatalos gépigényben az áll, hogy 45 GB szabad hely kell majd a játéknak, a béta mégis jó dupláját töltötte le. Ennek mi lehet az oka? Megjelenésre lefogy majd?
(Lassan új SSD-t kell vennem mert az 540-es és az 1 terrás együtt már kezd szűkös lenni.) -
Tibe
aktív tag
Akkor, elég sokat optimalizáltak rajta, mert az ajánlott config már egész tűrhető amúgy.
"Recommended Requirements
Processor: Intel Core i5-4670K or AMD R3-1300X
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon RX 470
DirectX: Version 12
Storage: SSD with 45 GB available space
Internet: Broadband Connection
* 1080p resolution, medium graphics settings, 60fps " -
Daelion
őstag
Ezt mondjuk már egy ideje lehetett tudni, hogy lesz benne pár ilyen MMO beütés.
Nem mondom, hogy én nagy híve vagyok ezeknek mert játszottam elég MMO-t régen amikor mindenhol ott kellett lennem időre napi szinten. 'guild raidek,stb'Gondolom nem akkora gond ha nincs mindig ott ezeknél az ember, játék nagy része nem ilyen lesz elvileg.
'este 8-ra talán ott tudok lenni de reggel ezért én nem fogok felkelni vasárnap
' -
Edge
veterán
mi a tök ez már ilyen mmorpg-s beütés... wtf
(nem szeretem az ilyet mert én mindig elkések mindenhonnan és nem most fogok 47éves fejjel hirtelen megváltozni
) -
sith7
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
-
TBT
addikt
Ashava megcsukási idők:
Béta játékért járó jutalmak: -
granini
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ja igen az stimmel, letölteni le lehet. Sorry, azt hittem a konkrét belépést / online játékkot kérdeni..
-
granini
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem. Ma még az se tudja.
Fentebb írták:
A Closed Beta március 17-20-ig érhető el azoknak aki előrendelték.
Az Open Beta március 24-27-ig érhető el bárkinek, annak is aki nem vette meg. Ettől open beta.Info:
https://www.eurogamer.net/diablo-4-beta-release-dates-times-how-to-access-9337Open Beta and Early Access weekends are available on Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, and PlayStation 4. Those who have pre-purchased Diablo IV will receive Early Access to the Open Beta from March 17 to 19. On the following weekend, the Open Beta will be available to everyone from March 24 to 26.
Forrás: https://us.battle.net/support/en/article/264207 -
sith7
félisten
Ma még csak az tudja előtölteni, aki előrendelte ?
-
granini
őstag
válasz
Azurman
üzenetére
Én általában is kiváncsi leszek az inventory managementre.. azt ígérték vége a tetriszezésnek, és folyamatos lesz a játékmenet és nem kell az inventoryban összevissza pakolászni hogy fel tudj venni még egy gemmet a fődrő.. hát lássuk..
Mondjuk számomra tökre a játék része hogy a 68 féle szirszar itemet, gemmet, kulcsot, charmot ideoda kell pakolászni, de ha tudnak rajta javítani, legyen..
-
-
Daelion
őstag
-
wjbhbdux
veterán
Aki nem 4K monitoron játszik ki tudja kapcsolni a HD packet és akkor csak 41.4GB a letöltés.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Lajtorja
üzenetére
Kérdés volt, nem vélemény?!
Ám.. arra egyikötök sem felelt, ami az érdekesebb rész, hogy akkor a márciusi pár napnyi bétáért lehet előregelni, majd 2 hónapig semmi, jól értem a B.netes infót? Mert ebben az esetben, ez inkább a cégnek hasznos szerintem, és a 2 hónapnyi semmi elég sok kihagyás.
Vagy a Béta - a fentebb írt limitációkkal - , de játszható marad 06.06-ig?
-
Lajtorja
aktív tag
Gyorsan lejött a beta, valami 80 giga volt kb. Nagyon percre pontosan betartották, hogy 5-ig még csak a live opció volt a menüben...
-
laceszgamer
addikt
Bétában elért eredmények nem lesznek átmentve annyi hogy aki eléri a level 20-at illetve beér az első nagyobb városba az kap egy kis farkas petszererőséget illetve egy title-t majd a teljes játékban.
a 4 nappal előbb ekzdés meg annyi, hogy simán 4 nappal előbb elhet nekiállni játszani a teljes játékkal, de a 0-ról indulva. -
MrCsiT
addikt
és akkor hogy van ez? Aki előrendel, az márciusban kap legfeljebb 4 napnyi bétát, majd.. mi lesz a 06.06-i megjelenésig?
- játszhatja a bétát, amíg meg nem jelenik a játék;
- vagy a max. 4 nap játék után, várhat kb. 2 hónapot arra, hogy a bétában megkezdett hősét már majd a kiadott játékban folytathassa?!
Mi a folyamat?
-
Azurman
csendes tag
Nézd meg a weboldalán
Konzol verzió előrendeléshez early access kód jár
-
Azurman
csendes tag
Sziasztok,
Kapott már valaki például Platinumshoptól early kódot?
-
JSaN
addikt
Igen latom en is itt a regi neveket, szerintem vagyunk paran itt, csak meg nem aktivizaltak magukat.
-
soo277
őstag
Játszhatatlan lesz úgy is
,főleg hétvégén,de majd meglátjuk
-
Edge
veterán
oks thx skacok

-
Edge
veterán
Pénteken hány órakor indul a béta?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Lesz bevezető meg vége ami azért nem teljes act értékű, közte viszont az 5? act variálható sorrendben úgy játszod ahogy akarod.
-
TBT
addikt
5 ACT lesz, a fő Bossok nevei még nem ismertek, de gondolom ez spoiler is lenne, mert nem holmi random spawnoló world boss-ról beszélünk.

Igen, akkor nagyobb volt a hype, de akkor a dobozos játékok is a Reneszánszukat élték (éjféli nyitva tartások + sorban állás a sima/gyűjtői változatért). Azóta eltelt 11 év, minden változott (azóta a világ is nagy változáson keresztül ment át és megy át még most is), a közösségek is eltűntek, és az akkori játékosok számára többnyire ma már más a fontos (család/munkahely/önmegvalósítás stb.). De, úgy gondolom, ez az élet rendje. A fiatalabb generációknak pedig ez csak egy újabb cím ("újabb sor a Steam játéklistában"), ledarálják gyorsan és továbblépnek (minden csoda 3 napig tart + amíg nézik a streamet Twitchen), közülük kevesen fognak annyira és olyan sokáig elmerülni benne, mint a hozzád hasonló veterán játékosok. -
JSaN
addikt
Sziasztok!
Becsatlakozom en is egy Ultimate Evil kiadasal, megvasarolva, Diablo 3-ba 11 ev es 4000+ ora utan.
Ep maxolom az S28-at aztan elengedem juniusig.
Kivancsian varom a betat, eloszor egyedul fogom tolni a betat amedig az act1 engedi aztan mehet masik kari, majd megnezem a party-t illetve a world bossokat ha lesz betaban.
Amugy hany act lesz, kik lesznek a act vegi bossok? En ugy latom sokkal tobb a kerdes mint a diablo 3 idejen, akkor sokkal jobban kepben voltunk mit kapunk. Szerintem nagyobb is volt a hype akkor.
Remelem lesz itt is HunPH group. -
prokxy
veterán
Deluxe behúzva PS5-re, várjuk a hétvégét.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
semmi se, ez normális így?
A többiek meg.....

Áhh, már megöregedtem én is....

,főleg hétvégén,de majd meglátjuk