Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mindenki talált cuccokban lesz.
Összerakott build nélkül valamire tuti nem fogsz rájönni aztán állsz egyhelyben mert nincs elég resource visszatöltődés (mana, rage, spirit stb), vagy sebzés és/vagy felnyalod a padlót mert agyonütnek.
De tényleg úgy játszik mindenki ahogy akar, nekem viszont az ilyen több 100 órás projekteknél fontos a hatékonyság.
-
Peace
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
PoE az tényleg húzós volt! De Grim Dawn-ban és Wolcen-ben is képes voltam botrányosan trágya karikat összehozni.
Beta-ban nagyon sokat rugóztam a saját kútfős build-emmel. Most kíváncsi vagyok ahhoz képes mennyire más ez. De ha nem tetszik majd ez a sok kite-olás, akkor lehet hamar visszatérek az enyémhez. Szerencsére nem nagy összeg a repspec állítólag. -
TrollBalint
addikt
Az a bajom ezzel a videóval, hogy nem tudni milyen cuccokban van. Nekem az a jó build, amivel élvezetes talált cuccokkal is a játék. Viszont a skill nem rossz
(ha ez a chain lightning)peace: sose voltam egy nagy játékos, farmolos típus, amik tetszettek, azokat beválasztottam, az elég is volt. Persze, mikor elkezdtem Poe-zni, jól meg is szívtam, kellett vagy 0,5 - 1 év, mire rájöttem, hogy itt nem fog működni a saját kútfő
-
MutantZombie
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
"Diabloval valahogy mindig úgy voltam, hogy annyira nem bonyolult, hogy buildeket kelljen nézni, meg hát a felfedezés öröme elveszik
Én csak játszani szeretnék, nem versenyezni, úgy hogy én biztos magamtól próbálok meg valamit kiokoskodni"Egyetértek.
Számomra sok játék pont addig élvezetes, amíg tud újat mutatni, amit magamtól fedezhetek fel, nem egy megadott leírás szerint gépiesen azt másolva, hogy hol kell balra fordulni, és melyik skillre kell rakni. A D2+Lod és a D2R alatt sem követtem egyetlen buildet sem. Szerintem itt sem lesz másképp.De persze mindenki úgy játszik, ahogy akar.
-
Peace
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én rendre az összes ilyen játékban halálra szopattam magamat a saját kútfős buildekkel és skill használatokkal. És mikor már nagyon szenvedtem és folyamat haltam, mindig megláttam a neten, hogy totál hulladék mindaz, amit használok.
Lehet most is majd visszatérek a saját hibridhez, mert videó alapján nem feltétlenül nekem való ez a playstyle. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sorci endgame?
Ok, akkor ez eldöntetett. -
TrollBalint
addikt
Diabloval valahogy mindig úgy voltam, hogy annyira nem bonyolult, hogy buildeket kelljen nézni, meg hát a felfedezés öröme elveszik
Én csak játszani szeretnék, nem versenyezni, úgy hogy én biztos magamtól próbálok meg valamit kiokoskodni
Azt már tudom mikkel kezdek, de hogy merre felé megyek azt nem. Egyik a Sorceress lesz; server slam-kor a hidra vonalat követtem, most lehet megnézem a lightningot. (Gondolom magasabb szinten majd úgy fognak esni a cuccok, hogy mindegy mit választok, pont nem arra lesz jó
) -
Daelion
őstag
Igen ez elég valószínű, hogy lesz pár meglepetés build.

Fejlődésre én is azt viszem mert bétában is tetszett/nerf meg nem lett olyan vészes.
Minden bizonnyal sztori után is azzal fogok elkezdeni feljebb menni/farmolni aztán majd alakul ahogy vagy ahogy esnek a dolgok persze és lehet buildet váltok. -
Edge
veterán
válasz
Daelion
üzenetére
Remek példa erre, hogy maxxrollon a tier listben nem szerepel a chain lightning build(csak kiszürkítve) de a buildeknél meg igen, simán lehet hogy biza S tier csak most még nem tudni, csak sejteni(vagy épp ez tudatos nehogy nerfeljék idő előtt) mert a build leírás alapján az biza tarolni fog. Én azt fogom összerakni.
-
adamkaa777
senior tag
HC pusholos csapatunkba van 1 hely . Aki érdekel .
-
la_cc
addikt
Ennyit vergődni a karakter választáson...
Akinek ez akkora nehézséget okoz, szívesen eldöntöm helyette, hogy mi legyen. 
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Korai még amúgy is, de ezt Raxx/Wudi is elmondta hogy lesz még bőven theory crafting jó pár build-el ami erősebb is lehet akár.
Én pont most nézem ezt a ice shard build-et Sorc-nak de Arc Lash is tetszett. 'mire end game szintre jutok úgyis lesz még pár dolog
' -
warcat
veterán
Én meg mind a három karit elkezdem amivel játszani akarok (rogue, sorc, barb), úgyis előbb-utóbb sorra kerülnének.
Első kettő ugye csak pillanatok kérdése lvl 20-ig, barbinak meg hasznos a külső segítség (gold, levetett cuccok)
Név, kinézet, waypoint, aztán meg rogue. -
TheProb
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Szerintük van olyan druid build, ami jelenleg S-tier.
Nekem sem sikerült még mindig döntenem. Druid és Necro közt lamentálok. Ha esetleg lenne valakinek pro/kontra véleménye, ne fogja vissza magát.
Igazából egyikkel sem játszottam még. Druid-ban a shapeshifting gondolata fogott meg, de gyakorlatban nem tudom, hogy ez mennyire lesz fun/viable -
-
Daelion
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Most nem azért de szerinted ez így kevesebb mint 1 nappal az early start előtt hány embert fog érdekelni vagy akármit is változtatni?

Amúgy meg nem is várnám el, hogy egy Necro-ra tervezett kinézetű skinben rohangáljak egy Sorcival pl.
Egy tényleges egyedi skin elég furán nézne ki cross class-ként szerintem.
Ez már olyan belekötök mert csak és kész dolog, nekem legalábbis. -
saelin
veterán
Bakker, párom lehet takarítás közben hazavágta a digis netet (optikai kábel törés). Most írtam az üfsz-nek hogy SOS, mert melóhoz kell az internet már ma délután!
Nem 100% hogy ő cseszett valamit el, de inkább csak a digi szolgáltatása szüneteljen x órát... Ilyen máker is csak én lehetek. -
Jacktor
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindenkinek azt írja, de hajnal 1-től nyomhatod.
@Kylesa nehézségi fokozat: World Tier I és II (utóbbi a teteje, előbbivel lesz ajánlott játszani)
-
Kylesa
aktív tag
Mi ez a WT1 / WT2 dolog, amit írtok?
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
"the armor sets in Diablo 4 only fit one class – which makes its equally exorbitant price tag feel significantly more unfair by comparison. "
Tudom, csak skin, nem kötelező, blabla, de aki nem látja a lehúzást az vak.
-
Daelion
őstag
Nekem marad a Sorci/chain light build fejlődésre azt majd utána meglátom.
'holnap reggel megpróbálok időben felkelni' -
Anti-Hero
aktív tag
Na jó döntöttem.

WT1 / Barbár lesz a kezdő karim.Holnapra mindenkinek jó játékot.

-
krokk
senior tag
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Mivel kizárólag online játék ezért igen, az kelleni fog hozzá.
-
TBT
addikt
Június 5-én érkezik a Gyűjtői dobozom. El sem hiszem, hogy a normál start előtt még megkapom.
Remélem, jobban be lesz csomagolva, mint a WoW Dragonflight gyűjtői változata, mert az kritikán aluli volt. -
LittleBoss67
aktív tag
Konzolon kell a gold előfizetés ? Pont lejár 06.17-el.
-
Amartus
senior tag
A törött lánc mit jelent a mobok fölött? Mentes valami hatástól? Immunis?
-
Peace
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
Jajj!!!
Remélem nem csinál galibát otthon! -
la_cc
addikt
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Ha 100 a max item level, akkot hány szintet lehet húzni a kováccsal? 5? Tehát kvázi a 95-ösökat is fel lehet tolni max-ra, nem?
-
krokk
senior tag
Én is így tudtam elsőre. De ha jól tudom az van, hogy a karakter lvl 100ig megy csak 50 után már csak paragon pontokat kapsz (vagy mi a neve). De attól még a karakter szintje 100ig megy. Nem úgy van mint d3nál hogy külön vannak a paragon szintek. Én az elején azt hittem, hogy a D3asra hasonlít majd, de nem.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Tekintve, hogy ma 5kor megébredtem nem fogom (tudom) megvárni a startot. Én majd holnap reggel kezdek bele
-
MegalodonS
őstag
Jo reggelt Diablok!!
15 ora maradt hatra!!Elkoszonok,mert holnap kezdodik a nagy muszak!!Mindenkinek, jo jatekot kivanok GL HF

#5280elite.cs11
Mondtam,hogy volt patch,buffoltak 1-2 dolgot
Diablo 4 - Day 1 Patch Changes Druids and Necromancers, Nerfs Elixirs, and More!
-
Daelion
őstag
Item power level tier-ek vannak inkább.
Itt beszél róla Wudi meg bemutat pár példát, hogy működnek:
https://youtu.be/dKLm-55KPlc?t=1Blacksmith upgrade-vel akár tier-t is lehet lépni pont ez miatt ha annyira közel esett a köv tier-hez egy item tehát 1-2 ugprade és elég nagy stat bónuszt kaphat.
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Diabloban az lenne, mert ilyen az itemizáció. Egyébként nagyon nem értelmetlen. Sőt...

-
TrollBalint
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Pont tegnap vettük meg haverral US shopból, és ne keress rá a neten, mert össze-vissza írnak, hogy benne van-e az ÁFA vagy sem. Benne van, amit kiír (~70$) azt vonja le. Ha Revoluttal vásárolsz, akkor az egyszerhasználatos kártyát nem fogja elfogadni, ami picit fura számomra, mivel egyszeri vásárlásról volt szó, nem előfizetésről
De remélem ez lesz a legnagyobb bajom
-
Edge
veterán
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Akkor lvl100as itemet csak lvl100as kari tud felvenni vajon? Az két külön dolog általában, hogy ilvl és clvl...
-
Edge
veterán
Az nem világos még nekem, hogy az itemek max lvlje mi? Pl. D3ban lvl70 volt. Itt mennyi, lvl50?
-
elite.cs11
senior tag
válasz
S e t h
üzenetére
A diablo 3mas horadric hamburger utan, en nem lepodnek meg
[Legendary fegyver] ha valaki nem ismerne
-
Kasya
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
LoL jatek betoltese kozbeni alt-tab alatt villodzott a kepernyo. Mas nem.
-
Peace
nagyúr
válasz
adamkaa777
üzenetére
Mint például?
-
prokxy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Detto

Btw platformok között a voice chat működött a beta alatt?
-
adamkaa777
senior tag
Másnak is adódtak problémák a legújabb nvdia driverrel ?
-
Daelion
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jó kis betegszabi, sulis koromban párszor én is igénybe vettem de felnőttként ez már valahogy nehezebben megy sajnos.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Köszönöm,
neked is Warzoz . -
saelin
veterán
Látom mindenki be van zsongva. Kitartás a holnapi napra és péntek hajnalban találkozunk Sanctuary-ben!
-
JSaN
addikt
Sziasztok meg jottem, heten szabin vagyok en is.
Jatek letoltve PC-re es STEAM DECK-re is. [kép]
Asszonytol ki sirtam a teljes penteki napot, most mar johet a game.
Latom sok regi nev van itten, mintha csak tegnap lett volna hogy 11 eve vartuk a diablo 3 indulasat, hogy el ment az ido.
Meg mindig nem tudom mivel kezdjek, Barbar van elso helyen utana Sorci. -
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szia!
Többen is US shopból vásároltunk, viszont néhányunknál(?) a PayPal fizetésnél nem volt opció, hogy a kártyakibocsájtó váltson, így pont annyit buktunk, mint amennyit nyerni reméltünk az üzleten. Ha alapból bankkártyával fizetsz, akkor nem lesz ilyen problémád. -
elite.cs11
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Itt többen (de egy valaki tuti) az us shopból vette. Én mondjuk nem, szóval elsőkezű tapasztalatom nincs

-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Idáig agyaltam, hogy meg vegyem-e. Döntöttem :-), megveszem :-) deluxe lesz. Nos az lenne a kérdésem, hogy us shop-ból vásárolt valaki, mert úgy egy kicsit olcsóbb lenne dollárban? Illetve gond nélkül be lehet reggelni az eu-s fiókba? Ha lesz PH-s klán lehet jelentkezni? Nem vagyok egy nagy gamer, de normális kultúrált emberekkel szívesen játszanék.
Köszönöm
-
LÁZ
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A terv megvan
, a boxot amúgy sem terveztem megtartani... -
MZsoltee
veterán
A D4-ben a karakterek visszaskálázása valahogy meg lesz oldva, vagy magasabb lvl-ű karakternek minden 1hit lesz?
-
la_cc
addikt
Lehet volt már téma, de elbírnék képzelni valami kissebb D4-es szobrocskát ide a gaming sarkamba. Ha valaki tud valami minőségi darabot elérhető áron, ne tartsa magában.
-
Ellia
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nálunk péntek éjjel 1-től.
-
MikeWazowski
veterán
Most nézem, 29h múlva elérhető az ultimate előrendelőknek... Akkor pénteken reggel már lehet játszani? Eddig azt hittem csak szombat reggel....

-
Sirandrish
legenda
válasz
elite.cs11
üzenetére
Ti már a D5öt várjátok majd, én meg majd megkérdezem hogy ti milyen karit kezdenétek elsőnek?
-
M0ng00se
őstag
sziasztok, offba rakom bár valamennyire a játékhoz tartozik
szóval, a munkahelyemen kapunk egy nagyobb összegű cafeteria-t egy "edenred" nevű, mastercard alapú bankkártyára. na és én ennek egy részéből megvenném a diablo4-gyet, de az a gond, hogy csak belföldi vásárlásra használható. ezért a battle.neten bukott is kb a vásárlás. a másik gondolat, hogy megveszem retail üzletben, de mint kiderült, nem fogják árulni... még az jutott eszembe, hogy valami giftcard szerűen veszek feltölthető összeget, és abból veszem meg. ha minden kötél szakad, megveszem a sima kártyámról, csak jobb lenne a cafeteriából meg tudnám venni. ehhez esetleg van valami tippetek? -
elite.cs11
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
LÁZ
addikt
Feladták a ce boxokat blizzardék, legalábbis az enyém úton
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Beta-ban nagyon sokat rugóztam a saját kútfős build-emmel. Most kíváncsi vagyok ahhoz képes mennyire más ez. De ha nem tetszik majd ez a sok kite-olás, akkor lehet hamar visszatérek az enyémhez. Szerencsére nem nagy összeg a repspec állítólag.
(ha ez a chain lightning)

nehéz dolgok ezek 

Remélem nem csinál galibát otthon!