Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Huh gyerekek, iszonyatosan fogy itt a lóvé már ötven körül. Simán százezrek el mennek, és hiába adogat el az ember, az alapanyag is nagyon kell a lebontásból. Mi lesz majd százon, lehet tényleg jönnek az occó pici gold farmerek.

-
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kell neki gear rendesen, elvileg tegnap kapott nerfet a barbár. Én is WW, war cry, rallying cry, challenging shout, call of the ancients. Igy early gameben ez érződik eddig a legjobbnak, rengeteg féle kombót próbáltam. Utóbbivel elég komoly burstje van bossokon.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Jól látom hogy Barbi?
Milyen irányba indultál? Én WW-t próbálok (egyelőre saját kutfőből), de elég harmatosnak érzem
-
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem volt már olyan, hogy 2 egykezes volt, de általában a 2kezesek között váltogat az automata.
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Automatikusan a legjobb DPS-üt rakja be, de manuálisan is kiválasztható melyik skill melyik fegyvert használja
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mikor rendezed a skilleket akkor ott ki tudod választani hogy automata vagy melyik legyen az elsődleges
-
pr0bi
senior tag
Skilltree reset esetén van rá lehetőség, hogy csak egy csoportot osszunk le újra vagy az egészet nullázza mint a bétában és mindent lehet kezdeni fejből az elején?
-
Mrdevil
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ps5 menüben kint.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem ugy van, hogy skillekhez kello fegyvert hasznal automatikusan es te nem valtasz semmit?
#hahakocka: A spoiler nem igy mukodik

-
abéla
senior tag
Valóban az új, D4-re kiadott driverrel (535.98) javultak - a korábban leírt körülmények mellett- a hőfokok vagy 4-5C-t!
Szóval ha hőfok-problem, dobjátok fel a legutóbbi drivert kezdésnek!
Emellett még az EVGA Precision X1-ben leraktam a power limitet 93%-ra, nna így szintén a korábbi beállítás + stabil 120fps/120hz v.sync mellett (már abszolut parakompatibilis
) 72-76C° lett a hot spot/junction és ami a fontosabb: suttogós halk! -
Sirandrish
legenda
Hát leég a bőr a képemről, de nem bírok rájönni. Hogy váltok a fegyverek között?
-
hahakocka
őstag
Ez spoiler lehet így ha nem akartok ne vàlaszoljatok
SPOILER
Diablo ès Mephisto sincs benne bosskènt? Mièrt Diablo a címe akkor? 😥. Mephisto Lilith miatt lett volna èrtelemszerű. S akkor hogy térnek viszont vissza Duriel S Andariel? Ha ez igaz az csalódás nekem. Vagy majd nagy kiegben?. SPOILER end -
KraX
őstag
Szinte kizartnak tartom, hogy user error lenne nalad (is). En semmit nem allitottam ma reggel, csak annyit, hogy lekorlatoztam fixen 60-ra a jatekot illetve felrakott egy patchet a game es minden franko. Normalizalodtak a hofokok. 50 fokba is alig nyal bele a gpu. 60 fok korul van max a junction memory, 59 fok a gpu hotspot max. Tegnap este viszont brutal volt a homerseklet semmilyen teszttel / jatekkal nem voltam a kozeleben awn sen azoknak a hofokoknak amit tolt a kartya, meg szerencse, hogy megneztem, hogy mi ujsag a hofokokkal.
Legujabb nv driver van fent. -
S e t h
nagyúr
A használt skillek sorrendjét át lehet kalibrálni vhol?
-
Raidon
őstag
Kisujjamból nem tudom kiszívni ne haragudj
Gondoltam felteszem itt a kérdést hátha valaki tájékozottabb. Nyílt béta meg Server Slam alatt ugye kezdőterületnél 25-ös szint után már lehetett gyakni. Nem gondoltam volna, hogy csak Sztori után lehet látogatni… De köszönöm szépen a választ
-
la_cc
addikt
PH-s guild-hez kinél kell jelentkezni?

-
BoneDragon
veterán
Nem hittem volna, hogy ezzel a low gear barbárral le tudom solozni modokot... lehet nerfeltek rajta beta óta.
-
Bencus88
nagyúr
Értem, akkor nem olyan fontosak a sideok, akkor nagyvonalakba csibálom ami útba esik aztán próbálok haladni
-
KraX
őstag
mar meg ne haragudj hombre, de ez konkretan hozzatartozik a jatekhoz, a jatek futtatasahoz, nekem pl rendberakta vagy a reggeli patch vagy a 60 fps korlatozas a hofok problemakat, azota teljesen rendben van minden.
legalabb a kartya tipust, stb azert irja le az ember, mert lehet hogy hardware specifikus a hiba stb...
-
Daelion
őstag
Én most fejeztem be a fő sztorit ACT I-ben lvl 28-on de még maradt hátra pár side quest amit megcsinálok ACT II előtt illetve a strongholdokat is. 'Sorcival/T2'
Nem sietek sehova, arra elég lesz majd amikor Season-ben játszok.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
A felbontást állító menü nektek is ki van szürkítve? Ez valami bug? -
Kasya
nagyúr
Vannak azert bugos helyek is. Pl. Bear Tribe Refugee kis faluba ha bemegyek, FPS drop es video kari tulporgetes totenik azonnal, amig ki nem megyek onnan.
-
Bencus88
nagyúr
-
Tiesto222
tag
Sziasztok!
Bocsi az amatör kérdéséert de nem játszottam a Diablo 3al csak nagyon régen az 1-2vel.
Varázslót kezdem építeni. Olyan tárgyakat érdemes keresni ami az inteligenciát növeli? -
Mrdevil
addikt
Nah, vége lett nekem is. ( 16óra, lvl43) Jöhet az endgame.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más: a kanapé Coop nem megy így most tényleg, asszony nem tud bejönni a profiljával, mert nincs elkezdett, prologust végig vitt karaktere ugyebár, de viszont nem tud az én profilomra megvett játékommal kezdeni egyet a liszensz buziság miatt, ez így 22-es csapdája kB. Majd akkor talán hatodika után? -
Kylesa
aktív tag
Ez a Butcher amúgy csak valami easter egg a D2-ből? Mert én is összefutottam vele egy instában, úgy elvert, mint a rongyot, de éledés után már nem volt ott, és végül be tudtam fejezni az instát.
-
saelin
veterán
Fúh, aki a gépe hőfokait, meg hogy milyen grafikai részletességgel, hány fps-el, milyen driverrel kapcsolatban ír hsz-t tegye már offba. Nem győzök átgörgetni ezeken. Szóljon már a topic magáról a játékról. Ne pedig egymás konfigjáról.
-
S e t h
nagyúr
Fél óra alatt most kétszer omlott össze a játék.
Először boss fight végén inaktiválódott az összes skill, semmit sem tudtam használni.Utána egy dungeonba lépésnél fagyott keményre, demoban nem találkoztam ilyennel.
-
Peace
nagyúr
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Nem ér semmi hátrány. Kevesebb xp-t adnak a mobok, de mivel sokkal gyorsabban ölsz, így bőven behozod a lemaradást. Én egy instában megfeküdtem egymás után 6-szor WT2-n pénteken, azonnal vettem vissza 1-esre!!! Itt is meg tudok halni és nagyon oda kell figyelni, de jóval élvezetesebb így a haladás.
Majd ha lesz ütős gear, akkor rámegyek a WT3-ra.
-
abéla
senior tag
Egyébként lehet hogy nálam is "user error" van, de azért az mégiscsak furcsa, hogy csak a D4 hozza ki ezt belőlem!

Többi teszt során 80-85C volt max (hozzá teszem a gyengébbek kedvéért -nem neked szánva e jelzőt- , hogy itt a hot spot és junction hőmérsékletekről van, szó, nem a gpu, ami kb 65 körül volt), mindegyik korábbi tesz is ultrán/maxon, v sync off-al (4k/2k) ment, sokkal jobban is pörgetve a kártyát akár (load 95-98%, ellenben a D4 93-95%-kal) és nem volt ennyire elszállva sosem a T .
Ez a korlátozzam az fps-t sem helytálló, mert egyébként a 120hz@1440p-s kijelző miatt egyébként is 120hz-en kegyegett a v.sync miatt (ami kb 70-80%-a a max fps-nek), amikor jöttek ezek a 90+-os hőfokok.
Viszont a DLAA ki és a DLSS bekapcsolás tényleg lejebb vitte a hőmérs-et (SSAo és shadowt lejjebb állítása is nyilván kisebb terhelést eredményez).
Monitorozó prg: fizetős Argus Monitor, driver 531.79 (nem legújabb, lehet ez a gond, majd megnézem az 535.98-cal - ez 23.05.30-ai - ).
-
saelin
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Azt utáltam én is. Pár óra játék után több ezer crafting resource-od volt amit soha nem tudtál elkölteni. Olyan volt mint egy rng fest mobil játék.
Szerk:
Btw, paragonig fölösleges buildeket nézni. Addig bármivel el lehet fejlődgetni. Barátom summoner necroval fejlődik és pár boss encounter-t leszámítva nem volt panasza. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Pontosan így van ahogy írod, de bárhol előfordulhat bármi. Told ott ahol élvezed
-
Amartus
senior tag
Akkor aki most lóval rohangálnak és lvl20-asok, azok vették?
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Kezdőként,ha a legkönnyebb módban kezdem a játékot, ér valami hátrány legendás cuccokkal kapcsolatban? Nehezebb szinten nagyobb százalékban fordulnak elő?
-
soo277
őstag
Ha volt már sorry
[unboxing] -
Amartus
senior tag
Az előrendelői hátast hogyan lehet aktiválni? Illetve mintha az ultimate-hez lenne több cucc is, de nem látom. Vagy csak láma vagyok?
-
pelenka35
őstag
Sziasztok. Megtudom venni a játékot xboxra úgy,hogy ma játszani tudjak? ☺️ Köszönöm
-
gainwardgs
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
TheProb
veterán
Build-ek terén ki melyik oldalt találta validabbnak/jobbnak? Mert ahány oldal, kb annyi féle leveling guide van pl dudu-hoz.
-
nonsen5e
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Meg is hívtalak.
Én sem láttam, lehet átsiklottam felette amikor épp posztolva lett. Nem (volt) célom a fragmentálás, csak láttam, hogy még nincs PH-s klán, aztán gondoltam mindenki másra vár, hogy csináljon egyet ezért csináltam én. In-game még rá is kerestem előtte, hogy biztosan nincs-e.
-
BoneDragon
veterán
FPS lejebb korlátozása valóban megoldja a túlpörgést/melegedést.
-
MikeWazowski
veterán
Nektek a battlenet jelez frissítést? Nekem jelzi és hiába megyek rá h restart és update, újra belépve megint jelzi...

-
BoneDragon
veterán
Patch Notes 1.0.2c Build 42122 (PC)
Stability
Fixed an issue where players using high-speed NVMe SSDs would experience game freezes upon start-up.Various issues that caused crashes have been fixed. -
Daelion
őstag
Ugyan én gyengébb hardveren meg csak 75 FPS limit mert annyit tud a monitorom/nem terhelem a semmiért a de így még a 60 fokot sem éri el a GPU core és alig pörögnek a ventik 1000-el szal kuss van a gépnek.
'TuF 3060 Ti/2560x1080 felbontás max grafon DLAA-val' -
prokxy
veterán
PH-s klánhoz kaphatok meghívót?

PS5-ről vagyok, gondolom ez elég hozzá: BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x -
-
KraX
őstag
Nalam ugyenez a helyzet (aio vizhuteses 4080-am van). 4k minden maxon jatszok, nativ (dlss nelkul), viszont raneztem a hofokokra es elegeti a kartyat a jatek, semmi massal nem tapasztaltam ezt mint ezzel, pedig futtattam jopar jatekot mar a kartyaval, sehol meg csak meg sem kozeliti azokat az ertekeket amit itt produkal a kartya... 94 fok memory junction, 80 fok felett a gpu ami a legdruvabb jatekokban is 53-55 fok, itt nem a kartyaval lesz gond... a perforalt fedlapot alig birtam megfogni 1 ora jatek utan annyira szethevitette a radiator...
Mi a fene ez?
Az fps fixen 120 (korlatozva van mert ennyit tud a kijezo 4k-ban). -
nonsen5e
veterán
válasz
PunkZoli
üzenetére
Terhelés függvénye valamennyire.
Én 3080 Founderssel jelentkezem, alap esetben teljesen néma, 30% körüli load 1440p ultrán és fix 60 fps. Arra van v-syncelve, mert nekem nincs szükségem többre.
Kiengedve 120-ra már 50%-on megy a fan, és 90-et nyaldossa a hot spot. Mondjuk ez továbbra sem vízhűtéses, és nem is süvít durván. -
Hangfalképű
tag
Barbárnál más szerint is sokkal jobb az Upheaval mint a Hota? Nagyobb Aoe, dam...
-
Bazsi1987
őstag
Jo ez a drop d3 nálam akkor fulladt ki mikor tárgy eső lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én 44-esen most fejeztem be Act II-t.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hittem mindenki jön hozzánk....