Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nyíl...?
-
persil
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az 1% crit chance annyira betalalt, hogy nem igaz.

A fele ilyen baromsagot kivennem a jatekbol, egyszeruen felesleges az egesz. -
LÁZ
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
836

Igaz, nem vagyok az a darálós, open worldokben is mindig túrista vízummal tolom, minden kő alá benézősbe, itt viszont a nm dungeonokból már pont elég lett még nekem is.
Eternal 99es vagyok, de kb 75től már kicsit gyilok volt a szintezés, season off, ha megvan a 100, akkor valszeg kicsit leparkolom a lovat, és talán a seasonbe belenézek 1-2 hét múlva...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Akkor én mazochista vagyok.
Most tartok 427 óra jatekidőnél és nem unom. Ja, állítólag nincs benne tartalom. Mi lenne ha lenne benne?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
10bil.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MikeWazowski
veterán
Reddit:
-
válasz
Synaptic
üzenetére
Megjelenésekor elég sokat toltam, aztán volt ~1 hónap szünet(nyaralás, etc), most naponta 1-2 szintet tolok vele és tok oké. ~63 körül vagyok most.
Nem, ebben nincsen annyi tartalom, hogy napi 6-8 órát lehessen tolni.
Hogy ez baj-e? Szerintem nem.
A season passom valahol 70 körül van, simán belefér, hogy kényelmesen végig tudom tolni októberig. -
Daelion
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem még az sem lenne gond ha ennél gyorsabb is lenne az egész, valamennyire legalábbis.
D3-ban játszottam kb ~70-néha 100+ órát/Season több hétre leosztva aztán léptem is mást játszani és az nekem teljesen megfelelt. 'és nem is égtem ki a játékból úgy, volt kedvem játszani a kövi seasont majdnem mindig'
Egyenlőre én szüneteltetem is D4-et inkább, mert mostanában alig játszok és akkor inkább játszok mást ahol haladok is annyi idő alatt. 'single player sztoris játékok,stb' -
Roland861010
veterán
Oké nem + 20 szint hanem 15
-
Synaptic
senior tag
2.5 hónappal a játék megjelenése után + S1 teljesen kihalt a fullos klánunk
-
vg
veterán
válasz
Dambudzo76
üzenetére
Elmondani nem tudom mennyire utálom amikor ilyen homályos a kép. Tudom, hogy ficsőr meg tél van meg hideg ábrázolása, de akkor is gáz. Űbergagyi.
-
Dambudzo76
csendes újonc
Minion Necronak ajándékba
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
batai15
üzenetére
solo lilithnel megoszlanak a velemenyek, hogy mennyire szol skillrol jelenleg. van aki szerint meg lehet tanulni a mozgasat. viszont vannak ra jelek, hogy attol fuggoen milyen sorrendben tamad tudja rejteni a kovetkezo mozdulatat, ami instakill.
ahogy tudom volt kb 3-4 legit kill streamerektol. meg par ember a redditen ir "300szor probaltam ra mire meglett, git gud mert rendszer van benne" szintu vagy igaz vagy nem sztorikat.
van par build ami jellemzoen exploittal le tudja csapni es tudja skippelni a fazisai joreszet.
tippre valahol season 5-6 kornyeken mar realisan le lehet hozni.
-
boogie84
veterán
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Ezt a funkciót feleslegesnek tartom, hisz tudja az ember, hogy igazából mi az az 5-6 ami kell, és abból kell 4/3-as h használható legyen.
-
batai15
félisten
Az icyveil féle hotaval tolom. Meg vagyok vele elégedve , kivéve hogy 91es vagyok és a ~70es nm még nem megy. Igaz a glyphek csak 15lvl-en vannak de a cuccaim nagyjából rendben vannak. Szóval kissé nehezen hiszem hogy 100on fog menni a nagyobb nm vagy soloba lilith.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
boogie84
üzenetére
Arra gondolok, hogy a fenti tárgyon ez a "elveszett tulajdonság használatkor" (fordító) mit takar ?
mint attack speed 10,6 , 3 rank TB stbjajajaja: értem
KösziAz zavart, hogy konzolon nem csaltam még elő ezt az opciót, mert mindig csak a tárgy tól-ig értékeit mutatja, azt nem, hogy mitől válnék meg.
-
boogie84
veterán
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Ez osszehasonlitas, ket itemrol van szo. Ebbol adodik h van ami pozitiv es van ami negativ.
-
LittleBoss67
aktív tag
Láma kérdés, mégis felteszem. A tárgyak alján lévő piros tulajdonságok hogy jönnek elő és mit jelentenek?? Ezeket lehet esetleg pörgetni, vagy hogy létezik olyan tárgy is, vagyis a tárgynak verziója ami ezeket hordozhatja?
-
zsirfecske
addikt
a sorban negyedik(!) eyes in the dark nadrág után esett a kövi unique-om, az is gatya. csak nem úgy, bár az előzmények miatt fel sem akartam már venni, erre temerity:

ezt meg barrage rugóktól kérdem, hogy érdemes lehet eladni eternalon?

bezzeg ha +3 barrage helyett +3 twisting blades-t adna, itt is lenne az endgame kesztyűm a trap-ot maxos attack speed-re átpörgetve
-
Roland861010
veterán
-
Raidon
őstag
Rogue-nál Condemnation mellé van értelme Ashera's Kanjarnak? Penetration buildhez.
-
Jim-X
őstag
Na megprobaltam lilit... Jol gondolom, hogy amikor felugrik akkor barmit csinalhatsz, ugyis 1hitel? Mert amugy nem is sebez rajtam sokat, de azokat a szarokat nagyon nehez kikerulni
-
Gubu0101
veterán
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Nem bucsitol kaptam
Szellem dobta nm dungiban
-
ProEvoFan
nagyúr
Gratulálok!
Akkor mehet a Lillith kill szólóra a gear gyűjtés.
-
Jim-X
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Eleg jo rollok vannak a cuccokon, de ha mindegyik jo, akkor kb. 10.500-11.000 lesz a max life. Most lement egy T80 dungi, ketszer beleszaladtam a puskacsobe, de meglett
-
Archttila
veterán
Kozben en is elertem rugoval a lvl 100-at. Csalad es munka mellett nekem ez igy ennyi ido alatt total rendben van.

Azt hiszem most egy picit pihentetem, (max neha eth.) de uj karit mar biztosan nem kezdek
Jim-X

-
grimm2015
senior tag
Vannak csodák
(Még a foglalat színe is)
-
Khaosz55
addikt
Had kérdezzem meg a PH-sok melyik klánban vannak nagyrészt ? Mert jó lenne ha tudnék NM dugeonozni másokkal is.
-
Jacek
veterán
Ez a rendszer így ebben a formában egy raklap fos, környezetemben nem sokan fognak ezzel játszani...
Tartalom alap szintű, 80-nál hiányzik a T5, season egy vicc.. eleve értelmetlen hogy megölték azt a kis fejlődést ami volt D3-ban a paragonnal max szint után.. itt mit csinálsz? Újra és újra renowot gyűjtesz nullás karival, k...va szórakoztató
Minden cselekedetük arról szol hogy lassítsanak mert nincs semmi 80-an után
Sajnos hígfos.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010
üzenetére
Mondom én...vak vagyok
Köszike linket. 
-
Roland861010
veterán
The character and progress on that character is transferred to the Eternal Realm. You can play this character whenever you want in the Eternal Realm. Specific Season-only features will no longer be accessible in the Eternal Realm. For example, at the end of Season 1, Malignant Hearts will disappear and be unslotted from jewelry at the end of the season. Infested sockets will become normal sockets. Learn more at https://news.blizzard.com/diablo4/23967322/.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem megy kukába, eternal realmbe megy át.
-
Roland861010
veterán
Miért lenne ugyan az, mint a D3? Ott először szezon megkapta az újításokat majd vitte az offba.
Ott először megjelentek az új gearek / gamek. Stb. majd offban is. Amit elértél szezonba azt a para mennyiséget vitted szinte telibe át offba is.
Itt minden szezon új és új lesz ami aztán megy a kukába. -
AtHoS
nagyúr
válasz
kiezTe90
üzenetére
Már miért ne lehetne?
Leveszed a cuccokat, elrakod a ládába és leszeded az összes para+skill pontot +ugye glypheket és osztod újra, meg cuccokat rárakod....amit Te szeretnél, hogy 2 klikkel válts, na az NINCS jelenleg a játékban

Roland861010
"De ez így olyan mintha egy egyszemélyes játékot újra meg újra végig kellene játszani minden dlc-nél."
D3-al nem játszottál? Nyilván nem, ha ilyeneket írogatsz
mert pont olyan a szezon rendszer, mint D3-ban...jelenleg -
Roland861010
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ezt mondtam én i
Ha az újabb meg újabb mechanikákat tovább vinné offba semmi baj nem lenne.
De ez így olyan mintha egy egyszemélyes játékot újra meg újra végig kellene játszani minden dlc-nél.
Sajna nincs rá mentési lehetőség..
Teljesen érthetetlen amúgy ...
-
kiezTe90
senior tag
Nem lehet valahogy menteni a geart és elkezdeni egy újat?
Kiesett a Tempest roar és kipróbálnám a lighting strom buildet de ha nem jó akkor a jelenlegire visszaállnék. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Dehogy nincs! Ha csípem a karakterem/buildem, akkor is újat kell kezdenem új szezonban, és alhangon 50-80 óra mire ismét 100asok leszünk. Ha fresh startot szeretnék arra bármikor ott van a kezdőképernyő create new character funkciója, ugyebár.
Szóval ez egy ritka gusztustalan módja a játékidő durva kitolásának.
-
Roland861010
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
...akkor itt most lemaradtam: utoljára?
ennyi volt a d3 support? ...pedig 10+ év után is számomra tök jó játék, amivel simán lenyomtam pár runt, ha volt 15 szabad percem (itt ennyi idő egy unalmas nm dungeonre elég) -
mephi666
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
nekem is: itt 2 hónapom van még feltolni 100ig kényelmesen, de állok is vissza d3-ra ha jön az új season
...ott mind letoltam, itt meg ez az első és utolsó egyben... valami nagyon elkúrált a game design, pedig van néhány tök jó dolog ebben a rendszerben
kb mintha géniuszok és óvodások rakták volna össze párhuzamosan -
Roland861010
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Semmi baj nincs ezzel ha vinné tovább a mechanikát offba. De nem hanem újra és újra a semmi miatt tolod le.
Vagy legalább a D3 paragon rendszerét kopizták volna le hogy a végén vitte volna tovább és offban hozzá adta volna a seasonos karakter paragon szintjeit . -
Rigormortiis
veterán
Amúgy tuti, hogy ez al első (plusz az offseason) és az utolsó season, amibe belecsaptam. Ez, hogy nulláról kell kezdened valamit, hogy részt vehess benne...
Ilyen szempontból sokkal de sokkal jobb az Immortal szezon rendszere! Szezononként + 50/100 paragon szint, új dungeonok, új raidek meg új funkciók, amik utána mindenki számára elérhetőek lesznek...
-
Roland861010
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Ne is mond a socket színeket. Mert sokszor a hajamat tudnám tépni miket, kell kukázni. mert 1 miatt kb. mindent kellene borítani, ami szinte kizárt dolog.
Amúgy még mindig azt mondom, hogy a 3 szív a legfontosabb, hogy jók legyenek, mert mióta a megfelelőeket használóm 100* könnyebb a játék.
Ezzel a játék mennyiséggel, amivel én játszom, örülök neki, ha szezon végére meg lesz a 100-as szint nem hogy a Tier 100 meg az über lilike. -
-=Jam=-
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ékszernél az ilvl-nek nincs akkora jelentősége, mert az alapstatja ugye mindenféle resistance, ami jelenleg rosszul működik a játékban
Persze a statot intervallumát befolyásolja, de egy tier5-ös max közeli elég jól használható, főleg ha jók a statok rajta. S1-ben még a socket szín is jó kell legyen ráadásul...Ha mindent maxolni akarsz, akkor rengeteg időt kell beleőlni és rengeteget kell farmolni. Nyilván így sem lesz minden maxos, mert itt még nincs "primal ancient" ami mindig maximum statokkal esik, mint a D3-ban.
A 16 paragont mindenképp szedd ki, az elég fontos lesz az endgame-nél.
-
Roland861010
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Na így már világos . Az item power számít mondjuk egy ékszernél ha a statok egyformák de az egyik T5-ös maxos a T6-os minimum. Viszont van köztük 50-60 item power különbség?
Mennyire kell progresnek lennie az embernek ha itt nagyon akar maxolni mindent is..?
Ki kellene inkább szednem azt a 16 paragon pontot... ami még hátra van.
Gondolom T2-ön van értelme gyorsban letolni mindent... -
-=Jam=-
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Vannak ilvl breakpointok, amik növelik egy adott stat min-max intervallumát.
Tier 1 - 1-149
Tier 2 - 150-339
Tier 3 - 340-459
Tier 4 - 460-624
Tier 5 - 625-724
Tier 6 - 725+Tehát az ilvl 725+ -os cuccokon van a max intervallum, de persze simán lehet, hogy egy tier 5-ös cucc amin mondjuk maxos egy érték az jobb lesz, mint egy tier 6-os amin minimum az érték.
Kivétel ezek alól a fegyver sebzés, a max life és a thorns, ezek intervalluma lineráisan nő az ilvl szinttel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010
üzenetére
Az amit rajta látsz, az a max. Ha tehát 15-35 értékek között kapsz valamit, akkor azon a tárgyon az a stat csak abban az intervallumban eshet.
-
Khaosz55
addikt
Mit lehet ezzel a brutális laggal csinálni 5 percen belül 3x halok meg mert belaggol vagy 5-8másodpercre és mire magához tér már fekszem is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010
üzenetére
Settingsben az advanced tooltips-et kapcsold be és akkor mutatja, hogy mi az intervalluma az adott statnak.
Rigormortiis:
Unique cuccoknak mindig ugyanazok a statjaik, csak az értékük változik. Ha valamire azt írjuk hogy 3/4, vagy 4/4, azt a sárga cuccokra értjük, mert azoknak a statjai randomok minden drop esetében. Unique cuccoknál max akkor mondjuk hogy 4/4, ha mindegyik stat maxos rajta (bár ezt még csak nagyon ritkán hallottam, azért is kérdeztem rá)
Amúgy jó cucc, még ha csak átlagosak a statjai is szóval ettől függetlenül grat hozzá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mind a négy statja maxos? Grat.

-
Rigormortiis
veterán
Kiesett a Deathless Visage 4/4-ben
-
Rigormortiis
veterán
A caged heartek el fognak tűnni a szezon végén?
A maligant invokerek mire jók?
-
1 karival teljesen elég ez a stash, persze lehetne több. (több > kevesebb)
De a limitációval együtt, csak annyit kellene tekerni a kódon, hogy 1 tab közös a másik 4 pedig karakterekre vonatkozik.
Ennek a kódolása is relatív egyszerű(nem kell az egészet átírni, hogy minden player betölt minden kliensben...
) , igen kicsit bele kell nyúlni az adatbázisba, de azért nem akkora quest, hogy ne lehessen 3 hónap alatt letolni.
Persze hosszútávon mindenképp meg kell majd szerelni, mert ez egy agyrém, hogy a stash-t is betöltik).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

(Bocsi a mobil fotoert
mert pont olyan a szezon rendszer, mint D3-ban...jelenleg

64-es toltam egyelőre, az nagyon könnyen lement, 91-es voltam akkor, most 92.