Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
D1Rect
üzenetére
Ez túlzás, az excelt már kiváltja a Path of Building (mondjuk ahhoz sem árt egy tanfolyam).

De igen, ebben igazad van, hogy azt a játékot csak az igazán elkötelezett játékosok élvezik igazán.
De nem is ez a lényege a mondandómnak, hanem az, hogy a D4-ben szerintem sosem lesznek az alap játékot komolyabb mértékben megváltoztató szezonok csak ilyen tripla goblin, meg egy tucat új kavics, meg fél tucat új dungeon ahol ugyanazt csinálod mint máshol szintűek.
De én örülnék legjobban ha rámcáfolnának, mert félreértés ne essék így is jókat csapatok vele, nem égetem ki magam napi 8 óra játékkal. -
Roland861010
veterán
-
Win-T
őstag
Az a baj, hogy én egyáltalán nem látom sem a fejlesztőkben a tehetséget/akaratot, sem a játék felépítésében a lehetőséget, hogy itt valami mélyebb koncepciójú tartalommal feruházzák a játékot. Mindenki a Path of Exilet emlegeti példának (és szerintem is az az egyetlen életképes konkurencia), ahol nagyon erős tartalmakkal jönnek szinte minden második-harmadik ligában. Néha ott is nagyon mellényúlnak, de meg lehet nézni anno mikor behozták a Delve ligát, a Heistet, a Sanctumot vagy akár most az Ancestort (ez mondjuk nekem pont nagyon nem jön be), ezek szinte egy teljesen különálló játékként is megállnák a helyüket.
Nem tudom elképzelni, hogy a D4-ben ilyen kaliberrel előálljanak évek múlva sem. Még a season journeyt sem tudják frissé tenni következő szezonban, rá merem tenni egy havi fizetésem, hogy 90%-ban ugyanazok a feladatok lesznek benne mint most (ahogy volt a D3-ban is). -
granini
őstag
Egyet ertek..
Legion, Weekly Boss, Helltide, ezeken az eventeken ugye random osszerak a session emberekkel, lehet egymast invelni hogy az adott eventre legyen party, legyen xp bonusz aztan ugyis oszlik a csapat..
Amit Kylesa is keres, az az un. "matchmaking" vagy nemtom "party finder" hogy inditok egy keresest, amiben azt mondom hogy 90+ os karival 65+os dungeon koroket akarok tolni es EU szerver vagyok es PC only, es akik ugyanezt a parametert kersik azokkal osszesorsol.. azt hiszem es az ami ma nincs, helyette mikor megyek a kedvenc NM dungeonombe akkor ott parkol mindig 1-2-3 karakter a bejaratnal, arra varva hogy valamelyik Dev mekodolja vegre ezt partfindert.. -
Kylesa
aktív tag
Azon gondolkodtam ma meló közben, hogy - számomra legalábbis - egy szimpla party finder milyen sokat tudna dobni a játékélményen. Sajnos a szezonos karim 73-as szinten vesztegel, mert bár nagyon szeretem (BS nekrócsajszi), semmi kedvem vele dungeon-özni: az eternalos karimmal orrvérzésig toltam őket, és halálra untam magam bennük (noha kedvelem a grindelős játékokat), eszem ágában sincs újra ugyanazokat a köröket lefutni a 73-assal. Viszont az remek lenne, ha bedobna mellém random arcokat a gép, és lenne esetleg egy kis társalgás is közben: egyből megjönne a kedvem a dungizáshoz.
Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok oda a csapatozásért. De anno a WoW-ban is napi szinten lenyomtam szinte az összes HC instát random partikkal (holott már semmilyen lootra nem volt szükségem azokból), mert egyszerűen fun volt munka után kikapcsolódni, és vadidegen emberekkel darálni.
Tudom, hívhatnám a klántagokat pár körre, de nem erre gondolok. -
WayneGace
őstag
Szertintem nagyon jó a történet és érdekesek a karakterek. Kifejezetten jóra sikerült. Melléklüldetésben sem az a jó, hogy menj ide vagy oda, hanem, hogy kiegészítik a történetet. Engem érdekel a diablo világ és történetei. Sokkal magasabban van a léc itt, mint ami összejött a seasonnel
Aki ezt kihagyja, gyakorlatilag a játék igazán jól sikerült részét hagyja ki. -
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Duma az megy, majd, egyszer, igéretföldje

-
TrollBalint
addikt
Én túlságosan meg se néztem mit tud a Season 2, csak nagyjából. Egyelőre remekül elvagyok a kis 69-es rugómmal, igaz hogy hétköznap úgy lopom össze az órákat / perceket a játékra, hétvégén meg ritkán sikerül játszani 1-2 órát, szóval nekem ki fogja így húzni szerintem a szezon végéig is talán
(Ami meg annyiból nem jó, hogy azért gyűlnek sorba a címek, amikkel kellene még játszani
) Battlepass-on én gondolkodtam, de szerintem erre a szezonra kihagyom. Majd talán a következőre, de eléggé kinulláztam magam az új videókártyával meg hozzá a táppal 
D1rect: Hát az tény, hogy nem egy főállású játék
De majd egyszer talán az lesz... 
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Jól megfeszültek a gondolkodásban a sok újdonsággal

Ez a rettentő fejlesztés látszik a season 2 ben amit a season 1 vége előtt másfél hónappal reklámozni kell
Igen az emberek köztük én is megvettek(újabb tanulópénz) tehát ezeket a lóvékat behúzták, de
Ismeretségi körömben offolta nagyjáéból már mindenki , battle passt életben nem fizetnek többet stb.
Ahogy említetted nagy mákjuk van hogy a POE2 jóval később jön... de hát volt már ilyen lehet mással játszani.. -
_drk
addikt
válasz
kiezTe90
üzenetére
Szerintem item függő. Ha le esik 2 jó egykezes, vagyis inkább, hogy a totemen jó affixok és sebzese legyen akkor simán működhet.
Lehet kissebb a sebzes, de a totem adhat 10+% CDR, Cost reduction és lucky hit + chc az nagyon jó tud lenni.
De ilyen totemmel még nem találkoztam, tehát staffal megyek, ezt könnyebb is menedzselni. -
kiezTe90
senior tag
Melyik az érdemesebb a druiddal? Kétkezeses staff, vagy egy kezes akármi+offhand?
(Poision landslide druid)
Olvastam, hogy a 2 kezes staff a crowd controlled enemies miatt érdemesebb talán, de az offhand-en lévő statok meg lehet hiányoznak.
Köszi -
AtHoS
nagyúr
válasz
D1Rect
üzenetére
Így vagyok vele én is.
szemmel néztem, hogy sokan szabadságot is kivettek megjelenésre ill. a pár nappal korábbi indulást is favorizálták.
Mondjuk nem érdekel annyira, hogy utánanézzek, de érdekes lenne egy statisztika ezekről a játékosokról, hogy most hányan nyomják ugyanúgy közülük, mint megjelenéskor -
válasz
TrollBalint
üzenetére
A D4, nem az a játék amibe éveken keresztül napi 8 órát bele lehet verni.
Ez a baja a redditnek/fórumoknak.Én imádom, hogy ha úgy van, hetekig be se lépek és nem maradok le semmiről.
-
TrollBalint
addikt
Az, hogy valami létezik és jó, meg hogy belerakom-e másik verzióba az azért nem egyenes következmény. Blizzard mindig újítani akar (ami szerintem jó), ráadásul, ha csak a régi dolgokat rakják bele, azt mondják, hogy minek vegyem meg, ez ugyanaz. Egy szoftver fejlesztése idő és sok pénz, még akkor is, ha nem új dolgot kell beletenni, hanem egy már meglévőt, mert az csak az ötlet. Nem biztos, hogy olyan könnyű leimplementálni az új kódba.
Hoztak egy döntést, hogy inkább kihozzák korábban, mert akkor - szerintük - jobb helyzetben lesznek a piacon, mintha megvárták volna a Poe 2. (Nagyjából az az egyetlen érdemi konkurencia nekik szerintem) A befolyt összegből meg tudják finanszírozni ezeket a dolgokat is. Szerintem ügyesen csinálják, de ettől függetlenül nagyon könnyen a kispadon találhatják magukat, ha nem figyelnek
-
Edge
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
mindszartördbe
fegyveren a 4/4: crit/vuln/core/int
offhanden a 4/4:resource gen/cdr/manacost redu/crit vagy luckyhit vagy primary resource on lucky hit -
Roland861010
veterán
Esett ma pár nem rouge item valamelyik érhet valami?
-
zsirfecske
veterán
hogy jót is mondjak a játékról, azért a rare-ek vadászása és csereberéje elég fun, nekem tetszik a breakpoint rendszer, reroll és az aspect-elés, meg mellé a némely használható unique (nem a tegnap egymás után egyetlen megszakitással 6-odszor kieső eyes in the dark gatya...). mondjuk nem egy d2 resurrected, ahol nekem a trade volt a legnagyobb fun, ahogy eljutottam a semmiből a legdurvább cuccokig. ott ugye kék és fehér itemekért is adtam simán high rune-okat, ami picit változatosabb rendszer volt azért

de most d4 trade-ben bepróbáltam discord-on két itemet, mindkettő elment 10 milláért:
eternal, szóval nem akkora a nyüzsi, de most van mit égetni. persze a gold exploit/dupe után aprópénz, deszámomra mutatja hogy lehetne ez még egyszer megint tök nagy móka, és vsz lesz is. csak kell pár kieg, új itemizáció és a meglévő system gatyába rázása, letisztázása.
-
Daelion
őstag
válasz
granini
üzenetére
Kétlem, hogy ezt ki tudnák sírni hogy maradjon.
D3-ban is voltak olyan Seasonok amikor csak ott működött pár build amit sokan szerettek és mégsem maradt meg. 'vagy akár egész fegyvered csak season-ban létezett mert a season theme része volt és utána az is eltűnt a kariról' -
granini
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Jelen allas szerint a heart eltunik es egy empty socketed gyurud marad a karakteren amikor kikerul ethernal realmbe.. kiveve ha a sok meno youtuber nekiall picsogni hogy neeee leccci maradjon.. akkor lehet meghagyjak..
Oszinten en a helyukben minden hearbol csinalnek egy legendary aspectet es ugy kb megmaradna a mostani builded hasznalhato modon.. -
batai15
félisten
Egyébként az eternal szerver hogy lesz ? Mert a barbár barber szív nélkül kb alig ér valamit magasabb nm-be szerintem.
Ez az új se meg egy vicc lesz. -
Jim-X
őstag
válasz
granini
üzenetére
Szoval mikozben amugy reszben jogos amiket irtok szerintem az egesz diablos community alapvetoen ingerult es turelmetlen az egesz jatekkal kapcsolatban.. mindenki sir hogy nehez meg hosszu.. mikor megkonnyitik akkor meg rovid es unalmas es nincs kontent. Kicsit azt erzem hogy mindegy mit csinal a Blizzard nekunk sose lesz semmi jo.. (mondjuk ezen se segit hogy sok mindent rosszul csinaltak valoban..)
Ez itt a lenyeg...semmi sem jo, de azert veletlen belecsuszik 4-500ora...
-
granini
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
"D2 lenyulas.." miert ne lehetne ujrahasznositani valamit ami anno is jol mukodott es szerves resze volt a jateknak..? A runaszo pl remek alternativat jelenthet majd egy unique-nak, vagy legendary aspectnek.. en nagyon varom a runaszavakat D4-be, es a feladatot hozza hogy farmoljak megfelelo socket 3-4-5-6-os donor itemeket..
-
granini
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ertem amit irtok csak szerintem nem jogos teljesen / turelmetlenek vagytok.. amiket itt felsoroltatok 23 seasonon keresztul, es 6 ev alatt kovetkeztek be D3-ban.. D4 kb 3 honapja letezik es ebbol az elso Season masfel honapja tart kb.. hat persze hogy nincs benne egybol minden.. (oke arnyal a kepen, hogy a Season 2 beharangozo sem igert tul sok ilyen uj csavart..) - de meg nem tudjuk elore..
Pelda : Heartok.. oke lehet kicsit nyultak a legend gemmektol, de valojaban a heart teljesen megcsavarta a builded.. Rogue-kent pl a barber miatt nem kell imbument skillt es ultit hasznalnom hogy baszobb legyek mint valaha.. a dmg supress heart miatt kb 2 vedekezo aspectet le tudtam cserelni tamadora.. ilyen alapon ez a S2 vampire theme is lehet csavar egy durvat a mostani mukodo buildeken es olyat ad hozza ami teljesen atvarial mindent..Szoval mikozben amugy reszben jogos amiket irtok szerintem az egesz diablos community alapvetoen ingerult es turelmetlen az egesz jatekkal kapcsolatban.. mindenki sir hogy nehez meg hosszu.. mikor megkonnyitik akkor meg rovid es unalmas es nincs kontent. Kicsit azt erzem hogy mindegy mit csinal a Blizzard nekunk sose lesz semmi jo.. (mondjuk ezen se segit hogy sok mindent rosszul csinaltak valoban..)
Anno D3 egy jatszhatatlan szar volt, a loot szanalmas volt es kaptunk egy gold/real money aukcios hazat ami netto katasztrofa volt.. aztan evek alatt, a RoS + utana kovetkezo Seasonok sorozata alatt javult fel oda a D3 ahol ma van.. es mi (ti) kozben vegigjatszottuk vele ezt a 6-7-8 evet.. akkor most miert nem szavaztok bizalmat ennek es varjatok meg hogyan javul fel a D4..? Persze, lehet szunetet tartani, kivarni, de vegleg leirni szerintem korai lenne..
En a 100-as Rogue-al borzasztoan elvezem a gameplayt.. mar sem xp-t nem kapok, sem upgrade loot valszeg nem fog esni, tehat joforman goldot farmolok es felesleges glypheket huzok. megis belogolok minden nap 1-2 orara, helttide, 4-5 NM dungeon, teljesen jol elvagyok vele.. mondhatjuk hogy full kimaxoltam a gamet, megis ad annyi napi elvezetet ami egyelore pont eleg.. ezzel elvegetalok az S1 vegeig es ott meglatom hogy mi tortenik..
-
SQX_Barto
addikt
válasz
granini
üzenetére
Mostani season - Altar feladatok (oke 2-3 nap alatt lehetett tolni)
Valamelyik elozo season - Echoing Nightmare (oke egy kiterjesztett cursed chest event, de megis egy picit mas, meg a buildeken is valtoztatni kellett picit)
Elotte voltak a korok, amikbe lepve kaptal buffokat (csak a jatekstiluson kellett valtoztatni picit), shadowklone, kill strike. Majdnem minden season adott kis csavart, neha csak buffokat, neha komoly valtoztatasokat.
D4 Season 1 konkretan csak lenyultak a leg gemeket D3-bol meg egy minimalis storyt adtak kore egy NPC-vel, es ahogy nezem season 2 kis tulzassal s1 atnevezve... (nem neztem konkret reszleteket, szoval tevedhetek)
Kesobbre terveznek runaszavakat -> D2 lenyulas... -
mephi666
nagyúr
válasz
granini
üzenetére
season theme kb mindig belenyúlt a játékmechanizmusba rendesen
és nekem az jött be, hogy általában 2-3-4 kombót ki akartam próbálni minden szezonban: pár nap alatt volt egy kész 70es main karakterem a megfelelő szettbe felöltöztetve, majd jöhetett a következő jóval gyorsabban... aztán váltogattam, grifteztem, fejlődtem... azt szerettem, hogy a játék ad: pl gyűjtöttem kadala-ra a shardot és pörgettem... előbb-utóbb kipotyogott minden óhajtott tárgy... itt meg ma is futottam kb 10 kört nm riftben és 0 unique... még ótvar sz*r sem esett, nemhogy mendeln... persze whispereztem is néhány kört, de az még kevesebb xp és ott a végén a cache-ből nem tudom eshet-e ilyen egyáltalán......nekem jobban tetszene, ha könnyebben elérhető lenne a lvl100 (főleg endgame content hiányában) és nem úgy nézne ki, hogy szívok 2 hónapig 1 karakter max szintre fejlesztéséhez, hanem elég lenne pl 2 hét és utána kezdhetnék újabb karaktereket... ez tartalmasabb szórakozás lenne nekem

-
granini
őstag
válasz
ambushka
üzenetére
En mar nem emlekszem mert olyan 2016-ban toltam utaljara D3 Season-t, de elarulnad mi volt seasonrol seasonra az az uj kontent ami bevonzotta a jatekosok tomeget..? En arr a emlekszem hogy buntyztunk, rifteztunk, GR-eztunk, esetleg hellfire gyuruert farmoltunk bosskoroket, de alapvetoen ott is ez a 2-3-4 main activity volt amit lehetett tolni, ami xp-t is adott meg lootot is.. szoval lehet mar az en emlekeim koptak meg, es egyet ertek hogy 1 helltide es 1 NM dungeon az keves endgame kontent egy 60+ euros AAA title Diablo 4-hez, de mitol rosszabb ez ma, mint anno barmelyik D3 Season..? Mi ujat hoztak azok a Seasonok..?
Szerintem is kellene tobbfele aktivitas.. kontent ami ad garantalt lootot, 800+ IP itemet, esetleg rewardkent fix glyph upgrade lehetoseget. Lehetne benne mini survival, elindulsz egy palyan a meglevo karaktereddel, nulla gearben, es kihozod amit ki tudsz 1 ora alatt.. lehetne benne "endless" challenge, olyan event ahol koronkent egyre tobb mob jon, tobb sebzessel, tobb HP-val, lassuk meddig birod (szintfelmereo, mint ami D3-ban is volt amikor a GR nyito kulcsot kellett beloni milyen level legyen) - szoval ott hever a lehetoseg elottuk, meg ezek mar reszben letezo dolgok, meg kellene kicsit hallgassanak a "hardcore" user community-re.. valszeg az van amit Edge mondd, ennek meg ido kell hogy rendesen kiforrjon.. az alapok jok, a grafika szep, amugy a kampany es egyes side aktivitik elvezetesek, tehat van mire epiteni...
-
ambushka
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Igen, ne haragudj, en mar alapbol csak a RoS ido utani idokre gondolok ha D3 seasonokrol beszelek

A szomoru az, hogy van egy D3, amiben a seasonok eleg sikeresnek bizonyultak, foleg az altar, stb.
Adott volt egy nagyon jo alap es megis eloalltak ezzel a renown hulyeseggel, aminek nyilvan egyetlen szerepe volt, az pedig az, hogy huzzak a jatekosok idejet, mert nincs endgame.
Vegtelen loot, nerfelt xp, renown farm, waypointok nem unlockolodnak, stb.
Ezek mind idohuzasok.
-
Dani82
senior tag
en is meguntam ezt az egeszet igy season1 eleje ota. Pedig kifejezetten szeretem a grindolast, ha van ertelme, de ez a renown rendszer egy vicc kategoria. Miert kell tier1en szopnom teruletenkent vagy 15 dungeonban hogy kiszedjem a 4 paragon pontot? En emiatt adtam fel, barmikor szopok az ezredik nm dungeonban ahol van kihivas legalabb, de ez… mire kiszednem az en heti 2-3 ora jatekidommel mar jon a season2 es kezdhetem elorol. Szooval en is rage quitteltem. Ja es mielott kerdezi valaki, nem, nem jatszottam a D3al
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ambushka
üzenetére
D3-ban soha nem kellett ujra tolni a sztorit
RoS elott igen, ott normal -> nightmare -> hell -> inferno volt. inferno volt az endgame, legalabbis az elso par patch alatt. viszont lvl60ra inferno elejere feljutni kb annyi ido volt, mint Diablo4ben eljutni a sztori vegere level 50re, kb 50 ora (huzas nelkul). szoval fele ennyi ido alatt megvolt a progress. -
_drk
addikt
Jók lesznek a resistanceok!!!!!
-
Bennyboy
őstag
Azt nem értem ki fogja megvenni ezek után a sp-t vagy miért is költene bárki a játékra? Jó, h jön a keresés a ládába, de ennyi? Most majd vámpírokat kell ölni nem zombikat, elképesztő kreativitás. Szerencsére rengeteg játék van amit még nem toltam végig de akkor is szomorú, h csak ennyire képes a blizz. Tolom még vmeddig a sorcimmal de aztán sztem én is pihentetem a játékot, hiába imádom ezt a műfajt.
-
Edge
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igazából rövid távon már sikeres(top listás eladás hetekig) , a hosszútávú tartós siker ami most kérdéses.
-
TrollBalint
addikt
Nézd meg a PoE-t, az elmúlt 10 évben minden season-ben ki kellett pörgetni a sztorit, minden új karakterrel. Az, hogy most egy kicsit pihentetem azt a játékot, ez is sokat hozzátesz. A diabloban meg külön öröm, hogy nem kell végigvinni újra meg újra, így nem fogom megunni, hanem ha majd megint kíváncsi leszek rá X season múlva, akkor úgy fogom indítani a játékot. A választás adott, ahogy írták előttem is, kérdés ki melyikkel él.
-
Az idő eldönti mennyire lesz sikeres. Nyílván lesz egy réteg aki ha esik ha fúj játszik vele, de 1-2 év múlva az aktív játékos bázis beszédes lesz. /nyílván addig rengeteg minden változni fog/
Jacek: hát egyszer már ennek nekimentünk, hogy mostanság milyen állapotban/tartalommal jelennek meg a jelenlegi játékok
-
Edge
veterán
válasz
everest140
üzenetére
lenyosz t1-est kiesik t2-es lenyomod kiesik t3-as, illetve a fa is adhat magasabb sigilt mint ami van.
-
Edge
veterán
válasz
everest140
üzenetére
Magának a sigilnek kell tier 3-asnak lennie, ha azt lenyomod utána nyílik meg a lehetőség.
-
everest140
tag
55-ös vagyok, megcsináltam 2 nightmare dungeont T3-ba, de nem kaptam questet az occultisthez nightmare sigil craftoláshoz.
Mi kell még, hogy elérhető legyen a craftolás? -
Edge
veterán
Én abban reménykedek, hogy a D3 utolsó szezonja miatt az ottani kreatív elmék átmennek D4-be szezonokat alkotni. De akárhogyis D4 nek idő kell még hogy jobb legyen, ennyi. Még túl friss cucc és itt a megjelenés számít nem az, hogy hány éve fejlesztik.
Ettől függetlenül én még mindig élvezem vele a gamelést, igaz kicsit korán lőtték el azt a lehetőséget hogy bárki elérhesse a nm 100at, ezekkel az op heartekkel, ezt én azért egy távolabbi seasonben engedtem volna csak. Na de mindegy is ha már meg van rá az esély akkor élni kell vele. -
la_cc
addikt
-
Ez az a bizonyos l....z és esti fény

Nem kell majd semmit ujra csinálni(ez nem baj mert über gáz hogy ez a kontent
) majd nem egy kavicsot kell berakni majd a buildbe hanem egy kis kockát kipipálni hogy na most 50% erősebb lesz, ez még kevesebb munkát igényelne 
80 vége a játéknak, 100 teljesen off
Azóta sem értem hogy alap paragont mért nem lehet kapni utánna? kis motiváció hogy csinálj valamit..Nekik az a kontent hogy 2 hét játék útán csinálj új karaktert a nulláról
És csináld megint ujra az egészet kb 10 darab side questért 
-
la_cc
addikt
Ha sem a kampányt, sem a renow-ot nem kell kiszedni, akkor tulajdonképpen még kevesebb a '"content" S2-ben a jelenlegi infók szerint...

Elég nagy fail, hogy season-onként legalább 1 karival nem kell kitolni a kampányt, hogy csak utána lehessen skippelni alt karival... Látszik, hogy abba tették alapból a legtöbb energiát és azóta is bőszen skippelgetik a népek.

-
S e t h
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
410-420 órát raktam bele és a végén olyan volt más játékra váltani, mintha feljöttem volna a víz tetejére és újra kapnék levegőt.
Nem hibáztatom a játékot, hiszen ha annyira rossz lenne nem töltöttem volna vele annyi időt, de ez így nagyon sok és tömény volt, teljesen elvesztettem az érdeklődésem iránta és nem is tudnék egy dolgot sem mondani amivel vissza tudnának csábítani.
Főleg egy Baldur's gate mellett. -
mephi666
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
ki kell húzni mindenkinek a fomo-t a szótárából
...vagyis aki akarja, húzza ki: én így fogom tenni... van egy kattanásom, hogy ha valamibe belekezdek, általában végig is csinálom... még akkor is, ha tudom, hogy értelmetlen és baromira nem élvezem már a végét: ilyen ez a s1 lvl100... 92-n vagyok és már rohadtul várom a végét, de lassan annyira élvezetes, mint beülni a fogorvosi székbe
főleg, hogy mendeln gyűrűt persze még mindig nem dobott, ami a build középpontja lenne... következő szezonba bele se fogok kezdeni: ez p*csafüst, amit adnak... már day1 húztam a szemöldököm, hogy "wtf? kis fika kavicsok 2 slotot foglalnak úgy, mint a mázsás pajzsok, mellvértek, vagy 2kezes kaszák???" ...aztán inventory 1/3-a értéktelen kövekkel lesz tele, ha valaki nem szemetel és felvesz mindent... (alap lett volna megírni hasonlóan, mint pl a d3-ban, hogy egyes tárgyak 2 slotot foglalnak, mások meg 1-et)...innentől nálam pihen a játék pár szezonon át és akkor fogom elővenni, ha már úgy fog kinézni az egész (és lesz normális endgame content), mint megjelenéskor kellett volna
addig pedig d3 utolsó szezon... (azt a játékot legalább 11év után is élvezem) -
Pedro78
senior tag
-
boogie84
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
-
-=Jam=-
addikt
Én a rugómmal itt tartok jelenleg:

-
-
boogie84
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Megy vele picivel nagyobb dungi is, de nem vagyok matematikus...

-
boogie84
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Simán lement egy összerántásra az 7db 85-ös elite. Az az egy ami hátrébb volt kapta később.

Ki érti ezt ilyen kicsi számok mellett... ?
-
BRABUS113
aktív tag
Eddigi legmagasabb tier szint mára, kíváncsi vagyok tudok-e nagyobbat, imádom

-
TBT
addikt
-
PunkZoli
aktív tag
ez is elég megúszósnak hangzik, lesz egy új kari... aztán vámpír ellenfelek kb sima ellenfelekből...
-
Bazsi1987
őstag

-
TBT
addikt
Az ősszel induló - második szezon előzetese:
Diablo IV | Season of Blood | Announce Trailer
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
persil
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az eszköz az íj.
A nyíl(vessző) az, amit ellősz vele.
-
Roland861010
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Elég kicsik azok a számok

Elkezdtem kipörgetni a maradék 3*4 para pontot tényleg sokat jelent...
Ma csak 19-20 dungeont mentem(ugy az aspecteket szedem ki).. 1* nem jelent meg a hentes.
Amint 1x szintel nagyobb dungeonba teszem be a lábam azonnal ott van a legnagyobb tömbegben és akkor amikor lassan oda az összes poti.
Amúgy nagyon két gombos lett a barrage rogue a szintjén.. -
boogie84
veterán
Sima hétköznap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Peugeot, Citroën topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...de rájöttem, hogy ilyen bugzáskor nyomogatni kell kis alt+tab-ot, alt-ot, esc-et és ment megint újra a skip

Ismeretségi körömben offolta nagyjáéból már mindenki , battle passt életben nem fizetnek többet stb.

szemmel néztem, hogy sokan szabadságot is kivettek megjelenésre ill. a pár nappal korábbi indulást is favorizálták.