Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Erről beszélek...
A másik pedig hogy nem esik semmi.. tényleg semmi 75 körül össze raktam a msotani buildem és ne esik upgrade.
joformán nincs 800as alap itemem. -
granini
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Bátor kijelentés.. igen, lehet egy druida erősebb, nagyobbat sebez, meg nehezebb kinyírni, ja.. lehet egy Socrinak több a dps outputja.. Nyilván szubkejtív a véleményem 2 db 100-as TB Rogue után, de a Rogue az egy ilyen overall beszt karakter.. Lehet hogy semmiben nem a legjobb, de van sebzése, talpon marad ott is ahol más nem, rendkívül agilis, nagyon durván jól lehet vele mozogni (lábmunka, fiam, lábunka!!!
) és nem utolsó sorban (és ez a nagyon szubjektív rész) számomra az egyik legjobb karakter gameplay valaha.. ezzel a TB + Dash + Chill + Daze + Barber comboval én kb megtaláltam a D3-as Demon Hunter és a Monk legjobb kombinációját.. nekem kb kész a karim, és minden percét élvezni fogom október 17-ig, akkor is ha nettó zéró xp-t kapok mostantól.. leszarom konkrétan, mert imádok vele játszani..
Ennyit arról hogy a Rogue szar..
ui. arról hogy magas tieren egy nyílpuska meg 2 fosköpő darázs egyhitel arról nem a Rogue tehet, hanem a game lett túlskálázva.. szerintem egy szint után más classt is egyhitel, mert a csontballsita ennyire op.. meg amikor nem látod mert nincs benne a látószögben, és belépsz az ajtón és egyhit, akko ezvan.. revive next..
Meg azért van olyan hogy 100-as szint, meg olyan hogy átgontolt paragon tábla, meg level 21-es Glyph, meg max közelire rollolt és upgradelt gear.. ha ezek majd így mind meglesznek neked akkor mondjuk csak olyan lvl95+ tól kezdve egyhitelnek ezek a dolgok, alatta meg vígan nem.. nálam kb ott kezdődik az ún. "odafigyelős" gameplay, Tier 90 alatt meg ez a félkézzel farm + szendvics + Netflix + recska + helyettesítsd ide..
-
grimm2015
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Én egyre jobban látom azt, hogy a Rogue szar.. egy 60+ ND simán van olyan, hogy újraéledés után egy hitelnek a "csont nyilpuskák" Lv90+ (10k hp-t is). Bár az is igaz, hogy szerintem nem tanultam meg vele rendesen játszani, biztosan jobban jártam volna druidával.
-
Roland861010
veterán
Jó ez a Barrage rogue csak kevés a hpja..87-es.
-
Rossi
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Köszi, de jó nekem ez a tempó, csak az a pár szint volt szopó WT3-ban.
Szerintem ezt a karit is elviszem 70-es szint környékére, aztán valszeg nekem ennyi volt a D4 (ismerve magamat). -
Döglött Róka
veterán
-
_drk
addikt
-
Rossi
addikt
Elkezdtem a seasont, sztorit lepörgetve 46. szint lett a vége, gyorsan meg is csináltam a WT3 dungeont.
Na, olyan 51-52. szintig ezután egy érdekes időszak következett, nem haltam sokszor (mondjunk 2x), de ritka esetlen voltam a kis 1300-1400-as attack power-emmel.
Sorc arc lash leveling build, mostanra átállítva ball lightning endgame build-re.
Barber hearth-al elég haladós egyébként. -
_drk
addikt
A battlepass-ért csak azt az egy armort kaptátok amúgy?
Nem néz ki rosszul de 10 ezerért nem kevés az?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Lehet a unique "korcsolya" cipo
(hagy egy jegcsikot a foldon) Penitent Graves. Nekem eleg hamar kiesett, Condemnation dagger is, a masik dagger tartott kicsit tovabb. -
Raidon
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Azt használom
Imádom is mikor minden enemy is coldos és rám ugranak és insta halál

TB korábban nálam valamiért nem volt jó. Voltak ezek a pörgő kések vagy nem akartak előjönni vagy iszonyat lassúak voltak. Azt a buildet akkor kukáztam. Pedig elvileg minden meg volt hozzá.
De ha azt mondjátok, hogy jó akkor lehet teszek egy próbát majd vele. -
SQX_Barto
addikt
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Penshotnak van egy Penshot + Rapid Fire verzioja, pont a single target miatt. (De TB valoszinuleg joval erosebb)
-
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Nekem cipő nem esik .
-
Raidon
őstag
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Az a poén nagyon nem ez kéne, de ez esik mintha muszáj volna
Játszok aztán lesz jobb is. Pl Penetration Shot-os build. 30 felett már nem tudok menni jelenleg dungeon-t mert begb@xnak
DMG elég lenne még feljebb is, de ez van
Lesz ez jobb is. Battle Pass fullos. Season journey utolsó részéhez kéne egy 45-ös dungi aztán meg is lenne a scroll. -
ProEvoFan
nagyúr
Pulverize Druidnak Vasily's Prayer kell.
Vasily's Prayerből kellene egy power 750+os, de eddig csak egy 6xx poweres esett, amit hordok is, csak hát lvl90 fölé ugrok nemsokára, így kellene már a szintemhez képest oké darab.
A föld csapkodás tetszik. A wolf megoldás erősebb, de nekem a játék egyelőre lvl100ig tart, amit a rogóval és a macival szeretnék elerni. Lillith kill majd pár szezon múlva, az nm dungi lvl100 is ráér.
Kövi szezonban is hasonlóak a célok. -
soo277
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Meg szabad kérdezni,hol árultok vesztek itemeket? köszi
-
Raidon
őstag
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
82-es vagyok. Eddig esett 3db

Tudok képet is mutatni
-
_drk
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
...lvl94 vagyok szintén és még nem dobta a buildhez szükséges mendeln ring-et
(amiből preseason lvl89ig 2 is esett) -
kisbaniiiiii
csendes tag
csendes megfigyelőként csak jelezni szeretném a sok "rinyagépnek", aki 3 perc játék után fullos buildet szeretne már, hogy 94 szint kellett ahhoz hogy kidobja az asheara's khanjar-t
köszi a figyelmet!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Az ilyen és hasonló itemeket adom el a vendornak.
Talán a kövi szezonban rámegyek erre a discord transzferre. -
WayneGace
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Írd be, hogy Ends 10 min after last bid.
Ha az utolsó licit után lejár a 10 perc, akkor ad ell annak, aki a legtöbbet kínálta. -
WayneGace
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Annál szerintem többet is kaphatsz érte. Végülis magas IP 3/4.
Egyébként nehéz kiszámolni. Attól függ éppen hányan nézik. Akkor jó eladni, amikor az amcsik és az ázsiaiak is ébren vannak.
Én az előbb vettem egy 820-as 2h mace-t 400m-ért. De nem lepődtem volna meg, ha ez máskor 2-3b-ért vagy többért lehetett volna megvenni. -
Tibe
aktív tag
válasz
WayneGace
üzenetére
Próbálják megtartani a megmaradt játékosállományt, más kérdés hogy nem így kellene, ez rossz irány. Szerintem így is kicsit könnyűre sikeredett a játék a Dió3-hoz képest. De persze más szelek fújnak már és a mostani fiatal generáció kevésbé sem kitartó szal sikerélmény nélkül gyorsan dobják a játékot.
-
WayneGace
őstag
Új patch. Nem hiszem, hogy még könnyíteni kellene a játékon. De úgy látszik ez az irány.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Igen. De nem bírkózom meg vele. Ami át jön, még a HD-t se üti meg.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Itt most streamelesrol lenne szo?
-
LittleBoss67
aktív tag
Abban kérnék segítséget (technikai), hogy ha a konzolt futtatom az xbox appal a pc monitoron (egy rendszer), miért sápadtak a színek és fekete szőrösek a feliratok. 1440 amit a kijelző tud, vagyis penge képnek kellene lennie.
Lehet valamit állítani külön? Vagy van azért egyéb rendszerkövetelmény is? A monitor kalibrált, nem csesztetném.
Ha csak a megjelenítőnek lehet szerepe, annak tudnia kellene. (megjegyzem a D4 istenes a POE-hoz képest, mert azt még csak irányítani se lehet)
Nem tudok utána nézni, mert mindenhol csak "app indít, konzol kiválaszt, oszt játék". De kell itt valami másnak is lennie, ha ennyivel szarabb a megjelenítés. -
batai15
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nekem megvan az ashava wolrd boss mount de az újabb kedvencem ami esett a wandering boss armor.
-
MegalodonS
őstag
Druid Mount na ez nagyon ott van!!
-
WayneGace
őstag
Nem bánnám, ha NM-nek adnának még vagy 20 szintet és lenne valami ksi csalogató dolog hozzá. Például 121-es minimum 780-as item poweres cuccot dob, 122-es 781-est és így tovább.
-
duckload
aktív tag
Én igen. Kb lvl 40 ig elég gyenge utána beerősödik.
44 en lenyomtam wt3 hoz a dungit. Aztán 62 őn wt 4 hez.
62 óta wt 4 en nyomom. 15 lvl el magasabb ellenfelek sem voltak kihívás. Kicsi az AOE dmg malignant nélkül. Meg sok aspect kell hogy erős legyen. De most már nem rossz. -
grimm2015
senior tag
-
Amartus
senior tag
A battlepass-t lehet később is aktiválni, vagy elveszik a lehetőség season végén?
-
-=Jam=-
addikt
Na sikerült nekem is soloban rouge-gal

-
granini
őstag
Ez esetleg érdekel valakit megvételre..? (Nemtom egyáltalán szabad-e itt a topikban csencselni, elnézést ha nem, akkor sürgősen leveszem innen..) amúgy privátban keressetek... (előre jelzem ez ilyen 2 milliárd körül mozog..)
-
BRABUS113
aktív tag
-
Edge
veterán
köszi!
-
Edge
veterán
Áh fene se vár lvl100ig, behúztam 98ason Tier100 solo-t(sorcival ofc):
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Rathalos mi?

-
Döglött Róka
veterán
Azoknak akik unjak a metat (pl en)
Hydra firewall sorcEn annyit csavartam rajta hogy van egy jo Temeritym (800+)
Jelenlegi gear
Peldanak egy cursed chest irtasTeljesen véletlenül találtam youtubeon
Egy kínai T100 bosst olvaszt el vele@oriic, az osszes karakterem neve MH-bol van, a Barbarom Rajang, a rouge Nargacuga

-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
thx, nem biza, tegnap egy perf manacost statos vicious socketes 1,5b-ért ment el, ezzel nagy mákom volt
(azért utaznak a perf mana costra mert akkor máshol, cipő vagy offhand meg lehet spórolni akár, nekem viszont mindkettőn van
) -
Edge
veterán
Végre ez is megvan a bis amu ice shard buildhez:

Sikerült délelőtt amikor a több billió goldos arcok épp aludtak ezt behúznom 430Milláért, utána meg 120 milla volt rátekerni ezt a low cdr-t... baz, de majd lesz jobb tekerés csak kell még gold.
-
Amartus
senior tag
Nagyon kellemes meglepetés a mendeln nekró. A Mendeln gyűrű nélkül nem volt egy perc a T4 dungeon végén, talán Elias(?), 66-on.
-
batai15
félisten
Elég baba ez a swing barbár néha 12 milliókat is ütök.
-
_drk
addikt
Gyere vissza kb a 3-4. Szezonra.
Kb a második szezonra lesz úgy össze kalapálva a játék, hogy amit akarnak nagyjából működni fog.
Valószínűleg most az összes erőforrást elviszi a bugfix, meg az elrontott kódolás megoldása pl stash.
De amíg nem jó a res és még kitudja milyen bajok vannak, addig sok új nagy dolgot nem is tudnak beletenni.
2. Szezonra valószínű még több balanszolás, több és másféle build.Egyébként erről már sokan beszéltek hogy ma ilyen játékot rohadt nehéz kiadni mert olyanokkal van össze vetve ami 10 éve kint van rengeteg DLC/patch és minden féle tartalommal.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A Div2 faék ehhez képest
Azért nem vittek a RAID-re mert eleinte, csak úgy lehetett letolni, ha mindenkinek jó buildje volt, nem bírt el egy leechert sem, ráadásul a mechanikákat is kellett ismerni mindenkinek. Persze a végén már akár 5-en is lehetett hozni 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és nem utolsó sorban (és ez a nagyon szubjektív rész) számomra az egyik legjobb karakter gameplay valaha.. ezzel a TB + Dash + Chill + Daze + Barber comboval én kb megtaláltam a D3-as Demon Hunter és a Monk legjobb kombinációját.. nekem kb kész a karim, és minden percét élvezni fogom október 17-ig, akkor is ha nettó zéró xp-t kapok mostantól.. leszarom konkrétan, mert imádok vele játszani..

(hagy egy jegcsikot a foldon) Penitent Graves. Nekem eleg hamar kiesett, Condemnation dagger is, a masik dagger tartott kicsit tovabb.
én most futottam egy t61-et és elsőre meglett halál nélkül
Meg uj vagyok a piacon,Edge a managarem segitett a reszletekben