Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5782) KicsiPaszuj válasza mcsabee (#5781) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Na akk. másképp. Azt h, "magas szinten" nem úgy értettem, h 90+ vagy Hell, hanem, h "profi" szinten. Sajnos az egyetlen "actionskill" amit használhatsz, az az enigma nyújtotta tp., (ami mellesleg oped) A medianban az ,h summoner, nem csak annyit jelent, h megidézek egy valag mobot, oszt nézek ki a fejemből(ez persze kicsit sarkos, de..), hanem kapsz skilleket, melyekkel nemcsak, szimplán megnövelem a sereg támadó/védő értékét (esetleg a védőből csinálok támadót, lásd Imadien), hanem tényleg pörögni kell vele, mint bármeik karival. A nyengébb summonokat afféle pajzsként beidézni a feléd közelítő lövés elé, vagy csak szimplán nem engedni, h meghaljon( a VeilKing(csontvázkirály) egyszerűen ellened fordul, ha hagyod meghalni). Emellett a hozzá kapott skillekkel is pörgősen kell bánni. A taleportodat(Bent to the shadows, a saját szummonodra tudsz ráteleportálni) okosan kell használni, lévén h 2-6seces spelltimer köti.(nemtudod 2-6secig használni a STés skilljeid, lásd az alapba a blizzard/meteor)

A necro legalább annyira oped, mint a hammerdin, ráadásul még kényelmesebb is. Viszont képzelj el egy helyet, ahol az van, h fogod a sereged, elkasztolsz egy kis amplifit vagy lowerrest, de sajna a mobok még ígyis írtják a sereged mint állat. kétségbeesel, elkezdesz hullátrobbantgatni, de nemelég. A mobok csak közelítenek és ó neee... Elkezdesz teleportálni mint egy hülye, ami melles permanens sebezhetelenséget jelent, dehát na...

Medianban a necro -mint minden más karakter- önmaguktól kb 4x keményebb mobok legyőzésére készült, így stunnolni, ugrálni, summonolni, újra summonolni, hullát idézni a totemnek, totemet idézni, újrasummonolni, megint stunnolni, amplifizni(vagyis ahhoz hasonló, csak max hpt csökkent, bane), aztán elkasztolni egy "rathma's choosen", vigyázni, mivel ilyenkor nemtudsz teleportálni, aztán ésatöbbi, tökelőről.. Tudod a Medianos gusztustalan speeddel elég vicces nekrónak lenni. Továbbá akkor még nembeszéltünk arról, h a summonokat nemigen tudod rirányítani, így elég vicces lenne alap D2es karival egy speciális célpontra fókuszálni, mivel a mapon monnyuk a többi full sebezhetetlen. A lényeg hidd el más körülményekre készült a két modell.

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.