Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peddy789

őstag

válasz zsirfecske #13120 üzenetére

hat en beszarok, 25 percet irtam egy postot, ami alatt kijelentkezett az acc, es amikor a kuldes gom,bra nyomtam kerte hogy jelenbtkezzek be, miutan eltunt az egesz postom.. ba***...
    A lenyeg hogy nem ertelek, azt irtad hogy a fury druidnak jo csak a coh. de nemtudod akarsz e olyat.
    Amugy szerintem annak is egy rakas szar az arahoz kepest. Az enigma szintugy. Meg uberekre is szar szerintem.
    A szimulatorbol kiszamoltam hogy valami 50k life/sec a lifesteal a forti es coh-val; is egy tomb reaverel 3socketel, ami 20-50fg, meglepetesemre amugy a coh valoban vezetett (undead ellen) de elhanyagolhato mertekben. A ribcrackerel 9k life sec a coh, es 9.1k life/sec a fortitude, tehat gyakorlatilag kevesebb hpt fogsz kapni.
    (Amugy a zod runa jelenleg 440 fg :D. ber 2150.)
    A damage reductionrol kiszamolva annyit hogy a coh szeritnem siman +10-15% esely arra hogy megut egy mob, mert annyival roszabba defense.
    Az alresist miatt ennyit kolteni szerintem folos, foleg mivel a fo problema hogy 7x annyi lifesteal van egy rendes elite polearmal, mint a ribcrap-el, es szerintem ez a fo problema, ezert erzed hogy tobb def kell mert nincs eleg lifestealed. Aztan lehet uberekhez kell, de szerintem nem innen kellene osszeszedni, mert sokkal tobbet lehet osszehozni mar csak sc-kbol is 1k fgbol.

Új hozzászólás Aktív témák