- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13120 üzenetére
hat en beszarok, 25 percet irtam egy postot, ami alatt kijelentkezett az acc, es amikor a kuldes gom,bra nyomtam kerte hogy jelenbtkezzek be, miutan eltunt az egesz postom.. ba***...
A lenyeg hogy nem ertelek, azt irtad hogy a fury druidnak jo csak a coh. de nemtudod akarsz e olyat.
Amugy szerintem annak is egy rakas szar az arahoz kepest. Az enigma szintugy. Meg uberekre is szar szerintem.
A szimulatorbol kiszamoltam hogy valami 50k life/sec a lifesteal a forti es coh-val; is egy tomb reaverel 3socketel, ami 20-50fg, meglepetesemre amugy a coh valoban vezetett (undead ellen) de elhanyagolhato mertekben. A ribcrackerel 9k life sec a coh, es 9.1k life/sec a fortitude, tehat gyakorlatilag kevesebb hpt fogsz kapni.
(Amugy a zod runa jelenleg 440 fg. ber 2150.)
A damage reductionrol kiszamolva annyit hogy a coh szeritnem siman +10-15% esely arra hogy megut egy mob, mert annyival roszabba defense.
Az alresist miatt ennyit kolteni szerintem folos, foleg mivel a fo problema hogy 7x annyi lifesteal van egy rendes elite polearmal, mint a ribcrap-el, es szerintem ez a fo problema, ezert erzed hogy tobb def kell mert nincs eleg lifestealed. Aztan lehet uberekhez kell, de szerintem nem innen kellene osszeszedni, mert sokkal tobbet lehet osszehozni mar csak sc-kbol is 1k fgbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Philips LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Autós topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- További aktív témák...
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest