Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joco_77 #11364 üzenetére
Az FCR BP 105 igen. És személyes meglátásom szerint az FCR BP elérése fontosabb egy MF sorcinál mint a 20 allres, amikor a doll meg a soul packok között telézgetsz nulla blockkal.
Érted, amikor a soul packból kifele bugyog sok szeretettel a halálcsillag-lightning-sugár és így megy feléd, akkor egy magas FCR-rel elkasztolt tele megment a haláltól, de a +20 allressel ugyanúgy elfekszel ha hozzád ér a villám MERT nem volt elég FCR-ed elkasztolni a telét becsapódás előtt. Én így látom. Ezzel együtt persze értem, neked kell az életérzés meg a vértolulás amit a DF okoz, ez is teljesen rendben van.
Ocu igen, pontosan ezen megfontolásból hulladék item számomra: megmenthet persze, meg be is baszhat a fal túloldalán a pack közepére (minden ocu usernek van legalább egy ilyen sztorija a környezetemben). Kösz nem. LVL90 felett nekem már nagyon fáj minden egyes halál.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest