Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz Sárpac #13250 üzenetére
Megbocsass de azert mert nincs HC karim (amire megvan a jo okom..) attol meg legyen szabad kritikat megfogalmaznom. Nem hiszem hogy rontom az uzleted, akinek ez megeri az megfizeti a karakterhuzast, csak en nem ertem hogy ez miert jo. Ennyi..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
buherka
addikt
Én meg úgy vagyok vele hogy ha húzni kell valakit azt ingyen húzom. Volt már hogy valaki a chat-be beírt hogy kéne neki segítség. Azt sem tudtam ki fia borja és ingyen húztam 1-2 órát. Volt hogy a végén megnyitotta a Trade ablakot én meg egyből bezártam. Most ad nekem valami kis aprópézt...mit kezdjek vele. Jótékonykodni is kell. Ez egy játék.
Tény, hogy nekem sincs HC karim és, nem is lesz.
Ahogy elnézem sokan HC-t csak muszájból kezdik el, mert unják a SC-t mint a dög. De aztán rádöbbennek hogy a HC is ugyan olyan uncsi.Nem kell mindenből szerintem pénzt csinálni mert előbb utóbb ez visszaüt.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
DIMITRIUS
tag
Sziasztok értelmes ajánlat esetén eladnám....
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
Gothmog
senior tag
Eladó cuccok:
1. 20M
2. 75M
3. 35M
4. 35M
5. 60M
6. Elkelt AH-ban
7. 130M
8. Elkelt AH-ban
9. 200M
10. 25M
Ha valakit érdekel valami, írjon privátba. A legtöbb cucc AH-ban is bent van (az itt írtaknál drágábban), így elképzelhető, hogy mire valaki jelentkezik esetleg valamiért (és ezt észre is veszem), elkel ott. Ezért előre is elnézést, ha így történne esetleg. (Pl. mire megszerkesztettem a képet, hogy ide fel tudjam dobni, az inna gatya és nati csizma el is mentek)
Endure. In enduring, grow strong.
-
mpierre
veterán
Nincs vkinek elfekvőben 14M hc goldja?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Gothmog
senior tag
válasz Gothmog #13275 üzenetére
A fejes (1. tétel), a kard (9. tétel), a nati gyűrű (4. tétel) és a kesztyű (3. tétel) is elmentek még közben AH-ban (anyagilag jobban jártam az AH-beli eladással, de mégis sajnálom, hogy nem itt találtak gazdára).
A 2., 5., 7. és 10. tételek még nem keltek el, azok továbbra is eladók változatlan áron, ha esetleg akad érdeklődő.
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Edge
veterán
Eladó ez a szépség, beteszem azért ide is, hátha:
1b-ért viheti azonnal bárki innen, nyugodtan meg lehet nézni mennyiért megy egy ilyen tal amu ahban, hát többért. 1.35b-re tettem be egyelőre ahba, ha estig nem viszik el onnan és innen volna jelentkező, az viheti. (minimális alku belefér phsoknak ofc. )
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tPedro_
őstag
Eladó Unity: Íme
ár: 260m
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
-
Helmoras
őstag
-
mpierre
veterán
válasz Helmoras #13286 üzenetére
Azért nem rossz. Nekem 1k óra játékkal se esett ilyen. Csak AH-ból. Még akár érdekelne is, ha kiderül mennyiért adod.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
thctomi
csendes tag
Sziasztok! Szívesen vennék aranyat sima szeróra, ha valakinek lenne örülnék. 500 mill-1 milliárd között érdekelne az ártól függően.
Van aki nem az oldalt lesi egész nap srácok!
-
khirill
aktív tag
...és a kesztyű? ...tán azt tőrje össze? :'D
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
törölt tag
750 milláért bideltem, 650ért vihető:
sc -
nightmare13
őstag
Üdv!
Ha valakit érdekel, a karaktereim felszerelései eladók (egyedül a két hc és a para 2-s wd cuccai nem, nem mintha azok valakinek kellenének )
Azért szerelek le, mert a jelenleg csak para 2-s wd-re koncentrálok, akit úgy viszek, hogy csak saját, talált cuccokat és a hulladékból kraftolt cumókat használok.
Ami tetszik, arról írj nekem, és ajánlj egy normális árat (AH ár -15% alá is lehet menni), inkább legyen használatban a cucc, mint csak álljon a nagy semmiben. Ami megmarad, azokat majd licitálásra kirakom itt!
Ahonnan csemegézhettek: ITTEN E!
Üdv:
BálintWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest