- Asszociációs játék. :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Én meg úgy vagyok vele hogy ha húzni kell valakit azt ingyen húzom. Volt már hogy valaki a chat-be beírt hogy kéne neki segítség. Azt sem tudtam ki fia borja és ingyen húztam 1-2 órát. Volt hogy a végén megnyitotta a Trade ablakot én meg egyből bezártam. Most ad nekem valami kis aprópézt...mit kezdjek vele. Jótékonykodni is kell. Ez egy játék.
Tény, hogy nekem sincs HC karim és, nem is lesz.
Ahogy elnézem sokan HC-t csak muszájból kezdik el, mert unják a SC-t mint a dög. De aztán rádöbbennek hogy a HC is ugyan olyan uncsi.Nem kell mindenből szerintem pénzt csinálni mert előbb utóbb ez visszaüt.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel