Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz Flash Gordon #1144 üzenetére
Ez a te véleményed. Valószínűleg néhányszáezren ill. millióan nem osztják.
#1140) Zamery: ez mekkora csalás wazz''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
válasz radi8tor #48282 üzenetére
Értem.
De a chc meg chd nem permanensen növeli elvileg a sebzést... mégis így számolja a játék?Nekem 850+-os fegyóval 12,5 chc és 96% chd-vel csak 20,5k a sebzésem 1600+erő mellett.
egyszerűség kedvéért:
itme:http://eu.battle.net/d3/en/profile/HunR-2589/hero/18384172[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Hali!
Kéne némi szakértés srácok.
Íme a barbárom: [link]A probléma, hogy kevés a dps- azaz Act3 már nyögős nagyon.
Természetesen nincs 200millás cuccokra aranyam de mégis hogyan lehetne - ésszerű beruházással - feljavítani a fránya sebzést?''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
válasz radi8tor #48639 üzenetére
Azért nem ártana mert kissé sokat halok lehet a resisem is kevés...fene tudja de act1-2 után dögnehéznek tűnik az act3.
Mikor 20-at kell püfölni egy fehér szörnybe, hogy meghaljon az már gond.(#48640) mpierre: te akkor egy túlélőművész vagy
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz DjDanee87 #48664 üzenetére
Köszi, megnézem amit mondasz.
A berserken azért használom a dodge+ rúnát, hogy ezt használjam vészhelyzeti gyors ütlegelésre ill. túlélésre.
A whirlwindet meg kifejezetten arra használom ha alám pakolnak valami sebzést az elitek ezzel térek ki és közben még kapnak is pár ütést.
Nagy helyen jól működik elkergetőzünk és lassan felőrlöm bármelyik elitet. De kis, szűk helyeken nem hatékony.
A leap-et korábban használtam de sajna act3-ban nem igazán lehet vele jól haladni még ha beugrás után magamra nyomok is egy ignore paint, akkor sem élek túl egy keményebb tömeg közé való beugrást.
Ráfekszek a resistre asszem lehet az a kulcs.
A rendet próbálgattam de nekem gyengusznak tűnik...
A sidearmot mindenképp kipróbálom... Kössz!(#48665) mikromanus: neked is kösz
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz mikromanus #48916 üzenetére
így van még ha szenet lapátolnék 8 órában az is értelmesebb volna
kb. 1 percig néztem és máris unalmas volt''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Nahh volt 1 azaz egyetlen jó napom. Talán tegnapelőtt.
leesett az első és utána még 2 legendary.Az első egy Echo. fury fegyó: [link]
Utána egy Immortal öv (az most nincs rajtam, ez az MF Gear)
aztán még a másik legendary fegyó: lásd fent!Azóta viszont SEMMI!
AH-ról: én jelenleg mint vásárló jelennék meg ah-n ugye de épp ellenkezőleg látom a dolgokat mint ti. Szerintem minden rohadtul drága!
Eddig a teljes játék során összesen kb. 5 milla aranyat szedtem össze. (paragon 12-n vagyok tehát van benne némi idő már)
Miért csodálkoztok ha sok milliókért nem vesznek semmit?''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
válasz mikromanus #49366 üzenetére
Tudom.
Az immo övem 30-40 milla kb. mert a jobbfajta a kétféle immo övtípusból.Nem mondta senki, hogy 100k-ért adják a legendary szuper cuccokat nyilván.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy egy mezei játékos mire Infernóig jut kb. mennyi pénzt szed össze. 3-4 millát maximum.
Ehhez képest ha egy jobb rare csizmát szeretne venni mondjuk 160 str, 60 allres, 80 vit. nem kap 2 milla alatt és akkor is mákja van.
Vagy pl. egy stormshieldet nem hoz el annyi pénzből amit addig összesen sikerült összeszedni. Csoda ha nem veszi meg?
Ez egyébként az ah behalása - ebben egyetértünk - ahogy nem forog a pénz behal mert vásárlóerő sincs. Nyilván ha én is eladhatnék pár jó cuccot, jó áron megvehetném a drágább itemeket.
Amúgy nem játszottam 1.0.3 előtt. Még friss játékos vagyok.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
válasz Sirandrish #49377 üzenetére
Nem ez a 3 drop (Ecof fegyó, immo öv, másik legend fegyó) pár órán belül esett! Ezért mondtam, hogy volt egy szerencsés estém
Azelött egyetlen darab legendary sem.
Az meg egy dolog hogy azóta sem....(#49378) mikromanus: Most is van padlóracsücsülés nem is kevés . act4-ben úgy kezdődött, hogy első elite csoport 8x kinyírt, esélyem se volt. Úgyhogy nem is erőltetem majd ha kicsit sikerült jobban felszerelni magam.
Ah kapcsán nem vitázom az árak kapcsán de a mostaninál kicsit jobb cuccokat se tudok milláért se elhozni.[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Legendary itemek kovácsolásáról van valami részletesebb leírás?
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz FehérHolló #49400 üzenetére
Okay, csak most kaptam az első - és egyelőre egyetlen - db alapanyagot (valami rare cucc szétütésénél) de nem láttam még receptet. Mármint, hogy annyi minden kell-e hozzá mint pl. a Staff of Herding-hez, van-e még valami spec. stb.
Ahh kössz a linket!
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
-
Hun'reeth
őstag
válasz Sirandrish #49834 üzenetére
Épp akartam írni, hogy az MMO-kban simán lockolhatóak az itemek pont ilyet eseteket elkerülendő.... de bizonyára Blizz erre is szarik. (amióta Vivendi megvette, szenyává lettek)
-
Hun'reeth
őstag
Nahh tegnap megint kicsit jobb este volt. Esett két legendary is.
Egy Cindercoat meg egy Storm Crow. Nem túl jók de talán némi goldot megérnek.Azért már megnyitottam a paypal-t is hátha....
Volt egy +6 randomos Quiver rare recept is.
-
Hun'reeth
őstag
az mondjuk komolyan érdekelne, hogy van piaca tényleg az ilyen 100-200-500 milliós cuccoknak? Immortal chest armor meg hasonlók?
Tele van velük az ah mintha ezek csak úgy potyognának az égből.(persze kinézem a Blizz-ből, hogy mesterségesen generál pár ilyet csak azért, hogy a piacon izgassa a népet és átterelje az RMAH-ra az ilyenekre áhítozókat)
(#49982) vendingo: megnéztem, ennek a napi eladása 35k körül volt, az átlag meg 32 talán... én beraktam a kovácshoz. 30k azért már nem tétel
de léteznek 70eurós receptek is (csak olyat még nem találtam sajna)jahh igen tegnap megnéztem a titkos pályát..... ez a szart!!!! még a zene is borzalmas
a dio2 tehenes pályája valódi élvezet volt ez meg siralmas inkább[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- PlayStation 5
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest