- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Csak ezt emelném ki:
"...azt jelenti, hogy minden egyes jatekosnak a jatek aranak tizszereset kell elkoltenie az aukcios hazban .... ez szerintem irrealis elvaras"Annyira talán nem is irreális. Sok embert ismerek, aki rengeteg goldot vett már a wowban is. 10k gold az 1700-2000 forint között mozog, egy item ára az AH-ban 15-30k között szokott mozogni. (most a FL-es boe dropokra gondolok, ha érti valaki)
Én contentváltáskor több, mint 90k goldot költöttem el gearre, ez nagyjából az összes farmolt gold volt, de sokan nem farmolnak, hanem feltöltik a haver accountját pár hónapra és kapják a goldot. Eléggé elterjedt forma ez, szóval nem lennék meglepődve 30-40ezer forintos legendary fegyvereken a diablo3-ban... (persze nem a mi pénztárcánkhoz lesz ez mérve, de van aki megfizeti)
Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest