Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
drk88
senior tag
Akadt pár eladó itemem, íme:
Akinek kell valami árban megegyezünk PM-ben vagy ingame: Nivenzor#2970
-
maross
nagyúr
affene, problemaim vannak azmoval barbarral
. Atoltoztem kicsit dps-re, az se jott be.szerk: eh, visszaoltozve resistbe siman lement. ott is a jol megerdemelt 3 kek item

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
megint én
üzenetére
izé, a napi 8 órát farmolók köztünk járnak. ha valakinek nincs családja, ott a 40órás munka/az alatt letolható suli, hobbiba még belefér ügyesen tolva még 40-50 óra diablo, bár az alvás kicsit megsínyli. ld mégegyszer az előbbi észrevételem, hogy wcpapírba csavarva is 100k/hnak mennie kell hell végén max 100k aranyból, a1nél pedig ez kb a duplája, bár oda némi gear is kell. max 1m aranyért, ami megint megvan pár este alatt casualként is.
persze, én se örülök neki, hogy már vagy egy hete itt rostokolok inferno a1ben esténként (ebben a pár órában, ami a célra jut), de idegeskedni felesleges. azt meg nem szabad elfelejteni, hogy azokkal, akik heti 100 órákat tolnak, nem lehet és felesleges is versenyezni.
ProEvoFan: ja, nézem hogy eddig kb a3-a4-ia1-ia2 között nagyságrendi volt a gear különbség. ha inferno a1 1m, akkor a2 10m, a3 100m, a4 1000m? durván hangzik.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
megint én
üzenetére
Jogos amit írsz, ez már elejétől a pénzről és az undorítóan magas profitról szólt.
Én is nagyon a farmolás ellen vagyok, akkor már inkább fizetek pár eurót és kis köcsög RMAH-ssá válok, és befektetésnek fogom fel, ami később megtérülhet. Inkább ez mint a drága időmet elfecséreljem, amit amúgy valós bizniszek építésére fordíthatnék, mint kényszeres farmolós tevékenységre (normális kereteken belül amíg szórakoztató addig oké)
(#34183) ProEvoFan Jelenleg
15 mil csak 2.4 euró ebay-en... aztmondom akkor inkább kifizetek 2 sör árát, vagy az RMAH-s cuccaim után nem veszem ki egyből a pénzem stb... Mint hogy agyhúgykövet kapjak a farmolástól. Euróban nézd, úgy szinte minimális érték lenne az előrelépés.Bocs benéztem egy nullát...24 euró... na az mondjuk már elég sok... Jelenleg nem tudok a3-4-ről nyilatkozni... -
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Act1-2 viszonylag olcsó gearel ok, játszható.
Na de act3 már nagyon nem.Megnéztem mit merre hogyan kellene fejlesztenem Monkomnak. Csak a fegyver kerülne 15+ millióba.Számolgatva kb 30 milló aranyra lenne szükségem, ha bármilyen komoly előrelépést szeretnék.
Nekem ne mondjátok hogy ez rendben van, ez a normális...és most ne az véleményezze ezt, aki RMAH előtt vette a cuccait.
Én Wizardal kezdtem, de nagyon megbántam.Ha elsőre Monkot/Barbárt kezdtem volna, akkor már infermo Diablo kill többször is meglenne. -
coccolino
aktív tag
szerintetek Helm of Command 8% block miatt mennyire fontos cucc barbarnak?
-
megint én
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Én értem, és rühellem is a csalókat, de ez amit most a Blizzard csinált, ez KB vagy a napi 8órát farmolóknak, vagy a RMAHban shoppingoló kis köcsögöknek van csak. Szerintem ez úgy el van baszva ahogy csak el lehet baszni valamit. Ez már nem az a Blizzard amelyik a diablo 1-et, vagy étt az Starcraftot csinálta. Eladta a lelkét a diablonak, csak h irónikus legyek. Megértem én, hogy nem a két szép szememért csinálják, hanem pénzér, de akkor is ott rohadjon meg ahol van.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
egyébként ez is igaz. pl az a z 1050es maul, amit anno 50kért vettem, most talán érne 3-5kt.
vit/allres/int cuccokat is találni még bőven két infernos javítás áráért.
probléma nekem igazából az a2 cucc összerakása lenne, de mivel a1 már megy egész könnyen, szerintem közeledek. még kéne 25%al több dam (ez egy 2-3millás tétel, 1400as kétkezes vagy 900+os egykezes esetemben), aztán épeszű sebességgel mennie kéne. legalábbis ha a brief butchering achievment megvan wizzardal, akkor már nem lehet annyira távol a használható a2es sebesség úgy, hogy nem folyamatosan halok.
a3-a4 még távol, de ha inferno a1ben olyan 200-250k aranynak óránként össze kell jönnie úgy, hogy a drop egy az egyben megy a kovácsnak, úgy szerintem pár hét, aztán az is meglesz. vagy karácsony. vagy az lesz mint a diablo2vel, hogy párhavonta előveszem picit. vagy megvárom amíg a nehézséget is nerfelik
.egyébként ebből következik, hogy egy hétvége alatt egy közepes kocka azért 5millió aranyat összeszed, és akkor annyi idő alatt már talán esik hasznos is.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Nem maradtál semmiről le, nekem nincs is semmi bajom a rendszerrel, játszogatok ahogy tudok és amennyi időm engedi
Csupán elgondolkodtam, milyen megoldások lehetnek, mert sokan beírták, hogy kezd játszhatatlanná válni inferno normális AH árak nélkül...szerk: Meg azt szerettem volna leírni, hogy nem kell csodálkozni ezen folyamatokon, mivel ez most olyan játék, ahol emberek irányítják a piacot, valós kereslet-kínálat, maffia, csalók stb...Mint a valóságban

-
Ren Hoek
veterán
válasz
megint én
üzenetére
Úgy kivágnak érte mint a franc, bannolják az acc-od, buksz minden cuccot, karaktered, és az acc árát is... amúgy ez itt nem túl kedvelt dolog, hiszen utáljuk a bottereket, és totál jogosan.
Az fix, hogy előbb utóbb most már lebuksz, mivel erősen figyelik. A Warden cheat-bot ellenes cucc jelent bármit, amit csinálsz és ez third-party program, vagy modolása a software-üknek.
Az egyszerűbb injekciós, autoit botokat meg könnyen kiszűrik. Szerintem eddig is simán szűrhették volna, tudtak mindent, mégis hagyták, mert a sok acc = sok bevétel.A legprofibbak meg úgy is csinálják tovább, lebukás nélkül (Vagy ha le is buknak, mit számít egy acc, van nekik 100) De ők saját maguknak írják a botokat, mesterséges intelligenciákat... és soha nem fogják kiadni.
Szóval ha botolsz, lebuksz. és ezt csupa jószándékkal mondom, örülök is neki, hulljanak a csalók...
-
domesz
aktív tag
Végig vittem egy melee karit. Most kéne valami ranged.
DH vagy WD használhatóbb majd infernon?
-
megint én
őstag
Na, asszem találtam is valami Botot.
Kidob amúgy a Blizzard? És mekkora az esélye, h lebukok vele? Használ valaki Botfarmot? Ha igen, jöhet akár privátban is. -
mikromanus
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
ööö. Lehet lemaradtam az elejéről, de az utóbbi pár "ütlésváltást" azért átolvastam.
Igazából nem értem mi a gond. Mivel a drop rate megnőtt, sok a közepes item, így bárki goldért simán hozzájuthat a használhatóbb infernos cuccokhoz. Nem látom azt, hogy mivel sok a gold így játszhatatlan RMAH nélkül az inferno. A használható cuccok ára nem emelkedett látványosan, a ritkák meg mindig is irreálisan magas (vagy annak tűnő) áron mentek el.
Gold/euro árat nem lehet fixálni, mert egyrészt az euro valós értékkel bír, másrészt ha ezt tennék, akkor vagy a normál játékosokat lehetetlenítenék el vagy a bottereknek/nagybani gold halmozóknak csinálnának "pénznyomdát". Jobb ez így. Győzzön a kereslet/kínálat oroszlántörvénye.Azt meg nem mondnanám, hogy minden az RMAH-ba ment át ami nagyon jó. A cuccaimhoz hasonló itemeket sem az RMAH-ban, sem a goldosban nem találok, vagy csak irreális gold áron (tehát pénzért nincs, csak goldért)
-
megint én
őstag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Akkor valszín azért vagyok ilyen porhanyos, mert igaz van resist all bőven, de az a sima armor hiányzik nagyon. Csak hát megint az a baj, hogy egy jó gear annyira elérhetetlenül sok pénzbe kerül, hogy KB esélyem nincs, hogy valaha is lesz. Hacsak nem találok valami goldfarmolási lehetőséget.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mackósajt
üzenetére
Amúgy a D2 nem volt ennyire ilyen. Ott elvoltam azzal a felszereléssel, ami esett. Nyilván ezt itt nem lehet, mert ölné az üzletüket.
Igen, diablo2ben .10 alatt (meg kis módosításokkal a későbbi patchekben is) volt két build, ami elment hellig gond nélkül magatalálósan (summonmancer -pontosabban bármelyik nekró 20 skelton mage 20 skelton masteryvel- és a hammerdin), többi nagyon cuccfüggő volt. láttál valaha highrunet, mondjuk vex felett, mert én ~20 lvl80+ patriarch/matriarch alatt egyet sem. na és akkor a jobb cuccokhoz mind ber vagy durvább kellett.
szerintem a helyzet azért annyira nem vészes. hell a3 közepéig elmentem magatalálósan, bár eléggé nyögvenyelősen, és ez már a wizzard nerf után volt. hell maradékát egy 50ezres, 1050 dpses kétkezes maullal toltam ki, és infernon már azzal mentem végig. kb 100 res, 12k dps, 28k life. most 2100 armour, 600+ res, 18k dam és 40k lifeal más a helyzet, de az ahhoz kellő kb 1m aranyat azért össze lehetett szedni. órántként olyan 150k még hell végén is megy, és oda még nem kell gear sem (skill más kérdés, de akinek volt d2ben bowamája/psn vagy boner nekrója/meteorbja/eledruja, annak a wizzardnak is feküdnie kell).
-
megint én
őstag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Thx
Nem tudja valaki a Resisteket hogyan számolja ki? Legyen egy példa 100as resist, egy 10.000es demage/hitre
-
Ren Hoek
veterán
Akkor én is bemásolom amit priviben írtamVolt szó wipe-ról is (mármint, hogy az kellene)... Az RMAH bevezetésével, nem lehet csak úgy wipe-olni a goldot... mert itt már valós pénzt törölne a blizz. Ha nem lenne RMAH, akkor lehetne olyan indokkal, hogy illegális a real money kereskedelem, szóval vessen magára mindenki. Sajnos ezt elb*szták a sok botterrel, (egy arc szerint, csak 10000 ember foglalkozik ilyennel, és fejenként 10-100-200 acc is lehetett)... Napi 1.5 milliárd aranyat simán meg tudtak termelni, személyenként. Blizz engedte, mivel így szerintem piszok sokat kerestek a + accokon amit befektettek a botolók.Azt meg a játékosok szívják meg, ha most szar az economy.
Drop rate emelés most volt, ezek után biztos, hogy nem lesz. Az arany leszívását itt egyértelműen a gold sinkekkel akarják megoldani (repair cost 6x buff pl)
Az euró/gold árfolyam fix se reális szerintem, mert félő, hogy a szunnyadó sok száz milliárd golddal pillanatok alatt elárasztanák a piacot (A goldfarm botok kiszórása egyáltalán nem jelenti a botgold kiszórását, ugyanis nem hülyék azok sem, átjátszották tárgyakba, és más accokba, szerintem úgy, hogy lehetetlen lekövetni = Pénzmosás) Ráadásul ki venne 10 euróért goldot, amikor 1.5 euróért kapsz 1 mil-t jelenleg ebayen... ? és még csak nem is illegális (max megtűrt), hiszen van neki trade feature a játékban.Szerintem egyszerűen megvárják, amíg sinkelődik a jelenlegi gold, a farmhely nerfek, a bot kiszórások, a repair cost emelés miatt nehezedő botolás után. Most már jóval nehezebb botolni is goldra. A jelenleg megemelt drop rate, előbb utóbb telíti a piacot és csökkennek az árak. Az AH flipes kereskedelem, pedig hatalmas gold sink ezen az infláción, 100 milás tárgyból 15 mila sink.
sokan meg pakolják fel RMAH-ba a tárgyakat 1.5-2 euróért, csak hogy vigyék, de nem látják, hogy (jelenleg) 6-7 euró alatt nem éri meg RMAH-ba tenni, az 1 eu-s fee miatt.Magától fog rendeződni a dolog,erre játszanak egyértelműen.... csak ki kell várni...
-
megint én
őstag
Itt már nem is tudom, én mint egyszerű halandó, aki heti 4 órát szán a játékra, hogyan vehet meg egy milliárd körüli itemet? Létezik valami goldfarmos bot? Vagy bármi? Mert ez nevetséges, felmegyek AHra, és már az amit az ajánlatokhoz rak, azok is ilyen 20milliótól kezdődnek. De több lilliárdos licites itemet is láttam már. Míg nekem a legtöbb pénz amikor volt az 500.000. Kicsit szégyenlem magam, soha semmilyen játékban nem csíteltem, de most gondolkodás nélkül betennék egy goldfarmos botot.
-
megint én
őstag
Pár dolgot kérdeznék, pls aki tud valamelyikre választ az írja meg.
1. Miért nem lehet pl a ringnél, vagy amulettnél demage-t beírni AHban?
2. Wizzardra adjon valaki egy jó buildet pls.
3. Offhandbe csak source-t vigyek, vagy megéri shieldet is? -
Kobe
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
bocsi, először privátban ment el a válasz, nyugodtan törölheted.
ha egy fizetőeszköz inflálódik, akkor azt általában lecserélik és az újat a bázisvaluta sok 100-1000x es értékén határozzák meg. Lásd pl pengő és forint cseréje, vagy millió plusz 1 afrikai fizetőeszköz (ahol a 10 milliárdos a legkisebb fizetőeszköz kb...)
Blizzardnak semmi mást nem kellene, mint:
- megemeli a drop ratet a mostani kb 10x-esére, 15xösére és fixálja az AH-ban a gold árfolyamát a jelenlegi kb 2 euró / millió körüli szinten - ez esetben maradhatna a jelenlegi árszínvonal, mert legalább lenne némi esélye játékkal és szorgalmas kereskedéssel összeszedni az adott összeget
- brutális árfolyamon fixálja a gold árfolyamát, pl 10 euró /M, meghagyja a jelenlegi dropot, ellenben maximálja a felhalmozható aranyat accountonként, karakterenként, és elkezdi kivonni az aranyat a piacról - a limit felettit diszkont áron átveszi a limit bevezetése után, vagy elkezdi töemgesen kiszórni a gold farmolására játszó karaktereket
Szerintem ezen két lépés bármelyikével elég jól helyre lehetne rázni az árakat.
A jelenlegi szitu kicsit olyan elrugaszkodott, mint a valóság, amikor egy közmunkásnak akarod elmagyarázni hogy a 47000 forintjából hogyan is kellene hatékonyan gazdálkodnia, hogy megvehesse a 10-12 millás másfél szobás lakást, mert az építésznek csak úgy éri meg.
Ugyanígy nem tudod elmondani, megtanítani senkinek, hogy a 4-600 goldot droppoló monsztából 100 óra játék után miért nem jutott egy normálisabb gatya a karakterére - mert Kimcsüng éppen 8 gépen 16 karakterrel 24/7-ben farmol -
mcwolf79
veterán
Varázslóként ha felbérelem a Templar-t,akkor a kapott XP hogy oszlik el?
Mind nekem jön,vagy feleződik? -
Ren Hoek
veterán
és (#34085) ProEvoFan:
Nem jól értelmeztétek amit írtam. VALAHOL reális, tehát bizony léteznek olyan itemek, ahol reális simán a 400 milliós ár! és MEGVESZIK! Fizetnek érte... Ha nem goldban, akkor euróban, ott az ebay-es példa, 700 eurós kard (ez már bid-elt érték, tehát annyit kiadott érte valaki) Oda is írtam, hogy nem a lim-lomokra gondolok... magyarul azokra a tárgyakra értettem, amik eszméletlenül ritkák, és perfektek. Ezek jóval többet érnek már mint 250 euró...
A száz milliós árazás pedig az infláció következménye, gondoljatok bele, jelenleg egy euróért 625000 aranyat lehet venni, míg nemrég csak 62500-at! Brutális infláció van...
Ezért is mondom, nem kell ezen csodálkozni, a gold egy virtuális pénzeszköz, el kell felejteni az ezzel való számolgatást. Ezt jelenleg lehetetlen kitermelni farmolással, a nerfek után meg főleg nem. Viszont vannak sokan akik az elején brutál megszedték magukat kereskedéssel, Royal Crypts farmolással... több száz millió goldjuk lehet, vagy most bevásárolnak euróért goldot, vagy botolnak... Simán lehetnek óriási vagyonok.
Egyszerűen el kell felejteni a gold farmot (Nem véletlenül adogatják el a GF gear-eket) át kell állni a cuccok farmolására, most javult droprate-el - és kivárni míg jön egy 6-7 euró felett érő item. + AH kereskedés. A goldban való számolgatás helyett pedig euróban gondolkozni, hiszen az fixen tartja magát. Euró valós pénz, gold pedig csúszkál, mint Narancslé Vörös Harry szerint. (
) Tök mindegy, hogy 4 millát ért eddig, most meg 40-et, értékben ugyan annyi.A felöltözésre megoldás talán, hogy vagy muszáj eurót befektetni a játékba, vagy Battle.net-re termelni némi eurót okosan, és RMAH-ból felöltözni. Ez még mindig járhatóbb út, mint 1000 órát farmolni 20 milla aranyért, és aranyeret kapni.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem, a szomszed bela neni

-
sith7
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
Kicsit ez már beteges ....

-
törölt tag
Megrendeltem.

-
Dadan01
senior tag
Act1 old ruins goblinja kihalt vagy csak én nem láttam kb 20 esetből egyszer sem?
-
persil
nagyúr
Szerintetek mennyi armort éri meg "beáldozni" 40-50 resist-ért cserébe?
Esetleg mennyi vit-et és dex-et adnátok fel 40-50 resist-ért cserébe? -
tatabánya
senior tag
tegnap este akartam venni egy sityakot hála az égnek hogy túllicitáltak, mert most még egy jobb pottyant.

-
mikromanus
veterán
Resist és armor függő hogy és mit tudsz velük kezdeni. Elsődlegesen a legfontosabb, hogy minnél kevesebbet érintkezz a lánccal. Ez kicsit macera, mert vagy megkisérelnek körbevenni, vagy "csalogatnak" (akit ütsz az hátrébbhúzódik). Mindig a szélsőt kell zúzni, ne kövesd ha felveszi a nyúlcipőt, hanem válts célpontot. Ha körbevesznek, akkor használj menekülőskillt (charge, leap, vagy ami épp van)! Ha jó az ellenállásod és armorod, akkor kicsit duhajkodhatsz köztük. Ha van ignore pain és leach, vagy LoH akkor egy darabig ellehetsz köztük, de amikor már nem bírod visszatermelni a life-ot, akkor marad a nyúlcipő mindenképp. Ki lehet taktikázni. Ha meg golyófogó fehérek is vannak, akkor lehet kezelni esetleg revenge spameléssel is. Azonnali life maxolás és sebzés egyben. Csak az apróvad elfogy elég hamar...

-
warcat
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Lvl 1 accounttal sikeres eladásokért már haraptak RMAHban.Mindenképp azt javaslom,hogy szintezz karaktert az extra accounton,nekem ott is van 60-as kari,semmi probléma nem volt.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Arra értettem, hogy érdemes-e a mostani fegyómat (835.1 dmg, 1.43 speed, 103 strength) lecserélni egy 750-es axe-ra ami 1.30-as, és csak annyi stat van rajta, hogy +581 LoH.
-
killerjohn
addikt
Na végre sikerült megoldanom

Az egyik szerveremen (a BIX-ben) fut most a D3, virtuális gépben, rajta távoli elérés, és a telómon vmware kliennsel tudom irányítani
Végre valami haszna is van a Galaxy Note-nak 
Haverok accountjait is be fogjuk rámolni, már készen van a Google Drive-os közös excel tábla, ahol vezetjük az eladásokat, meg hogy melyik accon milyen cucc van, craftolt, vagy flipelt, vagy farmolt, mikor milyen árral tettük fel, adtuk el, esetleg kell-e price cut ha lejár és nem viszik el, stb
Nagyon komoly business
Eddig félretettük a legjobb, legdúrvább rollokat a craftokból (még így is kb 2-3x nyereséggel megy a buli), és azok mennek RMAH-ba, hogy visszajöjjön a játékok ára, meg talán hogy vegyünk új accokat, hogy legyen több AH slotunk. Juteszembe, erről nem tudjátok véletlenül, hogy "legális"-e? Mármint EULA szerint az, hogy egy ember több accon AH-zik? Elég sok aranyunk van az accokon, nincs szükségünk semmilyen banra sem... -
persil
nagyúr
Érdekes ez a 3. fejezet egyébként.
Jött egy csapat arcane-es, desecrator-ös, jailer-es púpos hátú bunkós démon a keep depths-ben és konkrétan egyáltalán semmi esélyem nem volt. Találkoztunk és meghaltam, ennyi, időm nem volt ütni.
8000armor és 750 allres mellett nem erre szoktam számítani. Ezért nem is nagyon haladok most már, mert néha betesz nekem egy ilyet és egyszerűen képtelenség akár egyet is megölni közülük. 2-3 halál után meg már nem éri meg az egész a javítási költség miatt.
Csak az a bajom, hogy már nem nagyon tudok több resist-et begyűjteni, minden cuccomon van kb 60-70(cold+all) kivéve az ékszereket(azokon összesen van 80) és vagy nagyon komoly kompromisszumokat kéne kötnöm, vagy borzasztó súlyos milliókat kifizetni.
De mindig oda jutok, hogy találok valamit, ami jó lenne, de minusz ebből, minusz abból... annak meg semmi értelme, hogy ide teszek, onnan meg faragok.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Az kicsit sok erte. Enyem anno 630as tőr 410 lohhal sok strel meg vittel volt 1M. De az lehet alkalmi vetel volt...
-
Lézerparaszt
őstag
1h fegyverre mennyi LoH ajánlott minimum?
-
Kobe
veterán
van 1.6 milla goldom még tarcsiba, szerintetek érdemes lenne most beruházni, vehető ennyiért olyan cucc ami érdemben tudna dobni a teljesítményen és visszahozna kb 10M-t ? tehát olyan helyen is ütőképes lenne tőle a szett, ahol normális, eladható cuccok vannak a lootban?
inferno act 1 felejtős, butcher + warden + goblin run kb tisztán 40-50K arany hasznot hoz, és százával dobálják a 54-55-ös szintű lowdps szarokat
-
S e t h
nagyúr
Mi van akkor ha elvitték egy cuccomat a rmah-ban, és a tárgy mellett piros felkiáltójel látható a processing mellett?
Másik:akkor mi van ha bideltem egy tárgyra az rmah-ban(egy hete), nem én nyertem,lejáért az aukció, viszont azt írja a tárgyra, hogy purchased, de sem a tárgyat nem kaptam meg, sem vissza a feltett pénzt. -
stifi
senior tag
valaki egy butcher kill infernón? itt állok előtte, csapatra való talentfám van de lelépett mindenki, egyedül így nem fog lemenni...
s7evin#2728 whisp rám 3 perc az egész
szerk: mégis lement a jó anyját

-
kovsol
titán
Cydaea -t nem bírom leverni, egyszerűen annyi kis pók jön, hogy nem bírom megölni, néztem youtubon videiot ott meg alig jön pár darab, nálam meg vagy 50 db is előbújik és alig akarnak megdögleni
-
Mr.Csizmás
titán
-
Amur
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ok,de én most barbival nyomom.

-
warcat
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Lehet venni amikor a sok amatőr crafter telefossa AH-t kesztyűvel miközben próbál ias/crit/critdmgt összehozni,vagy a 25m-z a receptért visszahuzni 1 nap alatt.
-
válasz
scott_free
üzenetére
EU serveren buyouttal.

Én ilyen itemeket tuti licitálós mókán vennék(egyáltalán nem keresett starting priceon vihet) -
nagy.laurent
tag
válasz
üzenetére
Én már kábé egy hónapja vártam erre a pillanatra

Más: nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy ha questelek, a bossoknál egyszer csak lefagy a rendszer és semmi megoldás csak a power gomb? Előfordult ez már Zoltánnál, a nagy Póknál (Aranae azt hiszem) + még egy párnál, mindig public gamesben. Elég idegesítő tud lenni, miután odáig elverekedtem magam és egyszer csak finito.
-
törölt tag
válasz
nagy.laurent
üzenetére
Én tegnap vettem meg a játékot, és ma esett az első legend low level gear.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nagy.laurent
üzenetére
Megveszem tőled 100e-ért

Csak vicc volt, most vettem egyet 25k-ért. Mókás egy fegyver.
-
Mumee
őstag
-
Attix82
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Kiáltással 1200 all res, 9200 armor. Bírja a kiképzést....DPSt kell fejlesztenem, mert van amikor az elit már halálfejes
...de ugye a life reg miatt annyira nem hat meg, 1300-1400 hpm jön vissza secenként. (fegyó hittel együtt).Szerintem a Barbár a legstabilabb, főleg tanként. Lassú de biztos

-
Attix82
addikt
Én így tolom: Diablo infernon is meghalt
. Act 3-4 farm folyik.Kép: [link]
-
persil
nagyúr
válasz
Mackósajt
üzenetére
Megértelek, de hidd el, hogy egész napos farmolás és ah böngészés nélkül is meg lehet oldani mindent.
Nekem munkám, élettársam és másfél éves kislányom van, mégis inferno act3-ban tartok. Eddig összesen a legtöbb pénzem egyszerre 2.6millió arany volt és se nem farmolok egész nap, se az AH-t nem túrom órákon keresztül. Nyílván kell farmolni és ah-ban keresgélni valamennyit, mert ez a műfaj, ez a játék erről szól, de nem szabad azt mondani, hogy 24/7 játék nélkül nem lehet haladni.
Az árak elszálltak tény, de mindig lehet találni valamit, amitől több lesz a karakter és lehet haladni.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
kexksz
üzenetére
Ettől függetlenül az árak az AH-ban valami hihetetlenek. Teljesen nyilvánvaló, hogy ezeket az összegeket a játékban nem lehet kitermelni. Vagy felcsapsz hivatásos kereskedőnek legalább egy időre 24/7-ben, és akkor keresel 2 millárdot (nem mellesleg ezzel nagyban kicseszel azokkal, akik csak simán venni akarnak maguknak felszerelést) vagy bot.
Én most egyszerűen megvárom, amíg elmúlik az őrület. Ez az árszint nem tarthat örökké.
Amúgy a D2 nem volt ennyire ilyen. Ott elvoltam azzal a felszereléssel, ami esett. Nyilván ezt itt nem lehet, mert ölné az üzletüket.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

.