- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
SPOILER
konzisztenciáról annyit, hogy khm, egy nyamvadt közelharci fegyver sincs. pl ládákat vagdosni, vagy akár a jó öreg ólmosbot. tudom, hogy ez már nem menő így 2011ben, de engem zavart. főleg, hogy máshol meg megmaradtak a ládák, utat blokkolónak használva. aztán a legrosszabb, hogy a kinyitható szekrények és a nem kinyitható szekrények kb egyformán néztek ki. a bioshock féle fióklesegetésnél márpedig szerintem az eredeti Deus Ex megnyomom is kinyílik a fiókja jobb volt.
másik bug(?), hogy az energiavisszatöltő csak egy pontot tölt. csak akkor az ikonja miért mutatja, hogy felmegy maxig?
DXben a pisztoly működött mini sniperként, szerettem. meg nem foglalt sok helyet, szóval egy ideig szoktam használni. IWben már kevesebb értelme volt, de még működött... nade itt?
lézert, gránátot még nem találtam. a gránátvető meg tökjó fegyver lenne boss ellen, ha nem csak az utolsó bossnál lehetne megkapni.
EMP pajzs egyébként van, a csaj bosst én ropogósra sütöttem. nekem nem lett bajom

lemenetelnél emiatt kell a csoki, végig stealth.
bónusz: vicces, hogy pár szereplő mintha az FF8ból lépett volna ki
.namost, ami kérdés marad: patchel javítanak e valamit, illetve lesz e valami olyan mod, mint a shifter, ami egy alapból is remek játékból zseniálisat csinál.
egyébként egy végigjátszásból összes achit nem lehet megszerezni, the fall/kevorkian complex achikhez mindenképpen ölni kell.
Új hozzászólás Aktív témák

- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.