Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz TESCO-Zsömle #749 üzenetére

SPOILER

konzisztenciáról annyit, hogy khm, egy nyamvadt közelharci fegyver sincs. pl ládákat vagdosni, vagy akár a jó öreg ólmosbot. tudom, hogy ez már nem menő így 2011ben, de engem zavart. főleg, hogy máshol meg megmaradtak a ládák, utat blokkolónak használva. aztán a legrosszabb, hogy a kinyitható szekrények és a nem kinyitható szekrények kb egyformán néztek ki. a bioshock féle fióklesegetésnél márpedig szerintem az eredeti Deus Ex megnyomom is kinyílik a fiókja jobb volt.

másik bug(?), hogy az energiavisszatöltő csak egy pontot tölt. csak akkor az ikonja miért mutatja, hogy felmegy maxig?

DXben a pisztoly működött mini sniperként, szerettem. meg nem foglalt sok helyet, szóval egy ideig szoktam használni. IWben már kevesebb értelme volt, de még működött... nade itt?

lézert, gránátot még nem találtam. a gránátvető meg tökjó fegyver lenne boss ellen, ha nem csak az utolsó bossnál lehetne megkapni.

EMP pajzs egyébként van, a csaj bosst én ropogósra sütöttem. nekem nem lett bajom;)

lemenetelnél emiatt kell a csoki, végig stealth.

bónusz: vicces, hogy pár szereplő mintha az FF8ból lépett volna ki:).

namost, ami kérdés marad: patchel javítanak e valamit, illetve lesz e valami olyan mod, mint a shifter, ami egy alapból is remek játékból zseniálisat csinál.

egyébként egy végigjátszásból összes achit nem lehet megszerezni, the fall/kevorkian complex achikhez mindenképpen ölni kell.

Új hozzászólás Aktív témák