- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Wehehe, én lemészároltam az egész rendőrséget!
Kemény tűzharcok voltak, de sikerült! Azóta szabadon garázdálkodok odabent. 
-
Komplikato
veterán
"Még alig fél órát sikerült játszani, de eddig a lopakodás nagyon bejött. Hihetetlen jó hangulata van az egésznek."
Igen? Akkor a rendőrőrs nagyon tetszeni fog, ha riadó és balhé nélkül akarod végigcsinálni. A füleden folyik ki az adrenalin amikor olyan szoba mellett lopakodsz, ahol 20 felfegyverzett rendőr van és közben némelyik kimászkál cigizni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Komplikato
veterán
Újrakezdtem a játékot tegnap. Mondom nem ölök, hát persze nem jött be. Az első küldetésnél volt egy nagy terem agresszív tökig fegyveres arcokkal ... a hent után kiderült, hogy simán kikerülhetőek lettek volna egy alternatív útvonalon

Aztán detroitban volt, hogy valami tetőkön való körbeugrálásokkal eljutottam egy felrobbant(!) lakóházhoz, lemásztam egy tűzlétrán és kiderült, hogy valami gang területén vagyok. Mire kettőt pislogtam már tucat számra hullák vettek körül ...
Most újra kezdem hét óra után, mert nem akarok ennyire gyilok lenni, másrészt kiismertem pár dolgot a játékban, harmadrészt meg lehet másra fejlesztek.
Pl. lopakodós stílushoz kellhet a nehéz súly emelése fejlesztés, mert ahogy nézem az alternatív utak jó része erre épül, másrészt a rejtekhelyek jó része pl. hűtőszekrények mögött van
Nekem ilyen stílusban lesz vagy 40+ óra.
A hackelés meg vicces, mert LVL4 és mellé az analízis azt hiszem LVL2, ehhez képest minden második LVL2 hackelés megszívat, de nem is kicsit. A fegyvercsempész jóarcoknál meg ennél sokkal nehezebb zárak vannak.A rendőrségen a barna ruhás nyomozóval miként lehet beszélni, mert én udvarias voltam vele, még is elküldött a p*csába. Persze a boncterembe alulról így is be tudok jutni, meg rendőrség nagy részén meghackeltem szinte minden gépet, csak egyik mellékszálat pont nem tudom befejezni.
Ja igen, az informátor csajnak milyen összegeket érdemes kifizetni?

És sört kell neki vinni? -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
szerintem azért 40-60 óra alatt ki lehetet játszani az elsőt mindent felfedezve (beleértve a felhőkarcoló tetején a találkozót
). mmint ha az ember tud mindent, hogy hol van
. ehhez képest a 20óra szegényesebb, node ha tényleg élvezhető többször is...BioNiCMaN: kész a new visions mod? akkor lehet én is nekiugrok megint
. egyébként ha már modok, nameless modot próbáld ki az elsőhöz: alapsztorija nagyon fura, viszont hozza az alapjáték hangulatát. kb mindent tud, amiért anno imádtam a Deus Exet. -
Viper26
nagyúr
Ahogy látom augmented edition-t nem lehet kapni.

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem először nyomom végig.
De most felteszem ezt a pakkot hozzá. 
-
Hmmm... így másodjára nekiugorva, már az intro videóban találtam egy furcsaságot.
SPOILER!!!
A hapsi aki rágyújt, és beszél rádión az ügynökökkel, az ki a búbánat? A játék során fel sem tűnik. Amilyen sztoricsavaró gondolatokkal szoktam szórakozni, fiatal Bob Page-nek mondanám, de aztán ki tudja. Hangja is gyanús, emellett a fején lévő kék implant szintén gyanús, na meg a FEMA szálak. -
BioNiCMaN
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Egyre erősebb késztetést érzek, hogy álljak neki az első résznek.

-
Viper26
nagyúr
válasz
czundermák
üzenetére
Akkor nem mostanában fogok végezni vele, az biztos.
Engem teljesen elkapott a gépszíj, már a menüben mikor meghallottam a zenét.
Kicsit megijedtem olvasás közben azt hittem spoiler lesz figyelmeztetés nélkül.

-
Pont most végeztem ki elsőre, 4 ending van még 3 kell, szóval még a délelőtt folyamán nekiesek újra... megunhatatlan.
Ha a bossoknál való szenvedést nem számolom, ilyen félig lopakodós félig hentelős végigjátszás minden mellékküldetéssel 20 óra volt, emailek olvasgatása nélkül. Másodjára gyanítom tovább fog tartani, ha mindent meg akarok fejteni.Vége nagyon durvára sikeredett... vannak világuralomra törő üzletemberek, és van aki még annál jobban is arra törekszik, nálam vitte eddig az év játéka címet, nagyon semmi nem taszigálhatja le a szememben onnan.
-
Xaels
félisten
Iszonyatosan jó a játék. Az elején buktam egy mellék küldetést egy rossznak tűnő döntés miatt, de most emiatt jó kódokhoz és jelszavakhoz jutottam hozzá.
-
Viper26
nagyúr
Még alig fél órát sikerült játszani, de eddig a lopakodás nagyon bejött.Hihetetlen jó hangulata van az egésznek.

A játékidőről lehet tudni valamit? -
-
TESCO-Zsömle
titán
Hubazz.
Am kelleni fog nekem is valami sárkányölő, mert a Boss-okat szvsz nem lehet elaltatni...
És kétlem, hogy valamennyit le lehetne beszélni, mint Sanders-t.
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Az fegyver! Látszik hogy nem szarral dobálózik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pont ezt gondoltam én is. Pont a célkereszt mentesség az ami a lövést tenné nehezebbé azt meg igazán harcban kellene . Most én is kb hangtalanul tolom, néhol azért kapnak egy gyors Q-t vagy Stun/Tranq cumót de semmi halálost pedig lényeges repertoár van a gyilkoláshoz. Majd Hardon megkapják a pusztulást
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"Mondjuk így sok értelme nincs Hard-on tolni... Mármint, hogy senki se vesz észre."
Várjál csak...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák
üzenetére
Na, ez kelleni fog.
Főleg most, hogy ráállok a nem halálos fegyverekre. Már túl vagyok a ponton, mint mikor a túszokról kérdeztem, és senkit se öltem meg.
Az elején nem volt egyszerű, mikor csak egy gépkarabély volt a kezembe, bujkálni kellett, hogy kicselezzem a támadókat, de augmentálva, felfegyverezve már sokkal könnyebb.
Mondjuk így sok értelme nincs Hard-on tolni... Mármint, hogy senki se vesz észre.
Így gyak semmit se jelent, hogy az ellen életét és sebzését megnövelte a játék, míg az enyémet csökkentette...
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Azám, roppant látványos is
Egyébként civileket bántalmazni is kifejezetten kellemes vele
-
-
Mukorka
addikt
P.E.P fegyóval találkoztatok már? Nagyon mókás cucc

-
-
-
Chiller
őstag
Sziasztok van már valami megoldás az akadásra?
gtx560ti, qx9650, 4gb, xp-n hihetetlen 1-2 fps-el megy mindig, mikor új városrészre érkezek...czundermák: 6 fejlövés a sniperből elég neki, én beálltam egy láda mögé és úgy adtam neki..
-
2 órája csak az egyik boss-t nyomom (nincs spoiler), ha 80x nem kezdtem újra, akkor egyszer sem.
#252 Xaels: De van, célkereszt kivételével minden van.
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De nem töltődik gyorsan vissza csak ha fejleszted és amikor vannak 2-en 3-an akkor szviattyú van

Hard-on nincs Automata Mentés?
-
Mukorka
addikt
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Jó elhiszem, nekem nem tűnt fel mivel elsőre is éltek és én rontottam el , másodszorra meg sikerült .
Azt vágtátok hogy az ajtókat szét lehet lőni és még azt is mutatja mennyire erős és mennyi "élete" van még?
Szerk: Én vettem fel ilyen videót, nem néztem hogy törölték-e de mi ok lett volna rá? Most látom hogy az idő járt le nálam nem a hackelést rontottam el

Szerk: 176. komment, nincs törölve.
-
Xaels
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Dehogyisnem. Ahhoz kell valamennyi nafta legyen az elemeidben. Ha csutkára vagy merülve akkor nincs, már tapasztaltam.
-
Xaels
félisten
Rendesen lefáradtam agyilag a játéktól. Eddig sikerült úgy játszanom, hogy senkit sem öltem meg, de kifogyott a lőszer a kábító stukkerból és éppen benn vagyok az ellenség vonalai mögött. Lehet hogy itt lesz még vérengzés.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na, hétfőn már én is nyomom.

Ma is a kezemben lehetne, ha az összes átvevőhelyet feltüntetik a CDG oladalán...

A Pick-Pack Pont oldalán van helyi üzlet, de azt a CDG nem ajálotta fel...

(#242) Mukorka
Volt itt egy link egy videóhoz (ami azóta a hsz-szel együtt törölve lett) ahol az elegáns kávégépen volt egy visszaszámláló, persze lehet, hogy csak a kávé elkészülésének várható időpontját mutatta, de nem hinném, mert a csávó elment a kávégép mellett - ami akkor még 22 valamennyit mutatott - és bebújt egy kis szellőzőbe - (akkor még éltek a túszok) majd amikor visszament a kávégéphez, már mindenki halott volt. Gondolom túl erős lett a kávé.
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem nem tűnt fel hogy időre menne. Persze lehet Hard fokozat ficsőr.
-
TESCO-Zsömle
titán
Hali all.
A túszok kiszabadítása időre megy?
Mert én nem öltem meg senkit, nem riasztottam senkit, de az emberek egyesével történő altatása és rejtekhelyre cibálása sok időmbe tellett.
-
Mukorka
addikt
Hát lehet, az általad linkelt megoldással gondolom.
Itt egy magyar teszt. Ismét elég vicces lett a negatívumok felsorolása.
-
Sonja
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ha FXAA-t akarsz használni AMD kártyán, akkor használd ezt!

-
Xaels
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Alapból F8
-
PowerBuldog
veterán
Quick Load-nak mi a billentyűje?

Kösz. Beállításoknál valamiért nem találtam.
-
Xaels
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Tudtommal igen. Mivel az Új API-hoz kellenek ezek az új eljárások a régi MSAA-val szemben. [link]
Jajj már minek nézegetitek az fps-t. Én ránézek és ha harc közben nem akad akkor jó
Főleg az ilyen egyjátékosos játékokban. -
Mukorka
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Erről nem találtam infót. Az biztos hogy az FXAA Nvidia találmány míg nekünk AMD-vel elvileg MLAA-t kéne tolnunk a jó összképért. Vicces azonban hogy az FXAA jobban működik a fenti képek és tesztek is igazolják.
-
PowerBuldog
veterán
HD4890-el próbáltam FXAA-t bekapcsolni, de nem engedi. Ez csak DX11-el működik?
-
Vico87
tag
Nagyon jó ez a játék!
Eddig a 8 óra alatt még csak az első küldetésen vagyok túl (meg néhány mellékküldi), a többi "pöcsörészés" volt. 
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
OMG! Ez mekkora poén

-
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na nem baj, sok különbség nincs és úgyse az éleket nézem kivételesen

Én rendesen gyilkolászom, majd legközelebb leszek non-lethal.
-
TESCO-Zsömle
titán
És ha megnézed pl az ablak középső oszlopát látod, hogy az MLAA nem szereti a vízszinteshez és függőlegeshez közeli éleket.
Nálad is az FXAA ad jobb képet és nálam is. Nekem vSync ON, de nekem csak egy szénné hajtott 6950-esem van. Mint írtam 1536 shader, 950MHz és 5,5GHz.
sz: Én nem öltem mióta gépesítettek, bár még nagyon az elején járok.
-
Mukorka
addikt
Nem jártam még a kórházban

Nagyon lassan haladok, annyira élvezem végre a gamet. Totál retró dolgok, szabad NPC hent, bárhol bárkit.
A Tranqulizer cuccnak a dartsai kiállnak az ellenből, vicces hogy szemenlövöm és kacsintgat

Neked sikerült Tindall-tól elkérned az adataid a formának?
-
Wolverine
félisten
válasz
czundermák
üzenetére
Az kikapcsolható a menüben.
-
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem vágom mi a helyzet itt. Az FXAA az nem Nvidia móka? Az MLAA meg AMD móka. Innen a gyanúm hogy akinek AMD karija van annak eleve MLAA-t kéne kapcsolnia.
Vsync on neked?
Lövök én is tesztet meg képeket...
(#207) Xaels : Tartok tőle hogy előrébb vagy már, eddig nekem 3 praxis pontom volt összesen, vagy talán 5.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ahogy néztem -videobol- rá lehet zoomolni, akkor irányzékkal lehet.
egyébként nehezebb fokozatokon ez megszokott, crysisben se volt, metro2033ban se volt (tetejében ott a shotgunra közelíteni se lehetett), stalker modokból is kivették. elsőre fura lesz, másodikra már az a fura, ha ráközelítés után sem irányzékkal kell célozni (fear).
-
Mukorka
addikt
Az oké hogy a hackelés megy már de sok helyen 3. szintű vagy még rosszabb a zár és 2. szinttel nem az enyém a világ

TESCO-Zsömle : MLAA-val nézd, elvileg az a fullos AA a játékhoz.
Miért kezdtétek hardon? amúgy a célkereszt közepesen egy kőkemény pontocska szóval nem nagy kunszt. Én majd másodszorra tolom hardon és akkor a segítségeket is kikapcsolom
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát még ha belelendülsz.
Montrealban vagyok, sok érdekes dologra fény derül. Jut eszembe, Rihanna brutálisan tápos.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák
üzenetére
Ja, hogy ez csak az én jutalmam a Hard-ért...
Deus Ex Machina...
Most néztem végig a 'Credits' intrót. Jól meg van ez csinálva, olyan mint egy interaktív film.
De rég várok már egy ilyenre... Lehetne több is, akkor talán gyakrabban vennék játékot...
Most irány tejbegríz, aztán folyt köv.
Akartam írni a HUD miatt is, de látom már azt is műtéti úton kapom... Nem valami nagy cucc... A neon 6 hónap pihi alatt ki is égett, már villog az egész...
-
X Factor
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
középső fokozaton van.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nincs gond a gránátokkal, pattintsd meg falról az ellenre, azt se tudja honnan jött, mellette pedig elég, ha benézed a monitor közepét.

Hard-on kivül máshol sincs célkereszt?
Új hozzászólás Aktív témák

- Mesterséges intelligencia topik
- Silent Hill f teszt
- Battlefield 6
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen routert?
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kemény tűzharcok voltak, de sikerült! Azóta szabadon garázdálkodok odabent. 
, az elsővel sem játszottam.

De most felteszem ezt a

Be is fogtam a szamat. Bar nekem 915-re vannak huzva az asus miatt, ugyhogy csak 1.5 fps.
Eddig a 8 óra alatt még csak az első küldetésen vagyok túl (meg néhány mellékküldi), a többi "pöcsörészés" volt.