- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újabb patch jött:
Unfortunately the recently released patch had a negative impact for some players. This patch is a hot-fix to address those issues.
- A specific issue that caused performance degradation for some DX9 players in the 1.2.630 patch has been fixed.
o We are still evaluating further measures to counter stuttering and plan to have a further update for this in another patch.
- Crashes when examining quest items have been fixed.
- Some issues related to switching between fullscreen and windowed mode have been fixed.
- Additional fixes have been made for the TYM medical card. The current fix should also allow users that already have the problem in their savegame to pick up the card again.
- ‘Russian’ text language option now shows up correctly regardless of current text language.
- An issue that may cause the game to have stability issues on certain RAID setups may have been addressed. Even with this patch, if you have a RAID setup, please ensure you have the latest drivers for your controller. -
lordring
aktív tag
No, megvan a megoldás, akinek hasonló problémája van:
"Go to the game options and change from the default video trilinear setting to bilinear.
Then continue the game. Cut-scenes tutorials and everything else will now work."Nekem működik.

-
És ugye nincs kikapcsolva az auto update a Steam-ben?
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! Találkozott már valaki ezzel a problémával? A legtöbb dialógusnál miután választottam a felkínált lehetőségek közül, azonnal kidob a desktopra és bezárja a programot. Drivert frissítettem.

-
polonic
félisten
A missing link dlc 5 órás lesz.
Ez kellemes. -
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Meg is van az új háttérképem

Ma kezdtem a játékot, sokat még nem tudtam nyúzni de megvan a hangulata az biztos

-
Nincs alapból az augmentedben sem extra fegyver. Aki dobozosan vette, az kaphatott hozzá egy extra kódot, amivel kapott néhány extrát (extra küldi, fegyver és pénz), de az extrák régiónként (országonként változnak).
Én pl. utólag tudtam szerezni egy ilyen kódot (a Steam-eshez semmiképpen nem jár) Angliából, és az pl nem ad sem extra 10 rugót a játék elején, sem extra fegyvert sem, viszont legalább abban is benne van az extra küldi.
-
chungee
addikt
Értem. Köszi.
(#976) ollie Mért nem lősz vele

-
proci985
MODERÁTOR
hm, végülis első volt relatíve kemény, második kettő már nem volt nehezebb a DX1 bossfightjainál. és ott is megvolt, hogy kellett valami, ami nélkül kemény volt a csata. killphrase, poroltó, automata shotgun robbanólőszerrel, illetve a dragon tooth. Walton Simons nonlethat kiütése azért volt annyira kemény, mint az első boss.
integritással kapcsolatban meg annyit mondanék, hogy most másodikra elkezdtem úgy játszani, ahogy az eredetivel: szép dolog a nonlethal, de akkor mire használná az ember az automata shotgunt?
. tapasztalat az, hogy ez nem a thief, hogy ez a megoldás ne múködjön. és nem is a Crysis, hogy az AI ügyesen kezdjen neki bekeríteni/kifüstölni (cloak, nagyugrás, nehéz cuccok dobálása, gyorsfutás? mintha csak a deus ex augjait láttam volna viszont).SPOILER:
másodikra halál nélkül kiütöttem a bullt is, második két boss meg elsőre is lement halál nélkül/1-2 halállal. a kulcsszó villanógránát, valamint palackdobálás volt. meg az automata shotgun. automata shotgun >> gépágyú.egyébként az még, hogy csak fpsekkel játszott... nekem ez inkább emlékeztetett a final fantasy 7-8 bossharcaira (amiben bennevolt pár női karakter dizájnja is). fpsek között utóbbi években a szigorú értelemben vett bossharcok kihaltak, ld crysis, stalker, fear 1-2... deus exben ugyan volt ilyen, de Anna és Günther killphrasevel kiüthető volt, a Simons elleni harc pedig általában 2mp alatt ért véget: az mkár eléggé a játék vége felé volt ahhoz, hogy mind Simons, mind Denton nagyon tápos -és dragon tooth karddal felszeretl- legyen.
chungee: azzal tudod aktiválni, hogy mindkét csövön lőjjön egyszerre.
-
chungee
addikt
Ez mi csoda

-
dances
tag
Srácok!
Ezeket a ro**dt robotokat csak EMP-vel és remote detonate explosive-al lehet leszedni?
Mert mindkettőből kifogytam. -
válasz
PowerBuldog
üzenetére
SPOILER
4. ha jól emlékszem, nem mondok semmit
Amúgy megkaphatod könnyen a negyediket is. Alapból mindneképpen van 2 végkifejlet, a másik kettő meg attól függ, hogy Sarifet és Taggart megtalálod-e, mielőtt lemész azon a nagy teherliften. Vagyis csak egy lift előtti állást kell töltened, s megkeresheted a másik csávót.
-
PowerBuldog
veterán
SPOILER
Mi a négy végkifejlet?
3-at kaptam: felrobbantom az egészet, hazudok, elmondom az igazat. -
Teszla_
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ezek szerint én kissé felszínesen játszok, mert én nem emlékszem a bee feliratra és Meg arcát se figyeltem az e-mail olvasás után

Pedig nem haladok gyorsan, sokat beszélgetek és olvasok, próbálok mindent megtudni a játékban. Ennyi idő után még szinte most kezdtem el Detroit-ot. -
Komplikato
veterán
Azt hiszem a Cyberpunk 2020-ban, de lehet a Shadowrun-ban van ilyen nevű járgány. Helikoptenek nem hívhatom ha nincs ir rotorja, nem?

Méhecskének meg azért neveztem, mert vagy 2 méteres betűkkel fel van festve az aljára, hogy "bee".
Nem mellékesen én 8 órányi játék után kezdtem elölről. Eredetileg a nulla gyilok miatt, de közben egy csomó dolgot leltem amit előszór kihagytam. Kapásból a kezdő jelenetben érdemes megnézni Meg arcát miután elolvastad a kanapén a jelentést és az emailjeit.
-
Teszla_
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ez jó hír

Akkor majd a következő végigjátszásnál felhasználom. Már van benne 7-8 óra játékidőm, úgyhogy nem kezdeném újra, csak ha végigvittem.
Ez a légivagon/méhecske, ez micsoda? Ezekről a nevekről sajnos nem ugrik be, pedig már túl vagyok az első küldetésen. -
Teszla_
senior tag
Ezzel az ASUS GamerOSD-vel régen én is szívtam, összeakadt elég sok programmal.
Az Augmented Edition-ben lévő extra dolgokat (10k kredit, fegyverek, stb) csak egyszer lehet felhasználni, vagy minden indításnál megkapom őket? Mert annyira nem hiányoznak, de ha csak egyszeri alkalom, akkor inkább nem használom fel őket

-
( V )
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
bizony, ez lehetne a 11.ik parancsolat
a SmartDokit én is csak azért tettem fel mert a VGA feszét mással nem tudom emelni és kellett a hangoláshoz, de a GamerOSD-t tutira nem akartam. ezen kívül csak az ASRock XFast USB és az XFast LAN van fent mert azok tényleg hasznosak! -
Komplikato
veterán
Ehhh. Ha tudnád mennyit szívtunk boltban a webkamerákkal, vevőnek egyik sem volt jó, nem ment ... mondtuk hozza már be a gépet. persze fent volt Asus okos progija, ami kiteszi az arcod a webkamerán keresztül a játszótársaknak. Letöröltük a francba és hopp összes kamera működni kezdett. Persze tudnék mesélni a Logitech saját szoftveréről is ami összeakadt szinte minden mással, szóval a gyártók ilyen"extra" programjait elvből nem teszem fel.

-
( V )
veterán
UPDATE - egy külhoni fórumon olvastam hogy utána kell nézni fent van-e a gépen az ASUS GamerOSD-je és szépen le kell törölni(uninstallni) és utána ez esetek többségében orvosolja az atkdx11disp.dll által okozott appcrasheket - nálam is fent volt (gondolom a SmartDoki mellé ment fel sutyiba - én sose használtam) és miután leszedtem megszűnt a megszokott pontokon az appcrash
... most már csak a mikró és makró laggokat kellene orvosolni, úgy látom a tegnapi steames update elég sok bugot orvosolt! -
( V )
veterán
elhiszem és én is értetlenül állok az eset előtt, mert elvileg semmi nem feltételezi ezt a helyenkénti atkdx11disp.dll által okozott appcrash dolgot, de jó lenne tudni mi a ludas, mert már újratelepítettem mindent (játék, driver, kieg. szoftver) de még mindig előjön az adott helyeken!
@daa-raa #946
szvsz gusztus dolga, nekem másfél-két méterről a plazmán ugyanolyannak tűnik majd minden játék (játékélvezet) a kontrollerrel meg semmi bajom, sok játékot (pl AC széria összes) játszom PC-n is kontrollerrel úgyhogy nem érzek hiányt semmiben, de elismerem hogy (egyenlőre) a PC-n mindig is szebb lesz az adott játék a konzolhoz képest!
-
Komplikato
veterán
Nekem valószínűleg a kilencedikei Steam update óta nem megy, ezért gyanakszom a Steam-re. Driver meg a Steam által leszedett (legfrisebb?) van fent. Bár gyanús, hogy a control panel nem akar bejönni. Viszont a játékhoz kijött két utolsó patchet nem szedte le vagy én nem láttam. Most 1.2.630.0 a verziószámom.

-
-
( V )
veterán
amúgy érdekes hogy csak bizonyos helyeken appcrashel a játék (pl legeleje sarif industries főnök liftjéből kiszállva), de előtte / utána nem, csak ha visszamegyek arra a pontra...
az is érdekes hogy akárhány 'verify integrity game chase'-t nyomok a steam alatt mindig leszed olyan 4-12MB méretig valamit, de persze nem orvosolódik a probléma. a steam lenne a ludas?

-
( V )
veterán
hát ekkora sz*rt régen pipáltam már, tulajdonképpen minek szponzorál/fejlesztet egy játékot az AMD ha utána képtelen rendes drivert adni hozzá? vagy az Eidos-nál ennyire nyomik a programozók? nem hinném... bug hátán bug appcrashtól appcrashig szenved az ember megfejelve egy két idióta steam frissítéssel (játék közben). borzalmasan csalódtam - élvezhetetlen így a játék. még szerencse hogy DX9re csavarva még eldöcög a játék de akkor meg minek játsszon az ember PC-n hisz arra tökéletesen megfelel a konzol...
-
Teszla_
senior tag
Életemben nem telepítettem még Steam-ről, ez volt az első, ezért nem is tudtam, hogy a setup-ban beállítások vannak. Azt hittem, hogy telepítésre szolgál, úgyhogy nem piszkáltam

Na de akkor holnap megnézem. Vagyis ma, ha felkeltem. Köszönöm, remélem sikerül alkotni valamit.
-
Teszla_
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Sorry, akkor ne vedd figyelembe, amit írtam

Amúgy ezt írtad:
"Az a jelenség, hogy játszok, majd megjelenik a képernyőn a Win-üzenet, hogy "A program futása leállt. -> Bezárás" "És erre írtam, hogy hasonló a problémám. Mert nekem is ugyanezt a hibaüzenetet dobja fel. Azt nem tudom, hogy közben frissítene-e a Steam, vagy sem.
-
Teszla_
senior tag
Igen, letöröltem rendesen. Az Ati-val is elindult egyszer. Vagyis többször, mert állítgattam a grafikát és volt amelyiknél újra kellett indítani. Csak a DX11 beállítás után nem indult el többet. Nem tudom, hogy ez számít-e, de ez az egy, amire tisztán emlékszek, hogy beállítottam.
-
Teszla_
senior tag
Nekem is hasonló gondom van, mint TESCO-Zsömlének.
Az adatlapomon lévő géppel tolnám a játékot. Ameddig az előző vga volt benne (Geforce 7300GT), minden gond nélkül ment a játék (hihetetlen, de igaz
). Tegnap emiatt a játék miatt vettem egy Ati HD6670-es vga-t, elindítottam a játékot, ment is szépen, utána gondoltam csak próbaképpen átállítom DX11-re. Újraindítottam a játékot, de már indítás után jött a Win üzenet, hogy a program leállt. Fekete képernyő, az üzenet helyén megy az egérkurzor. Csak ctrl+alt+delete -> feladatkezelő elindításával tudtam kilépni és akkor látszott az üzenet. Azóta felraktam a legújabb Ati drivert, újratelepítettem a játékot, frissítette is a Steam, de még mindig ugyanaz a problémám. Ha valaki tud megoldást, akkor ne tartsa magában, mert több, mint 30k-t költöttem, hogy tudjak vele játszani, de ez így nagy arcon csapás 
-
proci985
MODERÁTOR
grat! nekem elsőre sikerült az elején kiirtani a laborban mindenkit, szóval kimaradt.
harmadik boss egyébként szerintem a legegyszerűbb, nincs sok épsége. cloak kell hozzá, sokkolófegyver, meg remote bomb/frag grenade, meg shotgun/minigun. az volt az első boss, amit elsőre, halás nélkül letoltam hardon.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én az elmúlt 5 frissítést appcrash-el abszolváltam.
Semmilyen hard-bug-al nem találkoztam, soha nem fagyott, nem voltak töltés gondjaim, nem omlott össze, csak amikor frissítés jött le...
Letölti a Steam a frissítést, és 99-100%-nál, szinkronizálás előtt megdöglik a játék, ha fut...
Sejtem, hogy nem kéne, főleg itt. Még jelentősége sincs, hogy mindenki egy verzión legyen és SOS de azonnal...
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem más milyen volt, elvileg akkor is frissített.
Nem tudom, miért van ez így.Előbb meg rosszul írtam. Nem játék közben kéne frissíteni.
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mi a jelenség? Az, mint nekem a mentésekkel kapcsolatban?
Pedig nem frissítés közben kéne. Kilépés után vagy steam újraindítás után.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Töltőképernyő?

Szerk.: A szerkesztésed után egyértelmű, hogy másra gondoltál. Én az előbb (=imént) félreértettem.

-
TESCO-Zsömle
titán
Kicsit felkaptam a vizet.
Ki az a degenerál barom a steam-nél, aki kitalálta, hogy menet közben frissüljön a játék?
Mert nekem eddig csak futás közben frissítette. (Program-Crash)
SPOILER
Most épp Zhao-t készültem kilőni a Hyron magban, mikor közölte, hogy menjek anyámba, me' update van...
-
zsiga_667
tag
SPOILER
Mindhárom boss ölhető fegyverhasználat nélkül.
Elsőt meg kell dobálni felváltva gázpalackkal meg piros hordóval, vagy úgy beállni a kis szobába hogy saját magát leölje a visszapattanó gránátjaival.
Második saját magát öli meg ahogy a felrobbantható számítógépek mellett csinálja a Typhoon-t, csak úgy kell helyezkedni hogy pont ott lője el, illetve legyen EMP elleni augod.
Harmadik meg egy takedown ha elkapod azt a pillanatot amikor épp ugrik át egy falon.
-
Ééééés... meg van a Pacifist achie! Mennyit szenvedtem vele, és még a végén is attól féltem, hogy hátha nem vettem észre, hogy valahol meghalt valaki.
35 óra volt a végigjátszás, közepes nehézségi szinten. A bossok szerintem nagyon nem illettek a játékba, főleg nem egy pacifist végigjátszáshoz. A harmadik volt a legnehezebb, az első kettőre találtam trükköt, ami könnyebbé tett, a harmadik viszont igazi szenvedés volt.
A végjáték fantasztikus volt.
SPOILER!
Sajnos valahogy elkerültem Sarifot az utolsó pályán, így csak háromfajta végkifejlet közül választhattam. Sebaj, majd visszatöltöm az állást...
-
Viper26
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor ne nézegesd.

Most mentem át kínába, előtte nem hittem volna, hogy lehet a hangulatot fokozni, és mégis.
-
X Factor
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Dobozokat nem dobáltam el

-
X Factor
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Spoiler
Én késöbb mentem vissza, amikor már megvolt az aug, akkor már ugye simán bementem, hátul dobáltam el a dobozokat és volt csap amit ellehet zárni.
ui.: észre se vettem először jobbra

-
X Factor
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De van, security 5ös, majdnem a legelején, ahol a 2 dílert kell elintézni.
és igen van rá aug, a tüdőset kell kiváltani és immunis leszel gázra.
-
-
Ilsyde
őstag
Arrol van info hogy mennyi Praxis csomi van a jatekban? Nekem 3 pont hijan sikerult teljesen kimaxolni az augmentaciokat. Kivancsi vagyok hogy elhagytam-e azt a harmat vagy sem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
Nincs olyan raktár Detroit-ban, ami alapból tele van gázzal.
-
Komplikato
veterán
Valakinek van ötlete, hogy a Detroiti nagyobbik fegyverraktárban mit kéne kezdeni a gázzal? Biztos lenne re augmentációs megoldás, de most vagyok ott a nyitott raktárnál és nem félmillió XP-vel késöbb

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ne is mondd. A játék vége fele vagyok, és már előre félek tőle, hogy nem vettem észre, hogy valaki elpatkolt valahol...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák
üzenetére
Sikerült, sikerült, csak épp nem lett meg a Pacifist...
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azért írtam, legutóbb sikerült.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák
üzenetére
HÁTSÓ LESZORÍTÓSZÁRNY
Már túl vagyok rajta...
Volt mikor annyira lőttek engem, hogy a húzott embert is megölték...
Am meg, ha a robot feláll, Malik halott... Többet oszt, mint a 2 Heavy együttvéve...
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Somfordálj közel, húzd biztos fedezékbe a kábított embereket, utána végezz a robottal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Challenge Accepted?
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Ha a két Heavy-t mindjárt az elején kikapom, akkor a jobboldali ott esik hanyatt a kábulattól, ahol később ledobják a kockát. Emellett 2 őr szintén ott van fedezékbe egy betonkocka mellett.
De találtam már hullákat az emeleten is, szóval nem tudom mitől döglenek, csak hogy megtörténik.
Am végre sikerült, de volt para itt is... Mikor már a robotnak is vége*, csak a két sniper van hátra, mindenki csak alszik, semmi gáz...
* - A baloldali egy szál gépfegyverest félúton a visszaszámláló robot fele lőttem le, és kezdtem el az ellenkező irányba vonszolni, miközben sniperrel lőttek... Mert hogy simán tol egy sprintet a robbanni készülő gépsárkány felé...
...nyomok egy nonlethat takedown-t a magasabban levőre, mire Adam egyetlen ütéssel beküldi a mélybe...
Szerencsére túlélte, vagy legalábbis a HUD azt mutatta...
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De ahhoz azért közel kell lenniük hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mesterséges intelligencia topik
- Silent Hill f teszt
- Battlefield 6
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen routert?
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

a SmartDokit én is csak azért tettem fel mert a VGA feszét mással nem tudom emelni és kellett a hangoláshoz, de a GamerOSD-t tutira nem akartam. ezen kívül csak az ASRock XFast USB és az XFast LAN van fent mert azok tényleg hasznosak!
... most már csak a mikró és makró laggokat kellene orvosolni, úgy látom a tegnapi steames update elég sok bugot orvosolt!