- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hát akkor már értem miért mondod kritikán alulinak a grafikát.

Driverben állítgass kicsit a dolgokon, jobb ötletem nincs így hirtelen. -
válasz
czundermák
üzenetére
Úgy értettem nálam steril ocsmány és világos. És semmi se fénylik.
-
-
proci985
MODERÁTOR
na, meghozta a posta az enyémet is. Augmented Edition, digipakkos, szép, végre.
bónusz: ma diszkrét matematika előadás, családos előadó Deus EXel példázik. "családom van, bevezetőnél vagyok, de metacritic 91%, meg intro alapján hozza az elsők hangulatát".
ideje indítani

-
Mukorka
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Értem. Ez esetben nem lehet hogy csak akkor működik ha AMD a processzorod is? Mostanában sokat trükköznek hogy ilyen funkciók is csak olyan rendszeren menjenek külső szoftver nélkül ami egészében az övék. Ez sem biztos de tartok tőle.
(#392) Plazmacucci : Korábban linkeltem pár fotót, azokat nézd meg 1080p-s kép és ott látszik hogy milyen gyárilag maxon. Lövök mindjárt én is egy olyat ahol a drivert is megkínzom.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Még driverben is feltoltam mindent, tovább nem bírom fokozni.
Legfeljebb a felbontást, de akkor kettéreped a monitorom, 1680x1050-et tud csak. -
válasz
czundermák
üzenetére
Nálam nem is így néz ki mint ezeken a képeken, pedig mindent maxra nyomtam advancedben

-
janos666
nagyúr
nV-nél van 3D Vision: külön nVidiás, vagy a TV saját szemcsije és az nV stereo drivere
AMD-nél van ez a HD3D, aminek szerintem nincs külön brandelt szemüvege, csak amit a TV-hez vagy monitorhoz adnak és valamilyen külső stereo driver, vagy elméletileg ilyen esetben az AMD saját drivere.
A HD3D marketingoldalon van kiemelve a DE-HR, mint támogatott játék.Mondjuk eddig az összes HD3D támogatott játékhoz (amit néztem) kellett a Tridef3D vagy iZ2D program is (nem is volt külön 3D opció a menükben), csak itt biztató volt hogy van ilyen opció, így talán maga a játékmotor gondoskodik a megfelelő képmód és stereo renderelés beállításairól.
Ha iZ3D-t vagy Tridef3D-t használnék, akkor nem is lenne mit beállítani abban a 3D menüben.

-
janos666
nagyúr
Igen, Crysis-ban nV-re volt írva, csak épp ez kifejezetten AMD HD3D cím, ezért is akartam rákukkantani hogy fest szemüveggel.
Lehet, hogy csak a tényleg hivatalos listán is szereplő TV-kkel aktiválható? Mert a 2011-es gyártmányú plazmám szerintem még a mai napig lusták voltak felvenni arra a hivatalos listára.
De ez csak homályos tipp, mert HDMI 1.4-en megy a filmlejátszás, ilyenkor HDMI szabvány szerint tudja deketektálni a VGA és a software, hogy tudja-e a TV a kért 3D formátumot (DVI csatival összekötve őket nem is érhető el a rendes 3D funkció PowerDVD-ben, így igen...), szóval "white list" helyett használhatnák a szabványos detektálást, vagy akkor illene naprakészen karban tartani azt a listát.
-
janos666
nagyúr
Valakinek van tippje miért nem érhető el a Stereoscopic 3D opció a menüben?
(Frissre patchelt játék és a legújabb béta Catalyst driver.)A TV tudja, régebben próbáltam is már Tridef3D triál verzóval más játékot, csak lejárt a 30 nap és annyit nem ér, amennyit kérnek érte. Igazából most sem így akarok játszan, csak ki akartam próbálni hogy néz ki 3D szemcsivel, és meglepett, hogy ki van vörösítve az opció.

-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Thank You!

-
-
Mukorka
addikt
Na most először felkúrt a játék rendesen. 2. Boss-t képtelen vagyok kinyírni 20x-ra se. Tuti hogy van valami trükk amit nem használok ki de nem jövök rá hogy mi. Ha meg közelről Q-t nyomok neki akkor is halok meg.

-
Sajnos sok esetben a Crysis a mérce mióta kiadták.

Plazmacucci: Driverben vedd ki a pipát a Tessellation AMD Optimized elől, és tedd le 2x-re, valahol középtájt járatja alapól 16-32 közt ha minden igaz. Sok esetben még 6950-et is megfingatja a túl magas szint. Szerencsére jórészt csak heaven-ben lehet észrevenni, játék alatt nem igazán.
-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Érdekes egy teszt sem említi hogy szar a grafika
Épp az előbb lett megbeszélve hogy a grafika átlagon felüli...
Amúgy a főszereplő hangja vs rossz grafika alapján én nem is játszanék vele hiszen minden irritálna. -
Végre volt időm játszani vele. Grafika tényleg kritikán aluli, de minden más nagyon klassz. Engem csak a főszereplő hangja irritál. Egyébként a tesszelláció szépen felezi az fps-t az enyémhez hasonló konfigokon.
Na mentem zúzni! -
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Így van. Legalább van DX11 és nem az iszonyatuncsi Unreal 3 engine megy alatta.
-
-
BeLucZ
addikt
Kipróbáltam a Deus Exet, jól hasít az 580ason teljesen fullon dx11en 1920x1200ban fxaa high-al 80-90 fps avg, nagyon durva nyilt tereken sok ellenségnél ment le 65-70 fpsre, bár ennél a játéknál nagyon szétesik a kép, igy ajánlott a vsync használta triple bufferrel együtt!
grafikától nem estem hátast, igy fullon ippen hogy elmegy, olyan mass effect 2 szint szerintem, viszont az átvezető videók is készülhettek volna real time a játék motorjával, mert a minőségük hagy némi kívánnivalót maga után, szemcsés ronda, de sebaj, a játék processzor optimalizációja remek, látszik hogy elsődlegesen pcre csinálták, alaporajeles q9550nel semmi nyoma cpu limitnek. Ennyit a játék technikai hátteréről, a zene és a hangulat tényleg remek, most kedtem csak, nem akarok elhamarkodottan dönteni, de igy első látásra pofás izgalmas játéknak tűnik!
-
törölt tag
Itthon,hol lehet megvenni?
CDgalaxisban kerestem,de pc-re nincs nekik. -
Viper26
nagyúr
Első éles küldetés letudva, bár a túszokat nem találtam, gondolom ezért ne kezdjem újra.

Az irodában meg beszéltem egy fickóval, aki ugye kilopott valamit, és most zsarolják, hogy ne tudjon kiszállni.
A side quest-eket hogyan lehetne követni?Mert csak két másikat látok a képen, hiába az előbbi az aktív...
-
v-paci
aktív tag
Shanghai-ban hány fegyverkereskedő van? Mert még csak azt találtam meg, amelyik a kuplerájhotel földszintjén van. Kellene még upgrade a fegyverekre...
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Oké de itt nem ez volt a gond. háttal álltak és a hackelés hangtalan. Arra ugrottak ha megpróbáltam AUD-ot használni.
Nekem azt a küldetést sem ajánlották fel.
Nem feltételezem hogy ha valamiről infót keresek akkor ott kell lennie a keresésben hogy Wiki. Vannak fanoldalak ahol össze lehetne szedni ezeket de mindegy, kösz a linket.
-
X Factor
addikt
Brutál ez a játék, már nem tudom mióta nyomom, de még mindig detroitban vagyok, és a rendőrségre csak mellékküldi végett voltam benn.
Oda a bejutás is,, arghhh... olvastam h. van h. probléma van a főbejártanál úgyhogy ott nem is próbálkoztam, erre sikerült 3 db alternatív utat találni, mindegyik más mókával.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bírtam visszaérsz a legelső küldetésről, úgy hogy végig lopakodsz, mivel fogad?
Áh itt van Mahatma Gandhi személyesen.
másik lehetőség, ha halomra lövöd a jónépet.
Megérkezett Atilla a hun.
Egyre jobban érzem azt, hogy ez az év játéka.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák
üzenetére
Pritchard egy tahó. Sose figyelek rá...

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pritchard figyelmeztet előtte, hogy Jenny a habalabalabala úton ácsorog, gyakorlatilag felajánlja a küldetést. Csak azt kell kitalálni melyik útról beszél.

-
TESCO-Zsömle
titán
Megsúgom neked, a sima Hack-re is pattannak a biztonságiak, ha meglátnak.

sz: Nem minden küldetést "ajánl föl". Legjobb példa a ribancok közé beépített rendőrcsaj. Ha nem mész oda beszélni vele, sosem kapod meg a küldetést...
Deus Ex Wiki - Nagyon nehéz volt megtalálni, csak be kellett írni a Google-ba, hogy "Deus Ex Wiki".

-
Mukorka
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Az megmarad az első végigvitel során.
( értettem a poént
) Gondold el, ha 2-3 alkalommal se fedezem fel ugyanazt akkor kimarad egy rész a játékból amit pedig nem engedhetünk meg magunknak. A lényeg hogy másodszorra már jó lenne tudni hogy mit hol találok mert őszintén szólva elég durván lett megcsinálva a Hengsha pályrarész. Több kerülete is van és még mindig totál eltévedt vagyok pedig szoktam térképet is nézni. -
Mukorka
addikt
Na szép. Megnéztem a lapot és ott találtam hogy van ez a Tong's Rescue küldetés amit Hengshában kellett volna felajánlania valakinek. Erről lemaradtam mivel már túlmentem. Na nem baj majd bepótolom következő végigjátszáskor.
Van erről már valami Enciklopédia hogy hol milyen küldetések vannak? Witcher 2-höz kapott kézikönyvemben le volt írva minden részhez hogy milyen küldik vannak és igaz én csak utólag néztem meg de másodszorra már nem hagytam ki egyet sem . Szóval egy ilyen jó lenne mert elsőre természetes hogy elnézek pár dolgot de másodjára már nem bíznám a véletlenre főleg hogy akkor kevésbé olvasgatnék úgy mint most hanem pörgetném a küldetéseket

-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem ez: Automatic Unlocking Device? Merthogy ez benne van az én verziómban is, egy külön lapon volt a kód a dlc-hez. De ezt le is írtam abban a kommentben hogy végül rájöttem hogy van olyanom is csak arra meg pattannak a biztonságiak és ilyenkor jó az álca üzemmód

Illetve egy kicsit korábbi kommentben volt benne hogy erre rájöttem
-
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az nincs az alapjátékban

-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Nekem a Hive nevű helyen volt hasonló , két kijárattal. Amit nem tudtam megcsinálni és nem volt egy stop worm se nálam. Szerintem egyébként attól függ hogy quest részhez tartozó törés vagy csak mezei .
-
PowerBuldog
veterán
válasz
czundermák
üzenetére
Nem tudom, hogy mitől függ a rendszer szintje. Volt, hogy lvl5-ös egyszerűbb volt, mint 1-1 lvl3-as.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Bizony, ez benne a brutális.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Találtam egy 3-as szintű gépet, elég durva hálója van:

#346: lv5-ös sokkal lassabban tölt be, na abból egy hasonlót kifogva 3-4 stop worm elmegy mire végigtölti. Érdekes, az egyik rendőrségi gépen lv2 még ennél is brutálisabb volt, nembaj a sok spam lassítja a szűrőt, meg az ilyen bonyolult hálókba lehet férgeket farmolni.

-
Mukorka
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hmm, hát egyelőre marad majd a senkit nem ölök meg megszerzése. Most teljesen kedvfüggő a dolog. Volt hogy elkábítottam 3 rossz fiút és aztán átgondoltam hogy mit is akartak csinálni és mindegyiket fejbe lőttem.

-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Mit értenek az alatt hogy ne legyen alarm? Sokszor írja hogy alarmed amikor gyanús vagy de ugye Hostile amikor teljesen lebuksz. Van olyan is amikor riadót nyomnak és akkor globális a dolog. Szóval ezek közül mi fér bele?
-
Viper26
nagyúr
válasz
czundermák
üzenetére
Mission impossible

-
Ehhez mit szólsz:
"Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms."
Steam Achievement.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rá kell feküdni, hogy sikerüljön, mostanában nem szórakozok vele az is biztos. -
Viper26
nagyúr
Játszottam egy kicsit, most még a visszatöltések veszik el az idő nagy részét.

Amit meglátnak, már töltöm is vissza a legutóbbi mentést.
Valahol ott vagyok, mikor egy nagy terem másik felébe kell átjutni a lifthez, és elég sok kétes alak flangál ott közben.Ez a második fejezetben van, ha jól gondolom.
-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Köszi megnézem majd ha visszamehetek , persze lehet igen , lehet nem.

Közben szétszívom az agyam hogy nem tudok feltörni egy zárat és csak most jövök rá hogy van autohacking device 4 is a zsákomban :>
(#336) MrSnake: Nem értem én ezt, sose találkoztam ezzel a jelenséggel. Ez képernyőméret függő vagy inkább videóbeállítás?
Szerk: Nem hiszem el, ez az auto hackelő cucc olyan hatás kelt a szemlélőkből mintha gránátot dobnék, így nem tudom használni. Most mehetek a boltba pár vírusért...

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Itt is van:
SPOILER VESZÉLY Kizárólag saját felelősségre.
Ezen be, a féregvírust ne hagyd a kapcsolószekrény tetején.
Ezen a szinten a testőrével egyetemben megtalálod.Mukorka: lehet hogy igen, lehet hogy nem.

-
Mukorka
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
Arra én is kíváncsi leszek mert én se találtam. Remélem még vissza tudok menni oda Kína után...
(#333) MrSnake: Miért használsz Vsync-t? Nem próbáltad anélkül? Amit leírtál egy kicsit placebónak tűnik.
-
MrSnake
tag
Észrevétel :
Nekem egy GTX460-asom van, és 32" LED-en nézem. Jobban fut a játék, hogyha a játékban
kikapcsolom a Vsync-et kilépek, és az Nvidia vezérlőpulton a játékok beállításainál viszont bekapcsolom (forced on). Nem jöttem rá miért de van különbség, könnyebb célozni! Gondoltam megosztom...A hack-elés viszont nem könnyű kóstolgatom.

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hmm... shotolok neked egy feljáratot mindjárt. Ott egyébként van egy melléküldetés is, de nem spoilerezek.
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv.
Olyan gondom lenne, hogy én nem találom a néger fegyverneppert. Akinél a raszta gyárvezetőnő férje intéz kedvezményt.
A lakása megvan, mint kiderült már rég kifosztottam, de magát az embert nem lelem...
-
MrSnake
tag
válasz
czundermák
üzenetére
Én is azonnal vágtam ez is egy jó poén !

Imádom! -
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát nálam végső-soron a boss saját magát nyírta ki -hard fokozaton-
Az első emp támadásom után sikeresen kikerültem a látóköréből majd amikor elkezdett keresni az idióta AI végül befordult a fal felé és elkezdte hármasával dobálni a gránátokat, saját magára 
-
Pala
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én a legelső bosst pisztollyal vadásztam le.
Viszonylag hamar kinyúlt tőle.Egyébként vannak a játékban szúró-, vágófegyverek? Most érkeztem meg a kínai pályára, de eddig se pajszer, se kés, se kard nem került az utamba.
-
[link]
Elég érdekes beszélgetés.
-
Mukorka
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Jaaa, az más

Valaki meg tudná mondani hogy kb hány mellékküldi van a kínai résznél? Pm-ben is jöhet, csak arra lennék kíváncsi hogy keressek-e még.

-
Még egy érdekességet találtam, bár lehet csak beleképzelem.

Deus Exben az UNATCO bázison lévő rádióállomást a helikopter leszálló mellett, ugyan az a kód nyitja, mint Sarif privát liftjét itt a játék elején. 0451
Ott is ez volt az első kód javarészt amit haszálni kellett, meg itt is...

-
Mukorka
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azokkal se volt gond eddig, meg kell várni amíg elfordulnak és akkor menni.
Sikerült az egyik mellékküldit bebugoltatni

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát nálam az meg se érezte a typhoon-t.

EMP annál jobban szétmorzsolta. -
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Még nem fejlesztettem arra. Őszintén szólva egy képességet se nagyon használok amit aktiválni kell. Az álca is felesleges, esetleg tényleg para helyzetekben jól jöhet de olyanom még nem volt. Amúgy most épp a Hive nevű szórakozóhelyen tartok mészárlást, nem könnyű de szórakoztató

-
PowerBuldog
veterán
válasz
czundermák
üzenetére
A másodikat nyírtam ki így, a csajt.

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Az elsőre gondolsz?
Rihanna és Namir enyhén brutális ahhoz képest.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
1 boss-t simán kilehet nyírni 2 typhoon-al (+némi rendes töltény míg energia feltölt)
-
Mukorka
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Persze de akkor hol marad a fun?

Feloldottam hogy két embert is kiüthessek egyszerre hangtalanul cuccot, jóféle. Combat rifle meg már totál fullos. 20 helyett 40 töltény/tár, laser sight, silencer, rate of fire, damage... Szóval keményen ki lehet vele átkozni az ellent

-
-
Wolverine
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igazi Deus Ex stílusnál úgy is végigviheted, hogy nem ölsz meg senkit. Szerintem a HR-ben is teljesíthető ez...

-
Xaels
félisten
válasz
Komplikato
üzenetére
Ja sajna kevés demo van. Én még a Space Marine demonak is örültem.
-
Komplikato
veterán
Nincs és nem is lesz ... hivatalosan. Nem hivatalosan az újságírói béta demo van, ami a játék első kb. 30%-át tartalmazza. De ott pl. a grafika ilyen arany blur-os még, meg annyira legális mint a játék lopott verziója.
Szerk.: Pár hete megnéztem pár nagy és jelentős játékoldalt, mert a kedvenc oldalamon gyakorlatilag már tavaly ősz óta alig vannak demó. Nem adnak ki demót szinte semmihez. Utolsó nagyobb érdeklődésű demó a Crysis2 MP volt, meg most a szolid 4.3GB-os a Heroes 6 demo.

-
Viper26
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

Az szép.

-
Xaels
félisten
-
-
-
Mans20
addikt
Jó lett volna ha úgy hagyják a dolgokat ahogy az 1 be,nem lehet átkutatni a hullát,pedig FPS RPG be elég jó dolog,az élet erő is visszatöltődik,nekem nem volt bajom a medkittel,de még eléggé barátkoznom kell a gameval,a blue modrol tud valaki valamit?örülnék ha az a színvilág lenne mint az 1 be.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash Shadow Pro
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

( értettem a poént