Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz proci985 #748 üzenetére

SPOILER

Jah, eléggé érdekes ez...

Kezdetnek az is elég lett volna, ha konzisztensek a korábbi részekkel. IW-be már nem volt külön Multitool és Lockpick. Oké, haladunk a korral. De ez korábban van, itt még lockpicknek is lennie kéne...

A kis csoki tényleg jobb, mint a többi, csakhogy azt nem lehet venni, max találni... :(

Igen, az mókás, hogy a pisztolyok és a sokkoló is annyi helyet foglalnak, mint pl a vadászpuska. Ráadásul aránytalanok a többihez. Én ki is dobtam a francba... Minek? Mit tud a pisztoly, amit az Assault Rifle nem?

Tulajdonképp a DER (lézer) lenne a játék (egyik) legjobb fegyvere, ha volna hozzá muníció. Feltuningolva egy töltésre 900 egység, egy cella 2 helyet foglal és 5000 egységet tárol, és falon át is müxik, tehát fedezék mögül lehet vele irtani. Nekem összesen 6000 löszert sikerült találnom hozzá, de ebbe benne van az is, amit a Hydron-ba lehet felvenni. Bár cefetmód nem értem, hogy annak ott mi értelme...

Ami még nagyon jó lenne, az a Linebecker (Gránátvető), csak sajnos nagyon későn kapjuk meg, és kevés lőszerrel... Összesen 20-25 gránátot lehet hozzá összekaparni, ami lófötty...

Boss-ok ellen legjobb a gránátvető. Nincs ellene védelem. Sorozatot lő, akár egy gépfegyver, becsapódáskor robban, és maximális sérülést okoz, mint bármely más robbanószer. Sajna csak Namir ellen vethető be, de ott átütő sikerrel.
    A két korábbi Boss-nak meg ott a távirányítású bomba. Piece of Cake...

Kábítópuskára erősen ajánlott a lekövető rendszer valamint Aug-ból a stabilizátor. Gyak folyton kirajzolja a becélzott ember mellé a kört, hogy hova kell lőnöd a biztos találathoz.

Panchea-hoz nélkülözhetetlen a P.E.P.S. és jó sok muníció. Sajna azok a dögök még álcázva is meghallanak, és még másfél ember magas ládák tetején is képesek halálra karmolni Jensen Vas lábait...

...mindezt úgy, hogy a doboz tetejét se éri el a kezük...

Távkarmolás... Újfajta Aug...

A másik... Elvileg azok a dinkák mind chippeltek, mégse hat rájuk az EMP gránát...

Minigunosok simán Heavy-k. Illetve van az OGRE OPS. ;] Azon szakadtam...

Én mindenkit kábítónyíllal lőttem le. Lekövetéssel és annak megszokásával gyorsan lehet végezni mindenkivel. A lemenetellel az a baj, hogy könnyen kereszttűzbe kerülhet az ember...

Új hozzászólás Aktív témák