- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
60-on is szaggat, v-sync mellett is akadozik, ki-bekapcsoltam a driverben a beállításokat, az sem segített. Witcher 3, Black Mesa is szaggat, Cyberpunk, Dark Souls 3 szépen megy, nem ugrál a GPU órajel. Majd visszaváltok Nvidiára később.
-
Egyedi probléma lehet, talán utálja a 75Hz-et. Tedd át 60-ra vagy oldd fel a vsyncet hogy menjen amennyivel akar.
Érdemes átnézni a grafdriver felületén a játék beállításait és a Radeon Anti-Lagot és egyéb baromságokat kikapcsolni.
Nekem is 570-em van, bár 60Hz-es monitorral használom, nem tapasztaltam ilyen problémát. -
Mans20
addikt
Talán olvassa valaki
Elkezdtem játszani a sima verzióval, tökletesen fut 75 fps-el, RX570-en. Grafika maxon. Megvettem a steam-en a DC verziót, az meg szaggat és a GPU órajel ugrál. Nem tudom mit variálak a grafikán. Neten többen írják ezt a problémát, a régebbi verzió náluk is szépen fut. Van 3 registry beállítás ami talán segíthet, de már alapból át vannak állítva nálam. Valami ötlet?
-
mad1
veterán
Koszi sracok az elso skillpontom a turetek iranyitasa az ellensegekre...
FoxiestFox
Akkor jo iranyban keztem
-
-
mad1
veterán
Mik azok a skill pontok amikre kellene tenni az elejen?
-
-KP-
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
le ne törjön a körmöd

-
-
-KP-
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
link?
-
-
-KP-
veterán
miután végigtoltam a mankind dividedet kedvet kaptam, hogy újra elővegyem a HR-t. director's cuttal játszom, de ez a játék szó szerint ronda. Anno nem így emlékeztem rá régebbről. pedig elvileg ez a director's cut javított textúrákat tartalmaz stb. Ez a játék mindig is ilyen ronda volt, vagy csak akkor nem volt szembetűnő?
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem kell, mindkettőnknek igaza van.

Nehézségi szinttől függ. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Csak az utolsót. Fejleszteni is csak a számát meg a visszatöltés sebességét lehet csak. Legalábbis én így emlékszem.

-
-
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Hátha olvassa még valaki: a láthatatlanságot, ha használom, akkor utána nem töltődnek újra az elemeim. Az elemek száma és a töltődés gyorsasága is maxon. Ez tényleg így van? Vagy esetleg programhiba?
-
Hunork
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A fiamnak sem. Rám csak most került sor.
Tényleg másnál is volt, utána néztem természetesen. Vagy csak valóban én voltam az Ultra-hardcore játékmenet tesztalanya. 
-
-
Hunork
veterán
Plusz info:
Mentés, Quicksave MINDIG!!!
Belefutottam bba, amibe sokan, legalábbis a világháló szerint. Highland után jött Sanghaj küldetés, és NEM volt célkereszt, radar, eszköztár, semmi. Gondolkoztam, hogy így folytatom, az az igazán hardcore ebben a játékban.
De inkább vissza, másfél óra alatt megcsináltam előző pálya felét, mert csak ott volt mentésem. Most már szinte ötpercenként F5.
(mondjuk elég gáz, hogy egy Steam játék ezt produkálja, lefogadom, hogy a megtört nem...) -
Bad Pritt
félisten
Ez lehet enyhén spoileres a helyszínekkel kapcsolatban, de megválaszolja a kérdésed:
A játékban sorban jönnek helyszínek: Detroit-Hengsha-Montreal-Detroit-Hengsha-Panchea. Ezek közül Detroit és Hengsha számít open-worldnek sok küldetéssel, a másik két helyszínen is vannak felfedeznivaló dolgok, de inkább lineáris a játékmenet ott.
Ezen kívül a két detroiti és két hengshai látogatás során is más lesz a városkép kicsit, de azért nem számottevően. Szóval válaszolva a kérdésedre, vissza fogsz még kerülni Detroitba és ha akkor tudod használni a liftet (most így fejből nem vágom, melyikre gondolsz amúgy) és más dolgokat is. Ha nem tudod, akkor sajnos csak dísznek vannak ott -
Hunork
veterán
Hali!
Én csak most estem neki, nagyon király, anno az első rész volt az én személyes kedvencem, pedig FPS párti vagyok

Viszont egy kérdésem lenne: ha egy fejezetet megcsináltam, azaz helyszínt, akkor bejárhatom újra? Mert most a Highland parkban vagyok, minden kész, de még keresgélni szeretnék. El is jutok a nagy raktárig, ahol fent rámpák vannak, és lefelé kell menni a lifthez, viszont a lift nem jön, pedig az nagyon kéne. Sőt, a létrákra sem tudok felmászni. Ez most bug vagy normális?
A játék Steam-es, és a Director's Cut verzió.
Köszönöm előre is a segítséget! -
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
A Namir takedown ugyanúgy működik az alapjátékban, a DC-ben szerencsére már nem. Ráadásul a bossharcok pályái is sokkal jobbak, nem is nagyon lehetne úgy meglepni szerintem.
Viszont ez a módszer asszem a DC-ben is működik. Kb. ugyanolyan szintű bug lehet, mint a másik.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Namir ellen működött, de az egy bug volt, amit később javítottak.
-
-
Chiller
őstag
válasz
üzenetére
Hmm... Most végignéztem a YT-n a két változatot, és úgy néz ki tévedtem.
Mégsem tették át a DC verziót, viszont valamiért én úgy emlékeztem, hogy sokkal könnyebben ki lehetett őket fektetni (non lethal módban), és simán működött rajtuk a takedown. Most viszont nem működik.
A legjobb megoldás erre a stun gun.És mintha a HP-jük is több lenne. Hangsúlyozom legutoljára az alapjáték megjelenésekor vittem végig a játékot.
-
válasz
Chiller
üzenetére
- Sunyin az alapjátékba is átemelték a Directors Cut botrányos bosszharcait.
Ezt nem értem. A Directors Cut javít a helyzeten a gagyi bossharcok terén, már mindegyik legyőzhető trükközéssel is, 1v1 rushparty helyett. Tehát ha a sima megkapta a DC bossharcait, az csak jó.
Új hozzászólás Aktív témák

- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ENB mod ha jól dereng.

De inkább vissza, másfél óra alatt megcsináltam előző pálya felét, mert csak ott volt mentésem. Most már szinte ötpercenként F5.