- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
SOILER
Rájöttem, vazz.. A robot... Az a k*va robot...
Mikor Malik megmentésénél lenyomom, a robot önmegsemmisítője öli meg az elkábított embereket...

-
Komplikato
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Nekem HD5830-al fullra állítva nem szaggat*, pedig egy elég gyenge (bár 4 magos) AMD proci van alatta 2.6GHz-en. Nem lehet, hogy te is a berángatás hibába botlottál mint olya' sokan? Mert olyankor a világ legjobb procijával és egy marék videókártyával is szaggatni fog.
*Igaz én csak ilyen 1280-ban tolom. Lehet ma tesztelem Detroitot valami brutális felbontásban megnézni szaggat e?
-
Remus389
nagyúr
jól, folyékonyan fut már, levettem a tesselationt és felhúztam 3,6 ghz-re

köszi srácok
egyébként Dirt 3 is teljesen jól futott, az AVP a Crysis 2 a Duke Nukem Full HD-n, úgyhogy teljesen elégedett vagyok a kis E5200-zal, lehet egy négymagost érdemes lesz beújítani idővel, de ez is megteszi, Full HD alatt úgyis a videókaresz van leterhelve
Rendszermemória, 4GB Geil Value 800 mhz
-
Remus389
nagyúr
sziasztok win7+ 5850esem van
mit érdemes levenni hogy ne szaggasson? mert feltoltam mindent maxra és nem túl jól fut
esetleg dx9 módban indítsam?
-
Mukorka
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Igaz. Meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Komplikato
veterán
Szerintem, tévedés jogát fenntartva, a HDR-t leszámítva ennél RONDÁBB volt a DX10 változat nálam maximumra állítva. Ez meg ugye DX9-es(!) tuningja, ami nem piskóta. Nyilván aki DX11-ben tolja max. részletességgel meg teszelálva (mint most már én is), azt nem fogja izgatni a videó. De mondom lehet tévedek és DX9-ben is ilyen vagy jobb az eredeti ... ráadásul ez még ugye egy eléggé kezdeti változat.
-
Mukorka
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Ezen én nem sokat látok, annyi hogy kemény elmosódás effekt van rajta és kész. Mindezt 10 fps-el.
-
Komplikato
veterán
Deus Ex Human Revolution Extreme graphics 2 (ENBSeries)
http://www.youtube.com/watch?v=zf5udWlr14Y
És ez az "orosz csoda" DirectX9-es verzió!A fenti videó az "intro",ez meg itt a bevezető pálya eleje:
http://www.youtube.com/watch?v=Utq5NBdQ6Q8&NR=1 -
Mukorka
addikt
Láttátok már? trailer a missing link dlc-ről. [link]
-
Nordic
Közösségépítő
Sajnos régebbi driverrel, is megmaradt a fagyás...szinte szétb*sz az ideg, főleg, hogy majdnem végeztem a játékkal...

-
polonic
félisten
Egyelőre csak 6 órát tudtam vele játszani, második pályánál tartottam. Nem vittem még végig. Így minden kis dolog az végülis.

Nem is olvasom az összes kommentet, főleg azokét, akik már a megjelenés óta jelen vannak a topikban, csak benézek és egyet-kettőt átfutok.
A tiédbe beleszaladtam.
Semmi gond egyébként. -
A régi kérdésemre a válasz: a játék Brazoson: e-350 + Radeon HD6310. Minimumon, de fut.
-
TESCO-Zsömle
titán
Meg lehet menteni. Elsőre a két gépágyúst kell megölni lent a földön, aztán folytatod a gépfegyveresekkel. Mikor ledobják a robotot már relative késő, de még kocka állapotában be kell dobni mellé egy EMP gránátot, hogy kicsomagolni se legyen ideje, nemhogy lőni...
Én (és még páran) non-lethal fegyókkal lenyomtuk párszor.
Próbáltad nem nV oldalról leszedni? Pl Filehippo, techpowerup, stb...
-
Nordic
Közösségépítő
SPOILEREK a szövegben!
Sajnos nálam most gurult el a gyógyszer. Semmi gondom nem volt a játékkal(néha egy egy csontra fagyást kivéve), de ma teljesen feb*szott. Az utolsó küldetések egyikét nem tudom megcsinálni(az első bemért tudóssal kéne beszélnem), mert a játék 3 perc futás után csontra fagy(Appcrash, meg valami .dll fájl hibával). Kiderítettem, hogy a dll fájl az nvidia driverem egyik cucca, szal valószínűleg a driveremmel van baj, viszont downgradelni nem tudom, mivel csak a legújabbat tudom leszedni az nv honlapjáról. Ötlet? Márr ott vagyok, hogy újrahúztam a rendszert teljesen, de a hiba megmaradt, és sík ideg vagyok...
Remélem az AMD cseszett ki a geforce használókkal, mert akkor elmennek az anyjukba... 
Más: Malikot amúgy meg lehet menteni? Én négyszer ugrottam neki annak a résznek, de hiába szedtem le azonnal a robotot, amit ledobnak, meg majd az összes katonát, mindig kinyírta magát a csajszi(általában úgy 2-3 katona maradt a végére). A végén meguntam, és otthagytam azt a részt.
[ Módosította: ollie ]
-
-KP-
veterán
A Crossbow nekem nagyon tetszik. Mondjuk volt olyan, hogy egy általa megölt ellenfél lezuhant a francba és riadóztatott egy egész termet
szóval csak óvatosan vele, mert nagyon erős. Sniperből van egy hangtalan meg egy nem hangtalan. A nem hangtalan az fél automata, és nagyobbat sebez mint a másik. A hangtalant lövésenként újra kell tölteni.Az a baj, hogy a lézer célzós, hangtompítós kispisztoly és combat rifle elég minden ellen.
Egyedül talán annál a résznél nem, mikor Malikot kellett megmenteni. -
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem crossbow és sniper a kezembe se került még , ezért akarom másodszor hardon végigtolni gyilkolászva

-
-KP-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
shotgunt sose próbáltam még. nem igazán tetszett az se. dx1-be az assault shotgun az nagyon jó volt, de ez nem jött be

-
-KP-
veterán
SPOILER!
Az első boss nevetséges. Ha nincs gránátod, akkor elég szívás. Fegyverrel nem ölöd le,lőheted a végtelenségig. Ő meg bezzeg kifiléz egy másodperc alatt.(legnehezebb fokozaton játszottam).
Ha van gránát akkor rohadt egyszerű. 2. végigjátszásnál nekem volt 2-3 frag, 2-3 emp és 2-3 gáz gránátom, ezzel egyből döglött.
Első végigjátszásnál nem volt. Nagyon szánalmasan van megcsinálva, ha az oldalsó termekbe bemegyünk, oda nem jön utánunk, és kint keresget össze vissza a középső teremben, meg saját magára dobálja a gránátjait ha az oldalsó termekben bebújsz a sarokba a ládákra. Itt volt még az a rész hogy hordókat dobáltam rá, de volt hogy a pofámba lőtte. Pár hordó elég rá.
Második bossnál még nem tartok a 2. végigjátszásomnál. De elsőre egyből megvolt. Az elején megpróbált közel jönni, kapott egyből egy adagot typhoon-ból. Ez egy rövid időre megbénította, addig lőttem pisztollyal a fejét. Utána jött a menekülős keresgélős rész, és a második adag typhoon után döglött is. Nem volt az egész egy perc se.
Harmadik boss ismét rohadt egyszerű volt. Ha van gránátvetőd akkor nagyon egyszerű. Előveszed, lövöd. Egy lövés szépen lebénítja, addig már lehet lőni a következőt. Pár gránát után egyből halt, gyakorlatilag 10másodperc alatt le van tudva a 3. boss. Haverom lézert vitt, nekem nem tetszik az a fegyver, de elmondása szerint át lehet lőni vele az üvegen is. Második végigjátszásomnál direkt nem fogok se gránátvetőt, se lézert vinni.
Non-lethal fegyvereket egyiknél sem próbáltam, mivel nem igazán törekedtem non-lethal végigjátszásra.
-
dances
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És hol/hogy találom meg a fegyver dílert?
A térkép nem jelzi. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
SPOILER
igen, sejtettem
úgy nézett ki a laborban nem igazán érdekelt senkit aminőségvédelem, szóval inkább nem próbálgattam. tényleg, az antartktisznál is jönnek a hangok, ha az ember uppolta a rendszert?ollie
falakon szekrényeket szétlőttem, onnantól meg az emp szétszedte. emp pajzs kell, meg én még minigunból beleeresztettet egy tárat.
-
Viper26
nagyúr
Mennyi sidequest lenne az első helyszínen?Mert nem jártam be mindent, de már mehetnék is tovább...nem szeretném ha valami kimaradna.

-
Darth_Revan
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Természetesen nem, de az nálam nagy plussz lett volna

-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
A piros hordó nem jó fedezék...

-
Apropó, a második boss-t ki, hogyan szedte szét?
SPOILER!
Nekem elsőre nagyon reménytelennek tűnt (persze az első is), aztán vagy huszadik alkalommal gondoltam egyet, belelőttem a bénító pisztollyal amikor elkezdett felém rohanni, majd rávágtam 4 gránátot (3 repesz és 1 gáz) és rögtön annyi volt neki.
Ja, és használjátok a SPOILER feliratot.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lézerrel szedtem szét, de mire rájöttem a technikájára vagy 20x neki kellett ugranom.
Gránátvetőm nincs, szóval az kimaradt mindenképp. -
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lézert se bírja nagyon

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák
üzenetére
Ha van gránátvetőd, nem az.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy tár se kell neki és megdeglett Hard-on.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azzal a chip cserével lettem megszivatva rendesen. Brutális úgy...

-
TESCO-Zsömle
titán
Darth_Revan: Had kérdezek rá. Tényleg azért nem veszed meg, mert nem lehet kapni japán nyelven PC-re?
SPOILER
proci985: Ha lecseréled a chip-et, sokkal izgibb lesz a harc Namir ellen, ugyanis előtte Zhao kikapcsolja az összes Augmentációdat.
-
Drizzt
nagyúr
Dobozosan usaban Augmented Editiont nem kiszedett onlive kuponnal melyik uzletlanc arul vajon?
-
proci985
MODERÁTOR
SPOILER durvän
namost, elvileg a játéknak van négy vége, amiből nekem sikerült kettővel találkoznom (Darrow féle broadcast és megsemmisítés). elvileg többen is írták, hogy az utolsó döntésnél dől el, viszont nekem csak ez a kettő választható... hm, viszont úgy néz ki a nagy pacifizmusban kimaradt a plusz két beszélgetés a pályán.
foxy és pacifist nem lett meg (előbbi valszeg szingapúr miatt, utóbbi meg a kevorkian és fall missziók, na meg az eleje okán). 37 achi meglett azért.
szingapúrban a nonlethal végigjátszás kb új értelmett nyert szívás szempontjából (legnehezebben tolom), lehet a stealthet segítő implantátumokat ki kellett volna nyomni?
szóval mire a végére értem, már kb totál kivolt mindenem az ellenfelek tömegétől. meg persze attól, hogy próbáltam minimális feltűnéssel menni, de úgy meg mindent képtelenség felderíteni.az utolsó pálya innentől felüdülés volt, végre nem kellett hatvan őr között navigálni ismeretlen terepen.
utolsó bossharc viszont nevetséges volt (nem upgradeltem az augomat, lehet azért?), "boss"ot mesterlövésszel és a végén sokkolóval intéztem el. bull még mindig aránytalanul szívás volt elején, snakenél már nem is haltam.
így lefekvés előtt összefoglalva a negatívumokat:
- problémák a kiegyensúlyozottsággal, ld első boss, augok egy része, energy barok, fegyverek és lőszerek eloszlása (plazmát, lézert és gránátvetőt egyszer nem használtam)
- pár bug, főleg alvó ellenfeleket tekintve
- néha illogikus mi használható/mi nem (tiszta final fantasy 7...)
- a final fantasy jellegű karakterek néha kevéssé illenek bele, 7-8at imádtam, de ettől még ebbe a világba idegenen hat pár dolog
- hát még a végén, amikor a játék átmegy left for bioshockba
- ai néha eléggé random módon viselkedik
- változatosság szempontjából visszalépés a Deus Exhez képest, ott tényleg a fél világot bejárta az emberés a pozitívumok:
- 35-40óra játékidő tényleg megvan minden sidequesttel
- soksok quest, kidolgozott világ, jelenlegi fps mérvécével mérve nagyon masszív
- valahol félúton a DX és a DX:IW között összhatás tekintetében... és szerettem az IWt is
a DX meg szerintem a valaha volt legjobb fps, és anno a wolf3dvel annak kijövetelekor kezdtem fpsekkel játszanitovábbi tervek: nonlethal végigjátszás tervben, de majd később, és easyn (foxyval együtt). viszont hardon lehet megyek mégegy kört, feszegetni a rendszer határait, használva mindent, ami csak elérhető a játékban. pont, mint ahogy az elsőben szoktam

-
Darth_Revan
veterán
Halkan megjegyzett jelentés a világ másik végén zajló Deus Ex Human Revolution eseményekről

Square Enix ahoz képest, hogy hazai pályán van, jól megszívatja a Deus Ex-el a Japán játékosokat.
Gondolom senkinek sem újdonság, hogy Japán a világ egyik legnagyobb videójáték piaca, azonban külföldön fejlesztett játéknak megfelelő hátszél nélkül nem könnyű betörni. Például PS3-ra (azért PS3, mert X-Box még kevesebb lenne) Call of Duty Black Ops-ból USA-ban eladtak 3 milliót, Japánban 200 ezret. Uncharted 2 kapott megfelelő hátszelet a Sony-tól, fogyott is belőle 4 millió darab.
Deus Ex is a Square Enix miatt pici előnyt élvezne, főleg a teljes honosítás miatt, azonban a korábbi 1 hetes csúsztatás után, úja elcsúsztatták 1 hónapot, mivel még mindig kisebb módosításra van szükség a helyi korhatár törvények miatt...jelenlegi tervek szerint valamikor októberben fog megjelenni.
Ráadásul PC-re Japánban alapból meg se jelenik, csak PS3 és X-Box360. Kevesen játszanak PC-n konzolhoz képest, nah de ennyire, hogy nem érte meg nekik copy-paste-el lecserélni a szöveg és hangfájlokat és legyártani a lemezeket? Vagy iennyire bele kell nyúlni a játékba a törvény miatt, hogy már nem érte meg nekik? Érdekes...aki PC-s változatot akar mégis, az hozzáfér az angol verzióhoz, mivel van bolt, aki importálja külföldről. Csak akkor meg nem értem, hogy az angol változatot árulhatják vágatlanul a japánt meg nem?

Hogy ez mégis miért írom le? Azért, mert PC-re megvettem volna, de jelenleg terv sincs, nem hogy dátum PC-s verzióhoz

-
TESCO-Zsömle
titán
Vannak (fegyver)raktárak amik kifosztásra várnak, de minden városban van két fegyver díler is.
Az árukészlet viszont korlátozott.
Cella- és élettöltőt a LIMB klinikákon lehet venni, valamint minden városban (látogatásonként) adnak 2-2 Praxis-t is, darabját 5000 pénzért.
Cellatöltőt venni nem érdemes, mert amit adnak az 4 helyet foglal, nem halmozható és csak 3 cellát tölt.
Legjobb a darabos, mert abból egy helyre 5 fér.
-
dances
tag
Cellatöltőt, lőszert és gránátokat csak a likvidált ellenségtől lehet szerezni?
Vagy netán venni is lehet? -
Komplikato
veterán
válasz
czundermák
üzenetére
Na most a rejtett tárgyakat pont nem mutatja. Szóval berejtett jegyzetek, elhagyott hitelkártyák és társai pont nem látszanak. Ahhoz keresni kell és pakolászni.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A Sonar vision már a DX-ben is megmutatta az item-eket is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
czundermák
üzenetére
És ezt még meg lehet fejelni falon átlátással...
-
válasz
üzenetére
Kérdés, hogy egyáltalán kinek van rá szüksége, első részben pont az jelentett kihívást, hogy fontos adatokat és/vagy több lőszert megszerezz. Függetlenül attól, tudod-e hol van, vagy nem.
Itt gyakorlatilag, ha be van kapcsolva mindent felfed a játék, a kutakodás teljes mértékben értelmét veszti, ha már messziről tudod, mit hol találsz.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Több helyen is, nálam is aktív volt alapból. Engem rettenetesen idegesített.
-
FehérHolló
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hiba van a mátrixban.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nálam be volt kapcsolva alapból.

-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hard fokozaton alapból minden ilyen ki van kapcsolva.
Nem. Alapbeállítás az, hogy ki van kapcsolva. Nehézségtől függetlenül be lehet kapcsolni.
-
polonic
félisten
Most töltődik a laposra a játék.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fog futni.
Na meg, hogy tudom-e folytatni onnan, ahol az asztalin abbahagytam. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
Valaki írta, hogy a hátán vitte el az egyiket a pálya végéig meghackelve ... az is egy megoldás.
Na, az már beteg...
-
Komplikato
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Szerintem nem nehézség függő. Ezt az Augmentáció csinálja a szemedben és options-ban ki/be kapcsolható. Ennek hiányában meg megtalálni a falban a hajszárepedést, vagy a kismillió tárgyat amit dobozok alá rejtettek kissé nehezebb. Megkockáztatom a pixelvadász kattintgatós kalandjátékban órákig egy helyszínen folyatott szem is lófütty ahhoz képest.
Amúgy én sajnálom az arany blure kiszedését, simán betehettek volna egy kapcsolót a jelenlegi, az arany és a sokak által várt kék verzióra. Az aranynak is volt egy feelingje ...
-
törölt tag
E-mail-ekben többször is előfordul Morgan Everett és Nicolette DuClaire is. Szóval a DX szereplőiből nem kevés jelen van így vagy úgy.
A tornyokat pedig nem nehéz hatástalanítani. Simán odébb kell rakni őket, mondjuk a fal felé fordítva.
-
Komplikato
veterán
válasz
czundermák
üzenetére
DLC benyögés is ütött.

-
-
-
Mukorka
addikt
A végén volt nekem olyan hogy nem reagál egy ideig a quick save/load gombokra. Meg ugye linkeltem egy vidit ahol a scriptelt enemy elfelejtett meghalni
Tekintve hogy óriási hibák nincsenek a játékban ezek mind olyan apró dolgok
még mindig a legkevésbé hibás játék amivel mostanában toltam. -
-KP-
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Nagyon bugos ez a játék. Van hogy Combat Rifle-ből nem öl meg egy tár lőszer egy embert. Van hogy 6-7 nyak/fej lövés nem elég. Máskor elég egy.
Nekem olyan is volt, hogy mikor Sarifhoz kellett menni, nem volt ott az irodájában. Mutatta a game a locationt és ahol ülnie kellett volna nem volt ott senki. Nem tudtam elindítani a beszélgetést sem, ami ugyebár adná a következő küldetést. Szerencse, hogy viszonylag sűrűn mentek, mert a játékállás visszatöltése és a játék újraindítása sem segített, de egy korábbi állás igen.
Nekem olyan is volt, hogy nem akart lőni a fegyver, hiába nyomtam azt a nyamvadt gombot. Játékállás visszatöltése ismét segített

-
Komplikato
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Tegnap egy sima leütést nyomtam ellenfélnél, erre Jensen combon szúrta a delikvenst, majd fordulatból elvágta a nyakát. Az egy dolog lehet rosszul értelmezte a gombokat, no de játék elején ilyen kombót csinál?

-
FehérHolló
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Ugyanebbe a meghalós bugba futottam egy küldetés során, amikor a két (egymás mellett álló) drogdealert kell lekapcsolni.
-
Komplikato
veterán
-
polonic
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez a HD 2600 nem gddr3-as, hanem mezei ddr2, 800 mhz-es, 12,4 GB/sec.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
Összehasonlítás végett:
HD4730/MHD2600
700MHz -/- 500MHz GPU
900MHz GDDR5 -/- 400MHz DDR2
640:32:8 -/- 120:8:4
5.6 -/- 2 GP/s
22.4 -/- 4 GT/s
57.6 -/- 12.8 GB/s
896 -/- 120 GFLOPSNa ennyivel gyengébb...
Mukorka: Különben is , HD2900 a minimum vga a játék dobozán található gépigény szerint.
És akkor az asztali, ez meg ugye mobil...
polonic: Javítva.
-
Mukorka
addikt
Talán, de én sem bíznék benne. Az a kártya iszonyat gyengének számít míg a tiéd annyira nem rossz. Az a kártya 30 fps-t se hoz FC1-ben 720p alatt. Még jobban butított felbontásnál meg felmerül a kérdés hogy megéri-e. Különben is , HD2900 a minimum vga a játék dobozán található gépigény szerint.

-
Komplikato
veterán
Nekem a HD4730-al ment 800x600-ban Dx10 módban fullon. Úgy saccolom, hogy AA és AF nélkül meg postprocessing nélkül menne neki 1024-ben és lehet még nem is kéne mindent minimumra vennie.
-
-KP-
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
16x AF 4x AA játszok és nem 20fps-t kapok. ha lejjebb vesz a grafikából meg a felbontásból bőven játszható lesz nála szerintem. Szerencsére ez nem az a játék, ahol a csili vili grafika adja a "játékélményt".
-
Komplikato
veterán
Érdekes hibát leltem. Mivel első küldetés első harmada, ezért nem teszem spoilerbe. Pusztán XP szerzés okán elkezdtem elkábítani minden "hátramaradt" katonát. A raktár részből két felől (igazából 3) lehet bejutni, az alsó ajtó egy kis irodába vezet, ahol két Puritán Harcos éppen egy biztonsági lövegtornyot vagy robotot szerelget.
Na most ha belépek és mindkettőt elkábítom, akkor bárkit nyugatozók be elsőnek, az meghal ...(!)
Ha felcserélem a sorrendet, akkor is az hal meg, akit először kábítok el. Több tucatszor kipróbáltam.
Egy féle képen tudtam megoldani, ebből látszik ez bug, odaálltam mögéjük, lenyugtatóztam az egyiket és azonnal leütöttem a másikat. Az első delikvens megpróbálta rám fogni a stukkert ... de elaludt közben.
Érdekes módon így, de csakis így maradt életben.
Mindegy, első és nulladik küldetést megcsináltam gyilok nélkül és elmentettem. Csak van pár érdekes bug ami megnehezíti a játékot. Fejlövés nyugtatóval nem volt, se többszörös adag, még is bekrepáltak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Lexus, Toyota topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

alapon

úgy nézett ki a laborban nem igazán érdekelt senkit aminőségvédelem, szóval inkább nem próbálgattam. tényleg, az antartktisznál is jönnek a hangok, ha az ember uppolta a rendszert?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)