Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
mit jelent a gyors hdd? az enyémben direkt 7200rpm-es 160as vincsi van videvágás ürügyén.Ennél gyorsabbat nem szoktak laptopiba tenni, még ez is a ritkább verzió... 8400as gs az megy, máshol is láttam, de az enyémben 8600gt van. Erre viszont nem olvastam ...A vista nem rossz, klasszisokkal jobb egy erősebb gépen, mint az xp, vessetek rám követ, de az tuti, hogy az osx-szel minden olyan lenne, mint a villám
Majd, ha lesz időm, lehet kipróbálom, csak ilyen biosokat ne kelljen megváltoztatni, mert nem akarom elcseszni, mert külföldi a gép, aztán fizethetek a szervíznek...
A recsegés ritkán jön elő, 1-2mp-re, engem annyira nem zavar, hogy ezen járjon az agyam...Majd kipróbálom wifi nélkül is, csak az a baj, hogy nálam állandóan kell a net
Az SP1 sem javította ki ezek szerint...Tapasztalatom szerint a hanggal van az egyedüli problem a vostronál... -
Polcrendszer
tag
Semmi gáz, vista a probléma. Másnál is jelentkezett, nálam is, de nem annyira zavar. Az sokkal inkább, hogy sikeresen sigmatel audiokezelőt tettek bele, amivel egy csomóü probléma van, és eletromos dobot rákötök gépre, akkor csak a dobprogiból jön hang, máshonnan nem, Valami tipp erre? (asio4all-lal használva).
A dolog, ami miatt viszont írni akartam, az az lenne, hogy érdemes-e OSX-et feltenni a vostrora. Annak, akinek az első mondata az lenne, hogy mekkora idióta vagyok, inkább olvasgasson neten erről. A lényeg, hogy vajon működik-e minden hardver osx-szel, és hogy pl.office2007, vagy ezdrummer, egyáltalán hogy megy ez az osx kompatiblitás dolog, sosem volt dolgom még vele.Már felvettem a kapcsolatot egy vostrossal, aki megcsinálta ezt, de itt is rákérdezek...A gépem asszem sokkal gyorsabb is tudna lenni, lehet nem volna recsegés meg más probléma hangkártyával és egyáltalán, mindenben, videóvágás,szerkesztés-audio-mindenben jobb, állítólag klasszisokkal az osx.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Majd, ha lesz időm, lehet kipróbálom, csak ilyen biosokat ne kelljen megváltoztatni, mert nem akarom elcseszni, mert külföldi a gép, aztán fizethetek a szervíznek...