Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
david->off
tag
szijasztok!
abszolút új vagyok, és abszolút nem tudok szinte semmit a notebook-okról, csak annyit, hogy szeretnék egyet és, hogy mindenki el van ájulva a dell-ektől... tehát itt jöttök a képbe Ti! kinézetem magam egy-két gépet, de a ''favoritom'' mind közül a dell latitude d600-as. mit tudtok róla? megbízható kis masina? a ház anyaga milyen minőségű? festett műanyag (mint az acer)? kijelző mennyire hajlamos a pixel hibásodásra?
olvastam egy másik forumon, hogy van egy olyan hibája ami több d600 tulajdonosnál is előfordult már, még pedig, hogy a bluetooth letört - vagy nem tudom mit csinált - az alaplapról és megbolondult a gép (egy alaplapcsere orvosolta a problémát)... nah... ilyet esetleg élt már meg személyesen valaki? mert ha igen, ne habozzon, ossza meg az élményeit velem!
nézzétek el nekem, ha esetleg voltak helyesírási hibák, vagy furcsa mondatok, de későre is jár már, nah meg szomjas voltam és ledobtam egy üveg pezsgőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Motoros topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Filmgyűjtés
- BMW topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 15 G8 Profi Ügyintézős Laptop -50% i7-1185G7 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Sure View
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest