Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz fwgoze #7314 üzenetére

    Van XP driver Vostrora. Kisvállalkozásoknak készült gép, itt még megtámogatják az XP-t is. Az Inspironhoz már problémásabb...
    Oprendszer nélkül Vostrot (és gondolom, Latitude-öt) lehet kérni, épp azért, mert azok üzleti gépek. Inspiront nem lehet, csak rendszerrel.

    SzaboZE:ugyan mitől bírná tovább Vista alatt? Chipset drivert rendesen fel kell tenni XP alá, és akkor ott is megy az energiatakarék. A 9 cellás akkumat épp most kóstolgatom, hogy mire számítsak. XP fut rajta, a kijelző a maximumtól kettővel sötétebb fényerővel fut, volt net, HD trailer lejátszás (ez nem sokat mondjuk), MSN, stb, 3,5 óránál tartok és még ír 1,25-öt. 88%-ról indult az akku. Mit tud a Vista ettől többet? A procit nem tudja 800MHz alá tenni, a kijelzőt is én határozom meg... Ja, WLAN és BT is be van kapcsolva.

    zerga~: kb. NETTÓ ft-ban annyi, mint a nemzetközi oldalon a konfigurátorban $-ban. És nem teszik rá a kiskerek által alkalmazott zsíros hasznot. Kérj árajánlatot a dell konfigurátorral összeállított gépre magyarországi disztriktől, és akkor megrendelheted. :) Az én gépemet a lengyelek gyártották le.

    fwgoze ismét:a zsanér nem hiba. Szándékosan ilyen, mert nincs retesz a kijelzőn. Így az utolsó 1-2 cm-n a zsanér visszatartás helyett nyomni kezdi a kijelzőt a gép felé, hogy az fixen álljon retesz nélkül is. Meg a "hagyományos" zsanér miatt le se lehetne retesz nélkül teljesen zárni a kijelzőt, pár mm-t mindig visszaugrana.

    Palika71: nekem kb. USD-Ft átváltási árfolyamon adtak árajánlatot.

    kekegsm: én a mattot is be tudtam állítani szép kontrasztos, telt színekre.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés