- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
abel.makrai
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hátha tud valaki válaszolni, hogy mi lehet az összefüggés?
#DellLatitudeE7470 Notebooknál nem kivehető az akksi, mivel én dokkolóról használom teljes egészében, így szétszedtem és lehúztam az akksit.
Ezután időszakosan jelentkezett a következő hiba:
Majd ahogy ez felment 100%ra jött ez:
Szinte biztos voltam benne, hogy szoftveres hiba, még akkor is ha az akksi lehúzás után történt csak ilyen, ezért újraraktam a gépet, teljesen leformáztam a vinyót.
Ezután is fennmaradt a hiba.
Visszadugtam az akksit, azóta több mint 1 hónapja megint nem jelentkezett egyeltalán a hiba. Mi lehet az összefüggés?
(Az akksit egyébként azért húztam le, mert 100%-os állapotú, és mivel dokkolóról használom, kímélni akartam, de közbe utánaolvasgattam, hogy ezeknél az újj notebookoknál már nem vágja tönkre az akksit, mert nem tölt túl olyankor ha 100%-on van)
Előre is köszönöm az ötleteket, észrevételeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Legion Slim 5 16AHP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest