Új hozzászólás Aktív témák

• Ákinard

aktív tag

válasz Necc #60396 üzenetére

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Én is hajlok a Vostro felé. Annyival azért kiegészíteném, hogy a linkelt Vostronak is Full HD a monitora, és igazából én FHD-sat kerestem.
    Valamiért azt gondolnám, hogy a jobb felbontás csak jobb lenne... Amúgy anyu ugyan szemüveges, de nem állít be azonnal midnenhol jóó nagy betűket :)

SSD: igen erre gondoltam én is, azonban jelenleg egy épp 10 éves gépet használ, Win XP-vel, ezután szerintem egy ilyen gép is hatalmas ugrás lesz. Ha a későbbiekben majd igény lenne rá, akkor tudok tenni bele neki egyet.

Haxxika: Személy szerint nem ragaszkodom hozzájuk, bár sem nekem sem az ismertségi körömben nem volt velük problémánk. Csak tetszetős a keresőjük, azért linkeltem onnan. De az azonosító alapján körbenézek majd, ha konkretizálom az igényt.

Azt mondjátok, a linkelt konfig a célra megfelelne? (A fent tárgyalt SSD javaslatot leszámítva.) tehát ez a proc, vga, stb.? ( Intel Core i3-6006U 2,0, Intel® HD Graphics 520 ) A cél, hogy elketyegjen 5-6 évet ilyen netezgetéssel amit fent írtam.

Új hozzászólás Aktív témák