Új hozzászólás Aktív témák

• fm!

tag

Azt hiszem hamar vége lett a Latitude iránti lelkesedésemnek. :(
    Szépen feltelepítettem mindent, 1-2 óra után tűnt fel, hogy valami cicereg. Nincs rá jobb szó, magas hang, elektromos zörej. Próbálgattam és csak akkor jön elő, ha töltőn van a gép, akkumulátorról semmi hangja sincs. Lokalizáltam is: konkrétan a képernyőnek :F van ilyen hangja. Ha egyszer meghallja az ember, akkor rohadt idegesítő. :W
    Rákerestem neten: [link], millió ilyen probléma van és a DELL szarik rá. Basszus, ha ezt előre tudom, akkor meg se rendelem a gépet.
    Találkozott már a problémával valaki? Illetve ez még nem elég, van rá végleges megoldás? (Egy csomó javaslat volt a fenti találatokban, de nekem egyik sem segített. Ha töltőn van, cicereg a rohadék képernyője, kb. olyan hangja van, mint 20 évvel ezelőtt a HDD-nek. És nem a ventilátor hangja, ha a képernyő frissül, akkor csinálja.)
    Kipróbáltam vagy 3 különböző gyári DELL töltővel, mindegyikkel csinálja.
    Ha nyitok egy powershell-t és ott a system32-ben indítok egy DIR parancsot, akkor hallom (!!), ahogy frissül a képernyő a listázásnál... :O
    Ha reggelig lesz valami megoldás, akkor azt még megpróbálom, de különben postafordultával megy is vissza a mysoft-hoz. Legalább le tudom írni, hogy mennyire rugalmasak, ha probléma van. :(((

Új hozzászólás Aktív témák