Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz ProdyG #146795 üzenetére
[link]
Én velük csináltatom az enyémet, még nincs fent, de eddig minden rendben, szerződés már van.
Vagy 20 cég közül húztam ki őket. Nem a legolcsóbbak, két Pest megyei cég lett volna olcsóbban ugyanarra konfigurációra kb 5%-kal (amikről szintén pozitívak a tapasztaltok a napelemes topikban), de még így is az olcsók között vannak, és jöttek rendesen drónnal felmérni, stb, míg Pestről nem jöttek le, látatlanban meg nem mertem szerződést kötni...Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bul07
nagyúr
válasz ProdyG #146795 üzenetére
Nem vagy jogosult az állami pályázatra?
[link]
Ha igen lehet érdemes megpróbálnod év végénMost erre repült rá sok cég, kicsit az árakat is megnyomta pluszba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peti78
őstag
válasz ProdyG #127253 üzenetére
Szia!
Én két helyen érdeklődtem. Az egyik a Mester mosó (1), a másik a Manci/Ádám mosó (2).
Fontos tudni, hogy nagyon odafigyelek az autómra mind műszakilag, mind esztétikailag.
Mindkét említett cég régóta működik.
1. 20-30 ezerért vállalta. Kifejezett polírozóhelyet nem láttam, az utóbbi két év új termékeivel nem voltak tisztában, számomra ismeretlen termékekkel dolgoznak. A legjobb sealentet ami a piacon van, nem ismerik.2. Van külön polírozó helyiség. A srác Carpro termékeket is használ. Beszélgettem vele, ért hozzá. Látom az autóápolás topikban is kérdeztél. Na az ott leírt tapasztalatok, javaslatok megegyeznek azzal amit ő mondott. Ez alapján oda vinném. Viszont nem csinálja meg 30-ért. 70-80 ezer a polir.
Nem tudom mennyi idős az autód, de ha polir akkor már menjen rá a kerámia is. Két év garanciát vállal a bevonatra, ami azért elég jó. Polir +kerámia 150 ezer az én autómra.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
elfelejtette
veterán
válasz ProdyG #126176 üzenetére
World klímával szereltettem 2 éve, nálam jó munkát végeztek korrekt áron.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
ViragL
tag
válasz ProdyG #109328 üzenetére
Akku 96 Kft-nél meg tudják nézni, hogy az akku milyen állapotban van. HA azon túl vagy, akkor autóvillamossági szerviz a Köntösgátsoron, itt a topicban is rá tudsz keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
válasz ProdyG #99205 üzenetére
Csak a leszedés maradt. Nagyon rászálltak mindenféle átalakításra és "díszítésre"! Csak műbizonylatos cucc a megengedett és szinte mindent be kell jegyeztetni a forgalmiba. A leszedést szinte bármelyik fóliázó megcsinálja. Az alufelni sem lehet nagyobb a gyári kerékméretnél..... Nagyon köcsögölnek. Ismerős vizsgáztató is csak a nagyon apró dolgokat tudja "elintézni". Az ilyeneket nem merik bevállalni, mert rácseszhetnek ők is.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
pohár
félisten
válasz ProdyG #82460 üzenetére
jééézusom, azon a lépcsőn még józanul is érdekes lehet felmenni, nemhogy matt részegen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz ProdyG #79762 üzenetére
önbiztosító anyát vettél a csavarmenetek végére?
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Fricu
tag
válasz ProdyG #79723 üzenetére
Fúrás: éles fúróval, fúrókalapács, nem ütvefúró, mert az mire kifúrja 1-2 mm-el is kitágul a lyuk a tervezetthez képest.
Fúrás mélység: nem átütni a falat, tiplihossz+ 1-2 cm.
8-as vagy 10-es márkás tipli (lásd kép), gipszelve!!
Csavarhossz és vastagság megfelelő kiválasztása. (tipli hossz +1 cm + konzol vastagság, átmérő legalább 5-6mm, pl 5x60-as gyors-szerelő csavar a 8x50-es dübelhez, lemez felfogásához)
Gipsz kötése után csavarozás.
Ha behajtáskor a tipli megforog, ki kell cserélni.
Ha így van csinálva, aláülök.
üdvu.i. valaki fémdübelt ajánlott, az ide nem jó, csak betonba (régi lakótelep pl.).
[ Szerkesztve ]
Fricu
-
Calogero
addikt
válasz ProdyG #58016 üzenetére
sose értettem ezt, hogy miért évül el egy jegy, miután fizettem érte, de már nem csodálkozom semmin...)
Mert te 2 éve fizettél a jegyért pl 300 Ft-ot, de azóta az árat felemelték és a vitel díj 400Ft.
Akkor te egy 400 Ft-os szolgáltatást nem vehetsz igénybe 300-Ft-ért.Most a Gyűjtőjegy (11 darab vonaljegyet tartalmaz) 3 000 Ft.
Nem azonnal szoktak elévülni.
A DKV honlapont ez olvasható: A 2012. évben vásárolt vonaljegyek 2013. március 31-éig használhatóak fel utazásra![ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz ProdyG #53416 üzenetére
Csak érdeklődöm melyik ez a piac? Nem vagyok debreceni.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
copass
veterán
válasz ProdyG #43002 üzenetére
a klónozás csak azonos hardverrel működik "stabilan". persze meglehet próbálni, de azzal is elfogsz baxni egy fél napot, mer nem jó, mér nem jó,stbstb.
ez érvényes akkor is ha vmi izé van a rendszerrel, néha érdemesebb újra felrakni gyorsan mint bütykölgetni a régi xart. ha utána is rossz, akkor az meg hardverhiba szokott már lenni.
egy új rendszer install pár óra, pláne win7,win8 alatt. a többi szükséges progi meg attól függ mire van szükséged egyből, aztán lehet folyamatosan pótólni később.
ezért van nekem a legtöbb progim portable verzióban (skype,ff,chrome,opera,gimp,stb). csak a legszükségesebbeket telepítem. a sok idő a többverziós progik telepítésére+frissítésére+beállítására megy el. az tényleg egy nap.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mezis
félisten
válasz ProdyG #42993 üzenetére
A CHIP magazin szerint az SSD-khez szoktak adni a gyárak "rendszer áttelepítő" programot is.
De nem a Win az az op rendszer amelyik nem "öregszik" ! Hallgass a már kapott jó tanácsra, telepítsd újra !
(A Win7-nél máig adós az MS azzal a szoftverrel, amelyik kipucolná a vég nélkül növekvő előző progranverziók tárát. A registry meg egy nagy szemétdombbá válik az idő múltával, szinte minden program oda randít.)Különben meg hogy állsz a biztonsági másolatokkal, archiválással ? A következő kérdésed majd az lesz, hogy mondjunk már egy olcsó varázslót, aki visszanyeri a totálkáros HDD-ről a pótolhatatlan adatokat ? Azok könnyen pótolhatatlanokká válhatnak ! Csodákra a Kürt Kft sem képes, ezt kérésre meg is mondhatják, de nem olcsón !
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Chesterfield
őstag
válasz ProdyG #38002 üzenetére
Vaterafutár
4 futárcéggel van szerződésük, van extra nagy csomag szállítás is, nézzél szét közöttük. -
rayoliviero
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz ProdyG #34711 üzenetére
Tudtommal nincs. Tobbszor vasaroltam mar ebayen, de meg nem vol egyeb koltseg. Viszont most a tranzakcios ados kavaras miatt ne, tudom, hogy a te benkod von-e meg le valamit a kartyas fizetes utan.
De sem az ebay, sem a paypal toled nem fog penzt kerni a vasarlasi aron felul. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz ProdyG #33336 üzenetére
Vezetéket, dugaljt meg dugvillát veszel és összekötöd..szerintem még sokkal olcsóbban is ki lehet hozni, mintha készen veszed.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
birq
tag
-
mezis
félisten
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz ProdyG #20764 üzenetére
Teljes mértékben ezt a felállást próbálom érvényesíteni, több-kevesebb sikerrel.
A vevőnek kell a termékem, ő alkudozik, néha irgalmatlan pofátlan módon, majd megsértődik, hogy a piaci ár töredékéért nem akarom odaadni a portékámat...
Ha meg véletlen sikerül közös nevezőre jutni, akkor megy a vergődés, hogy de vigyem el a cuccot a saját költségemre bivalyb*sznádra, akkor, amikor a vevő méltóztatik otthon lenni.
Hát egy nagy frászt...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz ProdyG #20384 üzenetére
nekünk porzsák nélküli van, a mai napig szív, mint a veszedelem, pedig már van vagy 5 éves (ha nem több)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SOAD19
addikt
válasz ProdyG #20384 üzenetére
Én is lebeszélnélek... Anno én kardoskodtam, hogy porzsák nélkülit vegyünk, bevettem a marketing dumát. Egy Hoover porszívót vettünk, Hepa szűrős, stb-stb., ha jól rémlik 12-15k körül volt. Nem nagyon vált be, alig szívott már új korában is.
Szerintem maradj a hagyományos porzsákosnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest