Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsys
csendes tag
Üdv. Ha van itt olyan webhez értő, aki épeszű áron ki tud vitelezni egy domain reget, meg rá egy weboldalt cms-sel, legyen szíves írjon üzenetet. Köszönöm
-
dsys
csendes tag
a nagyállomásnál lévő telefonos bolt elérhetőséget tudja valaki esetleg? köszi
-
dsys
csendes tag
Ha esetleg valaki házat keres:
http://www.keltaingatlan.hu/elado/homokkertben-3-szobas-csaladi-haz-elado -
dsys
csendes tag
sziasztok.
chili palántát debrecenben hol lehet venni? -
dsys
csendes tag
üdv keresek sata, vagy usb-s winyót. a legfontosabb az ár, xp-t kell rá telepítenem. persze az nem gond, ha nem csak órái vannak hátra. minél olcsóbb kategória, ha így jobban tetszik! köszi
-
dsys
csendes tag
home erősítőt keresek még mindig, lényeges a fejhallgató kimenet! köszi
-
dsys
csendes tag
Keresek erősítőt 100w körül. Fontos, hogy erősített legyen a fejhallgató kimenet is!
-
dsys
csendes tag
válasz dewil666 #99793 üzenetére
Nagyon egyszerű a megoldás, bár én sem tudtam, a galamb utcai csempeboltos világosított fel, egyben ajánlom is őket, nagyon rugalmasak, korrektek.
Egy azon típus alatt kb nincs két egyforma csempe, csak abban az esetben, ha egy "szériában", vagyis egy gyártásban veszed. Tehát hetente szállítják az aktuális adagot mindenfelé. Azok egyformák, a következő adag már nem. Picivel másabb árnyalat, másabb minta stb. Valószínűleg a praktikerbe is azonos érkezett, csak későbbi gyártás.
Sajna ez így van, gondolom a szabványoknak megfelel és kész. Mi úgy vettük, hogy szállítás előtt telefonáltak oda, és inkább túlsúllyal hozták el, de legalább egyforma volt. -
dsys
csendes tag
sziasztok. árul valaki normális, igényes erősítőt? fontos, hogy fejhallgató erősítő is legyen...
-
dsys
csendes tag
női kerékpárt keresünk megvételre, kormány előtti kosárral!
ajánlatokat, privátba kérünk!
köszi! -
dsys
csendes tag
üdv. rendel valaki innen ebayről?
lenne egy rendelésem, de nem szeretnék ezért regelni. előre utalok, és érte megyek. -
dsys
csendes tag
a correct change-nél olcsóbb euró váltós hely van debrecenben?
köszi -
dsys
csendes tag
hali.
alvázmosást szgk-ra csinálnak vhol szombaton debrecenben?
olyasmire gondolok mint a belker udvarban a mosó, de nem hiszem, hogy nyitva van hétvégén.
köszi -
dsys
csendes tag
üdv.
nemrég volt itt vita a csípős paprikákról. igazából nem tudom mi lett a vége, az én esetemben nem is lényeges, de a kérdésem az, hogy nevel valaki ilyen brutál csípős paprikát?
szeretnék venni 1-2 darabot, mert a munkatársak ott versengenek, hogy ez a jóóó, meg ejj ez de csípős. vinnék nekik valami olyat, amitől könnybe lábad a talpuk . -
dsys
csendes tag
eladóak az alábbi zenecuccok:
novation x-station 25 szintetizátor - 30e
yamaha psr-e303 kísérőautómatikás keyboard - 30e
m-audio 2496 pci hangkártya - 10eesetleg csere érdekel 100 literesnél nagyobb komplett akváriumra.
érdeklődni privátban. köszi -
dsys
csendes tag
Vegyetek felniket, mert felnit venni felemelő érzés!
4x100 és 4x98 a lemez.katt:
[link] -
dsys
csendes tag
válasz mghltm #89553 üzenetére
nekem egy diesel bmw van. úgy csattog a motor, hogy embertelen, de megy. odaálltam egy ugyanilyen autó mellé amiben garantáltan 330e km volt. kb olyan volt az enyémhez képest, mintha egy óra ketyegne.
akkor az enyémben mennyi lehet? és amit szidnak, hogy így szar úgyszar, azokban?
fel kéne ébredni lassan a vásárlóknak -
dsys
csendes tag
Vegyetek alufelnit!
Borbet felni, 4x100 a képeken látható állapotban. Et 35! Felrakod, sokkal erősebb és menőbb lesz a verda! Kapásból 20 lóerőt dob, padon be lett mérve! De ez csak egyedi eset, vannak kocsik, amik alól annyira kilóg, hogy egyesek 35-40 lóerőt is emlegetnek! Kajak!
Viccet félretéve széles, samarán volt, és nagyon kint volt. Itt-ott kicsi horzsolás van rajta, de egyébként semmi baja. Vannak még képek, ha valakit érdekel, küldök.
A gumik nem árképzőek.
[ Szerkesztve ]
-
dsys
csendes tag
Valakit érdekel egy hibátlan Technics RP-DH 1200 füles?
-
dsys
csendes tag
Üdv!
Vegyetek melós/hobby autót!
Műszakilag rendszeresen karbantartott! Hibátlan motor/váltó!
PH-ról érkezőnek, enyhén alkuképes![ Szerkesztve ]
-
dsys
csendes tag
Autós útvonalrögzítő kamera eladó. FullHD
Visszapillantóra lehet felcsatolni tépőzárral, egyben visszapillantóként is funkcionál.
ez:
http://www.emag.hu/ultravekony-full-hd-autos-utvonalrogzito-kamera-visszapillanto-tukorbe-epitve-fullhdkameravisszapill/pd/DFZVWBBBM/
Sosem volt használva.
Ár:12000HUF -
dsys
csendes tag
fóliáznak valahol telefont debrecenben? tehát úgy, hogy viszem a telót, és rá is rakják.
köszi -
dsys
csendes tag
üdv! haspadot keresek nagyon olcsón! privátban írjatok légyszi! köszönöm.
-
dsys
csendes tag
üdv. photoshop/illustrator gurut keresek, akinek feltehetnék pár kérdést! foglalkozik valaki ilyennel?
[ Szerkesztve ]
-
dsys
csendes tag
hali. van itt valaki, aki ért annyira a villany/műszerész mesterséghez, hogy egy 12voltos egyenáramú tápot tudna készíteni vagy ajánlani esetleg? diesel izzítógyertyákat kellene ellátni stabilan néhány percig árammal.
valamint más téma: passzív, vagy közel hangtalan pc tápot keres egy ismerősöm. pénz nem számít jeligére milyen megoldások vannak?
-
dsys
csendes tag
hali. ifa vízmelegítőt, vagy hasonlót tud valaki olcsón?
-
dsys
csendes tag
vízálló pénztárca hol kapható? az a békebeli szétcsavarhatós... nem a kínai, össze nem záró menettel, hanem a magyar, vaskos gumigyűrűvel
-
dsys
csendes tag
válasz Irmscher 353 #75635 üzenetére
A Galamb utcai posta híres vagy hirhedt a hozzánemértésről. Szerintem kajak ilyen elmerokkantak dolgoznak ott, vagy nem tudom. Ha oda érkezik valami, akkor tuti a szopás. De a fekete hajú kiscsaj, az dögös
-
dsys
csendes tag
van itt valaki aki tvből(comedy central) tudna felvenni kb egy órát? bármilyen digitális formátum megfelel
-
dsys
csendes tag
üdv. sztereó erősítő + hangfal kombót keresek.
privátban üzenjetek légyszi. -
dsys
csendes tag
Din - RCA kábelt, hol lehet venni Debrecenben?
Ha valakinek van eladó, az is jó természetesen.
ilyesmire gondolok:
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=325077 -
dsys
csendes tag
off: valaki nem mentette le véletlen janklovics péter comedy centrál videóját amikor a gyros bárról beszél?
-
dsys
csendes tag
van valakinek eladó hamburger formázója? ilyen cuccos amibe a húst bele kell tenni és nyomni egyet vele. vagy esetleg tudja valaki, hol lehet debrecenben ilyet venni?
köszi -
dsys
csendes tag
Üdv.
Keresek sörért, csokiért kategóriás mobilt. Annyi kitétel van, hogy vodás kártyát egye, bírjon pár napot az akksi, és rezegni tudjon. :-D -
dsys
csendes tag
Retró orosz hűtő csokiért elvihető!
M-Audio 2496 pci hangkártya eladó, kihasználatlanság miatt. 12k.
privátban érdeklődj kérlek.
-
dsys
csendes tag
30 éves, működőképes, orosz retró hűtő érdekel valakit csokiért?
off:
debrecenben honnan érdemes ebédet rendelni?szalvéta cserélgetős barátnője van vkinek?
[ Szerkesztve ]
-
dsys
csendes tag
m audio 2496 valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
dsys
csendes tag
hali. melyiket érdemesebb megvenni? galaxy s3 vagy a tescos open dott telefon? vagy lenne még a blackberry z10 de azt nem találok..
-
dsys
csendes tag
üdv. m-audio 2496 pci eladó! privátban várom az ajánlatokat. köszi
-
dsys
csendes tag
Üdv! Kőművest keresek debrecenben, 2 lépcsőfokot kellene kialakítani, betonból.
Másrészt olyan is írhat aki tudja, hogy ez kb mennyibe kerülne, mert nekem mondanak olyan árakat, hogy a hajam az égnek áll.Köszi, D
-
dsys
csendes tag
hali. plasti dip-et lehet valahol kapni debrecenben? vagy ha valakinek van, akkor átvenném.
D
-
dsys
csendes tag
Vodafone Smart 2 eladó!
800mhz proci, 512 ram, 2GB sd kártya. Még garanciális.
15.000Ft
Érdeklődni privátban! -
dsys
csendes tag
Hali!
IDE-s 40G fölötti vinyót keresek, ami előreláthatólag egy hétnél tovább bírja.Privátban vagy dsysrec gmail
Köszi.
-
dsys
csendes tag
Vodafone smart 2-t keresek megvételre még mindig.
Esetleg hasonló árú és tudású más androidot is, nem leharcolt állapotban.Valamint keresek olyan embert, aki nagyon otthon van a lada samara szerelésben.
Válaszokat privátba kérem, köszi!
-
dsys
csendes tag
zte blade-t valamint voda smart II-t vennék!
bombázzatok ajánlatokkal! -
dsys
csendes tag
Ajánljatok nekem eladásra olcsó androidos telót!
Vodás legyen, vagy független.
Privátban jöhetnek!
Köszi -
dsys
csendes tag
Na a tegnapi fa mizériára kicsit visszatérek, csak azért, hogy más ne szívja meg így mint én.
A merkureximp kft-től vettem tegnap tüzifát(vegyes bükk gyertyán, tölgy, meg sztem akác is van benne pár), mert mindenhonnan azt hallottam, hogy m3-re kell venni úgy éri meg igazán. Egy 3m3-es adagot rendeltem tőlük, ez kerül 55.500HUF-ba. Elvileg száraz fa, bár a hölgy jelezte, hogy idei vágás.
Na ma sor került a fa összerakására, normálisan raktuk, nem összevissza nyomorítva, tehát van közte levegő rendesen, meg ugye sok kugli van közte ami a lehető legrosszabbul rakható. Az összerakott fát, természetesen megmértem mérőszalaggal, igen bőkezüen mérve. 2.2 m3 lett belőle. Ha azt veszem, hogy a száraz tüzifának a m3->q váltószáma kb0.7(azaz 0.7 mázsa egy m3), akkor gyakorlatilag sikerült 3500 körül venni, ami elég durva .
Összehasonlítás képpen előtte vettem mástól egy adagot(21q), 2150HUF(1900 ami nincs hasgatva) volt mázsája, idei vágás, a térfogata is szemmel láthatóan nagyobb.
Felhívtam a fent említett kft-t, hogy na akkor mondja meg, hogy az ő fájuknak, az saját számításuk szerint mennyi mázsája. Hát ment a terelés, hogy "deezszáraz", meg az autón megmérhettem volna, miért nem stb. Azért nem, mert az autón ömlesztve van, összehasonlítani meg csak úgy tudom, hogy ha egymás mellett látom a két sorba rakott kupacot.De nem tudnak mit csinálni, ők ennyiért adják, sajnálják. Azért azt megpendítettem, hogy mi lenne, ha gyorsba összedobnék 5-6 honlapot, ahol leírom, mekkora lehúzás ez, aztán a googlet szépen rászokatom, hogy hamarabb találjon oda, mint hozzájuk... Hogy én fenyegetem meg stb. Mondtam, hogy ez nem fenyegetés, hanem csak szimpla kérdés volt. Mivel ez kb akkora átbaszás lenne, mint amit ők csináltak.
Szóval én óva intek mindenkit ettől a cégtől, de persze lehet, hogy csak én jártam rosszul.Bocs ha hosszú lett.
-
dsys
csendes tag
-
-
dsys
csendes tag
Hali!
Egy kis(nagy) segítségre lenne szükségem.
Volna valakinek fa nedvességtartalom mérője? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy átb*sztak a tüzifával.
2-3 mérésre kellene csak, jelképes összeget tudok felajánlani, meg egy oda vissza fuvart.
emailben(dsysrec @ gmail), vagy itt privátban jelentkezz!
Köszi -
dsys
csendes tag
Vodafone smart 2-t keresek megvételre!
dsysrec {at} gmail.com
-
dsys
csendes tag
Hyundai A7 tablet(fekete) eladó!
http://www.youtube.com/watch?v=cgStfwoSQlM
Allwinner A10 proci, 1ghz
512 mb ram
8gb belső tárhely
Ár: 25e HUFdsysrec {at} gmail.com
-
dsys
csendes tag
Sziasztok!
Fujitsu-Siemens C1110-es notebookhoz keresek billentyűzetet! Használt is jó!
Fontos lenne, beleborult a bor!Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest