- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Aki követi az időjárást vagy foglalkozik meteorológiával, melyik oldal a legmegbízhatóbb eső és széljelentés szempontjából?
Illetve tudtok olyan területet Debrecen északi részén, ahol van legalább 150 méter hosszú és 20 méter széles, teljesen üres, gyalogos, állat és autómentes, szélvédett terület ?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
arpeen2
senior tag
-
Drughi
addikt
Huawei P8 lite okostelefon eladó
Dual sim, fehér / arany színű.
Vadonat új, bontatlan, kártyafüggetlen.
55.000Ft
Részletekért PM! -
func93
senior tag
válasz PindurAnna #78994 üzenetére
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
GIJoe
addikt
válasz PindurAnna #78994 üzenetére
-
GIJoe
addikt
válasz func93 #78988 üzenetére
A zsibin van egy pasas árul kávékat, ha az ár számít.
Ha a minőség, érdemes mintaboltból üzemből venni,
nekem mázlim volt kollégám épp Esztergomnál járt
és hozott friss pörkölésű rome expressot, eléggé lehet
érezni hogy nem állt éveket, valami raktárban... -
func93
senior tag
Valaki tud esetleg jó árban szemes kávét?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
kpal
nagyúr
Itt nem lesz látható vörös hold fogyatkozás pedig ez a gép illene hozzá [link].
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz kungzi #78944 üzenetére
Használd egészséggel
(#78948) sto1911 Ott lapul, de tuti adnak nagyítót is hozzá ennyi pénzért
(#78951) mezis De türelmetlen tetszik lenni
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Habsteve
tag
Vkinek porosodó usb adapter? Ehhez az órahoz kellene.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Srácok, valami pc magazin, chip magazin szerű, pc vel foglalkozó internetes vagy pdf formátumban lévő szaklapok vannak most? Nem nagyon találok.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
zolikaDB
veterán
Hol kapok Debrecenben ertelmes pillanatragasztot, gumihoz/muanyaghoz, ami atlatszo? Loctite gondolom gyart ilyet...
mr bauer: sima opera? En azt hasznalom mobilon, tableten, pc-n. Vagy van meg: dolphin, maxthon, firefox, uc browser amiket ki lehet probalni. De a legkevesbe eroforrasigenyes az opera es cm browser.
[ Szerkesztve ]
-
rob72
tag
Üdv mindenkinek
Keresnék olyan szakembert Debrecenben, aki kicserélne egy tranzisztort a laptopomban
PÜ-ben is írhattok[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom,van erre megfelelő topik,remélem azért kapok tanácsot,mint eddig mindig!
Telóra keresnék valami értelmes böngészőt. Gyárit éd chromot nem szeretem. Jelenleg CM Browser van fent,ami egész korrekt,gyors,nem fagy,nem akadozik,nem lép ki meg hasonlók,viszont pl itt fórumon néha bevillog a kép egyes helyeken. Korábbi telómon ilyet nrm tapasztaltam ezzel a böngészővel. Nincs nagy igényen,lényeg a gyorsaság,kevés memória igény,és magyar nyel támogatása.
Köszi előre is! -
XtremLor
őstag
válasz sirály69 #78963 üzenetére
"USB Bluetooth Music Receiver Adapter 3.5mm"
Usb-rol taplalva, jack bemenet.."Legen...Wait for it...Dary"
-
sirály69
őstag
Olyan kütyüt keresnék, amelynek 3,5 mm stereó csatis bemenete van és bluetooth fülesel lehet rá csatlakozni.
Van ilyen? Tv-hez használnám....[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
törölt tag
válasz lorcsi #78950 üzenetére
Nem nagyon járok étterembe, így kedvencem sincs. De volt már rá példa, hogy étteremben ettem rágós sültet, vagy szétfőzött krumplit. Pedig szakács készítette, szóval jónak kellett volna lennie... Utoljára tényleg jó pörköltet Gemencen ettem a vadásztársaság éttermében, már ami az éttermi pörköltet illeti. Legalábbis ha jól emlékszem, hogy a vadásztársaságé volt, mert nem éppen mai eset. Kb 25 éve történt.
A szakács is csak egy szakma. Ezt is lehet jól és rosszul művelni. Nem származás függő, hogy egy nemzeti ételt valaki jól készít-e el vagy sem.
-
_seth_
veterán
Igen, ingyenes csereakció van. Pár ezer forintért megérné egyet beszerezni hozzá.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz tahepa #78955 üzenetére
Köszi de a lényeg pont az lenne, hogy olcsón egy nem működőt találjak, amit csereakcióban újra cseréltethetek.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Költözés miatt eladóak Hajdúszoboszlón az alábbi, kicsivel több, mint egy éves bútorok:Nappali szekrénysor
GardróbszekrényPH tagoknak 10% kedvezményt adunk az árakból!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
tahepa
senior tag
-
_seth_
veterán
Mire ideér már tárgytalan lenne sajnos De köszi a tippet
-
_seth_
veterán
Hibás vércukormérőt keresek, vennék!
-
mezis
félisten
-
sto1911
veterán
válasz PindurAnna #78943 üzenetére
Ezen hol az ora?!
-
kungzi
veterán
válasz PindurAnna #78943 üzenetére
-
PindurAnna
Közösségépítő
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
(Bundás)
addikt
Valaki, ismerőse, megbízható ember aki külföldről (német, holland) hoz be személygépkocsit? > privi
-
iscsu
tag
Valakinek nem porosodik a fiókja mélyén bármi olyan eszköz, aminek kislány soros (DB-9-ként ismert, egyébként DE-9) csatlakozó van a végén, és már nincs rá szüksége? Egy döglött rágcsáló tökéletes lenne, de soros-soros kábelnek örülnék a legjobban, azok általában masszívabbak (és egyből két céleszközt tudnék gyártani ).
Sör/csoki. Kösz előre is! -
törölt tag
Annak idején amikor megvettem az első asztali pc-met annyira nem értettem hozzá,hogy kíváncsiságból bele bele kukkantottam a számítógép házba. Tényleg semmit nem konyítottam hozzá,mivel láttam írtó poros benne minden gondoltam kitakarítom. Egy athlon 64x2 5600+ procim volt akkor,gyári hűtőhöz nem fértem hozzá,gondoltam leszedem. Na jah,teljes tudatlanságom miatt paszta nélkül raktam össze... így hajtottam vagy 2-3 évig,amíg el nem adtam... A világon semmi baja nem lett!
-
krisi047
senior tag
Eladó egy Lenovo K3 Note fehér hátlappal, gyári állapotban. Ár. 50 ezer
-
br.rak
őstag
válasz Thermaltake #78931 üzenetére
Tegyél rá egy pucolt romot és tartsd meg, mondjuk ha független lenne, vidáman elkelne az eredeti áráért kb azonnal. (esetleg ha valakivel üzletelsz, próbáld meg beszámíttatni)
-
törölt tag
válasz #05304832 #78923 üzenetére
Az én vagyok.
A 32-es karin van 16g zene, meg kb 10g film.
Buszozni az agglomerációból jó az.
De mostanában mivel 0:00-6:00 között kedvező a mobilnet és egyre később világosodik rákaptam arra, hogy ha bicajjal megyek dolgozni akkor a telefon a kormányon lévő tartóban tolja a városi tévé streamet én meg hallgatom... Ha meg valami olyan van féllreállok, és nézem is.[ Szerkesztve ]
-
-
XtremLor
őstag
válasz Thermaltake #78931 üzenetére
Mivel a piac telitve van, piszok nehez eladni a hasznalt telefont sajat tapasztalatom alapjan...
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Fricu
tag
válasz 7Sony7 #78930 üzenetére
Ha nem húzod túl. nem áll le a hűtésed és a tápod is jó - túl él bennünket.
Én még csak tönkretett (nem ment) procival találkoztam.
Nyugodtan vegyél alá akár használt alaplapot.
Hamarabb fogod megunni, majomkodásból lecserélni (hú, a havernek már... van), mint tönkremenne.
Inkább az a kérdés a lap mitől halt be? Táp, kávé?
Nehogy megismétlődjön.Fricu
-
7Sony7
addikt
Van itt valakinek procikkal tapasztalata? Van egy kb 5 éves amd fx4400+ procim, meddig bírhatja még? Megnyekkent au alaplap, vegyek hozzá 10 körül egyet, vagy vegyek másik procit is? Nagy dilemma, ugyanis nem szeretnék sokat rákölteni, csak netezek rajta.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Thermaltake
tag
Valaki 12-be?
-
Laraxior
titán
Van akinek mukodik mobilon a HBOGO szolgaltatas thome-al? Istennek se tudom beuzemelni...
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
pohár
félisten
válasz #05304832 #78918 üzenetére
én is azon nézem, mivel nincs nagyobb a szobámban (22" ez is csak)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bob011
aktív tag
Malomparki kispiacon ma meddig vannak a zöldségesek?
-
pohár
félisten
válasz zolikaDB #78912 üzenetére
persze, de nem lesz ugyanolyan se a filmezés, se a játék azokkal
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
Köszi mindenkinek.
-
htc07
addikt
én pizzát rendeltem párszor altintól a nyáron, tényleg más mint a legtöbb debreceni pizza, azt nem mondom hogy jobb, mert ízlés kérdése, de abszolút nem rossz.
-
pohár
félisten
válasz zolikaDB #78909 üzenetére
29-est keresgéltem, mert a 25 az lófasz magasságban
de még megfontolom a vásárlást, mert ha beújítok egy ilyen monitort, a VGA-m ki fog készülni, most szépen fut a BF4 - BFH kombó 60FPS-sel 1680x1050-es felbontáson, de ha ez megnő 2560x1080-ra, hááát...
-
pohár
félisten
válasz Zola007 #78899 üzenetére
Edigitalban 100%, hogy van raktáron monitor jó áron (legalábbis én találtam egy 21:9-es LG-t, még az iPonnál is olcsóbban), MMTowerben rég voltam, de akkor sem rémlett, hogy lett volna raktáron valamilyen komolyabb monitorjuk
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Terveznék a közeljövőben (1-2 hónapon belül) egy új asztali gépet összeállítani közeli családtagom részére és ehhez szeretnék alaplapot procival választani. Cél:- hobbi szinten full Hd-s filmek vágása lenne (8 Gb DDR3,500 gb Sata hdd, GeForce GTX 560 Ti videókártya, monitor ezek már adottak)
Mivel eléggé lemaradtam a procik és alaplapok fejlődése terén, ezért szeretnék tőlem jobban hozzáértőktől tanácsot kérni, hogy mit lenne érdemes vennem.
Az anyagi keret nagyon meghatározó és tudom ez nem sok, de olyan kb.: 50 ezer körül lenne rá.[ Szerkesztve ]
18 éve a PH-n....
-
Lall
veterán
válasz #65675776 #78877 üzenetére
Altin mår vagy 10 éve itt van Debrecenben, szakácsként dolgozott Olaszországban is. Az Alt-In pizza előtt a No1-nak volt a szakácsa, azelőtt az azóta megszűnt Pippo & Tano olasz étteremnek. Ő nem egy olasz ember, aki főzőcskézik hobbiból, hanem ez a szakmája. Természetesen az Alt-In-ban sem mindig Ő csinálja a pizzát, de az Ő iránymuatásai, receptje alapján készül. Nyilván egy magyar ember is el tud rontani egy magyar kaját, de egy magyar szakácsnak azért nem illik.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Költözés miatt eladóak Hajdúszoboszlón az alábbi, kicsivel több, mint egy éves bútorok:PH tagoknak 10% kedvezményt adunk!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 1, analogos kontrollerel
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Eladó Gigabyte Geforce GTX 1050TI OC 4GB
- Axagon EEM2-UG2 USB-C 3.2 Gen2 M.2 NVMe SSD külső alumínium ház, USB Type-C
- HP Elite X2 érintő kijelzős,és világító billentyűzettel rendelkező laptop(M5 proci.Bang& Olufsen