Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Salex1
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy mire jó ez a szerszám? Az enyém is ilyen, csak BIT-ben, és idegesít, hogy nem tudom, hogy mire való.
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #78681 üzenetére
Én 2 katona ismerőssel beszéltem múlthét végén az edzőteremben, őket másnap vezényelték le délre.
Azonban egyikőjük se panaszkodott ilyenek miatt. Mondjuk mindkettő TEK-es felvételire edz, nem egy kis májkrémtől és kenyértől fog megijedniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz #05304832 #78689 üzenetére
ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő -8e
- Láthatatlan kerítés háziállatoknak (kutya-macska) -16e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - 4e
- mikro headset - 10e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 8e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -13e -
atike
nagyúr
Ismer valaki megbízható francia autóbontót a környéken (Hajdú-Bihar)? Citroen C2-hez kellene pár apróság...
-
törölt tag
válasz sto1911 #78681 üzenetére
Hasonló véleményem van,természetesen ők is emberek,van családjuk stb,de ők választották,van más polgári foglalkozás. A katona élet mindig is ilyen lesz!
Viszont a probléma sokkal nagyobb mint gondolnánk. Az EU nem akarja megállítani még időben! Ha nem tudják,az nagy baj,mert ez civil mozgás,mi lenne ha katonai csapatok jönnének?! Ha meg nem akarják az meg ránk nézve nagy baj. Most komolyan! Németország elég erős stabil gazdasági háttérrel tényleg ezekkel az emberekkel akar munkaerőt növelni? Ezt ki hiszi el???[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Ilyen beledugós védőtokot Debrecenbe hol tudnék venni?
-
sto1911
veterán
Attol fuggetlenul, hogy most tenyleg le lehetnek terhelve, "bekeidoben" mit tesz?
Szaladgal egy kicsit, edzeget, meg nez ki a fejebol? Vallalta azt, hogy pl. valos haboru eseten elso sorban fejbeloveti magat, akkor most ne sirjon, hogy 20 ev semmitteves utan dolgozni is kell.Hajnaltol estig majkremes kenyerert dolgozik meg itthon parezer ember, annyi kulonbseggel, hogy nekik ez eletuk vegeig tart, nem fog 40 evesen nyugdijba menni belole. De nyugodtan menjen ki Koszovoba, ha ennyitol inkabb oda menne...
Bocs, ha nyers vagyok, de ez nem hostett, ez a minimum toluk is, meg a rendoroktol is, hisz nekik ez a munkajuk!
Es ott rohadjon meg mindegyik vezeto, ill. katonai es rendorsegi szervezet, akik miatt ilyen a helyzetuk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz diablo1984 #78677 üzenetére
Conrad-on tudsz tipust nézni, úgy meg könnyebb lesz a dolgod...
-
diablo1984
veterán
pna/gps akkut keresek a beforrasztós tipust, 3,7v, 850mAh-t. merre lehet ilyet venni???
-
atike
nagyúr
válasz PindurAnna #78668 üzenetére
Ennyi.
Nem egy katona barátom ott figyel a határon. Nem tudják a hozzátartozók mikor mennek, mikor jönnek, meddig lesznek... Az egyiküket hétvégén hazaengedték (ő mondjuk irodán van de akkor is)... amiket mesélt... májkrém konzerv és kenyér napokon át... hajnaltól estig dolgoznak, fürdés, alvás, és újra...
A felesége meg itthon sír a két kicsi gyerekkel, hogy ugyan mi lesz és meddig tart....
Saját véleményük szerint már mindegy lett volna, ha inkább kimegy Koszovóba fél évre, mert az legalább tervezhető lett volna, nem pedig ez a nagy bizonytalanság, mint ami itt van. És ha kiment volna legalább meg is fizetik...
Na mind1, rossz volt hallgatni az "élménybeszámolót"... Szívnak, szenvednek, nincs normális ellátmány, és ezek mellett azt látják, hogy a "menekültek" kapják a dolgokat aminek jó részét csak úgy eldobálják, finoman szólva nem becsülik meg... Nem kicsit frusztráló.
Szóval nagy respect az ilyen kezdeményezésekért!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #78672 üzenetére
Ami kellene műanyag tányér és evőeszköz, olyan keksz ami be van csomagolva és zsebben elfér, szelet csokik, energiaital, szájmaszk, édesítőszer.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
SOAD19
addikt
Egy kis vidámság a nap végére, fb-ról lopva:
-
Zola007
veterán
miből van kevés?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz lorcsi #78670 üzenetére
Nem titok, ki van írva.eddig 55ezer Ft jött össze. Volt aki odarohant a gyüjtőpontra és azt mondta nincs ideje vásárolni, itt van 2000Ft beszáll a benzinbe..
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
lorcsi
veterán
a benzinpénz elég jó tétel
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Blabcsi
senior tag
Hát le a kalappal!
Sokkal különb módon dolgoztok, mint a vöröskereszt!https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz lorcsi #78667 üzenetére
Cégektől is és civilektől is.
Ami jelenleg van:
ásványvíz
üdítő
tea
szemeteszsák
kávé
energiaital
méz
100 db zsebkendő
10 db zsebkendő
wc papir
kéztőrlő
szőlőcukor
keksz
nápolyi
háztartási keksz
instant leves
tartós tej
csoki, müzli
női egészségügyi csomag (tampon, intim betét)
kézfertőtlenítő
gumikesztyű
szájmaszk
tusfürdő
vitaminok
készétel konzerv
konzerv
kötszer
kézbalzsam, fogkrém
benzinpénz
jelenleg ilyenek vannak, de mindenből jöhetne mégAmi kellene műanyag tányér és evőeszköz, olyan keksz ami be van csomagolva és zsebben elfér, mert van amikor 12 órát is kinn állnak.
Mivel a rendőrök a törvény szerint nem fogadhatnak el tőlünk semmit, ezért az ottani polgárőrség veszi át ezeket, amit az ellátmány központba visznek nekik, ahol meg is kapják.
Egy levelet mellékelve odaírjátok az email címeteket akkor írni fognak vissza
Folyamatosan fotókkal is dokumentálva van az adomány és annak az útja, valamit a célba érés is, amit a facebook csoportba ki is tesznek![ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz PindurAnna #78666 üzenetére
milyen jellegű dolgokat visznek nekik ?
civilektől származó dolgok ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
PindurAnna
Közösségépítő
Debrecenben keresnénk egy üres garázst vagy raktárat a Debreceni Zsaruellátóknak.
Mivel már most is olyan sok adomány gyűlt össze és nincs hely rá lassan, aminek persze nagyon örülünk
Aki pedig adományozni szeretne, akkor hajrá
Pénteken indul egy teherautó és egy személyautó az adományokkal a határon szolgálatot teljesítő rendőröknek és katonáknak.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz lizakattila #78619 üzenetére
Köszi a válaszokat!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
izee
őstag
válasz SocketA #78661 üzenetére
Jelenleg ez fentről a 3. bejegyzés, azt hittem, PH-s reklám, mint a cikkek között.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
XmoD
senior tag
"panelhibás" Samsung S7710 (Galaxy Xcover 2)-t keresek megvételre. Kijelző és érintő ne legyen sérült.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Sebestyen01
őstag
Enektanart keresunk felnott kepzesere van vkinek ilyen orientacioba ismerose? Penz nem szamit sos lenne!
-
rabtibus
tag
válasz PindurAnna #78656 üzenetére
köszi-köszi, akkor maradok náluk, várom hogy hívjanak felméréssel kapcsolatban ...
valakinek esetleg ismerőse, hogy megsürgesse vagy rövidítse a beszerelést ? (2hónapot mondtak ... )[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz rabtibus #78640 üzenetére
Nálam ők csinálták, minden rendben volt, gyorsan dolgoztak és eltakarítottak maguk után. Számlát, műbizonylatot megkaptam.
-
Borosz
őstag
válasz #05304832 #78639 üzenetére
Aki annyira finnyás, hogy két egyszer kipróbált - kvázi igen, igazad van, használt - agybadugós headsettől elhányja magát annak biztosítok 1dl sebbenzint fertőtlenítés céljából. De magam is szívesen leoldom róla azt az irtózatos mennyiségű szennyeződést, ami ez idő alatt rárakódott.
Sebestyén: max annyi volt, amikor kimondtam, hogy "basszus, nem erre számítottam".
Sebestyén #2: a linken ott a leírás is, mihez használható.
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
válasz lorcsi #78645 üzenetére
X-Earpiece-izé...
Ő az. Vagy sikerült a legnépszerűbb sz@rt megvennem? -
patex1983
őstag
-
senior tag
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #78155 üzenetére
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
rabtibus
tag
Sziasztok,
műanyag ablak beépítéssel kapcsolatban valakinek tapasztalat ??
Panelházban történő cseréről lenne szó.
Bestablak tűnik normálisnak (ajánlat alapján), valakinek van valamilyen tapasztalata velük kapcsolatban ?!Köszi előre is
-
Borosz
őstag
XIAOMI készülék headsettel van valakinek tapasztalata? Vettem kettő agybadugós típust és mindkettő olyan fura...egyrészt olyan kongó hangja van másrészt meg a leghalkabb hangerőn is elég hangos marad ...
Esetleg ha valakinek van ilyen készüléke annak szívesen felajánlom 500Ft/db áron. -
Zola007
veterán
válasz #65675776 #78627 üzenetére
ez leginkább itthon jellemző.
Első okostelefonom akkor vettem, mikor Londonba mentem egy időre, ott mindig naprakész volt, de ott van erre külön iroda, ami gyűjti a közlekedési infókat és módosítják a térképet naprakészen.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Salex1
őstag
válasz sirály69 #78633 üzenetére
UPC, most hangoltam be, mert amikor régebben próbáltam a sima TV DVB-C-n keresztül nem lehetett fogni semmit. Most bejött vagy 14 adás, köztük a magyar alap csatornák HD változata is 1080p-ben és valamiért ezeknek nincs hangja. A többi SD adás tökéletes.
Lehet, hogy a TV hibája, mert egy elég gagyi Vortex hálószobai TV-ről van szó. (A nappaliban, Box-on keresztül persze rendben vannak a HD-k is.) -
Salex1
őstag
Nem tudjátok miért lehet, hogy egy TV-n a DVB-C-vel befogott adásoknál a sima adók rendben vannak, de a HD-knek nincs hangja?
-
devil-k
nagyúr
-
törölt tag
válasz devil-k #78626 üzenetére
Engem is meglepett, mikor kiléptem a Nyugatiból, és azt láttam, hogy árok árok hátán. GMaps-en meg semmi. Odasétáltam a Podmaniczky-n a trolimegállóhoz, ami éppenséggel le volt zárva. A Google ezt sem tudta. Élmény volt megtalálni a megfelelő megállót, ahonnan eljuthattam a Keletihez.
Más esetekben nem ekora szívás, valóban nem szokott gond lenni vele. De azért egy ekkora munkálatot benézni (a 4-6 vonalát újították fel ha jól emlékszem) azért teljesítmény.
Hozzáteszem: a BKK oldala sem volt sokkal több segítségemre. Azon volt specifikus térkép, de nekik meg sikerült az áthelyezett megállókat rossz helyre bejelölni a GMaps térképén...
-
törölt tag
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
devil-k
nagyúr
A Google Maps-nél szerintem nincs jobb. Én ha Pesten járok és tömegközlekednem kell, akkor csak ezt választom. Több variációt ajánlj fel, soha nem csalódtam benne. Annyi, hogy az utazási időket kicsit túlzónak írja. Pl.: 25 perc, közben meg a valóságban 15. (csúcsidő)
lizakattila
Pedig hagyatkozhatsz rá. Megbízható.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
lizakattila
senior tag
válasz HUTCHDB #78618 üzenetére
Hát nem lesz egyszerű...
Félreértés ne essék, nem a google térképre hagyatkoztam. Laktam 1 évig Pesten, ez alapján mondom a javasolt útvonalat."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
HUTCHDB
nagyúr
Tud valaki segiteni nekem, hogy tomegkozlekedessel hogyan lehet eljutni Budapest Nyugatibol Budaors Metro aruhazhoz?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
adam432
tag
Bontatlan telenoros Lenovo A536 eladó, 15k huf
„Si vis pacem, para bellum.”
-
arpeen2
senior tag
Hatha erdekes vkinek itt a malomparki Tenno Fotoba munkatarsat keresnek, ki van irva.
-
7Sony7
addikt
Turbónyomás-mérőt (beszerelő kittel) hol kapok olcsón?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
erik365
senior tag
válasz Borosz #78606 üzenetére
Köszönöm.
Elvileg a Toshiba Satellite C850 C850D C855 C855D C870 C875D C875 L850 L850D L855 L855D L870 L875 P850 P870 S850 S855D M850 L850-T01R Series
Típusoknak megegyezik a billentyűzete,így gondolom a szalagkábel biztosítója is.
Remélem találok valakit aki bont mostanában.1.4 T-jet M32
-
Drughi
addikt
Huawei P8 lite okostelefon eladó
Dual sim, fehér / arany színű.Vadonat új, bontatlan, kártyafüggetlen.
Részletekért PM!Xiaomi 14T
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok,
Van egy HP Elitebook Folio 1020 G1 üzleti ultrabookom, ami vitrinben volt, még 2,5 év garival.
12,5" matt FullHD, Core M, 8 GB RAM, 256 GB SSD, 802.11ac WiFi, ujjlenyomat olvasó, 1,57 cm vékony, 1,27 kg tömegű fém ház, gyárilag magyar, világítós billentyűzet. 2018 áprilisig garanciával. Windows 7-tel telepített, van hozzá 8.1 Pro telepítő (eredeti).Dobozában, tartozékaival adom, újszerű állapotban. 299 ezer forint, debreceni topikból érkezőknek esetleg kedvezmény!
Lesz a jövőben két új, bontatlan telóm is eladó sorban, egy Lenovo P70 és egy Vibe Shot, 1 év magyar Lenovo garival. Ezzel kapcsolatban is várom már privátban érdeklődést!
Üdv,
Adam| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Kickass
őstag
-
dobolan
senior tag
Tud valaki ajánlani megbízható és nem túl drága mosogatógép szerelőt vagy szervizt?
(Van egy régebbi Fagor mosogatógépünk, és az ajtajában eltört valami, így nyitásnál, ha elengedem az ajtót, lenyílik, nem tartja semmi.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest