- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
Csak hogy megerositselek... es meg is cafoljalak:
Az OMV-s benzinbol az autom tenyleg masfel literrel kevesebbet evett, bár 10 literes fogyasztas felett tokmindegy volt
A motoromnal nem tapasztaltam kulonbseget.Ausztriaban, Linzben tankoltunk gázt, na az viszont nem olyan minőségű mint az itthoni, mert ahogy kijottunk a kutrol mar ki is villant a CheckEngine lampacska a műszerfalon. Utana tankoltunk hazafele Győr körül, még mindig vilagit, es amikor hazaertunk boszormenybe a MOLnal tankoltunk gázt, ahol szoktunk, na akkor elaludt a lampa.
Aztan a laptop megmondta h nem olyan minőségű volt a gaz mint amilyen itthon (h jobb vagy rosszabb azt nem tudom)Egyszer tankoltam a Lagunamba Nitro+-t. Úgy megette, h csak néztem, h ilyen keveset mentem vele... Utana soha nem tankoltam Shellnél.
Mondjuk engine függő h melyik benzint szereti. Valaki a Lukoilt isteniti
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Zola007
veterán
köszi benézek
eszembe nem jutott volna hogy van márkaboltjuk, ha még az Adidas is bezárt vevőhiány miatt[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
htc07
addikt
én pizzát rendeltem párszor altintól a nyáron, tényleg más mint a legtöbb debreceni pizza, azt nem mondom hogy jobb, mert ízlés kérdése, de abszolút nem rossz.
-
Zola007
veterán
3x kattintás vagy 6x, nekem nem oszt nem szoroz
ellenben Peto-val mindig működött mindegyik gépen, mindegyik bios-sal, mindegyik pendrive-val, mindegyik ISO-val
Rufussal pedig nem mindig, ezért maradtam az előbbinél[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ha van korábbi MBR, akkor nem mindig tudja megcsinálni a rufus
pontosabban végigmegy, de nem lesz bootolható a pendrive
ha így alakul, akkor parancssorból diskpart-tal törölni kell a pendrive-on lévő partíciót és az mbr-t, majd létrehozni egy új fat32 partíciótMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs