- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Csak hogy megerositselek... es meg is cafoljalak:
Az OMV-s benzinbol az autom tenyleg masfel literrel kevesebbet evett, bár 10 literes fogyasztas felett tokmindegy volt
A motoromnal nem tapasztaltam kulonbseget.Ausztriaban, Linzben tankoltunk gázt, na az viszont nem olyan minőségű mint az itthoni, mert ahogy kijottunk a kutrol mar ki is villant a CheckEngine lampacska a műszerfalon. Utana tankoltunk hazafele Győr körül, még mindig vilagit, es amikor hazaertunk boszormenybe a MOLnal tankoltunk gázt, ahol szoktunk, na akkor elaludt a lampa.
Aztan a laptop megmondta h nem olyan minőségű volt a gaz mint amilyen itthon (h jobb vagy rosszabb azt nem tudom)Egyszer tankoltam a Lagunamba Nitro+-t. Úgy megette, h csak néztem, h ilyen keveset mentem vele... Utana soha nem tankoltam Shellnél.
Mondjuk engine függő h melyik benzint szereti. Valaki a Lukoilt isteniti
-
htc07
addikt
én pizzát rendeltem párszor altintól a nyáron, tényleg más mint a legtöbb debreceni pizza, azt nem mondom hogy jobb, mert ízlés kérdése, de abszolút nem rossz.
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest