- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kat10
tag
Kb 4 napja a facebook elkezdte azt csinálni, vagyis nem csinálni a videók nem töltődnek be vagy nagy sokára.
Valami változott náluk?
win 8.1 van
Van valakinek valami ötlete rá?Go Pats
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #79692 üzenetére
Nekem - "egyesekkel" ellentétben - legalább van egyéni arcképem
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zsoleszhun
addikt
válasz zolikaDB #79693 üzenetére
Régi leírás, de az alapok le vannak írva Windows 7 telepitese kulso HDD-re
¯\_(ツ)_/¯
-
7Sony7
addikt
-
zolikaDB
veterán
USB-s külső HDD-re lehet Windowst telepíteni? (Win7) Úgy, h nem szétszedhető a cucc.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
ilyesmit keresek, akinek lapul valahol fölöslegben csak szóljon.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
-
lappy
őstag
van valakinek acélszegecse összesen 4 db kellene mérete 1,5 max. 2 mm a hossza nem lényeges.
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz 7Sony7 #79656 üzenetére
Köszi
(#79657) local1 Meleget én sem látok az előrejelzésben.
(#79658) Salex1 Már egy hónapja megvettem, ott van a gumisnál
(#79659) sirály69 Lehet jobb a tapadása, mint a mostani nyári gumival, amivel vettük..na meg nem is egyforma a négy. Elől egy pár pirelli, hátul meg egy pár bridgestone van fenn.
(#79660) Dan-szan Én is erre gondoltam. Hirtelen ha jön a nagyon rossz idő, akkor nézhetek ki a fejemből majd..
(#79663) mezis Már előre időpontot kellett egyeztetnem, ott ahová megyek.
(#79664) Salex1 Köszi már megvettem a METROban azt amiről kitettem a képet.
(#79668) jFox Nem lágyult el nyáron a gumi, ha azzal jártál??
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
Valaki dolgozik hegesztőként?
Acél vagy rozsdamentes csőből kellene nekem egy adott szögű fogantyút csinálniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Laraxior
titán
VGA-t keresek, max 35-37k értékben
PCI-E, 2GB, AMD vagy nV mindegy. Garancia, doboz jo ha van.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #79675 üzenetére
Ez egy létező cím, még mielőtt a többiek elhitetik veled az ellenkezőjét és beteszed Spambe
A felhasználói, kártyaadatok módosításáról és a claim/dispute/refund ügyek helyzetjelentését küldik erről a címről.
Ettől függetlenül minden ügyet közvetlenül a paypal https tanusítványos lapján keresztül intézz, ne emailben lévő linkeken keresztül ( ami nem is szokott lenni a tőlük kapott levelekben, maximum a Helpre vagy Resolution Centerre mutató)[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dewil666
őstag
válasz Mikulásbá #79671 üzenetére
(#79672) devil-k
Köszönöm mindkettőtöknek!
Fel is tettem jól működik könnyen hozzá lehet szokni.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan programot Win7 64bit-re amivel programokat lehet törölni? Olyan kellene ami minden maradvánnyal együtt kitörli. A Your Unin-staller-t használtam de Win7-hez nem az igazi. Valami frissebb, stabilabb kellene. Az nem lenne baj ha tudna magyarúl
Köszönöm a segítséget!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
törölt tag
Üdv!
Samsung galaxy ace 4 telefont keresek,független vagy vodásat.
Árat részleteket privátban.
Köszi! -
jFox
addikt
válasz PindurAnna #79655 üzenetére
Ha a hőmérséklet tartósan 7°C alá esik akkor már javasolt feltenni a télit. Így írja a nagy könyv.
Én most egész nyáron télivel jártam.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
func93
senior tag
Üdv!
Olyan embert keresek aki ért hackintosh pc szoftveres részéhez. Volna egy pc, amire fel kellene varázsolni egy osx-et.
Árba megegyezünk.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Salex1
őstag
válasz PindurAnna #79639 üzenetére
Ezt most találtam, ha esetleg megfelel parkolósegédnek: [link]
-
mezis
félisten
Ma reggel a rádióban hallottam, hogy a Dunátúlon (Kőszegen ?) havas eső volt.
Általában a téli gumival kevesebbet szokás autózni, sokszor az elöregedése miatt kell cserélni. melegebb időben kevesebb a hátrányos tulajdonsága mint a nyári guminak hideg időben. Vagyis már nyugodtan koptathatod, (sorban állás, előjegyzés talán még nem szükséges).[ Szerkesztve ]
mezis
-
Dan-szan
senior tag
Még jobban is jársz,elkerülöd a tumultust! Nagyon sokan várnak az utolsó utáni pillanatig akkor aztán megy a roham a gumisoknál!
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
sirály69
őstag
A téli gumi esős időben nem a legjobb tapadást biztosítja..., sokkal jobb a nyári gumi!
Szerintem várd meg a mínuszokat!Szerver Hosting Debrecenben
-
Salex1
őstag
Még meg kellene venni elsőnek
-
7Sony7
addikt
Ha nem lenne már fent, 1-2 héten belül biztos feltenném.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Mikor tetetitek fel a téligumit?
Én holnap..vajon nem korai?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Dan-szan
senior tag
válasz Laraxior #79649 üzenetére
Mondjuk én laptopot ( Dell - Pana ) csatlakoztattam a tv-hez,engem is zavart ugyanez a dolog, A megoldást a vga-nál találtam ott kellett a képernyőt csúszkákkal beállítani,menteni és kész ,talán mélyedj el jobban a vga finomhangolásnál hátha ott lesz neked is.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Ismertek valakit/boltot, aki esetleg helyben foglalkozik laptop kijelzők beszerzésével? Csak kijelzőre lenne szükségem, szerelésre nem.
Vagy ha helyben nincs ilyen, akkor országosan? A lényeg, hogy legkésőbb csütörtökre meg kellene lennie (17,3", LED, matt, 1600x900).
Egy-két boltot már találtam, de jó lenne néhány alternatíva....
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Laraxior
titán
Lehet azzal valamit csinalni h a szamitogep a tvre van kotve hdmivel, monitor nincs, 1920x1080-ban lelog a kép széle. Nem talaltam semmi beallitast. Kisebb felbontasban teljesen jo, de 1920-ban a talca sem latszik, a start menu fele sem...
AMD X9 270X a VGA.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
csizs
aktív tag
privi lesz ez :-)
[ Szerkesztve ]
1x éve a prohardveren!
-
_seth_
veterán
Ért itt valaki a macbookok újratelepítéséhez? Ha igen írjon az illető privit
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
BLeP_i
tag
válasz Salex1 #79610 üzenetére
Hivatalos mérések is vannak.
'52 január elsejéig visszanézhető. /nyilván nem olyan régi dátumokról több adatot kapsz meg/http://vister.hu
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz #05304832 #79635 üzenetére
Kamera meg fejegység kérdése, de ha jót szeretnék kb. 100e Ft.
Engem is zavarni fog, de most erre telik.
Annyiszor 60, ahány érzékelőt szeretnél. Bontottan már 10-ért lehet kapni darabját, de ugye az rizikós, hogy jó-e vagy sem.
Plusz olyan rádió kell hozzá ami erre alkalmas.(#79638) tiborandras Az sem olcsó, de skodához már 10-ért találtam több helyen darabját
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz #05304832 #79588 üzenetére
Tükröm az színre fújt.
Egyenlőre marad ez és fekete, mert ha lesz új fejegység azzal szeretnék kamerát majd. Akkor majd lefújatom és ha nem jó a festés után akkor már nem fog érdekelni.
Rákérdeztem a skodánál, gyári érzékelő színre fújva, beszerelve 60e Ft/db Akkor már veszek egy fejegységet meg kamerát(#79590) mong08 Van korrekciós alátét de akkor sem férne el a csíkban, mivel az is meg van törve két szögben.
(#79591) mezis Legyen neked karácsony, meg vacak...de ez nem hitelből van meg papimami pénzből, hanem saját erőből..épp ezért nekünk nem vacak egy darabja sem...
(#79596) 7Sony7 Én nem merem kockáztatni a fújást..mi van ha lefújatom és nem lesz jó? Garancia is ugrik akkor.
(#79608) Calogero Ebben nincs írva, hogy fényezhető. Neked ia octavia-d van/volt?
(#79619) nagyfejü Sajna sok az eltérés a gyári színnél, mert ők grafit szürkét csinálnak. Akkor meg már mindegy ha fekete..
-
Abri
senior tag
fűtés szezon előtt átnézetném a konvektorokat, tudtok vkit ajánlani?
-
törölt tag
Az ultrahang azért elég érdekes tartomány, szélességét tekintve mindenképpen. Bőven lefedi a földfelszíni rádiózás tartományát is. A denevérek akár 200 kHz-et is képesek érzékelni. Szóval akár a hosszúhullámú rádiózást is. De ultrahangtartományba szokták kategorizálni a 200 MHz-et is.
Ha alevegőben keletkező hullámok lehetnek csak ultrahang hullámok, akkor az orvosi ultrahangok nem azok, mert végig szilárd vagy cseppfolyós közegben terjednek.
Kérdés ezek a kis micsodák milyen frekvencián működnek.
yanna: Valóban. Viszont szimplán frekvenciatartomány alapján nem lehet őket elkülöníteni. Elsődleges kérdés a kibocsájtás módszere. Ha antenna bocsájtja ki és fogja fel ezekben a tolatóradarokban a jelet, akkor semmiképpen sem lehetnek hanghullámok. Viszont ha hangként vannak generálva (azaz valamiféle hangszóró a forrás és mikrofon a vevő), akkor meg nem radarok, hanem SODAR-ok (magyar szócikk természetesen nincs róla, ső, még csak meg sincs említve). Ha RADAR-nak nevezik, akkor rádióhullámokkal dolgozik. Vagy egy újabb dilettáns elnevezéssel van dolgunk.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz #65675776 #79626 üzenetére
Wikipédia:
"A rádióhullámok, mikrohullámok, infravörös sugárzás, látható fény, ultraibolya sugárzás, Röntgen-sugárzás, és gammasugárzás mind elektromágneses sugárzások. Ebben az esetben a terjedés közvetítő közeg nélkül, a vákuumon keresztül lehetséges, ahol ezek a hullámok fénysebességgel terjednek.Hang – mechanikus hullám, ami levegőn, folyadékon vagy szilárd anyagon keresztül terjed, amik egy részét például a fül érzékeli. Ide tartoznak a földrengések szeizmikus hullámai."
-
törölt tag
válasz dwelablack #79623 üzenetére
Ott van az adatlapján, de mindegy...
-
dwelablack
tag
tudja esetleg valaki pentium4 nevu topiktarsunk telefoszamat? Ha igen kuldje mar el priviben legyen szives.
Koszi,
Gy.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
törölt tag
válasz 7Sony7 #79621 üzenetére
És legalább annyira a festéktől is. Vannak festékek, amelyek egyáltalán nem engedik át az elektromágneses hullámokat, és vannak, amelyeket pont annak megfelelően állítanak elő, hogy a lehető legalacsonyabb csillapítást okozzák. Persze a polgári életben nem igazán írják ezt rá egyik festékre sem, szóval lutri a dolog.
-
nagyfejü
őstag
válasz PindurAnna #79584 üzenetére
Cseréltesd ki !! Elvileg a gyártó nagyon sok szinben forgalmazza az érzékelőt!!
-
schulc99
aktív tag
Eladóak az alábbiak:
-4 db. szőnyeg eladó[link]
-fehér tv állvány[link]
-3 db Samsung tv [link]
-kerti hinta [link]
-kerti csúszda [link]
-elliptikus tréner [link]
-fa álló fogas [link]
-bútorok és egyebek [link]Privátban keres.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
xuldar
addikt
AGP-s videókártyát keresek. Követelmények:
1. Működjön.
2. Minél olcsóbb legyen (akár sz@ré'-hugyé').Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Salex1
őstag
Valahol vissza lehet keresni, hogy milyen volt az időjárás egy bizonyos napon? Pl. 2012.nov. 1.
Én kamerán gondolkodtam a kocsiba, nagyon jó kamerákat lehet kapni, de a monitort nem tudnám elviselni és még nem sikerült normális megoldást kitalálni...talán a visszapillantóba épített.
[ Szerkesztve ]
-
-
Calogero
addikt
válasz PindurAnna #79584 üzenetére
Az én szettemnél külön extraként volt feltüntetve hogy a szenzorok fényezhetőek.
Le is lett fényezve normálisan, semmi negatívumot nem tapasztaltam emiatt.Az új autómban gyári van az is színre fújt.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz mghltm #79606 üzenetére
Hmm. Egyre bizonytalanabb vagyok. Lehet inkább mégis kamera lesz. Azzal tán jobban észrevehető az autó sarka is. Meg azt is írják, hogy a radar szűk helyre parkoláskor van, hogy jelzi a melletted levőt is, és ez bezavarhat. Egyenlőre körbejárom a témát, mielőtt döntök.
Igen, még belegondolni is rossz, mi történhet.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
mghltm
addikt
válasz 7Sony7 #79604 üzenetére
abszolut megertelek, hozzad hasonloan inkabb koltok valami kutyure 10-20-30e forintot, mint jarjak birosagra / korhazba es hadd ne folytassam...
meg annyit mondanek a gyarirol ( 4-4 szenzoros ford ), hogy az elsoknek a pittyegoje a muszerfal kozeleben van es magas hangon jelez akadalynal, a hatsoknak pedig valahol a csomagter kornyeken es melyebb a jelzohang.
ha megfigyeled a legujabb autokat, azokon mar 6-6 darab van, jobban figyelik az auto sarkait
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
mghltm
addikt
válasz 7Sony7 #79598 üzenetére
gyari cuccrol tudok nyilatkozni: tacsko meretu kutya, gyalogos, vascso jelzest valt ki, illetve ha dontott helyre allsz vagy onnan allsz le, a talaj szinten. ma reggel a nagyerdon parkoltunk a tornadonal es a jarda padkajara sipolt szepen. fenyezest inkabb ne, fontosabb a normalis erzekeles, mint a kinezet.
nalunk csak akkor kezdem a tolatast, ha a gyereket a kocsi elott latom vagy mar biztosan a hazban van az anyjaval.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar