- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Egy nem szakados magyar-roman stream van valakinek?
Ez nalam meg-megall fel masodpercekre. -
fasterware
aktív tag
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. ddr2 2Gb vagy 2*2Gb ramot keresnék olcsón. Holnapi átvétellel. Pü jöhet, ha van valakinek. Köszi.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
wwhy
veterán
Pár cucc eladósorba került, válogassatok.
Árajánlatot meghallgatok, eladni akarom, nem hirdetni.
Van még mindenféle kábel (táp, SATA, IDE, audio, VGA, RGB).ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Borosz
őstag
Ha valakinek esetleg kedve szottyanna egy LG 4X HD-oz és lenne cserébe egy ár-értékben azonos WP telefon az keressen meg privátban.
-
adam432
tag
Sziasztok!
Könyvelés dologban szeretnék segítséget kérni, mert többféle dolgot hallottam más más könyvelőtől.
Alanyi adómentes egyéni vállalkozó vagyok az eügyben. Emiatt ugye mindent bruttóban kapok, és év végén kell majd adózni. Na most ugye gyűjteni kell a számlákat, hogy azt le lehessen írni az adóból, magyarán annyival kevesebbet kell befizetni a NAV-nak.
Kérdés: egy haveromtól (aki "csak" egy magánszemély, nincs semmilyen vállalkozása), vennék egy komplett asztali számítógépet. Erről ő nyilván nem tud számlát kiállítani... azonban hallottam olyat, hogy ha írunk egy adásvételi szerződést erről, akkor azt elfogadják. Ez így vajon működhet?
Köszi!
„Si vis pacem, para bellum.”
-
törölt tag
Eladó:
Btech BGP-200 gamepad. 2015. 08. 18-án vásárolva. 6k.
Szintén eladó: XFX Pro Series 750W XXX Edition (P1-750X-XXB9) félmoduláris táp. (Jobb híján Hardverkeres link.) Garanciális 2016. 1. 27-ig. 22k
-
mghltm
addikt
a legnagyobb faluban alakul a migrans buli
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
sNORh
addikt
válasz bhonti #77885 üzenetére
Semmi nagy igény, csak van egy Ubiquiti M5 Loco-m és nem tudja a 2,4-et csak az 5Ghz-et. Ahhoz kéne párba valami
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Irmscher 353
aktív tag
ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő -8e
- Láthatatlan kerítés háziállatoknak (kutya-macska) -17e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - 4e
- mikro headset - 10e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 8e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -14e -
PLaci58
addikt
-
Zola007
veterán
-
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Keresek Alcatel OT 995 tulajdonost. Sör csoki árban kipróbálnám a telefonja akksijával a feleségemét, mert nem kapcsol be az övé ha jó az akksival akkor még maradhat ha nem akkpr új telót kell vennünk.
Előre is köszi! PM pls!https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
dewil666
őstag
válasz keccsa #77871 üzenetére
Köszönöm szépen az infót és az ötletet. Néztem azt a tv-t is 129e ft-ért találtam de nem hallottam jókat a Samsung tv-ről (több ismerősöm is panaszkodott) ez nem azt jelenti, hogy amit Te ajánlottál az is rossz.
Sharp kilőve, felhívtam a boltot de már nincs nekik (weblapon még elérhetőként van feltüntetve) kérdeztem a műszaki eladót hogy állítson már fel egy sorrendet a jobb tv-k ből. Panasonic, Philips, Sony .... így ajánlotta. Lg-re direkt rákérdeztem és nem ajánlotta mert a fehér bőrű embernek sárgás a színe. Samsungot nem is említette pedig forgalmazzák. A milyen tv-t vegyek fórumon is több embernek is ajánlottak Panasonic készüléket.
Végül egy Panasonic TX-40CS520E rendeltem meg.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
keccsa
aktív tag
válasz dewil666 #77854 üzenetére
Ha még kapsz, szerintem vegyél inkább egy Samsung UE40H6400-ast, az egyik (hanem a) legjobb ár/érték arányú készülék. Mivel kifutó modell, több helyen (pölö Te.co) 140kHUF környékén árulják. Ha nem szánsz rá ennyit, akkor vedd a 6200-ast, az ugyanaz, csak nem kapsz hozzá Jediegeret, meg lemaradnak a 3D szemüvegek is. Ezek a típusok az összehasonlító teszteken rendre az élen, vagy dobogón végeztek, nem ritkán sokkal drágább modelleket maguk mögé utasítva.
Az LG LCD tévékkel az a baj, hogy IPS paneleket tartalmaznak, melyek (sajnos) tipikusak, vagyis a szép színek és széles betekintési szögek mellett gyenge feketével rendelkeznek.[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
kat10
tag
válasz Atomantiii #77835 üzenetére
Daniella vagy Kujbusvill a Vágóhíd utcán kb 200 méter van a két bolt ott találsz feketét.
Go Pats
-
Madn!ght
addikt
Eladó új, telenoros okostelefonok:
- LG Leon 4G LTE
- Microsoft Lumia 532 WPBeszámítás: SSD, illetve NI Traktor X1 kontroller.
Esetleg megvételre is érdekel jóárasított Traktor X1 MK2 kontroller. -
ati012
őstag
válasz Atomantiii #77867 üzenetére
Zokni. Gyapjú zokni.
Lehet szólni ismerősöknek, barátoknak, kollégáknak. Nagyobb tétel esetén tudom olcsóbban adni (100pár = 6.000 Ft).
Egy kisebb várost fel tudok zoknizni ha úgy van. Van egy "pár" db.
-
yanna
addikt
válasz Atomantiii #77864 üzenetére
Akkor jól gondolom? Tehát nem fejpánt, vagy tundrabugyi.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
IBM Thinkpad T20-hoz kellene némi HDD és RAM.
Ajánlatok priviben.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
erik365
senior tag
A következő lenne a gondom, adott egy 32gb-os micro sd, letörlök róla mindent.
Kiveszem a laptopból, visszateszem, megint rajta van minden...
Formázni nem engedi.. Mi lehet a gondja? ?
Gopro-s videók vannak rajta, ha ez számít valamit.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
Zsoleszhun
addikt
-
Sebestyen01
őstag
Köszöntem az érdeklődést a powerbank elkelt!
-
senior tag
-
erik365
senior tag
Van itt köztetek vasúti munkakört ellátó egyén?
1.4 T-jet M32
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ismét tv-s kérdés.
Sharp AQUOS LC-37D44E-BK [link] cserélek le és egy Sharp AQUOS LC-39LE752V [link].
Teljesen elégedett voltam a régivel is de eljárt felette az idő és eladtam míg kapok érte valamit.
Szerintetek milyen a kiszemelt új tv? Nem baj hogy 2013-as modell?
A tv-s fórumon egy ember írta hogy nem ajánlja a Sharp tv-ket. Inkább Samsungot vegyek, más meg azt írta ne vegyek Samsungot. Nem egyszerű az élet azon a fórumon sem.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
HANDO88
senior tag
Nem érdekel valakit egy jó kis proci hűtő? Persze nem az új árán.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
-
ildi_
tag
Van közös képviselője a társasháznak természetesen, de kb. ennyit tudott mondani, hogy jelentsem be a biztosítónak (amit akkor én már napokkal előtte megtettem). A kérdésem az, hogy amúgy ennyi a dolga, hogy az amúgy kifüggesztett kötvényszámot se tudja elmondani? Egyéb más dolog nem lenne a kötelessége ilyenkor? A társasház megóvása, esetleges további beázások elkerülése, emiatt tájékoztatni a lakóközösséget mondjuk egy lakógyűlésen?
[ Szerkesztve ]
-
ildi_
tag
A nagy esőzések alatt beáztunk, holott van felettünk még egy lakás, szóval valószínűleg az erkély felől jöhetett be a víz. A lényeg, hogy a felső szomszédom erkélyét meg kell csináltatni. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyire vonható bele ebbe a közös képviselő, vagyis ez beletartozik-e még a munkájába? Gondolok itt arra, hogy jelezze a szomszédnak, hogy probléma van, hívjon szakembert (vagy ajánljon), hogy mit kellene csinálni, hol a probléma vagy ezt nekünk kettőnknek kell megoldanunk?
-
tahepa
senior tag
VTX HD5770 videokártya napi használatból eladó 10 körűl....de majd möglássuk a végit..
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Eladó egy felső-kategóriás konfiguráció:
Gigabyte Z97P-D3 alaplap (2 év garancia) + i5 4590 BOX (3 év garancia) proci + 16 Gb DDR3 Samsung RAM kitt + Tri-X 280X videokártya összesen 167000 Ft
Személyesen Budapesten és Debrecenben vehetők át. (esetleg futár is szóba jöhet)Érdeklődni privátban.
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
sNORh
addikt
Keresek Kültéri AP-t, vagy beltéri is lehet ha van hozzá Antenna
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Shokkolo
addikt
Uraim,
Volt itt nemrég szó klímáról.
Arra lennék kiváncsi, hogy mi most az ajánlott tipus... ?LG / Samu / Midea / Daikin -t nézegettem eddig, valami más alternatíve ami éri az árát és tartós?
Az dereng, hogy szerelésre a world klímát ajánlották itt páran.
Esetleg ezekből ajánlott tipus?Vége a szezonnak, jönnek az akciók, és a jövő nyárnak nem mennék neki nélküle.
Kihazsnálnám az őszi eksönöket[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
atike
nagyúr
válasz Atomantiii #77835 üzenetére
Tény, hogy vagyunk többen is itt akik valamilyen szakmába vágó cégnél dolgozunk, de azért szerintem többnyire magánemberként vannak jelen. És csak úgy otthon ritka ilyen mennyiségű elfekvő készlet...
Rákérdezek a kollégáknál, van-e valahol... Nálunk nincs, az már kiderült...
-
atike
nagyúr
válasz Atomantiii #77833 üzenetére
50-100 m elfekvőben...?
-
Atomantiii
addikt
Nincs valakinek elfekvőben RG6 Tri Shield 75 Ohmos koax kábele fekete színben? 50-100 m-es darab?
Vagy hol keressem ahol biztosan van fekete színben is?
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
A Remax-nál ki szoktott tintapatront töltetni? Canon nyomtatóba lenne, mi a vélemény jól dolgoznak, esetleg más alternatíva?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
törölt tag
válasz #05304832 #77794 üzenetére
A LED valójában csak a háttérvilágítás típusát jelenti. Régebben ez ugye CCFL volt (fénycső).
Más: Valakinek nem kell esetleg egy Btech BGP-200 gamepad? Indulóár 7k.
Szintén eladó: XFX Pro Series 750W XXX Edition (P1-750X-XXB9) félmoduláris táp. (Jobb híján Hardverkeres link.) Garanciális 2016. 1. 27-ig. 22k
-
bobace
addikt
válasz Zola007 #77818 üzenetére
Régen sokat használam, még egy progit is írtam rá, hogy lementsem az adatokat, de marha lassú volt,így feladtam Itt találam meg, hogy az első kocsimat kb 280e-ről tekerték vissza 80e km-re
Kár, hogy a tanúsítványok már nincsenek fent
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
xuldar
addikt
válasz zolikaDB #77799 üzenetére
"minden egyes eleme új, gyári...", majd 14 soron keresztül (a "stb, stb."-t meg sem említem) felsorolja a nem gyári összetevőket, az ocsmány lökhárítókat, stb-t. Ráadásul pofátlanul drágán adja. Gratulálok annak a gyűjtőnek, aki ezt a förmedvényt megveszi.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
pizzas84
tag
Üdv.
Keresek videókártyát jó áron. Max 10.000ft-om van rá, Debreceni személyes átvétellel.
-
Shokkolo
addikt
válasz Sebestyen01 #77822 üzenetére
Nem fizettem sose
Tartom magam ahhoz, hogy ha költeni kell a kocsira akkor nincs mese.
Műszakin: fék-futómű nem játék. Az életem múlik rajta...Régi zöldkártya: ha sz@r ott a motorral van gebasz... megint nem vicces, mert nem dísznek tartok autót.
Sok esetben amennyit le kell tenni "kézbe" annyiból a baj is orvosolhatóRáadásul egy régi GTi -ről van szó, ami amúgyis igényelte az odafigyelést
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
copass
veterán
válasz thomasvold #77814 üzenetére
multimediatower. készleten vannak cuccaik rendesen, csak ajánlani tudom őket, korrektek.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Davetim
tag
Keresek Nokia BL-5CB aksit!
-
zolikaDB
veterán
pcx, olcsó, jó! (postával is kedvezőbb, mint a mmtower)
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #77817 üzenetére
[link]
zöldkártya már nincs, de azért régebbi autókra dobhat érdekes dolgokat.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Sebestyen01
őstag
Pest, és posta.... A multimedia is csak rendelésre hozza a cuccok többségét
-
csapee
őstag
-
thomasvold
őstag
Debrecenben milyen nagyobb számítástechnikai áruházat tudnátok ajánlani, aminek van weboldala is és megbízhatóak, készségesek? Kellene valami sürgősen, de itt (Nyíregyháza) nincs nagy választék sem üzletek, sem termékek terén.
-
Zola007
veterán
válasz zetecR #77812 üzenetére
azt hiszem a többiek nevében is kijelenthetem: átgondoltuk
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
zolikaDB
veterán
Ha már Lada. Ennek a hangjától kiráz a hideg.
-
zolikaDB
veterán
válasz XtremLor #77809 üzenetére
Havassy mester szerintem nem adná a nevét egy ilyen szégyenteljes hányadékhoz.
Havassy Motorsport
Mindenesetre az úriember kicsit túllőtt a célon ezzel a kreálmánnyal. -
XtremLor
őstag
válasz zolikaDB #77807 üzenetére
Ne legyen 0kilometeres, de egy 1-2 eves Mo-on vasarolt, alig futott peldanyt is veszel, amiben nem leszel a nevetseg targya, es persze jol felszerelt nem egy fapados revizio! Ez az auto gusztustalan ne haragudjatok, egy minimalista iranyt kellett volna megcelozni, a designer kutba folythatna magat. Mindegy mi van az autoba uj havasi etc 5 milla gyerekek....
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #77806 üzenetére
AEA-365
Lada 1500 (1990)Vizsgálat ideje: Műhely neve: Műhely címe: Meddig érvényes:
2007.06.04. 12:49 JUHÁSZ FERENC EGERSZALÓK 2008.06.04.
2008.07.22. 14:56 JUHÁSZ FERENC EGERSZALÓK sikertelen
2008.07.22. 14:41 JUHÁSZ FERENC EGERSZALÓK 2009.07.22.
2009.07.27. 13:34 JUHÁSZ FERENC EGERSZALÓK 2010.07.27.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz arpeen2 #77805 üzenetére
több pontatlanság van a hirdetésben, a teljesség igénye nélkül:
évjárat 2015/5 - egy új autót miért kell restaurálni ???
Hogyan restaurálta 1 éven át, ha az autó évjárata 2015/05 , van már időgépe is???
"Az autó minden egyes eleme új, gyári." - igen pont ezekkel lökhárítókkal, felnikkel, gumikkal, beltérrel gurult ki a gyárból... (WTF )
Ha minden eleme gyári új, akkor miért írja, hogy a belső egyedi tervezésű, akárcsak a külső design???
Illetve a rendszáma AEA-365, na ezt nem 2015-ben adták ki.
Egyszóval emberünket vagy nagyon csúnyán megvezették, vagy pedig ő próbál most valaki mást megvezetni.Mindenesetre nekem, ingyen sem kéne, ennyiért meg már autót is kapni...
-
atike
nagyúr
-
SOAD19
addikt
Mivé fajul a világ, egyedül a szelfibot hiányzik a képből, úgy lett volna az igazi. (haon-ról lopva):