Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
-
adorjant
őstag
Telekomos Iphone 5 és-vagy 5s készüléket keresek!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Valakinek van Samsung S6 vagy S6 edge telefonja?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
schulc99
aktív tag
Eladóak az alábbiak:
-dohányzó asztal [link]
-Zanussi hűtőszekrény [link]
-Konyhaszekrény szett felső + alsó rész [link]
-Minikalor olajkályha [link]
-Siesta gázkályha [link]
-Orion TV [link]
-ülőpad és tárolóhely egyben [link]
-sarok polc [link]
-4 db szőnyeg [link]
-3 db Samsung tv (51, 55, 72 cm) [link]
-kórházi betegágy [link]
-retro szekrény [link]Ha valami érdekelne, akkor privátban keres.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Salex1
őstag
A jövőheti salakmotor versenyre lehet még jegyet kapni, ha igen, hol? Nem tudjátok mennyibe kerül?
-
sNORh
addikt
Sony xperia E3 Voda fuggő, szép hibátlan állapotban. 1 év garanciával. 20k
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
xigris
őstag
Sziasztok 2x4 gb noti ram eladó hynix érdeklődni pü-ben
-
fenergie84
addikt
Lenovo A536 eladó, érdeklődni püben
-
beencee
őstag
ELADÓAK:
Hunter öntözőautomaták -- 8k
IKEA HACKAS CD állvány -- 3k
Lenovo Ideapad S9e netbook -- 15k
D-Link DWL-G520+ PCI WLAN kártya -- 1,5kKERESEK:
Mindenféle, az 1920-70 évek között gyártott "retro" széket, fotelt, asztalt, kisbútort, lámpákat, dísztárgyat, képet, stb. Ha valakinek van hasonlója és megválna tőle, kérem ne tartsa magában és priviben, vagy levélben küldjön róla képet. Ehhez hasonló, korabeli modernista stílusúak érdekelnének, népies, stb. nem.
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Ps3 szervizben van itt olyan aki nagyon benne van?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Vénkert környékén tudtok olcsón és jól dolgozó esztergályost?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
morix
csendes tag
Sziasztok!
Olyan valakit keresek Debrecenben (vagy a környékén), akinek van Cetelem hitelkártyája és hajlandó lenne nekem segíteni egy vásárlásban. Természetesen nem ingyen kérem és a vásárlás összegét is azonnal megkapja. PÜ! -
Vvyergas
újonc
Sziasztok! Debrecen és környékén keresnék eladó Intle Core 2 Duo E7500-as processzort.
-
Beerdrinker
tag
[ Szerkesztve ]
"Where is Jessica Hyde?"
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
_seth_
veterán
Eladó:
Hama Rexton 170 Dslr fotós táska
Asus X552C 15,6" LED i3 8GB DDR3 750GB nvidia 710m
Hyundai 19" LCD Pivot monitorIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
erik365
senior tag
Debrecenben hol tudnék olcsón, jól láthatósági télikabátot venni?
Ilyenre gondolok:1.4 T-jet M32
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
mghltm
addikt
válasz kolanda #79869 üzenetére
nala kerdezz ra, korabban en is tole vasaroltam. rugalmas, gyors, biogalos atvetel
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
kolanda
tag
Displayport - HDMI átalakítót keresek
-
törölt tag
válasz dobolan #79864 üzenetére
Milyen jellegű épület?
Csak dugalj van rajta? Esetleg valami világítási (fényforrás/előtét) hiba, vagy fix bekötésű eszközök (szivattyú/kapu/külső mozgásérzékelő) hibája?
Valamelyik dugalj/dugvilla nem volt olvadt/kormos/deformált/meleg?
(#79865) A Tejesember:[ Szerkesztve ]
-
hucsikoi
senior tag
válasz dobolan #79864 üzenetére
Szia.
Keresd a PH villanyszerelőjét
-
dobolan
senior tag
Sziasztok!
Hátha van itt valaki, aki ért a villanyszereléshez.
A villanyóra szekrényben a fő megszakító tegnap lekapcsolt. Végig próbálgattam a az összes kismegszakítót, és az egyik körre kötöttet ha felkapcsolom, akkor a főkapcsoló lekapcsol. Beazonosítottam, hogy melyik konnektorokhoz tartozik, és mindent kihúztam belőle, de ha felkapcsolom, akkor a főmegszakító azonnal leold.
A kérdésem az, hogy akkor most az áramkörben zárlatos valami, vagy a kismegszakító hibásodott meg? Elvileg a kismegszakítónak kellene először oldania, de az nem csinál semmit. 6 amperes, a főmegszakító pedig 20 amperes.Még mielőtt villanyszerelőt hívnék, jó lenne tudni mi lehet a hiba.
Ha valaki tudja a választ, ne tartsa magában.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
SOS ben kellene valaki aki jóáron megcsinálná egy indesit felültöltós mosógép elektronikáját!!!!!!!
üdv
-
Nooki
tag
Eladó:
Toshiba 500GB Sata HDD 6500FT
Samsung 250GB Sata hdd 3500Ft -
Borosz
őstag
Keresek mai nappal bezárólag 1db PCI-os és 1db 4x AGP-s VGA-t. Átvétel: 16:30 után a Böszörményi út vonalán és vonzáskörzetében. Pü.
Továbbá:
- szükségem lenne pár kondenzátorra, de nap közben nem tudom megoldani, munka után meg már bezárnak ezek az üzletek. Aki esetleg ma ilyen helyen jár és tud segíteni az írjon rám. Köszönöm. -
jim bcs
nagyúr
Üdv urak!
Nem jár valaki ma vagy holnap Debrecen-Nyíregyháza_Nyíregyháza-Debrecen vonalon? Egy csomagot kellene elhozni, átvétnél fizetem is.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
hcs57
addikt
Radal radiátor eladó: [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
_seth_
veterán
Eladó:
Hama Rexton 170 Dslr fotós táska
Asus X552C 15,6" LED i3 8GB DDR3 750GB nvidia 710m
Hyundai 19" LCD Pivot monitorIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
szasanyi
félisten
Eladó Sony Micro Hi-Fi (CMT-CP2WA) - 15k és új, 2.5" USB 2.0 ház próbagarival 1.5k - alapvetően nyíregyházi átvétellel.
-
Papaj x
senior tag
Pár apróság eladó, lehetőleg privátban, vagy inkább telefonon, Utána küldök képet, s infót..
-Grundig hdmis 32" lcd tv szép állapotban, 32900 HUF fix
-asztali gép (1gb 4650 agp, 2gb ddr1, 160 gb merevlemez, athlon 64 3200+) 14900 HUF
-Yamaha dsp-492a 5.1-es erősírő - 25.000. HUF
-Sony hangfalpár SS-420 - 17.000. HUF
-Heco Megaspace passzív mélyláda (100/150W 4-8ohm, dupla tekercses) 9900 HUF
-Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Wi-Fi P3110 (kijelző takaró repedt, de hibátlanul működik) 10.000. HUF
-MSI MS-7502 alaplap - 9900 HUF
-Asrock Alivenf6G-DVI AM2 alaplap - int. vga 8000 HUF
-15" lcd monitor, 5000 HUFÉrdeklődni: privát, vagy 30/ 576 38 hatvan
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Atomantiii
addikt
válasz kolanda #79854 üzenetére
Rárakod egy kartonpapírra, leviszed a pincébe vagy ki a kertbe ha van, az ilyen festék nagyon hamar szárad. Fél óra alatt kész az új monitorod.
Kb 1500-ból kihozható a dolog, persze ha valaki tud segíteni neked ebben akkor hajrá, de hamarabb kész vagy vele saját magad.
-
kolanda
tag
válasz Atomantiii #79853 üzenetére
A keretet eltávolítani nem nehéz, de a festéssel nem szívesen pepecselnék, ha van valaki aki egy flakon festék árában szakszerűen lefujná.
-
Sanyabá
senior tag
válasz Atomantiii #79850 üzenetére
Értem, és köszönöm ! Ebből nem fogok meg gazdagodni.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Atomantiii
addikt
válasz Sanyabá #79849 üzenetére
Van legalább 5 db ilyen sharp fejem, talán valaki mást érdekelhet a dolog, de nézz körül bármely hirdetési portálon, gyakorlatilag szinte lehetetlen eladni, hogy neked is megérje.
Bármelyik webáruházban kicsivel többért újat kapsz mint amennyit kérhetne érte az ember.
A beltérihez hiába van távirányító, gyakorlatilag semmit nem tudsz vele kezdeni, hacsak nem olyan alkatrészt keres valaki valami más kütyühöz ami éppen benne van.
Talán a twin fej amit el tudsz passzolni értelmesebb áron.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
válasz Atomantiii #79848 üzenetére
Gyakorlatilag itt van minden, pár ezret csak meg ér , nem? Ja, még távírányító is van hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz Sanyabá #79844 üzenetére
Értem, gondoltam rákérdezek, sose lehet tudni kinek mi hever otthon feleslegbe, ami neki már semmit sem ér, de másnak még jó lehet.
Na mindegy ha valakinek van valami érdekes műholdas cucca feleslegbe értelmes áron bármikor írhat pü-t hátha érdekel a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
válasz Atomantiii #79843 üzenetére
Semmi más nem maradt meg sajnos.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Sanyabá
senior tag
válasz Atomantiii #79843 üzenetére
Csak ennyi maradt meg.
-
Sanyabá
senior tag
-
Sanyabá
senior tag
válasz Atomantiii #79839 üzenetére
Azt már rég el adtam, de két vevő fej van hozzá.
-
Sanyabá
senior tag
-
schulc99
aktív tag
válasz Atomantiii #79835 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy utána néztél.
Reméltem, hogy még életképes a dolog, de ezek szerint tutira halott.
Reggel megy a kukába.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
Nagyszülők költözése miatt eladó bútorok és egyebek.
Na bármi érdekel akkor privátban keres.-konyhaszekrény szett alsó + felső rész [link]
-kerti hinta és csúszda [link]
-Karancs 2t típusú[link] 2 égős gáztűzhely
-régi Orion tv [link]
-elliptikus tréner edzőgép [link]
-mosogatószekrény [link]
-egyszemélyes heverő [link]
-retro szekrény [link]
-kattanós kanapéágy [link]
-dohányzóasztal [link]Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Zola007
veterán
Elfogyott a januárban beszerzett rágó-adag
Ha megint lát valaki nagy kiszerelésű rágót (vagy kicsit, de olcsón), szóljon legyen szíves!Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék.
Előkerült a szekrény mélyéről egy műholdvevő egység egy része.
Maga fel és a tányér nincs meg csak a képen lévő darab.
Fogalmam sincs mennyi idős, de nem mai darab.
Használható még valamire vagy kuka?
Mivel régi, alkalmas a mai rendszerekhez ?[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Ilyet (de pontosan ilyet) nem tudjátok, hogy nem lehet itt valahol megvenni? Nem tudom miért, de csak ez a típus a jó és a postázás költsége az pont annyi, mint maga a termék, szóval jó lenne ha valahol személyesen megvásárolható lenne....
(Ablakhőmérő 102405-ös típus)
-
senior tag
ÚJ, HÓFEHÉR HP Pavilion G4 - 14 LED / AMD A6 / 4 v 8Gb DDR3 / AMD 7520G / HDMI / WebCam / Win8
Ár: 64 900 FtKERESEK
32col körüli (a szélessége kb. 80 centi széles lehet) LCD TV-t, ami képes USB lejátszára. Csak számlaadással együtt érdekel![ Szerkesztve ]
-
stb123
tag
Valakit érdekel egy tp-link tl wr 740N, bontatlan fóliás, multimedia towerbe szóló garanciás router 3,5 k-ért?
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Egy gyors kérdés:
Átfolyós vízmelegítőt vagy boijert hol érdemes venni a városban?
( elektromos )https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
kungzi
veterán
Eladó LG RH266 160GB-s DVD felvevő!
10k-ért már vihető!
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
eladó néhány dolog:
Lg Nexus 5 32Gb független, fekete, aktiválatlan mályvacukorralHTPC építésből visszamaradt csomag:
Új Kingston 2*4Gb 1333 DDR3: 10k [link]
Új Samsung SSD 840 256Gb Sata 3. Aki ismeri tudja, hogy nem gyerekjáték Ajándék beépítő kerettel: 30k [link]
Asus v210 1Gb passzív PCI-E vga HDMI/DVI/VGA kimenettel 6k [link]
3*1Gb ddr2/800 Kingmax: 4k
2*512Mb ddr2/800 Kingmax 1.5kÜdv,
Gy.[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Valakinek ötlete a windowsos problémámra?
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #79804 üzenetére
Halogént rühellem, ebből is ez az egyik leghülyébb konstukció
Ahol lehet lecseréltem led-re, de minimum kompakt csöves lámpára.
Konyhában havonta ment ki nekünk is a 4-500 Ft-os izzó, már a boltban nem is kérdezték mi kell, csak rakták ki a pultra, ha mondtam, hogy kell 2 izzó
Aztán vagy 3 év és 30 db után meguntam és kihajintottam a p-ba. Lett helyette Rabalux UFO lámpa 2 kompakt csővel. 2 éve van fent, köszöni, jól vanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest