Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szandisas
őstag
-
sto1911
veterán
válasz PindurAnna #75386 üzenetére
Akkor lehet apa-fia es csaladban marad a hulyeseg
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #75393 üzenetére
kövezzetek meg, de dieselt szerintem csak cégbe érdemes venni vagy ha valaki szereti a nyomatékát
nem ismerek senkit, aki magáncélra annyit megy, hogy megérje hosszú távon[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz bob011 #75390 üzenetére
a lapkábel nem jó sajnos, mert nem nem lehet szépen szétszedni, de köszi azért
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ati012
őstag
válasz Zola007 #75388 üzenetére
Mert a magyar ember egy ideált szeret venni, egy álmot, aminek semmi köze a realitáshoz.
Pontosan ahogy mondod
Láttam már folyóból kihúzott autót, amit fél év múlva hölgy tulajdonostól sérülésmentesen eladó volt.....és ha már autó:
Nissan Pixo 1.350.000 Ft
Toyota Supra 500.000 Ft
Ferrari F355 bodykit 500.000 Ft
Kymco GranDink 125 100.000 Ft
Piaggio Typhoon 100.000 Ft
Yamaha Booster 65.000 Ft
26" kerékpár 15.000 Ft
-
Zola007
veterán
Keresek hibás VGA vagy HDMI kábel.t
Vagy bármilyen kábelt amiben belül nagyon vékony vezetékek vannak (<0,5mm vagy ha rá van írva, akkor AWG 33 és ettől nagyobb szám)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #75384 üzenetére
Logikus
Viszont itt magyar viszonylatról volt szó és itthon ritka ami jó vagy túl drágán mérik.
Te sem puszta passzióból hozol külföldről.Hiba alatt nem azt értettem, hogy lóg a bele.
Pl. tesómnak vettünk egy swift2-t.
Rendes volt a srác, válaszolt minden kínos kérdésemre (pedig akad néhány ) Megtekintéskor és átvételkor is rendben volt minden, tudtam az autó összes hibájáról. Mondjuk 1,5 óráig néztem, már azt hitték maradunk vacsorára. Azóta egyébként sokszor találkoztunk, jó kapcsolatban vagyunk, mondhatni barátok. Szóval elmondta volna ha valami gázos vele. Meg 4 év alatt már ki is derült volna
Az apja autófüggő, akkor vette éppen a 19. autóját, szóval náluk ez az autó-adásvétel amolyan szokásos éves esemény.
Többször beszéltünk már a témáról és felháborító a magyar használtautó piac mind eladói, mind vevői, mind kereskedői oldalról. Pl. ő mindenkinek elmondta telefonba - ha kérdezték, ha nem, - hogy a jobb eleje sérülve volt (beletolattak) és sokan amint meghallották, gyorsban elköszöntek.
Egyébként szakszerűen javítva lett Cascora, új alkatrészekkel, mivel belefért a biztosító által számolt összegbe, még azt is kicseréltették, amit nem lett volna muszáj.Halkan megjegyzem: szívinfarktust kapna a magyar használtautó tulajok fele, ha varázsütésre most azonnal kezébe kapna egy listát mindenki, amin fel van tüntetve a "tuti" vételének az összes korábbi baja, sérülése.
Mert a magyar ember egy ideált szeret venni, egy álmot, aminek semmi köze a realitáshoz. Aztán mikor kiveszi a biliből a kezét, akkor rájön, hogy nem úgy kellett volna hozzáállni, hogy új autót várok használt áron vagy éppenséggel lehet, de akkor meg utána kell menni akár az ország túlvégére vagy a szomszédokhoz és meg is kell fizetni. Mert a jó állapotú használtautónak mindenhol ára van.
[ Szerkesztve ]
-
bob011
aktív tag
Keresek
SonyEricsson z200i mobiltelefont, bármilyen állapotú érdekel! Privátot írj! -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz sto1911 #75380 üzenetére
Na nem mertem konkrétan rákérdezni..de pont itt egy magas nagy darab pasi göndör hajú, szinte felemelt hangon közölte, hogy ne csináljunk már butaságot. Nem szabad benzines autót venni, és minden árom egy 4,7Milliós suber b-t akart ránk sózni de úgy, hogy ki se tudtunk jönni tőle mert csak mondta és mondta. Pedig nekem is van jó beszélőkém, de szóhoz alig jutottam mellette. Mondja hogy de azt kell megvenni mert ilyen meg olyan jó, stb. mondom nincs annyi pénzünk, erre nem baj van hitel. Mondom nem akarok hitelt, nem érdekelte és csak mondta és mondta. Közbe csörgött a telefonom én kimentem, Gábor meg mire visszamentem már szinte vitázott vele, hogy nem kell a super b. Volt ott egy kombi II-es oktávia, rákérdezek arról mit lehet tudni? Mert kiírva semmi nincs az autóról. Azt mondja az el van adva. Megkérdezhetem mennyiért? Az tabu fogjam fel. Csak néztem. Erre sarkon fordultam és felvettem az ő bunkó stílusát, jó hangosan odaszóltam, fiúk gyertek dolgunk van. Viszont látásra. És még jött utánunk és mondta, hogy akkor is diselt kell venni, stb, stb. Szerintem az nem volt józan vagy nagyon nem normális pasas.
(#75381) A Tejesember Eladóként is a legbiztonságosabbra törekednék hidd el Én optimistán írtam, hogy kapsz egy új autót. Mi sem kaptuk, hanem összejött rá a pénz hosszú idő alatt. Mi nem adjuk el a suzut, mivel itt egy kamasz fiú, neki tökéletes lesz tanulni és gyakorolni a vezetést. Nem mai csirke már, nagyon olcsón menne el, ha elmenne. Ameddig gurul, jó lesz hogy azt gyepálja a gyerek
(#75382) tiborandras Igen az. Hisz ekkora kasznihoz meg klímához kell ekkora motor. 1.4 van dögivel, meg 2.0-ás. Köszi
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
senior tag
ELADÓ
Asus Transformer Pad TF300T - 10" IPS 1280x800 / Tegra 3 QUAD CORE / 32Gb
IRÁNYÁR: 49 900 FtMagyar Acer Aspire 5715Z - 15.4" / Intel Pentium Dual Core / 2Gb DDR2 / Intel X3100 / Szép állapot
Ár: 29 900 FtMagyar HP NX6310 - 15" / Core Duo T2050 / 2.5Gb DDR2 / 80Gb HDD / Jó akkuval / szép állapot
Ár: 27 900 FtKERESEK
4 db AA újratölthető ceruzaelemet fényképezőbe. Van valakinek eladó vagy hol lehetne kapni?[ Szerkesztve ]
-
ballor.hu
tag
Eladó egy PS3 konzol 45eFt ajándék GT5 játékkal!
- 320 GB-os winchester
- két DS3 joy
- karcmentesen, dobozában, tartozékaivalA lenti PS3 játékokkal egyben 50eFt
=====================================
Eladó PS3 játékok:
- Metal Gear Solid 4 4eFt
- Heavy Rain 4eFt
- Gran Turismo 5 2eFt
- God Of War III 4eFtMinden játék karcmentes, nem platinum kiadás!
=====================================
PS4-re eladó játékok:
- Drive Club 7eFt
- Little Big Planet 3 (bontatlan, Sony fóliás) 6eFt
- InFamous Second Son csak lemez 4eFtSEMMIFÉLE CSERE NEM ÉRDEKEL! Érdeklődni privátban!
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
mghltm
addikt
válasz PindurAnna #75373 üzenetére
tippelek: 1.6 benzines?
nagyon jo valasztas: megfizetheto az ep esz hatarain belul, 4 embernek + csomagoknak boven jo, van hozza dogivel alkatresz uj vagy bontott, meg nem annyira bonyolult szerkezet igy nem hagy a pacban es konnyu szerelni is
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
hucsikoi
senior tag
válasz PindurAnna #75378 üzenetére
Köszönöm Anna erre a lehetőségre nem is gondoltam. Persze, hogy az egyik biztosítója fizet, ha van biztosítása. Én arra az esetre gondoltam, amikor nem a kereskedő hibájából történt a baleset. Még akkor is az eladó szívja meg, ha nem a kereskedő hibás a balesetben, mert lényegesen csökken az autója értéke. Vevőként lehet, hogy ilyen könnyedén fogod fel, hisz nem a Te károd. Eladóként lehet, hogy másképp értékelnéd a dolgot. Nem mindenki van tele annyira pénzzel, hogy előbb vegyen, aztán adja csak el. Nálam ez sajnos fordítva van.
-
sto1911
veterán
[link], 187. sz. alatt.
Egy pocakos majom verte ott a mellet.[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz Borosz #75361 üzenetére
Hegeszteni lehet, forrasztásról még nem hallottam. Amúgy jobb ha h.mesterhez viszed mert durva mikor a "tököd" alatt törik ketté a váz.
Titkos tip: Ha tartós/erős hegesztést akarsz nem Co géppel csináltatod hanem min. Awi-val. Googleban van Debrecen + aluhegesztés találat.Csapee
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz hucsikoi #75376 üzenetére
Ha valaki belemegy akkor a valakinek a felelősségbiztosítása fizet. Ha a valaki azért megy bele, mert szabálytalanul vezetett a sofőr, aki a kereskedő, vagy alkalmazottja lehet, akkor a kereskedő fizet.
Azért gondolj már bele, beadsz egy szuper autót mert épp most kaptál egy vadi újat és arra már nincs szükséged. Pont elég ha a kereskedésből ki sem jön, de ott ugye előfordul, hogy kiállnak, egyikkel, másikkal, vagy más helyre állnak és akkor meghúzzák..akkor szerinted a tulaj nyelje ezt be?? Én ha beadnék egy autót és nem írnánk róla átvételit, meg autó állapotot és megbízási papírt, akkor oda 100% hogy nem adom be.
(#75377) Zola007 Nem értek hozzá úgy ahogy szeretném, ezért vittem el olyanhoz akiben megbízok és ő okosabb.
De azért a kormánytól több mindent ismerek egy autóban, hisz 7,5 évig autóalakrész kereskedésünk volt, ahol dolgoztam és életem első szakmája is műszaki beállítottságú, mechanikai műszerész, műszergyártó és karbantartó[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
viszont túlokoskodni sem szabad, mert akkor ér a legnagyobb pofon
főleg ha nem értesz egy típushoz velejéig, azt pedig a szerelők közül is nagyon kevesen mondhatják el magukról.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hucsikoi
senior tag
válasz PindurAnna #75375 üzenetére
Mi van akkor, ha beadom az autóm egy kereskedésbe és a kereskedő amikor viszi az autót egy ilyen átvizsgálásra valaki nekimegy és rendesen törik az autó?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz hucsikoi #75374 üzenetére
Ha beadsz egy autót a kereskedésbe, akkor az átadástól a kereskedés felel érte, bármikor bármi történik, amit persze átadáskor alá is írnak mind a ketten. Ha esetleg sérülés van az autón akkor azt beleírják.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz mghltm #75363 üzenetére
Igen II-es octavia és digitális klímás. Augusztusba jönnek a lakásba még két klímát feltenni, már bónuszba megkapom az autó klíma tisztítást
Népies köznyelven hívják vezérműszíjnak, hisz nem ékszíj..de igazad van
Chippelés meg alap szerintem, de mivel vonóhorog is kerül rá, úgy is bele kell nyúlni a komputerbe
(#75364) A Tejesember Ha nem ő vezetett volna a hívok trélert és elviszi ő De átvizsgálás nélkül biztos nem vettük volna meg.
(#75365) bobace Ohhhh ISTEN vagy köszi ezt kerestem, de ezek szerint rosszul mert én nem találtam, kösziii
(#75367) Zola007 Muszáj annak lenni ha nem akarsz a saját pénzed ellensége lenni..
(#75368) sto1911 Melyik volt az a Böszörményi uti kereskedő?
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
embe
nagyúr
válasz Zola007 #75367 üzenetére
Köszi! Erre gondoltam. Rákérdezek.
De érdekes, hogy a plakáton található linken, ami a szervező oldala, erre az időszakra nincs semmi bejegyezve.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
sto1911
veterán
válasz hucsikoi #75364 üzenetére
Eladóként azért picit másabb a leányzó fekvése. ezt irtad, erre reagaltam. Miert mas?
A boszormenyi uton van egy kereskedes, ahonnan el akartam vitetni egy autot a majdnem szemben levo szervizbe. Kereskedo valasza: nem azert rohad egesz nap kinn a tuzo napon, hogy utana meg ne vigyuk el. Meg a hulyejenek allt feljebb, mert ott akartam hagyni 2 millat.
Vergodhettek, hogy nem viszitek el, csak nem biztos, hogy megeri.
-
Zola007
veterán
válasz Borosz #75361 üzenetére
házilag nem lehet
menj be a reginaba, ott mondanak neked olyat aki alu-javítással foglalkozik.
Talán hajdúszováti, de nem akarok hülyeséget mondani(#75359) PindurAnna: akkor te is tudatos vásárló vagy, de hidd el, nem mindenki ilyen.
Másrészt nem mindegy, hogy valaki egy 300 ezres autó megvételén vekeng egy fél évig vagy egy 3 milliósonembe: én csak erről tudok, augusztusban lesz német autókkal
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A fiam abban korban van, hogy marhára érdeklik a tuning kocsik. Olvastam, hogy 18-19-én Debrecenben, valahol valamelyik külső kempingben megrendezik az Első Debreceni Tunungautó Találkozót.
De most a rendezvény korábbi oldala nem él.
Tud esetleg valaki valami infót mondani? Lesz - nem lesz? Ha lesz akkor hol?
Köszi a választ előre is!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bobace
addikt
válasz PindurAnna #75362 üzenetére
Értem, magyarul ez kell neked.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
hucsikoi
senior tag
válasz sto1911 #75356 üzenetére
Kereskedőt írtam és nem tulajt! Leírtam, hogy miért másabb, ha az érdeklődő vagy a kereskedő viszi el. Az, hogy elviszem-e az nagyban függ a magát vevőnek mondó érdeklődőtől. Lehet találni példát erre is és arra is. Mindenki maga dönti el, hogy adja el az autóját.
PindurAnna: Eddig egy szóval sem említetted, hogy a tulaj vezetett! Azt írtad, hogy elvinnétek.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz PindurAnna #75359 üzenetére
új kulcschippelés - ez bolcs gondolat
olajcserék, szűrők cseréje - ez kotelezo
meg vezérműszíj-amivel ugye a vízpumpa és a görgők is cserélődnek - ezt hosszbordasszijnak hivjak, nem vezermuszijnak, de szinten kotelezo muvelet
De lehet csak 1 db szíj ez a te motorod esetében ...
AC(klíma) PAS(szervó szivattyú) G(vezető görgő) GEN(generátor) T(feszítő görgő) CS(főtengely)
meg féktárcsa és fékbetét - ovatossagbol lehet oket cserelni, de amugy nem fontos ha rendben vannak a tarcsak / betetek
+klima ozonos tisztitasat is javaslom
szerk: digit klimas ii-es octavia lenne?
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz bobace #75360 üzenetére
canbus az oké lesz, csak méretbeli különbség van ezért kellene átalakító. A képen a kék rész egyben van, a helyett kellene másik.
-
Borosz
őstag
Forrasztott már valaki házilag alumíniumot? Egy bringa vázát kellene megforrasztani. Esetleg ha valaki tudna ebben nekem segíteni az remek lenne!
-
bobace
addikt
válasz PindurAnna #75359 üzenetére
Hát ha CANBUSos dolgoknak is menni kell, akkor nagyon drága, amúgy meg ebayen sima átalakító és ASR-ről +12V neki.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz hucsikoi #75350 üzenetére
Nem én vezettem hanem a kereskedő és a mi esetünkben a kereskedő vette meg ezt az autót májusban, szóval ő volt a tulaj
#75352) Zola007 Itt nekünk 200 amit még ráköltünk, új kulcschippelés (mert bárki másolhatott kulcsot hozzá, akár előző tulaj, akár kereskedő..soha nem lehet tudni), olajcserék, szűrők cseréje meg vezérműszíj-amivel ugye a vízpumpa és a görgők is cserélődnek- meg féktárcsa és fékbetét. Mert ezek kopó dolgok és így a biztos hogy tudom mit vezetek. De ezt kezdetektől, mióta kerekedünk autót, azóta ezt félre tettük erre a pénzt.
Egyedül amire nem számoltunk, hogy gyári magnó van benne, de a suzuba nemrég vettünk egy szuper magnót. Ha kiveszik a gyárit és kérek egy átalakító keretet és bele tetetnénk a mi már megvett magnónk az húzós, hisz az átalakító a skodánál 30 000FtHonnan tudnék venni ilyen átalakítót olcsóbban??
(#75356) sto1911 +1
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
-
sto1911
veterán
válasz hucsikoi #75354 üzenetére
Miert masabb? Ha azt mondja a vevo, hogy megveszi, ha mindent rendben talal, akkor nem vinned el? Ez egy utolso lepes a vasarlasban, aki ennyi energiat nem fektet bele, az nem eladni akar, hanem hirdetni. Persze, lehet elviszi mas kovetkezo nap, vagy 3 ev mulva, sose tudni...
En biztos nem veszek autot (pedig meg keresek), amit nem tudok atvizsgaltatni az altalam valasztott szervizben.
(Neztem nemreg egyet, jo allapot, jo ar, mondja az elado, hogy most koltott ra 500-at, rengeteg kopo vagy rizikos alkatreszt cserelt ki benne. Mondom neki rendben, mutassa a papirokat rola, mit mikor honnan vett. Erre a gyerek (mert egy velem hasonlo koru srac volt az elado), menjunk at a haverjahoz, o cserelte, o megmondja nekem, hogy cserelve volt. Kirohogtem, eljottem )
-
Zola007
veterán
válasz adorjant #75353 üzenetére
jó, akkor megállapíhatjuk ezek után, hogy minden osztrák autó fostalicska
Érdekes módon van pár osztrák szerzemény az ismerősök körében és mindenki elégedett vele
-
Zola007
veterán
válasz csapee #75347 üzenetére
rozsdás kasztnival lehet járni, hibás injektorral nem
Pinduranna: én még csak 3 használtautót vettem a családnak/tesómak, voltak is apróbb gondok, de olyanok, hogy ha másik 3 szerelőhöz is elviszem, akkor sem biztos hogy fény derül rá.
Az éven vagy jövőre nekem is esedékes egy, de eleve úgy indulok neki, hogy 300 papírokra + kopó dolgok cseréjére + 1 garnitúra gumira, aztán ami ez után marad, abból lehet autót nézni.
Bár nekem a 10-12 éves is jó, nagy igényeim nincsenek. Ha minden jól megy akkor egy G astra lesz belőle[ Szerkesztve ]
-
hucsikoi
senior tag
válasz PindurAnna #75335 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy azért nem járulnak hozzá, mert valami gond van az autóval. Én biztos, hogy nem engedném meg, hogy bárki is elvigye a kereskedésből az autómat átvizsgálás címén. Mi van, ha véletlenül összetöri? Pereskedhetünk éveken keresztül?
-
mghltm
addikt
válasz csapee #75347 üzenetére
+1 - osztrakoknal tenyleg durvan muvelik a siktalanitast
nekem ~6 honap keresgeles utan jott ossze a megfelelo darab, tehat elkolt az ember nem keves penzt / idot es szerez kozben uj tapasztalokat, mire megtalalja "almai" hasznaltautojat. talan mondanom sem kell, hogy uj es / vagy hitelre vasarolando szoba sem johetett.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #75336 üzenetére
A kereskedő szól a tulajnak hogy megvennék az autót egy nyilatkozatot írjon már alá, hogy elvinnék átvizsgálni, ez mind a kettőjüknek jó, mert ha eladják mind a kettő pénzhez jut. amennyiben nem azzal foglalkozni sem érdemes szerintem.
Meg nem úgy kell venni hogy mi most autót veszünk egyből. Mi egy éve keressük és most találtunk olyat ami nekünk megfelel, a pénzünkért aminél törekedtünk a legjobb állapotra.
Átvizsgálásról meg annyit, hogy amennyi pénzünk van azért veszünk (mi legalább is autót), ha újat veszel ott is lehet ennyi erővel hiba Ha így állsz hozzá hogy bármi baj lehet 1-2hét után, akkor újat se vegyél Mert lehet pár hónap után kijön, hogy óh jaj szériahibás pl a kormánymű..mert lehet lesz pár baleset és rájönnek utólag..Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
csapee
őstag
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #75342 üzenetére
Mo-on már az a gyanús ha rendben lévőnek tűnik minden.
Egyre több ismerősöm Ausztriába jár autóértMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bobace
addikt
válasz Beerdrinker #75343 üzenetére
ingatlan.com, jófogás. Lehet még otthontérkép és topapro is.
-
Beerdrinker
tag
Debreceni eladó lakást milyen oldalakon lehet meghirdetni? Miket ajánlanátok?
"Where is Jessica Hyde?"
-
-
Zola007
veterán
válasz mackosajt #75340 üzenetére
Jó kezekben még az acél is szublimál
Szerinted ez probléma annak aki ebből él?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mackosajt
addikt
válasz Zola007 #75334 üzenetére
kiviszik roncsként szlovákba, majd nagyjából kipofozzák, visszahozzák, itt is kap, így olyan mint egy import autó, ami sose járt Mo-n
Az alváz és motorszam meg közben elparolog?
Ha nem, akkor elég hamar kiderul, hogy járt már itt.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #75337 üzenetére
Én tudom, de sokan még mindig azt hiszik, hogy ha ügyesek, akkor ki lehet fogni a "tutit"
Pedig jórészt szerencse, hiába odafigyelünk sok mindenre.
Én már inkább vennék meg egy kishibásat, mintsem kutassan árkon-bokron keresztül a "tuti" vételt hónapokon keresztül.[ Szerkesztve ]
-
szimeonov
tag
Csak a PSP játékok maradtak, olcsóbb is lett, senkit nem érdekel?
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #75335 üzenetére
Kereskedéseknél bevett autóknál nem feltétlenül adják ki az előző tulaj adatait.
Vagy éppen a tulajnak semmi kedve már ezzel foglalkozni, ő eladta, megkapta a pénzét.
A kereskedés engedélye pedig szintén nem elég a márkaszerviznek.Ha az átvizsgálásra értetted az rendben van, csak az írásod úgy tűnt az én olvasatomban, hogy "tudni kell, hova kell menni autót venni"
Egyébként átvizsgálni sem lehet mindent, használt autónál ne érjen meglepetésként, ha a legalaposabb átvizsgálás után is jönnek ki bajok.
Ismerősöm hivatásos sofőr 30 éve, látott már pár autót, tökéletesen tiszta előtörténettel és papírokkal vett egy rendszeresen szervizelt pár éves Ford Mondeot, autószerelővel volt megnézni, márkaszerviz átnézte, stb.
Hibátlan volt a autó, de tényleg.
Rá 1 hétre kiment a generátor. 300.000Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #75334 üzenetére
Persze, hogy tulajdonosi kérésre ad ki márkaszerviz infót. De az eladó (legyen az magánszemély vagy kereskedés) azt mondja ehhez nem járul hozzá, akkor ott eleve már valami sumák lehet.
Én egyből azzal kezdtem, hogy saját költségemen a városon belül elvinnénk átvizsgáltatni, amennyiben ez nem lehetséges itt sem vagyunk.
Sámsoni úton szinte felemelte a kereskedő a hangját, hogy mit képelek én, nézzem meg itt és kész. Nem vihetem sehova. Azt egyből ott is hagytuk.Nem nagyképűsködés, csak tudom, hogy van egy olyan hely, ahol tudom, hogy tökéletesen átnézik az autót. Egy olyan szakember, aki tudja mit kell keresni, nézni, ellenőrizni.
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #75330 üzenetére
Márkaszervizek többsége tulajdonosi kérésre ad csak ki adatot
De sokra nem megy vele az ember, ha utoljára 3 évesen látott márkaszervizt az adott autóPersze lehet ezzel huzavonázni, hogy tulajdonosi hozzájárulás, meg voltetorve.hu-s lekérés, stb, de mire ezt végigviszed, addigra egy nepper vagy más, akit ez kevésné izgat, elvitte az autót.
"Meg tudni kell kihez kell menni...": Ne haragudj, de ez megmosolyogtató és egyben nagyképűen is hangzik
Autó szerelő ismerősöm tudna regélni mind a magabiztos "nagy tudású" vevők melléfogásairól, mind pedig arról, hogy hány kereskedő nyúlt már vele roncshalmazba.
Márkaszervizt is simán meg lehet etetni, ha csak minden 2. olajcserére viszed hozzájuk és közben pörgetsz az órán, így a 3 év alatt 300 ezret futott autód még mindig csak 120-nál járláttam már 3x totálkárra felvett autót törölt kártörténettel (kiviszik roncsként szlovákba, majd nagyjából kipofozzák, visszahozzák, itt is kap, így olyan mint egy import autó, ami sose járt Mo-n, itt pedig befejezik a kipofozást)
Szóval az alaptézis: senkinek ne hidd el, még azt sem amit kérdez
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Garanciás 2,5' külső HDD-t vennék 320-500GB méretben. USB 3.0-s legyen. Várom az ajánlatokat.
-
(Bundás)
addikt
Debrecenben hol kevernek, adnak színkód alapján javítófestéket autóhoz?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #75328 üzenetére
Mi most vettünk autót és meg tudtam azt is..márkaszerviz ad belátást..
Meg tudni kell kihez menni...csak nézd meg a rendőrségi felhívásokat, az ottani árverezésre bocsájtott autóknál is vannak "furcsa" adatok megadva, amikor rákérdezel ez hogy lehet, ők nem tudják....
-
adorjant
őstag
Asus Xonar DG erősítős hangkártya eladó 5000ft
160gb 2.5" sata notebook hdd 5000ft -
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #75327 üzenetére
Na, van erre kapacitás
Autók vizsgakori km állását és korábban totálkárra felvett, majd lábraállított autókat nem lehetne ugyanìgy nyìlvánosságra hozni?
Az sem sértene személyiségi jogokat.[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
Közzétette a be nem jelentett munkavállalókat foglalkoztató munkáltatók 2015. júniusi listáját a NAV. A listán mintegy ötezer foglalkoztató szerepel.
-
Szancsó
aktív tag
Kihasználatlanság miatt eladósorba került az egyik gépem.
Most is működik, de az alaplap emlékeim szerint eléggé nyűgös a memóriát illetően: legutóbbi takarítás vagy 1 óra volt, mert a RAM -okat kellett sorba rendezni, hogy bevegye őkelme. Mondjuk azóta megy, de most csak poros képeket tudok csinálni a belsejéről, ha kell
DualCore Intel Core 2 Duo E6400 2500-
Cooler Master alap hűtő 700-
2 x Corsair XMS2 DHX CM2X1024-6400C4DHX (1GB 800MHz 4-4-4-18) [kép] 4000-
2 x OCZ Reaper 1 GB (1GB 1066MHz 5-5-5-18) [kép] 4700-
Inno3D Geforce 8600GT 256MB [kép] 4000-
FSP 350-HLC [kép] 2500-
Pioneer DVD-RW DVR-212D 2000-
IBM Thinkvision L170 17" TFT 6500-
Abit IL9 Pro
A memóriás nyűglődése miatt olyan-amilyen jelleggel 2000-+1: Sony 4GB SDHC (nem micro!, használva nem igazán volt, mert a fényképezőgép öreg hozzá, nem vette be) 1200-
Beszámítás/csere nincs, érdeklődni csak privátban (fórumot nem böngészek annyira), 1 hét próbagari.
Minden hétköznap járok Debrecenben, Fórum környékén az apróságok átvehetők, több dolog esetén házhoz is vihetem.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Chesterfield
őstag
válasz Zsoleszhun #75316 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz #05304832 #75309 üzenetére
na, akkor én mit mondjak a 47-es lábammal?
első Pumámat pont Polgárról vettem 10k-ért (majdnem ilyen, csak a zöld sötétebb benne, utolsó darab volt), a következőt már nem tudom honnan vettem (fekete-fehér, majdnem olyan stílusú, mint az előző), a következőt meg már Amerikából vettem eBay-ről, annyira nem találtam egy normálisat sem itthon Pumából (stílusban még lett volna, de 47-es méretben nem nagyon), szóval lehet neked is erre kell fanyalodnod majd, bár nem tudom, hogy milyen márkákat részesítesz előnybena Lacoste cipők jól néznek ki, de ipari hulladék mind... kopik mind, válik a ragasztás, nem méltó a márkához
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
mezis
félisten
-
SOAD19
addikt
válasz #05304832 #75311 üzenetére
Csalóka a kínálat, mert ha megnézed, sok cipőnél csak pár méret van. A Treklandben is hasonló a felhozatal, és ott azért méretben is nagyobb a választék, kínálat, meg nem utolsó sorban tudsz szerezni Annától utalványt, amivel kicsit még spórolhatsz is.
(#75316) Zsoltifree
Szép! Még jó, hogy nem használt a viselője Canestent, ezáltal életet adott eme növénykének...
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Készülök BDt, DVDt,CDt venni, itmedia-ból , ha valakit érdekel írjon...
Nincs valakinek olcsó virágos, (virágnagykeres) ismerőse?
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
rayoliviero
veterán
válasz #05304832 #75309 üzenetére
Nekem is befogja a sarkát. Lacoste szép cipőket csinál amúgy, csak gyalogol benne az ember egy kicsit és már elkopik a talpa, vagy elválik és már egyre röhejesebb áron van, ha nincs leárazva, 40 ezer felé közelít. Energie még nagyon jó márka, de azt beszerezni...
Farmerből az Energie, Diesel, Replay és Gas szerintem a legjobb, Levis, Lee elmegy.
Igen, egyre csicsásabb minden, egyre drágábbb, a minőség pedig romlik.
-
SOAD19
addikt
válasz #05304832 #75306 üzenetére
Én túra jellegű, de azért valami visszafogottabb, utcán is hordható cipőt szoktam venni. Így a Simonffy elején lévő Treklandbe szoktam benézni, viszont legutóbb a Halköznél, kívül a Highlanderben vettem cipőt.
És egy videó. Ebből a srácból lesz valaki nagy korára szerintem, talentum gyanús: [link]
-
rayoliviero
veterán
válasz #05304832 #75306 üzenetére
Polgáron szoktam, ott előfordulnak jobb cipők. Ruhából is szoktak lenni normális áron, olyan ami néz is ki valahogy pl. Replay, Gant.
Fehér talpúakat én is utálom, befogja a kocsiban a pedál.
Fürdőgatyát is alig tudtam venni ma Debrecenben, semmi választék. A Helly Hansenek is rossz minőségűnek tűntek, irreális áron.
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
válasz Shokkolo #75298 üzenetére
" AMD Zacate E-240 APU
Supports DDR3 1066, 2 DIMM slots, Max. capacity up to 8GB
Integrated AMD Radeon HD 6310 graphics, DX11 class iGPU, Pixel Shader 5.0
1 x PCI Express 2.0 x16 slot (@ x4)
4 x SATA3 connectors
7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887 Audio Codec)
Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB, OMG, Internet Flash, UEFI System Browser "Igen, integrált proci, vga, lan, hang. ( úgy tudom támogatja a több terrás vinyókat is )
SpecificationValahol olvastam, hogy 15W körül zabál a kicsike.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
schulc99
aktív tag
Eladó:
-LOGITECH Z313 2.1 hangfalszett [link]
-4 db hűtőszekrény eladó egyben [link]
-tálaló szekrény [link]
-rattan asztal (kb. 1 méteres asztallap) [link]
-VW Transporter belső csukló (Új, 50 db) eladó - vagy csere robogóra [link]Ha bármi érdekel akkor keres privátban.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Zola007
veterán
válasz rayoliviero #75300 üzenetére
17:00 vagy 17:30, háromnegyed már biztosan késő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest