Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz copass #75798 üzenetére
AndrewBR:
Am nekem még megvan a Sega Megadrive, de eszem ágában sincs eladni, jó néha nosztalgiázni
Van hozzá három játék (Sonic 2; Olimpa '92, és a Mega Games 1)a Homokkertben lakunk, s odáig elhallatszott a zene...
Viszont, nem tudom, hogy a Klinikán fekvő betegeknek hogy adják be, hogy Mancika néni, vagy a koraszülött 1,5kg-os kisbaba, az inkubátorban, hogy tessék már élvezni a zenét, ez most a legújabb dala XY zenekarnak...
Másik dolog:
a Campuson a nagyszínpadnál lévő hangosítás nem rossz, de néhány éve Németországban voltam Hannoverben egy koncerten, ~100m-re álltam a színpadtól, és még úgy is olyan hangerővel szólt a zene, hogy szabályoan fájt![ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz PofaJenö #75792 üzenetére
a koncertek effektíve nem hangosak, inkább a bazáriszarok amik nyomják állatmódjára a zenét: loft, pepsi és a többi tuc tuc. vagy a mediterrán mellett vmi kocsma, ott olyan hangosan szól a zene hogy iszonyat és a kutya nem ül bent.
fotóztam tavalyi is campuson, akkor kellett már másnap füldugó. a seggedben is érezted a zenét.
idén nem nagyon kellett még füldugót használnom, pedig én a hangfalak előtt állok centikre. nagyszínpadnál értelemszerűen kell, ott meghalsz centikről![ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
bobace
addikt
Két kérdés:
1. Ha egy garázskaput akarok elhozatni valami szállítócéggel, az milyen költség lehet? 240*240cm körüli méret, vagy 60 kg tuti van. Valaki tud ajánlani jót?
2. Valaki árul 120-128GB bőven garis v új SSD-t? Illetve keresek ASUS laptopba való a32-f82 min. 90%-os akkut.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
mackosajt
addikt
válasz PofaJenö #75792 üzenetére
Este 10 körül sétáltunk nejemmel, és még mi is hallottuk, hogy jó a buli a campuson.
Pedig mi a Kerekestelepen lakunk.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
PofaJenö
senior tag
Pff.. arra kelek hogy valami dübörög és mi az? A campus, szép álmokat :| pedig csak a civis utcán lakom.
[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Eladóak az alábbiak, ha van érdeklődő.
-2 db. hangfalszett eladó (Genius 2.0 és Logitech 2.1) - egyben csak 10E. [link]
-HP 2050 multifunkciós nyomtató
-2 db egyforma üveges szekrény ( 1 db. 30e. / egyben 45 000 Ft) [link]
-Rattan asztal (kb. 1 méteres asztallap) 9000.-Privátban elérhetsz.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
AndrewBR
senior tag
Shokkolo + Irmscher 353:
[ Szerkesztve ]
A.
-
func93
senior tag
Sziasztok,
A Fórumban található Samsung Experience üzletbe keresünk szervíz asszisztenst.
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Ha munkát keresel, rendelkezel szerviz ügyfélszolgálati tapasztalattal, beszélsz angolul, gyakorlott számítógépes felhasználó vagy, esetleg még értesz a mobiltelefonokhoz is, akkor tudunk egy jó munkahelyet
smile hangulatjelfényképes önéletrajzodat a ses.debrecen@sau.hu email címre várjuk.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Antimatrix
senior tag
Keresek:
EURO-t megvételre max 100-200 EURO papiros formában
akinek van kérem jelezze priviben - ha "aprópénzed" ergo fémpénzed van az is jöhet
Eladó:
ASUS P5K alaplap ATX 10keladó Kingston MicroSd SDHC + SDXC +adapter - új bontatlan
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 4GB CL4 - 2 db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 8GB CL4/ 10 - 4/ 1 db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 16GB CL 4 / 10 - 2/1db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 32GB Cl10 - 2/db
Kingston SDXC microSD+adapter kártya 64GB Cl10 - 1 dbPCI-e VGA kártya:
Sapphire HD5450 512Mb ddr3 - passziv HDMI+DSUb+DVI
ASUS HD6450 512Mb ddr3 - passziv HDMI+DSUb+DVIWEBkamera
SONY DSC W130 javitott 8,1MPIX
FUJI - AX100 javitott 10Mpix
HP 722 5MpixKomplett gép:
MSi C77-C45 Am3 + 4 ram slot ATX
AMD X2 245 2 magos
2Gb ddr3 ram
SAMU Optikai meghajtó
HDD - kivánság szerint
ISO 450W táp
Fekete ezüst ház24k-tól
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Zoty@
aktív tag
Halló!
Eladó két tuning hardver
Ati HD3450 512MB DDR2 AGP 4000ft
1gb ddr1 400mhz Kingmax ram 3000ftTovábbi szép napot!
Texas HoldEm for ever!
-
lappy
őstag
válasz rayoliviero #75781 üzenetére
Na ha arra járok megnézem van e nekik és mennyiért
[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
lappy
őstag
válasz rayoliviero #75773 üzenetére
Én ezt az oldalt használom, így mindig tudom hogy mikor hol menni.
Ja most láttam levát akarsz az csak pesten van szinte. Ha rákérdezel egy két váltóhelyre talán hoznak neked, de nincs rá sok esély. PPesten sincs mindenhol, előtte ott is érdemes telefonálni (tapasztalat)[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz AndrewBR #75776 üzenetére
sorra döntögettük egymás rekordját anno nyaralások alkalmával a Columns-ban SEGA-n
ELADÓ:
- Láthatatlan kerítés háziállatoknak (kutya-macska)
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában
- mikro headset
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -
GIJoe
addikt
válasz rayoliviero #75773 üzenetére
Én a Debrecen 4024 Bajcsy-Zsilinszky u. 2. correct changet tudom jónak...
-
rayoliviero
veterán
Debrecenben hol érdemes pénzt váltani?
-
Kickass
őstag
Vegyetek komplett PC-t! kell a pénz laptopra
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ajánlom magam, újabb, frissebb tartalommal.Eladó lett egy E35LM1 full integrált lapocska.
Termékadatok...
Használt, de kitűnő állapotú!
Doboz, cd, papír, hátlap természetesen jár vele!
Átvehető Debrecen területén...
Irányár: 10000 Ft. ( Esetleg be tudok számolni SATA vinyót vagy DDR 3 memóriát. )
Érdeklődni privátban vagy telón.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
bobace
addikt
Eladó teló:
Samsung GT-S5230, fekete, T-Mobile, használt eladó. 4kNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
atike
nagyúr
Eladó:
Concorde Tab One (fehér. 8 gigás, USB-s billentyűzetes tokkal)
8.000 Ft7.000 Ft JEGELVE!---
Orion levegőhűtő (távirányítós, tökéletesen működik, a tetején a szín megfakult)
8.000 Ft7.000 Ft -
dewil666
őstag
Igen nekem is műszerfalhoz kell csak 10mm-es ledet akarok bele tenni. Viszont a rendszer csak 6 voltos. Ezért kellene ilyen üres foglalat hogy beletegyem a ledet és a hozzá való ellenállást.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Olyan kell ami a képen van!
Olyat is lehet venni a megadott címen?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
HANDO88
senior tag
Samsung Galaxy S DuoS érintőpanelt keresek és olyan szakit aki azt ki is cseréli.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
ngabor2
nagyúr
Keresek kis méretű (kb. 50 liter) hűtőszekrényt, olcsón.
-
schulc99
aktív tag
Eladó cuccaim
-HP 2050 multifunkciós nyomtató (keveset használt, doboz megvan)
-2 db. hangfalszett eladó (Genius 2.0 és Logitech 2.1) [link]
-5 db. router, switch [link]
-6 méteres VGA hosszabbitó kábel eladó (2 db van) [link]
-24 db. számítógépes kábel eladó egyben (SATA,IDE,FDD) [link]Privátban keres.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #75746 üzenetére
Ilyenkor az van, hogy az eladó váltig állítja, hogy ő sértetlenül adta fel, a posta meg váltig állítja, hogy ha nem hiányzott a borítébólk egy darab, akkor ők garantáltan hímes tojásként kezelték.
Szerencsére nem nagy tétel, mert liciten nyertem 5 dollárért, de bosszantó mert nem első eset.Az a gond, hogy senkit nem érdekel a postán egy vadidegen küldeménye, dobálják össze vissza.
Volt hogy rászóltam a postásra, hogy nem 1,5 méterről kellene kosarazni a csomaggal, ha nem találta otthon a címzettet. S még neki állt feljebb.Még régen olvastam valahol, hogy valaki egy darab kőzetet adott fel egy gyűjtőnek, de azt is sikerült valahogy eltörni.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #75747 üzenetére
ezt elmebay-ról, az előzőt everbuying.net-ről
(#75745) xuldar: tudom, ezt már megvitattuk vagy 1 éve itt a fórumon, héber szó, stb, de én akkor is így használom. Mennyivel gálánsabb lenne ha nyelvújítónak neveznél mint írástudatlannak
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #75742 üzenetére
Semmi az ég egy adta világon.
De mindegy is, nincs kedvem még egyszer végigjátszani a paypal dispute huzavonát. 1 hónapban telt mire visszakaptam a pénzemet és nem is az egészet.Nem túl jogszerű ugyan, de inkább majd beírom 2 hét múlva, hogy nem jött meg a termék és adják vissza az árát.
ui: Utálom mikor nem lehet tisztességesen rendezni egy vitás helyzetet, mert még akkor is te húzod a rövidebbet, ha neked van igazad.
[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
válasz tothantal27 #75733 üzenetére
A tápom egy 500W Chieftec, így annak bírnia kell.
Remélem nem nyúlok mellé és nekem sem lesz vele bajom.
Köszi az infót.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Zola007
veterán
válasz PLaci58 #75739 üzenetére
Régebben ejtettem le egy ébresztőórát az üvegére a szekrény tetejéről, semmi baja nem lett.
Tudom, hogy nem kis erő kell hozzá, ezért is kérdeztem meg a postán ott helyben, hogy ugyan mondják már meg, hogy mi a fenétől mehet így gallyra?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
XtremLor
őstag
válasz mackosajt #75738 üzenetére
3 honapja volt nekem is veluk egy ugyem, en inkabb valtok....hozzank kijottek egy fiatal hermafrodita srac o volt a karbecslo ha jo hangulatomba kap el legepelem tobb mint valoszinu....az egesz folyamat nyogvenyelos volt, most keresgelek masik biztosito utan.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
-
mackosajt
addikt
Aegon kárrendezéssel kapcsolatban van valakinek friss tapasztalata?
LakásbiztosításVolt a múltkori vihar, egy kósza villám kiverte a kazán vezérlő paneljét.
Hívtunk szerelőt, adott számlát, szakvéleményt.
Online bejelentettük a kárt, minden infót beírtunk, típus, javítás összege, számlát, szakvéleményt, kicserélt panelről képet stb feltöltöttem, szlsz-t megadtam.
Tegnap okosok hívtak, hogy egy doksit ki kéne még tölteni, küldik.
Ma hívjuk, hogy hol a doksi?
Email-en ezután érkezett egy üres doksi, amiben csak a szerződés adatai és a kár dátum, bejelentési dátum volt.Felhívtam őket, kicsit emeltebb hangon, hogy ezt minek kitölteni, ha minden rajta szereplő sorhoz már online beírtunk mindent?
Ezután közölte az üszi, hogy tényleg látja őket, és nem érti miért küldtek üres adatlapot, és semmi további teendőnk nincs, csak várni az utalást.Dőljünk hátra, vagy mi?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ngabor2
nagyúr
válasz Zola007 #75734 üzenetére
Pedig teljesen logikus, sőt, a hivatalos szervek teljes támogatását élvezi. Azért ennyi, mert ők ezt mondják. A lényeg, hogy minél nagyobb legyen a bevétel. Az ügyfél meg kérdez, csak az ügyfélszolgálatos nem tud semmit mondani, mert ő se érti. Pontosabban tud mondani: kormányrendelet, mint varázsszó.
-
_seth_
veterán
Keresem kiváló állapotban az alábbiakat:
-Hűtőszekrény
-Mosógép
-Kanapé / ülőgarnitúra
-Gardrób
-Mikrohullámú sütőAjánlatokat privát üzenetben várok!
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #75731 üzenetére
Ezt fejtegettem múltkorában, hogy fizikai alapját nem látom az egésznek, hogy a fenébe nem köt ebbe bele valami hivatalos szerv?
olyan szubjektív ez az egész költségmegosztás, hogy akár dobókockával is lehetne.
Aki 6-ost dob 30-at fizet, aki 5-öst az 25-öt, 4-esre 20-at.
1,2,3-nál újradobhatszMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tothantal27
csendes tag
válasz schulc99 #75727 üzenetére
Szia!
Nekem Sapphire R7 260X 2GB oc-m van.
Az idén áprilisban vettem,volt idő,hogy csak minden 2. alkalommal volt hajlandó elindulni azt hittem a kártya a hibás. Kb 1 hónapja cseréltem egy erősebb tápot a gépben.Azóta semmi baja.Igaz nem túl halk,de amit tud azt maximálisan kiadja magából.
Win7 alatt megfelelő táppal semmi baja.
GTA V tökéletesen megy max grafikán full HD felbontás mellett.Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz sto1911 #75729 üzenetére
Új korrekciós elszámolási százalékok vannak és nekem a fürdőszobában az átmenő csőre hozzáadtak annyi fűtésegységet, mint a 69 m2-es lakásom összfűtésének 38%a... Mivel ez évtől oda átalányt számolnak, mert az is fűt. Felhívtam őket és mondom egy kb 4m2-es fürdőre annyit számolnak fel mint az egész lakásom fűtésének 38%-a????? Azt mondta igen. És eddig ez mióta költségelosztó van felszerelve, azaz 2009 óta, soha nem számoltak a fürdőszobára semmit.
Egész elszámolási időszakban (2014.05.16.-2015.05.15.) a lakásban fogyasztottam a költségmérők szerint 279 egységet a 69m2-es lakásban. És erre a 4m2-es fürdőben még hozzáadtak 105 egységet. Ez így reális???
Így a 279 helyett, 384-et számoltak el.Új korrekciós tényezők:
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
sirály69
őstag
válasz PindurAnna #75728 üzenetére
Én még nem kaptam meg az elszámolást, viszont a hőszolg már vissza is utalt 1 összeget...
[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
sto1911
veterán
válasz PindurAnna #75728 üzenetére
Mire gondolsz? Ha hazemegyek megnezem.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Akiknél a Techem-es fűtés elszámolás van és megkapta az elszámolást, nem vett észre semmi újat az elszámolásban??
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
schulc99
aktív tag
Van valakinek tapasztalata R7 260 videokártyával?
Nem a 260X változattal, mert azt tudom hogy kerülendő, hanem a sima 260-as kiadásúval?
GT740 2GB DDR5 kártyát váltanék vele és érdekelne hogy valakinek van e jó vagy rossz tapasztalata a 260-al.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
csizs
aktív tag
Van pár 1gb-os ddr2-es asztali ecc-s ramom és 1 db 2gb-os noti ddr2 eladó.
1x éve a prohardveren!
-
fenergie84
addikt
válasz Chesterfield #75719 üzenetére
Nekem is szokta, és az előző gépemnél is volt, nem tudtam rájönni mitől lehet
-
sto1911
veterán
Megtort kabel, USB port.
-
Zola007
veterán
ha tud alvó módot, akkor lehet ettől.
egyébként az elemek érintkezését is megnézném
harmadrészt eszközkezelőben állítsd be, hogy ne mehessen készenléti módba (tulajdonságok -> E-gazdálkodás -> a gép kikapcsolhatja az eszköztz, blabla -> pipát vedd kiMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Chesterfield
őstag
Az mitől lehet, hogy naponta 1-2x az egerem pár másodpercre "elmegy"?
Hallom is előtte azt a hangot, amit usb eszköz eltávolításakor, majd csatlakozásakor ad ki a gép. -
luckyboi82
tag
Eladó 1 db Robbie Williams koncertjegy a Sziget 0. napjára. 18k
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #73622 üzenetére
Emlékeztek még a múltkor törött karórára? ► [link]
A céggel leboxoltam paypalon. Közben láttam egy fekete verziót, az még jobban tetszett, mondom csak megrendelem, de tanulva az előző esetből, ezúttal egy teljesen másik webshopból.
Tegnap meg is jött, kibontottam már a postán és egyből kiült az arcomra az őszintemosoly, akarom mondani "ilyenavilágonnincsenbaz+" érzés. :ezért mondom, hogy sok ember a Földön a levegőt nem érdemli meg, nem hogy a fizetését. Ez nem munka b.ssza. meg, hogy lehet egy így kezelni egy csomagot, ahol fizet a feladó egy szolgáltatásért, hogy A-ból B-be épségben elvigyenek valamit?
Hozzávágnám szívesen mindkét órát ahhoz aki miatt összetört, de azért előtte hozzá szigetelő-szalagoznám egy T72-es tank motorblokkját[ Szerkesztve ]
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz Shokkolo #75711 üzenetére
Szia!
A memóriában nem vagyok biztos, hogy mennyi van, ha délután rám írsz, akkor megnézem(1-2 giga körül tuti akad).
Illetve egy E2160-at fel tudok ajánlani, egy jelképes dobozos kőbaltáért.Van hozzá egy giga lapom is, de annak van valami baja, valszeg csak kondi cserés...
Oda mentem, ahol vagyok!
-
Shokkolo
addikt
Urak,
valakinek nincs egy kis aprópénzért "felesleges" DDR2 memóriája?
De akár filléres C2D proci is érdekes lehet...Történet:
van egy ismerősöm, aki fogalmazzunk úgy, nem épp a jobb sorsúak közé tartozik,
megkért, hogy tegyem rendbe egy kicsit a gépét. nem vár csodákat de már használhatatlan.
Pentium D 3Ghz, és 1 Gb ram...
HDD halott, vettem neki már neki egyet,
ha találok olcsón procit és ramot, akkor beletenném neki...
sajnos sokkal több nekem se fér bele, de ha valakinek porosodik otthon egy tűrhető 2 magos s775 cpu és 512 vagy 1 GB DDR2, akkor megvenném...Köszönöm a figyelmet.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
adi mester
aktív tag
válasz Zola007 #75708 üzenetére
Biztos nem eszik sokat finom lábbal, az autópálya lejtős részén, hátszéllel csontra fújt gumikkal.
ZolikaDB: Ha arról van szó, amire gondolok, akkor az tényleg egyben van és nem az olcsó kategóriába tartozik...
Alaplap hibás HP mini 110 notebook nem érdekel valakit?
- Atom CPU,
- ram HDD elkelt
- 2 órás aksi,
- gyári töltő, szinte karcmentes állapot.Esetleg alaplapot vásárolnék hozzá. Ha valakinek épp a kezében van egy lap hozzá, priviben megtalál
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Zola007
veterán
-
ati012
őstag
Pontiac Firebird -ért valakinek kinyílna a pénztárcája?
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ajánlom magam, újabb, frissebb tartalommal.Eladó lett egy E35LM1 full integrált lapocska.
Termékadatok...
Használt, de kitűnő állapotú!
Doboz, cd, papír, hátlap természetesen jár vele!
Átvehető Debrecen területén...
Irányár: 10000 Ft. ( Esetleg be tudok számolni SATA vinyót vagy DDR 3 memóriát. )
Érdeklődni privátban vagy telón.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
bobace
addikt
Eladó teló:
Samsung GT-S5230, fekete, T-Mobile, használt eladó. 4kTovábbá eladó egy Dell Optiplex 760-as brand gép.
CPU: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz
Alaplap: Dell OptiPlex 760 (Intel Eaglelake Q43)
RAM: 2*2 GB Nanya DDR2-800 SDRAM
VGA: integrált, GMA4500.
HDD: WDC WD2500AAJS-75M0A0 250GB
ODD: PLDS DVD+-RW DH-16AAS ATA Device
8 USB, Gigabit LAN, etc..
Dell álló ház és táp. Stabil és nagyon halk gép. Kihasználatlanság miatt eladó, kb 2 havonta kapcsolom be.
26k-ért vihető..Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
HANDO88
senior tag
Samsung Galaxy S DuoS érintőpanelt keresek és olyan szakit aki azt ki is cseréli.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Telefonomhoz (prestigio 5453) szeretnék hátlapot vásárolni fehér szinben. Valaki tudna ajánlani egy helyet,weboldalt vagy valakit aki be tudná szerezni?[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
a lézermix is elmegy, ő legalább bevallottan csak kvarcórákat vállal
egyébként a 990-ben nincs benne a nyomáspróbaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
elfelejtette
veterán
válasz fenergie84 #75693 üzenetére
Lehet, hogy tudnék rá vevőt...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest