Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Megtudná valaki mondani, hogy a cinema city-ben hol van több hely a lábnak? A középső elválasztott résznél lévő sorban, vagy a hátsóbb sorokban? (3D-s vetítés, ha számít a terem miatt)
[ Szerkesztve ]
-
HANDO88
senior tag
Kidobásra\ likvidálásra Ítélt nem működő Geforce 8800-as kártyákat elfogadok.
Doboz is érdekelne ha nem szakadt.
Gyűjteménybe menne,nem üzleti célom van velük.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Csöves
őstag
-
HANDO88
senior tag
Nincs valakinek porszűrésre alkalmas fekete szivacsa?
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
rayoliviero
veterán
Venni akarok pár színes HP tintasugaras patront itt a PH-n, egyik már lejárt most júniusban. Vajon attól még jó?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz dwelablack #74489 üzenetére
Oszkár jön 2x is
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dwelablack
tag
Merész, de egy kérdést megér. Tudtok esetleg valakit aki !holnap! jön Győrből Debrecenbe?
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
schulc99
aktív tag
Eladó pár cuccom:
-Chieftec CTG-500 80P tápegység 8000.-
-LG GSA-H58N DVD író 1500.-
-2 db. Intel (E7500, E8400) processzor egyben 10 000.-
-19" Philips lcd monitor 12 000.--Polcürítés 5000.-
-4 db. tápkábel
-2 db. PS/2 VGA SWITCH kábel
-1 db. párhuzamos nyomtató kábel
-2 db. (2 m. és 6m.) vga hosszabbító kábel
-Asus DTV+FM antenna [link]
-5 db. router, switch [link]
-AMD processzor gyári hűtő
-USB hátlapi kivezetés
-4 db. FDD és 1 db. CD-ROM [link]
-2 db. alaplapi hátlap (nem tudom milyen típushoz valóak)-Fitnesz gépek [link]
Egyben vagy külön-külön is, de egyben olcsóbb.-Carl Lewis elliptikus edzőgép (68 000 Ft)
-Robust haspad (12 500 Ft)
-Body Sculpture taposógép (20 000 Ft)
-Body Sculpture szoba bicikli (30 000 Ft)Egyben 110 000 Ft
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
adorjant
őstag
Epson mátrixnyomtató érdekel valakit,vagy dobjam ki?
2-3 db lenne. -
htc07
addikt
-
bob011
aktív tag
Ez jobb info, amit linkeltem elég hiányos.
-
bob011
aktív tag
Samsung wb352f fehér digitális fényképezőgép eladó, ajándék 8Gb-os memóriakártya + fehér gyári tok.
Info itt.
Bontatlan, új cucc 1 év garancia + 1 év a Samsung weboldalán regisztrálva.
36k
-
htc07
addikt
egy hónap múlva fesztivál, jól szét lesz járva az út, megint egy évig nem lehet rajta közlekedni
legutóbb kb egy éve láttam hogy egy traktor egyengette az utat, valami vasrudat húzgált, szerintem a vízművesek (megbízottjai) voltak
jó lenne ha leaszfaltoznák legalább egyirányúnak, másfele rohadt nagy kerülő ha a temetőtől mész az augusztához (pláne ha a stadionnál esemény van)
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mongo
tag
Eladó:
Olympus FE-20 digitális fényképezőgép 5000Ft
Kingston DDR3 4GB 1600MHz asztali memória 6000Ft -
schulc99
aktív tag
Eladó egy
GMC R2 Toast számítógépház és a benne lévő Chieftec CTG-500 80P
tápegység.Az ár 12 000 Ft.
Asus P5QC alaplap + Intel Q6600 processzor
Az ár 25 000 Ft.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Eladó:
Samsung Galaxy S2 tartalék gyári akkuval, szilikon tokkal - 25k
2db 2000mAh Extended Battery Kit S2-höz, hátlapokkal. - 5kCsere nem érdekel, érdeklődni privátban!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz (Bundás) #74475 üzenetére
praktiker, auchan, tesco, benzinkutak
siess, mert mindjárt vasárnapMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
(Bundás)
addikt
halloo
hétvégén vajon festék spray-t merre lehetne venni?
-
E1even
senior tag
válasz E1even #74407 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ezek elkeltek:
2 db Coolink SWiF2-1201 ház venti
Genius KB-G255 Gaming HUN LED-es billentyűzet
CM Storm Xornet egér
Genius GX-Speed egérpad
4 db SilverStone mágneses porszűrő
Viszont a Noctua NF-S12A PWM ház venti - 2500 Ft - 40 hónap iPon garival, NYOMOTT ÁRON, még mindig eladó. Minden tartozékával együtt."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Zola007
veterán
Keresek 16-os SDS beton fúrószárat 1 lyuk erejéig.
Fúróm vanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Valaki tervez mostanság rendelni horgászkellékeket a hal.hu-ról?
Társulhatnánk, hogy kijöjjön az ingyen postaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Blabcsi #74466 üzenetére
Úgy emlékszem nincs nyitva, de hívd fel őket (52) 346 693
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
hcs57
addikt
Gáztűzhely beüzemeléséhez keresek gar. Papírt is lebélygző gázszerelőt..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Egy gyors kérdés!
A Miklós utcán a szivárvány nyitva van ma? ( és mikortól? )https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
válasz erik365 #74456 üzenetére
Agrár területén hátul a régi istállóknál
Ott nem zavar senki, éjjel nappal nyitva van és 800 méternyi kivilágítatlan egyenes szakaszod van[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz lamiki #74455 üzenetére
Köszi, már vettem Ceys Epoxit
elméletileg lassú kötésű és víztiszta, majd meglátjuk milyen, de legalább nem volt drága, ha sz@r (850 ft a 2x15ml)
Kíváncsi vagyok mit tud abból a híres 350 kg/ cm2-ből . Ipari ragasztók tudnak ennyit[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
ja, arrafele, a temetőtől észak-nyugat fele a Benczúron ha elindulsz, ott sincs semmi közvilágítás, úgy emlékszem (plusz az utca fele erdőn megy át) (szerk: jól emlékszem)
apropó, nem jártam arra egy hete csak ma reggel, de mintha le lenne gyalulva a földút, nincsenek gödrök rajta.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Eladóvá fog válni (remélt komolyabbra cserélés miatt ) a Skoda Octaviám... Érdekelhet valakit? 2001 év végi, 1,6 benzin, korának megfelelő állapotú... Részletek hamarosan ha lesz végre időm...
-
bobace
addikt
Az alábbi telefonokat kínálom eladásra:
Samsung Galaxy S Advance (I9070), fekete, telekomos, jó állapotban eladó. 16k
Samsung GT-S5230, fekete, T-Mobile, használt eladó. 4kTovábbá eladó egy Dell Optiplex 760-as brand gép.
CPU: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz
Alaplap: Dell OptiPlex 760 (Intel Eaglelake Q43)
RAM: 2*2 GB Nanya DDR2-800 SDRAM
VGA: integrált, GMA4500.
HDD: WDC WD2500AAJS-75M0A0 250GB
ODD: PLDS DVD+-RW DH-16AAS ATA Device
8 USB, Gigabit LAN, etc..
Dell álló ház és táp. Stabil és nagyon halk gép.
28kNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Tubi2
senior tag
A Köztemető főbejárata felé mindig sötét van. Én ott fotóztam holdfényben a kocsit.
[ Szerkesztve ]
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
erik365
senior tag
válasz Zsoleszhun #74457 üzenetére
Az nincs, de nem lőnek le ott?
Meg itt mire befejezik a focit van 23:30.1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Debrecenben hol van olyan hely ahol nyugodtan tudnék képet készíteni ,pár nagyobb teljesítményű elemlámpa tudásáról? Arra gondolok, hogy hol nem zavarnék ezzel senkit, ezzel a tevékenységgel.
Lehetőleg a Kartács utca környékre.Köszönöm a segítséget.
1.4 T-jet M32
-
lamiki
senior tag
válasz Zola007 #74438 üzenetére
Ezt próbáld meg igaz ez nem kétkomponensű, de legtöbb fajta anyagot nagyon jól ragaszt, erős tapadó képességű, kicsit rugalmas is.
Olvasd el a technikai adatlapját, ott bővebben írnak róla. Kb. 1000 Ft 80 ml, úgy emlékszem.[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
tahepa
senior tag
Tegnap érkezett autós kamera eladó a képen látható tartozékokkal. Tapadókorongos tartó mellett szélvédőre ragasztós tartó is van hozzá. A felvétel minősége NEM HD ! Avi fájlba rögzít. Csodát ne várj....
Autóban még nem volt , kizárólag kipróbálva volt.
Na szóval ki mit ajánl érte? -
schulc99
aktív tag
Eladó 2 db. Intel 775 processzor:
-E7500
-E8400Hűtő nincs hozzájuk.
Egyben eladó a 2 db fix ár 10 000 Ft.
-
Zola007
veterán
válasz arpeen2 #74446 üzenetére
Auchanban, eladótól, kérdezni?
Azt se tudták van ilyenjükVlevi: igen, nekem fürdőben nem bírják
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Zola007 #74432 üzenetére
Hát, pedig nekem a szekrény oldalára van felragasztva kulcstartónak egy ilyesmi, ragasztós kampó. 1-2 éve megvan, semmi baja. Igaz, tényleg csak kulcstartó van rajta. Viszont az üvegfelületre rányomott, tapadókorongos izé az leesik pár havonta. Hozzáteszem gyorsan, hogy nekem nem a fürdőben vannak. Lehet, hogy a fürdőszoba párás levegője a bűnös, ezért elereszt a ragasztó.
-
Abri
senior tag
PCI-express videókártyát keresek 13000Ft ig
-
senior tag
Asus Eee PC 1001PXD - Intel N455 / 1Gb DDR3 / 250Gb HDD / Webkamera / 6 cellás jó akkumulátorral
Ár: 29 900 FtIlletve több gépem árát is csökkentettem, nézzétek meg további eladó gépeimet is!
Például: Újszerű, magyar HP Pavilion 15-N000SH 9 + 12 hónap GARANCIA! Ati Radeon 8670 VGA, Windows 8.1
És a Samsung Galaxy TAB4 árát is lejebb vittem, hogy ne az Emag-ról kelljen megrendelni!
-
Zola007
veterán
válasz arpeen2 #74442 üzenetére
tubuson keresztül nem láttam, hogy kötés után nem lesz víztiszta
-
-
SOAD19
addikt
válasz Chesterfield #74430 üzenetére
Hmm, ez jó ötletnek tűnik, nekem is eszembe jutott valami hasonló, csak nem tudtam, hogy a labdán belül, hogy tudnám rögzíteni. De, az a bumszli, nem túl merev, be tudom-e majd préselni, egy kisebb lyukon? Na mindegy lehet teszek vele egy próbát, tartósabbnak tűnik ez a megoldás, mint, ha ráragasztanám. Ha jól rémlik, a csapón láttam is valami ilyesmi kivitelűt.
Köszi!
-
Zola007
veterán
válasz arpeen2 #74439 üzenetére
Nem egyenletesen húzott meg a felületen és száradás után sárgás, zavaros maradt
Mondjuk Auchanból volt, ki tudja hogy tárolták előtte.Nekem olyan kellene, ami víztiszta marad utána, mert látszik a ragasztás egy része
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz XtremLor #74437 üzenetére
miért, az akkuval mi volt a gond?
MÁS: kétkomponensű ragasztót hol kapok normális minőségben?
legyen erős, gazdaságos (>10ml) és lassú kötésidejű (>5 perc)Amit találtam az Uverapid 2x25g, 20 perces, látott már ilyet valaki valahol?
Eddig ilyenek használtam, előbbi drága és kevés, utóbbi nem az igazi
Pattex 3ml[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
válasz Zola007 #74424 üzenetére
Ezert is reszesitem elonyben pl az edigitalt, most utoljara kikuldtek az eneloop akkukat, benyeltek a jopar ezer forintos veszteseget. Elotte a serpenyos story kereteben vegul kaptam egy ujat ami meg 100huf-al tobbe is kerult, a kulonbozetet el se kertek...pedig volt egy oda-vissza futar az o kontojukra.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó!
GIGABIT GA-8I945P-G-RH alaplap
INTEL PENTIUM 4 641 processzor hozzá Cool Master hűtő
KINGMAX DDR2 512-es 800 MHZ-es memória 4 db (összesen 2 Gb)
ASUS 7200 GS 256 MB videókártya
SONY SDM S73 17 "-os LCD monitor
+1 db házNekem fogalmam sincs, hogy mi mennyit ér...
-
schulc99
aktív tag
Eladó egy
GMC R2 Toast számítógépház és a benne lévő Chieftec CTG-500 80P
tápegység.Az ár 12 000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz Zsoleszhun #74431 üzenetére
koncentrálj erősen, hol láttad!
mert én is ilyet keresek, a ragasztóstól az agyvész kerülget, 1 hónap után mindegyik leesik, pedig alaposan letisztított csempére megy
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Hali!
Ilyen tappancsot hol lehet kapni a városban? Egy ilyen elkészítéséhez kellene: [link]
A tappancsot szerintetek, hogy lenne a legjobb rögzíteni a labdához? Úgy tervezem, hogy a tappancs ragasztási helyét dörzspapírral simára dörzsölöm, és mondjuk sima pillanatragasztóval felragasztom.
Köszi!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz rayoliviero #74426 üzenetére
Fogalmam sincs
Én azt Antimatrix barátnőjétől szoktam venni
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
schulc99
aktív tag
Polcürítés.
Eladóak az alábbi dolgok egy csomagban 5000 Ft-ért.
-4 db. tápkábel
-2 db. PS/2 VGA SWITCH kábel
-1 db. párhuzamos nyomtató kábel
-2 db. (2 m. és 6m.) vga hosszabbító kábel
-Asus DTV+FM antenna
-5 db. router, switch [link]
-AMD processzor gyári hűtő
-USB hátlapi kivezetés
-4 db. FDD és 1 db. CD-ROM [link]
-2 db. alaplapi hátlap (nem tudom milyen típushoz valóak)Privátban keres ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz PindurAnna #74423 üzenetére
Vajon parfümből eredetit árulnak?
-
Irmscher 353
aktív tag
Nincs valakinek eladósorban valami jobb PC-s hangfala? (főleg fa dobozos kezdve a 2.0 és társaival)
Illetve nem ismertek valakit, vagy tudtok esetleg céget ajánlani, aki/ami kerítéslécekkel, hozzá oszlopokkal foglalkozik?
Eladó:
- kutyáknak láthatatalan kerítés (mivel használt olcsóbban adom)
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában
- puskázáshoz ideális mikro headset
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #74423 üzenetére
Én végül ezért nem tőlük vettem a hűtőszekrényt
Kisebb dolgokat rendeltem már, mint szendvicssütő, fúró, vasaló, de ilyen tételt nem mertem megreszkírozni az említett ügyintézés miattMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PindurAnna
Közösségépítő
Emagtól én is rendeltem egy telefont...
Számla nem volt jó, pár soros leírást kaptam garancia levélnek..
Akció keretében rendeltem meg, az ígért 10%-os kupont és a garancialevelet többszöri telefonálás után (volt amikor 29 percet vártam, hogy felvegyék) több hónapra rá kaptam meg.Aztán elkezdtem neten olvasgatni, meg a facebook oldalukon. Rengeteg panasz van rájuk, főleg a garanciáztatással és a vissza-, illetve szállítással kapcsolatban.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
válasz XtremLor #74418 üzenetére
Gyanítottam, de engem az emag.ro érdekelt volna, mert 1-2 dolog ott jobb áron van
-
HANDO88
senior tag
Kidobásra\ likvidálásra Ítélt nem működő Geforce 8800-as kártyákat elfogadok.
Doboz is érdekelne ha nem szakadt.
Gyűjteménybe menne,nem üzleti célom van velük.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
sNORh
addikt
Keresek HP 27-28 patront
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz devil-k #74399 üzenetére
Én is akartam rendelni, de sok véleményben írták, hogy problémás a garis ügyintézés
Mit vettél ha szabad kérdezni?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
E1even
senior tag
válasz E1even #74407 üzenetére
Majd el felejtettem , van 4 db SilverStone mágneses porszűrőm is eladó, 1000 Ft / db áron.
2 db 12 cm-es és 2 db 14 cm-es."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
E1even
senior tag
Eladók a következő hardverek kitűnő állapotban (jövő heti átvétellel):
2 db Coolink SWiF2-1201 ház venti - 3000 Ft - 56 hónap Rufusz gari
Noctua NF-S12A PWM ház venti - 3000 Ft - 40 hónap iPon gari
Genius KB-G255 Gaming HUN LED-es billentyűzet - 4000 Ft
- 12 hónap Compmarket gari
CM Storm Xornet egér - 4000 Ft - 24 hónap Compmarket gari
Genius GX-Speed egérpad - 2500 Ft - 12 hónap Compmarket gariMinden alkatrészhez megvannak a tartozékok (már amelyikhez voltak) és
a dobozuk is."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
-
hucsikoi
senior tag
A mai napon már kétszer hívtak a +4915166920166-os számról. Elvileg ez egy Német szám lehet, de nem tudok olyan ismerősről, aki onnan hívna. Lehet valami lehúzásról lehet szó?
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Eladó pár dolgom. Hátha érdekel valakit.
Bármilyen kérdésed van keres meg privátban.-19" Philips lcd monitor (190SW8FS 00) 12 000.-
-Intel E8400 processzor + Spire hűtő 6500.-
-Intel E7500 processzor 5500 Ft
-GMC R2 Toast számítógépház Chieftec CTG-500 80P tápegységgel 12 000.-
-Asus P5QC alaplap + Intel Q6600 processzor 25 000.-
-LG GSA-H58N DVD író 1500.-
-kábele (tápkábel, párhuzamos nyomtató kábel, VGA hosszabbitó kábel, PS/2 VGA SWITCH kábel)
-5 db. router, switch [link]-Fitnesz gépek [link]
-Rattan asztal (kb. 1 méteres asztallap) [link]
-2 db egyforma üveges szekrény [link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok,
wd tv live vagy valami hasonló (bár elsősorban wd -t keresek) médialejátszó van valakinek eladó?
köszönömüdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest