- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
hucsikoi #75376 üzenetére
Ha valaki belemegy akkor a valakinek a felelősségbiztosítása fizet. Ha a valaki azért megy bele, mert szabálytalanul vezetett a sofőr, aki a kereskedő, vagy alkalmazottja lehet, akkor a kereskedő fizet.
Azért gondolj már bele, beadsz egy szuper autót mert épp most kaptál egy vadi újat és arra már nincs szükséged. Pont elég ha a kereskedésből ki sem jön, de ott ugye előfordul, hogy kiállnak, egyikkel, másikkal, vagy más helyre állnak és akkor meghúzzák..akkor szerinted a tulaj nyelje ezt be?? Én ha beadnék egy autót és nem írnánk róla átvételit, meg autó állapotot és megbízási papírt, akkor oda 100% hogy nem adom be.
(#75377) Zola007 Nem értek hozzá úgy ahogy szeretném, ezért vittem el olyanhoz akiben megbízok és ő okosabb.
De azért a kormánytól több mindent ismerek egy autóban, hisz 7,5 évig autóalakrész kereskedésünk volt, ahol dolgoztam és életem első szakmája is műszaki beállítottságú, mechanikai műszerész, műszergyártó és karbantartó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest