Hirdetés
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
hucsikoi #75376 üzenetére
Ha valaki belemegy akkor a valakinek a felelősségbiztosítása fizet. Ha a valaki azért megy bele, mert szabálytalanul vezetett a sofőr, aki a kereskedő, vagy alkalmazottja lehet, akkor a kereskedő fizet.
Azért gondolj már bele, beadsz egy szuper autót mert épp most kaptál egy vadi újat és arra már nincs szükséged. Pont elég ha a kereskedésből ki sem jön, de ott ugye előfordul, hogy kiállnak, egyikkel, másikkal, vagy más helyre állnak és akkor meghúzzák..akkor szerinted a tulaj nyelje ezt be?? Én ha beadnék egy autót és nem írnánk róla átvételit, meg autó állapotot és megbízási papírt, akkor oda 100% hogy nem adom be.
(#75377) Zola007 Nem értek hozzá úgy ahogy szeretném, ezért vittem el olyanhoz akiben megbízok és ő okosabb.
De azért a kormánytól több mindent ismerek egy autóban, hisz 7,5 évig autóalakrész kereskedésünk volt, ahol dolgoztam és életem első szakmája is műszaki beállítottságú, mechanikai műszerész, műszergyártó és karbantartó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest