Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PindurAnna

Közösségépítő

válasz hucsikoi #75376 üzenetére

Ha valaki belemegy akkor a valakinek a felelősségbiztosítása fizet. Ha a valaki azért megy bele, mert szabálytalanul vezetett a sofőr, aki a kereskedő, vagy alkalmazottja lehet, akkor a kereskedő fizet.

Azért gondolj már bele, beadsz egy szuper autót mert épp most kaptál egy vadi újat és arra már nincs szükséged. Pont elég ha a kereskedésből ki sem jön, de ott ugye előfordul, hogy kiállnak, egyikkel, másikkal, vagy más helyre állnak és akkor meghúzzák..akkor szerinted a tulaj nyelje ezt be?? Én ha beadnék egy autót és nem írnánk róla átvételit, meg autó állapotot és megbízási papírt, akkor oda 100% hogy nem adom be.

(#75377) Zola007 Nem értek hozzá úgy ahogy szeretném, ezért vittem el olyanhoz akiben megbízok és ő okosabb.
    De azért a kormánytól több mindent ismerek egy autóban, hisz 7,5 évig autóalakrész kereskedésünk volt, ahol dolgoztam és életem első szakmája is műszaki beállítottságú, mechanikai műszerész, műszergyártó és karbantartó :)

[ Szerkesztve ]

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés