- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz SocketA #49697 üzenetére
Most az egyessel leállnak ha jól tudom, mert a síneket fel kell újítani a régi vonalon
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
senior tag
válasz PindurAnna #49696 üzenetére
(#49696) PindurAnna és a villamosokkal is megint van valami, mert a Piac utcán a másik vágányon mennek
Keresek:
250-320-500Gb -os sata 2.5" HDD-t, 100/100%-os állapotút, garancia nem kell
60-200Gb közötti SSD-t hibátlan állapotban, garancia nem kell[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
Csapón ingyen tüzijáték volt...kigyulladt egy autó
(#49665) NSiS Tudom, hogy drágábbak, de gondoltam ilyen kedvezmény mellett lehet valakinek még jó ár ez is Én játszottam, ha valakinek kell megveszem neki
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
kungzi
veterán
A településen vagy a járműn?
-
ati012
őstag
Csepelen jár-e valaki közületek?
-
Antimatrix
senior tag
Keresek
Intel S775 Core Duu vagy Core2Duo procit
E4xxx E5xxx E6xxx-t
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
pockhome
senior tag
válasz kungzi #49685 üzenetére
Vértesi úton van egy nagy dísznövény bolt, igazából van ott minden ami kertészettel kapcsolatos, szerintem oda menj ki, elég nagy a választék
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
giigz
veterán
válasz rayoliviero #49684 üzenetére
En is fogok meg maskor menni, tenyleg nagyon jot ettem, es a 30 cm-es igaz vekony, de igy is jol lehet lakni vele, az ize is nagyon jo, az allaga is tokeletes, megeri azt a 650-et szerintem
-
kungzi
veterán
Hol lehet kapni normális, szép cserepes virágot? Olyan kellene, ahol sok a választék.
-
Nooki
tag
Eladó 1155-ös lap + proci
Gigabyte GA-H61M-s1 alaplap + Celeron G465 processzor 12k
-
senior tag
válasz SocketA #49679 üzenetére
Esetleg ez a gép érdekelne valakit, rendelésre hoznám. Ha igen, privátba jelezzétek.
Sony Vaio VGN-AR51SU
17" WUXGA (1920x1200) LCD FULLHD
Intel Core 2 Duo T7700 (2.40GHz!)
Nvidia Geforce 8600M GT videókártya (256MB)
Ram: 3GB DDR2
HDD: 250GB SATA
Blu-ray Disc (BD-R/-RE/-ROM & DVD±RW/±R DL/RAM)
Beépített analóg & digitális TV tuner
Webkamera, HDMI, S-Video, Firewire, kártyaolvasó
Wifi 802.11n
LAN 1000Base-T
+ Jó akkumulátor
+ Hálózati töltőSúly: 3.9 kg !!!
YouTube Video - videó nem az eladásra szánt modellról készült!
Irányár: 77.000.- Ft
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Tegnap Hozé-bol ettem egy baconos pizzat, nagyon jo volt
Nem gondoltam volna h ilyen jo lesz
-
senior tag
Még maradt egy pár eladó laptopom. Jövő héten újabb adag érkezik. De addigis tudok rendelni, privátba keressetek, ha van valami elképzelés!
HP Probook 6450b üzleti laptop - Core i5/4Gb RAM/320Gb HDD 7200rpm/120W töltő
IBM/Lenovo ThinkPad T500 - P8400/2Gb RAM/250GB HDD/WEBCAM
HP Compaq 6910P üzleti laptop - 1440x900, T7500 proci, Ati Radeon VGA, Bluetooth, DVD-író -
Borosz
őstag
Eladó
FuSi 2,5" 40GB IDE HDD 100/100 196 napot ment - 2500Ft -
nakrisz
tag
válasz dudikpal #49675 üzenetére
Ebben a pdf-ben megtalálod a választ.
-
dudikpal
senior tag
Tudjátok hogy itt mit jelent a családi jegy?
Mert ahogy látom majdnem annyi mint a Kisgyermekes havi kombinált bérlet, de akkor nem értem hogy mi benne a jó?! -
ProdyG
őstag
Nem megy valaki ma délután véletlen Pestre, akihez be tudnék csatalkozni? privi
-
Nazara
őstag
Köszi srácok, benézek a linkelt topicba is!
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
XtremLor
őstag
válasz Nazara #49666 üzenetére
Itt lehet tobben tudnak segiteni:[link]
A tintas hozhato ki szerintem olcsobban /lapra, bar a fene se tudja ha toltod a tonert vagy a patront akkor nem veszes egyik se, viszont nem art azert rakerdezni a fentebbi topikba hogy megeri e a vasart pl a patronon van e a fej vagy kulon, nem art tudni."Legen...Wait for it...Dary"
-
Nazara
őstag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, hátha valaki fel tudna homályositani:
Lézer, vagy tintasugaras nyomtatót érdemesebb venni? Úgy tudom, hogy a lézeres drágább, de a fenntartási költsége alacsonyabb, ez tényleg igy van, esetleg csak urban legend?
Köszönöm!
Hirdetés:
- Független, gyártói garanciás, 16-Gb-os Nexus 4 eladó.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
NSiS
tag
válasz PindurAnna #49664 üzenetére
"a limitált készlet erejéig részt vehetnek majd egy kedvezményes vásárlási akcióban, ahol a TDK Life on Record BA100-as prémium armatúrás fülhallgatóhoz az eredeti ár 30 százalékáért, azaz 19 990 forintért juthatnak majd hozzá, a normál áron 12 500 forintos EB900-ast 7990 forintért vihetik majd haza, a nagyméretű, beépített erősítős ST750-es HiFi fejhallgatót pedig 51 000 helyett 19 990 forintért vásárolhatják meg."
3k körül nem nagyon van. Mikrofonos fejhallgató meg egyáltalán nincs.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Chesterfield #49663 üzenetére
-
Chesterfield
őstag
3K körül tudtok valami használható mikrofonos fejhallgatót?
Főleg skypehoz kell, néha kis zene. -
mezis
félisten
válasz rayoliviero #49660 üzenetére
Baja nem lesz. Nekem a "buta" Nokia telefonjaim töltéséhez kicsit barkácsolnom kellett, mert a kiadott töltő feszültség a max. 5,25 V helyett 5,4 V volt.
mezis
-
csapee
őstag
válasz werszomjas #49659 üzenetére
Semmi baja nem lesz a 2A-s töltővel sem, a telefon kezeli a töltést.
+1 Gazsi00
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
rayoliviero
veterán
válasz werszomjas #49659 üzenetére
Szerintem ha vennél 2A-est nem tenné tönkre, mert csak annyit vesz fel, amennyi kell neki. DroiDMester írt erről egy másik topikban, de majd megmondják a hozzáértők.
-
dbius
veterán
válasz werszomjas #49654 üzenetére
"Igen, csak a gyári töltője 1,2A-es a telefonnak"
Az 1A-es töltővel akkor merülni fog navigálás közben a telefonod.
-
mezis
félisten
válasz werszomjas #49650 üzenetére
Nézd meg a töltőd max. töltő áramát.
(Lehet valami abban, hogy ilyen szerkezeteket is árulnak.)
Azért ez sem tökéletes !
(Ennyi pénzért nem legyenek vérszomjas reményeid ! )mezis
-
hcs57
addikt
Néhány telefon lassan merül navigáció közben, mert nem elég neki a töltő árama, de pl az LG G2-vel 2 órát navigálva ilyen töltőt használva, ha jól emlékszem kb. 8%-t merült. A kevesebbel beérőknél, pl Samu s2, simán jó..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
dbius
veterán
Valószínűleg elég lesz, de vehetsz olyat is, ami már 2A-t tud max leadni, az egészen biztos, hogy elég lesz és nem sokkal drágábban lehet is venni. Én egy ilyet használok Samsung S3-hoz, bevált.
-
Laza...
addikt
-
werszomjas
addikt
Ilyen autós usbs töltőt használ valaki? Mennyire megbízható?
Jobbféle okostelefont tud tölteni mondjuk navigáció közben?
üdv
-
ati012
őstag
új 2GB DDR2 / 800MHz 5.000 Ft2 / 4GB Pendriveok 900 Ft / db
Skodálatos mp3 lejátszók eladóak 2.000 Ft / db
A és B verzió.Tartozék: USB kábel.
MicroSD-vel bővíthetőek! Kártyát nem tartalmaznak.
-
SOAD19
addikt
Hangulatos kis bicajos/downhilles videó a kerékpáros topikból.
-
mezis
félisten
válasz Bjørgersson #49644 üzenetére
Nem kompresszor, hanem porszívó. Illetve fújó, amikor az output-hoz dugom a csövét.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
SOAD19
addikt
válasz #33253120 #49643 üzenetére
Tavaly kétszer én is jártam arra, ráadásul bicajjal, annyira nem vészes, de outival nem biztos, hogy a legjobb. Zola007, ha jól tudom nem outival, vagy hasonlóval teker, ha teker.
Más:
Akinek szlalomozni támad kedve, várjuk szeretettel a Vámospércsi úton. Pár napja aszfaltozták, erre a hét elején az út közepén lévő csatornafedlapok körül feltúrták, így lehet szlalomozni, hihetetlen ami művelnek.
A Faraktár-Hajnal csomópontnál lévő zebránál is felmarták az aszfaltot, csak nem értem, hogy ha már belekezdtek, akkor miért nem csinálják meg minél előbb, mert nem kicsit fogja meg a környéken a forgalmat.
A Monostorpályi úton is az egyik kereszteződésnél egy kb. 30*30 cm-es lyukat vájtak, amit szépen elkerítettek. Vagy két hét alatt nem volt idejük befoltozni. Kicsit azt érzem, hogy direkt szopatják a jó népet.Megint más :
Eladó egy Helly Hansen galléros póló még tavalyról, de teljesen új. Netről rendeltem, és az ottani kép alapján kicsit sötétebb kéknek gondoltam. Nagyon világos kék. Múlt héten láttam kirakva a Dockyardban 18-19k-ért.
Ez lenne az: [link]
Mérete "S"-es.
Ha esetleg érdekelne valakit, az írjon rám. -
Bjørgersson
félisten
Van otthon valakinek kompresszor, amivel ki tudok fújni egy videokártyát és ha úgy adódik esetleg, vasárnap is zaklathatom? Sörért, csokiért, energiaitalért cserébe.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ati012
őstag
Jár-e valaki Hatvanban?
-
-
-
-
werszomjas
addikt
válasz dewil666 #49632 üzenetére
Rendeld meg webshopban, így 8 napon belül visszaviheted, és visszaadják az árát, 30 nap múlva
Fuvar
Holnap, péntek késő délután:
Hajdúdorog - Hajdúböszörmény - Debrecen - Budapest útvonalon közlekedem, fuvart vállalok.
Vissza, szombaton reggel (Pest - Debrecen - Dorog)
[ Szerkesztve ]
üdv
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Csak egy elméleti kérdés: Ha veszek egy telefont és 2-3 napon belül vissza viszem (pl.: mert nem tetszik, nem jött be) akkor lehetőség van másiknak a cseréjére?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Vegyetek autós szubcsövet
Cserébe érdekelne olyan jó állapotú gépház,amin van előlapi USB 3.0 csatlakozó.
-
laszlo168
senior tag
Van egy utánfutóra való elektronikai cuccom, monitor, számitógép, nyomtató, stb, nem érdekel valakit?
-
embe
nagyúr
Hali!
Vegyetek tápot, házat! Érdeklődni privátban, köszi!- Cooler Master Silencio 550 újszerű
- Cooler Master GX550W-os táp, újszerű
-
Zola007
veterán
Aki esetleg tervezte volna a hétvégére, az állatkert nem látogatható
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Hypernem
csendes tag
Nagyméretű akvárium hibátlan állapotban eladó, 2013-ban lett csináltatva. Az akvárium mellé adok:
-kb. 20 kg (Fressnapf-ból vásárolt 5000 Ft-ért, magas hőfokon hőkezelt, ezzel megakadályozva, hogy a kisállat atkás/tetves legyen) préselt forgácsot
-rágcsáló-vitamint, amit a vizébe kell tenni
-1 kg szénát
-akvárium falára akasztható itatót
-etetőtálat
-rágcsáló magotAkvárium magában: 4000 Ft
Akvárium nélkül: 5000 Ft
Egyben: 8000 FtCserét meghallgatok, 14 éves kor feletti lányokra való ruha érdekel.
Privátban keress!
-
kungzi
veterán
Agave szirupot hol tudnék venni? Nem tud valaki egy boltot?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Borosz #49619 üzenetére
Mondom én, nem mindig egyszerű ez. A miniHDMI széles, míg a microHDMI közelebb van a négyzethez.
Egyébként a kisebb, B brandek tableten miniHDMI-t használnak (néhány kivételtől eltekintve), az A brandek meg ha dedikált HDMI van, akkor szinte mindig microHDMI-t.Egyébként ha mondod, hogy milyen készülék, talán megtudom írni az igazságoz.
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Borosz
őstag
Keresek micro-HDMI-HDMI kábelt tablethez.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lorcsi #49608 üzenetére
Én tegnap Pocsajban voltam, kocsival. Nem rémlik, hogy bicikli utat láttam volna, valószínűleg azért, mert nincs is. Az út elég keskeny, kétsávos, ráadásul a minősége sem túl jó onnantól kezdve, hogy a 47-esről lefordulsz. Nem vagyok benne biztos, hogy biciklivel életbiztosítás arra járni.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Zola007
veterán
válasz xuldar #49607 üzenetére
tudom, csak nem tudtam máshogy elnevezni a buszmegállót a semmi közepén
köszi(#49608) lorcsi: az aszfalt még mindig olyan
szarcsodás mint régebben?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xuldar
addikt
válasz Zola007 #49606 üzenetére
Számozott busz nem jár arra, helyközin azt nézd, ami Hosszúpályiba megy:
menetrendek.huA Nagyállomásnál az Erzsébet utcán lehet felszállni, a nagy kereszteződés előtt van a buszmegálló.
Ja és a Víg-kend Major már bezárt egy jó ideje.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zola007
veterán
Tudna valaki segíteni, hogy a Vekeri-tó és Vígken-major felé milyen busz megy?
városból vagy nagyállomástól esetleg?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
salamander66
csendes tag
ELADÓ! SAITEK RC100 ! USB-s kormány,pedállal!PC-re!ÁRON ALUL!
Ár: 2 000 Ft
Alig párszor használt játékvezérlő eladó kihasználatlanság miatt!
Tökéletes állapotban!Hibátlanul működik!
Átvétel Debrecenben bárhol!
Érdeklődni csak privátban!Tavaszi Nike kabát!ÁRON Alul!Eladó!Teljesen új!
Ár: 3 299 Ft
M/L-es méret!
Kifordítható!
Méret probléma miatt eladó!
Tavaszi/nyári szezonra tökéletes!
Átvétel szintén DebrecenbenMindkét termékről üzenetben küldök képeket!
-
Zola007
veterán
lemezkezelő (diskmgmt.msc)
ott látsz egy 0. 100mb-os partíciót
adsz neki betűjelet, ekkor megjelenik mint meghajtó a sajátgépben is
láthatod, hogy az tartalmazza a bootloadert
win alól nem engedi formázni, de bebootolsz egy Win7 telepítővel és törlöd a partíciót, utána kilépsz a telepítőből
újraindítod a gépet és arról a HDD-ről többet nem fog bootolni[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz KngAlex #49601 üzenetére
Persze, h a lényegét Háttértár lenne belőle, ezért kellene leszedni róla a boot-ot, mert így az új HDD mellett a W mindig látja a régi boot-ot is és bejön a rendszerbetöltő (ezt ugyan ki tudom lőni, de a probl. gyökerét kellene megoldani).
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
KngAlex
tag
Az aktív partíciót (boot partíció) nem tudod logikaira vagy primary-re tenni, mivel pont a lényegét akarod megváltoztatni. A rendszer csak aktívról tud boot-olni. Norton Particion Magic-el tudod változtatni a partíciók méretét egy más között, ha van szabad hely legalább az egyiken.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külpolitika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- További aktív témák...