Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zola007
veterán
Normális, precíz és emberi áron dolgozó kerékpárszervizt keresnék Debrecenben
Pontosabban ahol korrekt áron végeznek centrírozást, olajcserét, teleszkópcserét és mindezt kellő szakértelemmel, illetve célszerszámokkal.
Pótkerékkel, Chilivel mi a tapasztalat?
Sámsoni útit ismeri valaki?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kungzi
veterán
All in 1 kártyaolvasó eladó! Azonnal átvehető! --- Csak ma 800Ft
-
-
diablo1984
veterán
válasz Chesterfield #32993 üzenetére
Feltalálása
A parizert egy francia pilóta találta fel, aki sertéseket szállított, és gépével lezuhant. Ami a sertésekből maradt, a helyszínelők zacskókba helyezték, hogy megvizsgálják. Egy kezdő laborasszisztens azonban tévedésből uzsonnának nézte, kicsomagolta, és elfogyasztotta a bizonyítékot. A pilóta teste a mai napig nem került elő.
De azt ne kérdezzétek, hogy miért a pilóta találta fel, aki meghalt.hú bakker szokatlan emberséges a wiki ebben! aztadurva, még Vak Bottyános poén is nagyot üt! hát ez biztos valami poéngyáros írta, csak csodálom, hogy a parizel mint női mellbimbó jelentését nem említi meg, beleillett volna!
A valódi összetétel
Marhahús/sertéshús[4]
Gyártási szalonna[5]
Ízkialakító anyagok.
Sertés- és marhavágás étkezési melléktermékeiből[6] készült húspép.[7]
Vízgőz.
Belek.
Baromfipetesejt.
Ízét a fehérbors adja.
Őrölt margarinos doboz.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat![8]
Kisteherautó.[9]
Téridőn áthaladó anomália.
Eiffel-torony.[10]
Lópárizsi: magas dózisban[11] tartalmazhat lovat és lódobogást!ezen még most is szakadok, ez kész, ez hülye!
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Chesterfield #32993 üzenetére
Ez beteg...
De őszintén... Hogyan találtál rá?
-
Chesterfield
őstag
válasz diablo1984 #32992 üzenetére
Elég jó, ja.
-
diablo1984
veterán
válasz Chesterfield #32987 üzenetére
a voyeger lehet érdekelne! hasít mint a disznó?
-
Chesterfield
őstag
Corsair Flash Voyager® 16GB USB 2.0 Flash Drive eladó
4kLogitech Rumblepad F510
5k
Mortalhoz vettem, de úgy tűnik jobban megy a játék billrőlkínai fűkasza (nem indul)
5k-ért vihető
vatera[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Ráadásul nem feltétlenül volt ez szándékos. Fene tudja, nem látunk bele.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
stranger28
addikt
Én se enném meg, ezért kell megtartani a 2 kilósat. A másikat meg beadom a templomba, vagy valami ilyesmi.
-
janes1976
őstag
Hát azért nem 10 deka volt az eltérés, hanem fél kiló, alap a csere.
Nem volt vele gond, finom volt. Még élek.
Nem hiszem, hogy ezt meg mernék csinálni, mivel egy ilyenért be is zárhatják őket.
1x a Gardába jártam úgy, hogy elmentünk a nejemmel vasárnap 50 % volt a kedvezmény. Fizettem és nem vettem észre hogy nem vonták le a kedvezményt. Otthon jöttem rá, írtam nekik facebookon, majd 2 óra múlva hívott a tulaj sűrű elnézések közepette és hozta a futár a visszajárót. Ilyen is van. Mármint ilyen hozzáállás.
Ezt nem panaszkodás miatt írtam, hanem azért, hogy mást ne szopassanak meg.
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
Én ilyenkor azért paráznék cserét kérni.
Na abba tuti beleturháznak.Vagy valami ilyesmi:[link]
-
mackosajt
addikt
válasz janes1976 #32980 üzenetére
És cserével együtt hány perc volt? Illetve erősen örüljenek, hogy nem kérted a panaszkönyvet, meg kedvezményt.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
janes1976
őstag
válasz stranger28 #32982 üzenetére
Szted hányan mérik meg? Lehet senki, csak mi.
Annak azért örülhetnek hogy nem a fogyasztóvédelem csinált próbavásárlást.
Mert ezt csalásnak hívják.
A hozzáállásuk ilyen marad, akkor akár be is zárhatnak.
+ 30 perc, a "kicsit" meg elvitték. De el ám, a másikat meg hozták. Semmi elnézést se telefonba, se élőbe, mintha természetes lenne ez. Fura.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
micro usb kábel kerestetik üveges soproni árfekvésben
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
janes1976
őstag
Na gyerekek, megszoptuk az új Pizzériával (Happyhotpizza). Aki Pizza Max-ot rendel, az mérje meg, mert minket átbasztak. A több mint 2,5 kg-os pizza dobozzal együtt volt 2 kg. Felhívtam őket, kicserélték, ami már stimmelt, de a reakciójuk egyáltalán nem volt megnyugtató (kiosztottam a gyereket nagyon, mert még elnézést sem kértek, szánalmas). Úgyhogy figyelni és résen lenni!
Merem remélni, hogy csak egyedül én jártam így és nem becsapják a jónépet!
2 mérlegre is rátettem, mert nem akartam elhinni. Azt hittem a mérleg hibás, de nem.
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
válasz diablo1984 #32974 üzenetére
Nem kaptam ott, sőt az egész városban csak néztek mint a hülye.. mit akarok én..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
mongo
tag
M3-as menetfúró érdekel valakit?
Találtam itthon egy jópár darabot. -
Szlavik
tag
Üdv Mindenkinek!!!!
Jövőhét közepétől Eladó !!!
Cooler Master Storm Scout 1.0
Egy Xilence Red Fan contoller-el beépítve.
2 db 12cm Cooler Master Red Light Venti Szntén beépítve
Irányár 21 000 HUF
Még használatban van.
Akit érdekel PÜ Rám."Fontos a pontos, ki késik tiszteletlen, így maradhat névjegyed meg másnak díszkeretben"bet"
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
Anyagi okok miatt a héten "akciózok" egy keveset...
Seagate 80 Gbyte IDE 3.5 HDD (100/100-as, 38 napot ment)
3.500 Ft3.000 FtAMD Athlon 64-es proci (ada3000daa4bp) 3000+
1.500 Ft1.000 FtNoname DDR 256 Mbyte / 400 Mhz 800 Ft
Noname SD-RAM 256 Mbyte / 133 Mhz 500 Ft
Kingston SD-RAM 128 Mbyte / 133 Mhz ingyen elvihető
Törpenyúl ketrec (kompletten felszerelt, szénatartó, itató, "nyuszi-wc ", 60 cm hosszú, 40 cm széles, 34 cm magas) újszerű állapotban
7 000 Ft6.000 FtUSB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós) 1.500 Ft részletesen
Fali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban)
135.000 Ft120.000 Ft részletesenDVD író, IDE, fehér, LG GSA-4082B 1 000 Ft
AMD CPU Phenom X4 9750 AM2+ 2.4Ghz 10 000 Ft
Joystick, (gameport), QuickShot QS-123 500 Ft
Gamepad Saitek Cyborg Rumble Pad P3600, PC, USB 3 000 Ft
Nokia 5110 előlap+ billentyűzet, Xpress-on Cover 3db, Átlátszó világos zöld, világos kék, sárga-fekete 500Ft/db
Nokia 3510 hátlap, 3 SIM kártyás, Haffner, 500 Ft
Nokia 3210 eredeti elő- és hátlap, szürke 500 Ft
Érdeklõdni privátban!
Keresek:
Ömlesztve régi (15-25 évvel ezelőtti ) Lego elemeket. Elsősorban a várépítősek érdekesek igazán... Építőlap (zöld), építőelemek, várfal (egyenes, sarok) szürke és fekete színekben, de igazság szerint minden érdekel... Kiegészítők is jöhetnek. Reális áron természetesen. Nem komplett készletre vadászom... A meglevő elemek számát szeretném bővíteni (még nagyobb várat akarunk ). -
sNORh
addikt
Ilyen alátétet keresek aminek kinyúló kis kapaszkodó lábai vannak. Mi ennek a neve?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
patex1983
őstag
Mai átvétellel vennék üres, írható cd és dvd lemezeket.
Ha lenne eladó valakinek, privátban jelezze!X
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Van egy ilyen karim fölösben, ha kell szólj:
Htpc építéshez keresek sata slim dvd olvasót cserével az alábbi cumók közül. Vagy szép porcelánért, de akár gravirozhatok is érte valamit.
Mert jelenleg lóvé embargó van....Valamint szükségem van egy távirányítóra.
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
mghltm
addikt
válasz fenergie84 #32967 üzenetére
...be nem vezetik a vizet
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
fenergie84
addikt
válasz diablo1984 #32966 üzenetére
Háztartási mennyiségben gyűjthet is, de azon túl már engedélyköteles tevékenység, ahogy azt GIJoe írta.
Én sem értem miért kell feszegetni a határokat különböző témákkal.
De azt szokták mondani, h addig jár a korsó a kútra, míg... -
ati012
őstag
PET palackot keresek, jófejségbőőől.
Ne terheld a kukád, gyűjtsd össze és én elhozom tőled ingyen!
-
sNORh
addikt
válasz Borosz #32946 üzenetére
Nem tán Pendrive-ot akarsz rendelni? XDDD
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
lipike008
csendes tag
Onnan még nem rendeltem, de a normálisabb boltok között tartják számon. Itt érdeklődjetek, ha van kérdés
-
ngabor2
nagyúr
válasz Chesterfield #32927 üzenetére
mi csavarozható alumíniumot vettünk valamelyik barkácsáruházban, nem volt vele gond.
-
ViragL
tag
Üdv! Ha valakinek van kéznél egy eheti Dobraverő és van 5 szabad perce kérem írjon egy privátot nekem. Köszönöm.
-
Borosz
őstag
Alibaba.com-ról van valakinek tapasztalata?
-
sto1911
veterán
Van egy gagyi hangfalam, most vettem, de ugy tunik, mintha a gep ventijei zavarnak. Laptopon nem jelentkezik, csak a szokasos hatterzaj. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy vigyem vissza?
-
Tubi2
senior tag
FireWire kábelt keresnék! Bármilyet csak mini csati legyen az egyik végén!
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
mghltm
addikt
válasz Frozzy #32935 üzenetére
miert nem a hasznaltautot linkelted?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Frozzy
őstag
Eladó Mazda 6 Sport 2.3 GT
Futott: 101 360 km
Teljesítmény: 122 kW, 166 LE
Hengerűrtartalom: 2261 cm³
Saját tömeg: 1 390 kg
Össztömeg: 1 935 kg
Csomagtartó: 505 liter
Klíma fajtája: Digitális klíma
Nyári gumi méret: 205/55 R 16
Műszaki vizsga érvényes: 2015/37
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkalFelszereltség: CD-s autórádió – centrálzár – digitális klíma – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tolótető – elektromos tükör – könnyűfém felni – manuális (5 fokozatú) sebességváltó – szervokormány – tempomat – tolatóradar – tolótető (napfénytető).
Egyéb információ:
Első tulajdonostól. Az autón sport lökhárító van elől hátul! Megkímélt állapotban, 4db téli gumit, acél felnivel. Első, hátsó gyári lökhárítót adok hozzá. Nem dohányzó.Telefonszám: +36309987800
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Hálókártyát keresek, olcsón, win7 kompatibilis legyen.
lehetőleg holnapi átvétellel.
(boltban a zsír új 1600Ft, dobozban telepítőlemezzel, szóval ehhez mért áron.)Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
qfm
őstag
Milyen olcsóbb pci/pci-e csatolós usb3 bővítőkártyát érdemes venni, aminek van kívül is portja, és belül is olyan csatlakozója, mint az alaplapi? (a ház kábelét szeretném rákötni)
Ha valakinek van valami jó tippje, vagy esetleg van erre a célra topic, csak nem találtam, akkor jelezze.
-
rayoliviero
veterán
-
Antimatrix
senior tag
FULL HD-s videotartalom rögzitéséhez vagy tablet /telefon- hoz
Maxell X-Series és P-Series (ehhez van adapter is) microSDHC 8 és 16GB-os kártyák. CLASS 10-s
Maxell X-Series 8Gb CL10 - 10Mb/sec FULL HD - vagy HD 720p- hez - 3,14k
Maxell X-Series 16Gb CL10 - 10Mb/sec FULL HD - vagy HD 720p- hez - 5,314k
Maxell X-Series 32Gb CL10 - 10Mb/sec FULL HD - vagy HD 720p- hez - 9,314kHa kell postára is adom előreutalás esetén: + 500.- postaköltség.
Beszámítás: 2Gb vagy 4Gb micro SD érdekelhet!!
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
xigris
őstag
Sziasztok! Olcsón tud valaki micro sd-t kellene 2db 2gb-s
-
Chesterfield
őstag
Tudtok ajánlani valakit, aki jól meg tud csinálni két küszöböt?
(Panel wc illetve fürdőszoba) -
Laraxior
titán
Ilyesmi grillserpenyőt hol érdemes venni, és milyet? Lehet kapni 5-6k körül valami normálisabbat?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
pockhome
senior tag
válasz Chesterfield #32916 üzenetére
Van rajta 4 irányítóm plusz 8 akciógomb, úgy
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
-
-
ati012
őstag
vannak rajta gombok, biztos be lehet állítani.
-
Érdekesen.
-
pockhome
senior tag
Vegyetek kormányt, lehet vele Mortal Kombat-ozni is
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
válasz Irmscher 353 #32911 üzenetére
Sajnos most nincs rá keret.
Jelenleg a PC fejlesztésén ügyködök,inkább arra költök most.vlevi:Legalább te mellettem állsz.
Bárki bármit mond,szerintem megéri![ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
Elképesztő hogy nem tudtok várni pár másodpercet és ezért fizettek ki több tízezret.
Nem mondom hogy rossz dolog az SSD, de annyival nem jobb mint amennyivel többe kerül.
De hát ez egy ilyen hobbi, költséges.Irmscher 353: mennyi az ára a péeskettőnek?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Irmscher 353 #32908 üzenetére
De imádtam annak idején ezt a FAT gépet.
-
Irmscher 353
aktív tag
Eladó:
- PS2 Fat (nincs chippelve), még made in Japan, nem pedig vacak kínai
- 3 joy (egy gyári, és két speedlink)
Játékok:
- Gran Tourismo 4
- Midnight Club 3: DUB Edition Remix
- Tekken 5
- Mortal Combat: Deception
- Virtua Fighter 4
- James Bond
Érdeklődni privátban.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Minden gyorsabban indul, fürgébb az egész OS, három év után tegnap ültem vissza HDD-s rendszer elé, mintha szekeret kéne hajtani Aston Martin után.
szerk: nem csak a munka, egész egyszerűen az SSD olyan, hogy kattintasz valamit, valahová és ott, akkor megtörténik. HDD-vel, meg kattintasz, vársz... és megtörténik. Nem nagy kaland, ha nem SSD-zik valaki, akkor nagy valószínűséggel azt se tudja miről beszélek, de szvsz egy HDD-SSD váltás többet ér, mint két mag-négy mag ugrás, dupla ram, stb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz XtremLor #32904 üzenetére
Igen erre én is rájöttem.
cekkkekem az már bőven elég amit felsoroltál.
Ne tudd meg mennyit gondolkodik a gép ha mondjuk 2-3 műveletet kell végre hajtania,meg ilyenkor hallom hogy a HDD mennyire dolgozik/morog/
Mielőtt írnád hogy kevés a memóriám,akkor szólok hogy nem erről van szó!Itt egy példa:Telepítek fel egy játékot,és közben szinte semmit nem tudok csinálni,mert olyan mintha megfagyna a gép. Ha közben rálépek a böngészőre,vár 2-3 percet,és utána lép be,és utána is kinlódik még egy darabig.
[ Szerkesztve ]
-
válasz fenergie84 #32902 üzenetére
Igen ez igaz,de akkor is sokkal gyorsabb lesz,mint a linkelt HDD-vel.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: WD 200 Gb Sata II 100/100 de hibás, nem ír! Eladó / cserélhető.
6.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Van egy ilyen karim fölösben, ha kell szólj:
Htpc építéshez keresek sata slim dvd olvasót cserével az alábbi cumók közül. Vagy szép porcelánért, de akár gravirozhatok is érte valamit.
Mert jelenleg lóvé embargó van....Valamint szükségem van egy távirányítóra.
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutya topik
- BestBuy ruhás topik
- 3D nyomtatás
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.