Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz #65675776 #32399 üzenetére
Ennyi pénzért IPS-t akarsz? Dehogy. A fekete szürke rajta, kicsit fordítasz a telefonon és máris torzulnak a színek. De cserébe nagyon gyors, nagy kijelzője van, nagy akksi, tehát annyira nem rossz vétel. Designra sem olyan csúnya.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
PindurAnna
Közösségépítő
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
sNORh
addikt
válasz Laraxior #32396 üzenetére
38körül gondoltam én is, csak nem szeretek árat mondani, mert ha sokat mondok mindig megsértődnek
bűr tokja vanHát igen a 3800mAh akksi bírja..
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Papaj x
senior tag
5órai indulással Debrecen-Böszörmény-Vasvári-Tziszalök útvonalon tudok csomagot vinni, akit érint. Telefonon keressen.
U.I.: Horgász pajtás is jöhet, de csak vasárnap jövünk vissza..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Laraxior
titán
ilyenje van csajomnak csak neki betörött a kijelzője, de még működik, gariztatni nem is érdemes, de amúgy jó telefon, bár a betekintési szöge elég hoki az lcd miatt, meg a fekete is inkább szürke, de elfogadnám, főleg hogy szinte ingyé' van. Na meg az akkuja, bírja több mint 3 napig is
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
werszomjas
addikt
Ma Debrecen - Böszörmény - Hajdúdorog útvonalon fogok járni, ha esetleg valakinek fuvar kéne.
Ma du. 5-ig vihetőek még el az alábbi cuccok:
- A4-es fotópapír (25db) - 300ft
- A4-es lamináló fólia (20db) - 400ft
- IDE kábel (10db) - Ingyen elvihető
- Floppy kábel (1db) - Ingyen elvihető
- Audio kábel (1db) - Ingyen elvihető
- MOLEX elosztó (1db) - Ingyen elvihető
- Samsung Anyzen PS2 egér optikai - 1 doboz citromos sör
- PS2 billentyűzet - angol kiosztás - Ingyen elvihető
- Packard Bell USB-s billentyűzet, multimédiás, rengeteg vezérlő gombbal, angol kiosztás, hibátlan - 500ft
- Canon BJC-250ex nyomtató (tápegységgel együtt) nem kapcsol be, nem tudom hogy táp vagy nyomtató baja van-e - 1 doboz citromos sör
- Processzor hűtő ventilátorral - 500ft - kép1, kép2, kép3, kép4, kép5
- 19 db slim cd/dvd tok, van közte új, kevésbé használt, eltörve nincsenek - Ingyen elvihetőek
- 64 db normál cd/dvd tok, van közte dupla tartós - Ingyen elvihetőek
- 1 db nagy (50db-os), 2 db közepes (25db-os), 2 db kicsi (10db-os) cd/dvd henger - Ingyen elvihetőüdv
-
kungzi
veterán
Nem tudja valaki, hogy a Külső vásártéren a mentőállomással szemben a zsákutcában meddig kell fizetni a parkolásért? Mikortól ingyenes? Mert ezt sehol se találom
-
kungzi
veterán
-
ballor.hu
tag
Eladó PS3-as játékok, eredeti, karcmentes állapotban, kis könyvükkel, dobozukban:
- Assassin's Creed III (magyar feliratos) 6eFt
- Dead Space (magyar feliratos) 3eFt
- Dishonored (magyar feliratos) 6eFtXBOX360 játékok, eredeti, karcmentes állapotok, dobozában:
- Alan Wake limitált kiadás (játék, Soundtrack, a film DVD-je, de a könyv nélkül): 4eFt
- Forza Motorsport 4 (magyar feliratos, limitált, ezüst fémdobozban) 7eFtEladó egy Panasonic TZ10-es fényképezőgép (beépített GPS, fém ház, karcmentes állapot, minden tartozékával, dobozában) 50eFt
Eladó egy Canon G2 fényképezőgép (kihajtható LCD, RAW fotózás, 4 megapixel, jó állapotú akksi) 15eFt
A továbbiakat priviben!
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
madboyhun
tag
Keresek:
Cowboy Bebop DVDket, konkrétan az egész sorozatot!
Aki tud ilyennel szolgálni egy privát üzenetet küldjönMadBoy
-
Teejay83
tag
IBM X60 érdekel valakit?
Processzor: Intel Core Duo Mobile T2400 2M L2cache
Memória: 2x512 MB DDR2
Videokártya: Intel Graphics Media Accelerator 950
Hdd: nincs <--de ha kell megoldható
Kijelző: 12,1” 1024x768
Wifi
Akkumulátor: 6 cellás (2 órás)29K
Ha valakit érdekel ilyen hamar jelezzenDPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
kungzi
veterán
nincs valakinek eladó egy kis méretű karbon fólia? lehetőleg matt fekete, egy táp külsejére szeretném rakni
-
Teejay83
tag
Eladó egy IBM T60 szép állapotban apró hibával
Kijelzőn az alsó középső részen van egy halvány folt(kb 5cm sugarú az alsó kerettől), alig észrevehető működést nem befolyásolja!
Ha valakit zavar 5000ftért ki lehet cserélni
HDD nincs benne !Processzor: Intel Core Duo Mobile T2400 2M L2cache
Memória: 2x512 MB DDR2 <--kérhető 2Gb-al is
Videokártya: Intel Graphics Media Accelerator 950
Kijelző: 14,1” 1024x768
Optikai Meghajtó: HL-DT-ST RW/DVD GCC-4247N (CD-író, DVD olvasó)
Wifi
Akkumulátor: 6 cellás (2 órás)Magnézium váz,folyadékálló billentyűzet+megvilágítás
23K
Nyíregyháza
[ Módosította: mukibuci ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
elfelejtette
veterán
Eladó ZTE USB-s modemek:
Vodás HSPA K3765-Z
Digi-s HSUPA MF190 (okosított)
512MB 133MHz SDRAM
Asrock K7S8XE+ alaplap
AthlonXP 2600+ (2133MHz)
Kingmax 512MB DDR400
7300GT AGP 128MB DDR3 128bit
Athlon64 X2 5600+ (2900MHz)"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
sNORh
addikt
válasz aNorganiK_ #32375 üzenetére
élek há..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Nooki
tag
Eladó
Gigabyte GA-H61M-DS2 alaplap 1155 7K
Intel Pentium Dual Core E5500 2800MHZ 775 7k -
sNORh
addikt
Valakit érdekel Akai 5800 5"-os Telefon? (2x1Ghz/512/5mp/3600mAh stb) 1 hónapos, 1év garos
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Kéz mixer új, eladó / cserélhető.
6.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Van egy ilyen karim fölösben, ha kell szólj:
Htpc építéshez keresek sata slim dvd olvasót cserével az alábbi cumók közül. Vagy szép porcelánért, de akár gravirozhatok is érte valamit.
Mert jelenleg lóvé embargó van....Valamint szükségem van egy távirányítóra.
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
adorjant
őstag
Eladó alkatrészek:
-Intel C2D E6550 s775 proci 6000ft
-80gb sata 3.5" hdd 4000ft
-2*1gb noti ddr2 ram,egyformák 3000fteladó pc:
-C2D E6550 proci
-2gb ddr2 ram (4db slot)
-80gb sata hdd
-sata dvd-író
-szép ház,hangtalan működés
-vista matricaHa kell,vga kártyát is tudok bele tenni,van itthon pár darab.
25000ft
-
dbius
veterán
válasz dvdbackuper #32367 üzenetére
Mennyiért?
-
dvdbackuper
őstag
Ismét lesz INTEL 80-as SSD, ha érdekel vkit...
-
ati012
őstag
Lehet érdemesebb lenne össze gyűjteni a bagázst és tele kocsizni.
Topicon belül vagyunk, mindenki ismer mindenkit.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz SOAD19 #32359 üzenetére
se sisakkal...de sisak nélkül a 47-et semmi körülmény között nem kockáztatnám meg
meg ha a 26 km alatt már fáj..akkor dúrva mi lehet veled jóval több mint kétszer akkora távon..
szerintem erre készülj még rá rendesen..nem kell ezt elhamarkodniszki és retisün nagyon más világok, ufók ...nem érdemes az ő teljesítményüket hajszolni
eladó: vadi új soundcore motion+
-
SOAD19
addikt
válasz ati012 #32360 üzenetére
Ott aludnék, nem merném bevállani egy nap alatt, bőven elég lesz a 70 is egy napra. A hátsóm már az előbb említett távon is kicsit sajog...
Nem biztos még a dolog, csak hirtelen jó ötletnek tűnik, mert a vonat is 6-7k volt oda vissza, mikor még mentem arra.
És lehet lenne majd egy kolléga, aki elkísérne, amit nem bánnék.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz ati012 #32358 üzenetére
Sisakom nincs, úgyhogy 30 alatt fogok közlekedni, ami nem lesz nehezemre. Csak városi bicajos vagyok, mostanában legnagyobb táv, amit tekertem 26 km (Martinka-Debrecen oda-vissza, keresztanyámékhoz) volt, igaz pár órás pihenővel. De, csak kibírnék 70km-t, ha a bicajos topikban egyesek írják, hogy 200km-t is letekernek agy nap alatt.
Na, majd meglátom, jövő héten új melóhelyen kezdek, ki tudja lesz-e időm egyáltalán. -
ati012
őstag
A Siemens tuti, a Dell jó eséllyel BTX-s.
Az IBM házba ha jól emlékszem bele megy.
A gyári M57 tápja 41N3105 névre hallgat:SOAD19: Újfalutól lehet betársulnék a tekerésbe.
47-esen én már mentem bicajjal. Kell hozzá egy jól láthatósági mellény.
30km/h felett sisak.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #32355 üzenetére
Elgondolkodtam, hogy lehet bicajjal kellene menni, melyik útvonal lenne ajánlottabb? A 47-esen, vagy Hosszúpályi, Pocsajon át, ez utóbbi kicsit rövidebb lenne, csak nem tudom, hogy mennyivel rosszabb az út minősége. Mellette szól hogy, csak nem annyira forgalmas, mint a 47-es.
Vagy egyáltalán közlekedhetek a 47-esen bicajjal? -
qfm
őstag
Valaki aki használta már az alábbi jellemző (márkás gépekhez járó) házak bármelyikét, megtudja nekem mondani bármelyikről biztosan, hogy belemegy a szabvány méretű táp? A lenovo/ibm házon kívül biztosan tudom, hogy a másik kettőben nem szabvány méretű táp van gyárilag, de nem tudom belemegy e normális a helyére.
IBM/Lenovo:
FSC:
Dell:
-
SOAD19
addikt
Hali!
Valamelyik hét szombatján nem megy valaki Nagyváradra autóval, lehet társulnék, ha lenne jelentkező.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
fasterware
aktív tag
Eladó termékek:
Raidmax Altas, tartozékaival, dobozában, hibátlan állapotban
ASUS GTX 275, 896 MB 448 bit, dobozában, tartozékaival
Xbox 360 arcade + 250 GB hdd ( 150 W JASPER ) dobozában, tartozékaival, forza 3 és Banjoo játékokkal
Eredeti Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stb
Gears of war 2, Banjo Kazooie: Nuts & Bolt
Nokia C5-03 ( T-mobile ) dobozában, tartozékaival
Led Lenser L6 elemlámpa, új, dobozában, tartozékaival
Privátban lehet érdeklődni .
-
Borosz
őstag
válasz rayoliviero #32351 üzenetére
Én kedvezménnyel WD-t nagykerből 14-ért tudok. A te forrásod, ha garanciális még jobb. Én is kymera-tól vettem egy Toshiba-t. 10K volt.
-
Borosz
őstag
válasz rayoliviero #32349 üzenetére
10 alatt senki nem fog neked adni fél terás hdd-t. Akkor inkább a plusz pénz és vele a két év gar.
-
rayoliviero
veterán
Notebook merevlemezt keresek (5400 rpm). De csak reális áron veszek. Újonnan az 500-as Toshiba 11400 Ft, így pl. egy használtért nem fogok fizetni 13-at.
-
bob011
aktív tag
Keresek Fifa xbox 360 játékokat csak magyar nyelvűeket! Esetleg más játék is érdekelhet.
-
menalcas
őstag
Nem tudja valaki mi lett a Chio Flash-el, ahogy másfél éve feltűnt úgy télen el is tűnt pedig a cornitos nagyon imádtam, lehet még valahol kapni (weblapjukon sem szerepel) ?
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
werszomjas
addikt
Antik, régi szekrény, ólomüveggel
24 óra múlva lejár, akit érdekel, licitálhat, Debrecenben ingyen házhoz tudom vinni, messzebb szállítás üzemanyag költség fejében.
Van továbbá Commodore 64 játékok, 30+ db játék és alapgép is, az aukciók között megtaláljátok.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Chesterfield
őstag
válasz diablo1984 #32227 üzenetére
2300-ért a Geniusnak is van gamepadja
-
birq
tag
Sziasztok!
keresek bármilyen gitárt olcsón, fotózáshoz kelléknek. fokozottan fennáll a sérülés veszélye, ezért egy olyan darabra lenne szükség amiért nem kár...
üdv: Attila
-
izomhod
őstag
-
Papaj x
senior tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
GabN73
addikt
válasz Chesterfield #32335 üzenetére
Igen ez érdekelne.
-
werszomjas
addikt
Eladó / ingyen elvihető!
- A4-es fotópapír (25db) - 300ft
- A4-es lamináló fólia (20db) - 500ft
- IDE kábel (10db) - Ingyen elvihető
- Floppy kábel (1db) - Ingyen elvihető
- SATA kábel (4db) - ebből 2db 90°-os véggel - Egyben: 1 doboz citromos sör
- Audio kábel (1db) - Ingyen elvihető
- MOLEX elosztó (2db) - Ingyen elvihető
- Samsung Anyzen PS2 egér optikai - 1 doboz citromos sör
- PS2 billentyűzet - angol kiosztás - Ingyen elvihető
- Packard Bell USB-s billentyűzet, multimédiás, rengeteg vezérlő gombbal, angol kiosztás, hibátlan - 500ft
- Aktív hangszóró számítógéphez szürke/fekete - 500ft
- Canon BJC-250ex nyomtató (tápegységgel együtt) nem kapcsol be, nem tudom hogy táp vagy nyomtató baja van-e - 1 doboz citromos sör
- Processzor hűtő ventilátorral - 500ft - kép1, kép2, kép3, kép4, kép5
- Antisztatikus zacskók, jó sok - Ingyen elvihető
- 19 db slim cd/dvd tok, van közte új, kevésbé használt, eltörve nincsenek - Ingyen elvihetőek
- 64 db normál cd/dvd tok, van közte dupla tartós - Ingyen elvihetőek
- 1 db nagy (50db-os), 2 db közepes (25db-os), 2 db kicsi (10db-os) cd/dvd henger - Ingyen elvihetőA sörért meg ingyen elvihető dolgokat holnap kidobálom, ha valakinek kell valami ma legkésőbb holnap vigye el, nem nem járok a városban, nem viszem el őket sehova, Veres Péter utca környékén átvehetőek holnap estig.
üdv
-
GabN73
addikt
Üdv!
Valaki nem tudja, hogy egy vérvizsgálat milyen pontosan mutatja ki, hogy mikor s mennyit ivott az illető?
-
ati012
őstag
Konfigok:
Lap: ASUS P5GD2
CPU: Intel Celeron 440 // 2GHz //
RAM: 1GB DDR2
HDD: 250GB
ODD: DVD-RW
Matricás ház, 350W táppal13.000 Ft
AMD X2 netezős gép (4000+ X2 / 2GB / ATI X1950pro) akár bontva is!
új Asrock A75M + AMD 3870k + memória
Acer Extensa 2600 alaplap + burkolat + billentyűzet eladó! Barbone gépnek vagy valaminek.
Alkatrészek, komponensek:
új OEM AMD AM3+ processzorok 1 év garanciával!
Laptop alkatrészek (FSC / Asus / Dell / Toshiba)
új moduláris fekete HP billentyűzetek eladóak
Keresek:
Tápkábelt nagytételben[ Szerkesztve ]
-
Mr. Bond
csendes tag
AC Accelero S1 rev. 2 VGA hűtés eladő, 12cm Xilence (meglepően jó) kék ledes ventivel. Ramsünik használtak, hővezető ragasztót (Sekisui) tudok hozzá adni.
4500FtAz Úr a hetedik napon megpihent. A nyolcadikon a videokártyája is beadta az unalmast...
-
Adonimus
senior tag
Crunch Drive Series 30cm-es zárt mélyláda
10.500.-Tevion kormány + pedál + váltó
8.000.-MTX Thunderpro V120 autós gyári mélyláda |250-500W|
13.000.-GTZ dupla kipufogó vég
6.000.-adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Zoty@
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Eladó dolgok:
Asus M2N alaplap 5500.- ucsó darab..........
AMD X2 4000+ proci 5500.-1GB DDR2 2500.-/db 3db
Asus P5KC alaplap 7500.-
INTEL core2 duo 6750 7500.-Az alaplap+proci kombó olcsóbban...............
Texas HoldEm for ever!
-
kungzi
veterán
Valaki a hétvégén nem tudna nekem lefújni matt feketére egy pci takaró lemezt? a hangkártyának a takarója, privátban megegyezünk ebben a hatalmas összegben
[ Szerkesztve ]
-
-
-
_Fonzy_
tag
Keresek olcsó wifi-s telót. Az se gond hogy nem lehet vele telefonálni. Lényeg, hogy tudjak netezni!
-
[ Szerkesztve ]
-
Nooki
tag
Eladó Gigabyte GA-H61M-DS2 alaplap 1155 7K
-
lorcsi
veterán
volt valaki az elmúlt 1-2 évben a magyar f1 nagydíjon ?
dobjon már egy pm-t...eladó: vadi új soundcore motion+
-
törölt tag
Aki esetleg vonattal tervez Kecskemétre a repülőnapra menni: hiába van a repnap oldalán kint az 50%-os alkalmi menettérti, a MÁV nem tud róla, hogy lenne ilyen! Szóval erre senki se építsen.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
xuldar
addikt
Keresek bármilyen kotvány hangkártyát. Paraméterek: Működjön, PCI foglalat (nem PCI-E), minél olcsóbb legyen. Kipurcant az alaplapi és skype-hoz kell egy régi gépbe.
Továbbá érdekel B-s wifi kártya PCI foglalattal.
Ajánlatok PM-ben jöhetnek.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutya topik
- BestBuy ruhás topik
- 3D nyomtatás
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest